herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
canım endişelenme benimkide sınırda..bol bol dinlen ve su iç.benim 24 aylık oğlum var dinlenmek zor oluyor..içini ferah tut..olumlu düşün olumlu olsun herşey..bende her 10 güne bir kontrole gideceğim artık..durumundan haberdar et beni..
bu arada bebeğin normalde hareketlimi?
günaydın kızlarrr
bugün oğlumu görüş ve raporumu alış günüm:)
ordan da iki gündür ektiğim okuluma gidicem:S
bu son kısmını hiç sevmedim poff
Günaydın ;
bugün geldim işe artık 2 gün evde olmak iyiydi bide ağrım geçse oturabilsem daham mutlu olacağım
günaydınbizim de bugün tiroid için randevumuz var artık endokrinolojiye direk randevu olmadığı için mecburen dahiliyeye randevu aldım o sev edicek bakalım güya :18: t4 üm düşmüş diğer değerler iyi ama ne dicek çok merak ediyorum inşallah bi sıkıntı olmaz :18: vee bugün okul tatil değil malesef iki gün yatmak ne iyiydi tıpış tıpış gidicez mecbuuur
günaydın canım güzel haberlerle dönersin inşallah sen tam olarak kaçsın? 31+5 mi?rapor alıcam demişsin ya onun için soruyorum:26:
Pöfffff benim sıpa da idrar keseme tekme atıp duruyo habire çişe koşuyorum. Bi dönse artık şu zilli :18::18:
Herkeşlere günaydınnnnnnnn
İnşallah bu gittiğinde döner canım o zamanda baskı geçmiyor ama olsun
proletim bacuum saolasın:)
zaten bugün raporu alayım ilgili kişiye vercem hem de iki haftalık izin kağıdımla haha
haftaya izindeyim bi tek pazartesi gitcem okula o da imzalarımı bugün tamamlarsam gitmem bile
İnşallah canım. Şuan kaburgama dayalı ya kafası zor nefes alıyorum poposunu dayayınca daha rahat olur diye düşünüyorum. Yumuşak yumuşak
[/B]
İNşallah poposunu dayar bizimki gibi o minik ayaklarını sokmaz :2:
Yer teyzeleri Güneş'i
Maşallah size.
Şiiiii ilacını içtin mi?
saol proletimmm....
dün iş yerinde içmiştim hemen.eve gidince de içtim aksam.bugünkünü birazdan içicem ama kahvaltı yaptım ya....bi kazaya kurban gitmeyim
ayyy ne şirin hamilesin sen öyle jackim yaaa oldukça fitsin
2 saat sonra iç o zaman. Midenin boş olması gerekiyor. Ve süt ürünü çay kahve tüketme.
2 saat sonra iç o zaman. Midenin boş olması gerekiyor. Ve süt ürünü çay kahve tüketme.
ben bu kan ilacını hep yatarken alıyorum bence sende öyle yapabilirsin jackim miden uyuduğun yerdede bulanmaz sanırım:26:
ben bu kan ilacını hep yatarken alıyorum bence sende öyle yapabilirsin jackim miden uyuduğun yerdede bulanmaz sanırım:26:
normalde gün içinde de cay içiyodum ama dün karar aldım içmicem.sabah içtim sadece cok acık.kuru kuru gitmiyor ekmek peynir napi,mmeyve suyuyla da kahvaltı yapamam hiç alışkın değilim proletim.
bu arada dr a midem bulanıyo dediğigimde iç de nasıl içersen iç o zamn demişti
ama yatmadan önce ne olursa olsun,ne yersem yiyim,ne içersem çeyim afedersin ağzıma geliyor bbilimim...o yüzden aksam yemeğinden sonra alıyorum ben.....ilacı içip hemen ağzıma bişi atıyorum tadını bastıracak.yoksa cıkarıyorum
sorunluyum ben bu konuda baya baya
oyy o kadar kansız demi bu gacıGünde 2 tane içecek bacım o. Hem yatarken hem sabah...
ama yatmadan önce ne olursa olsun,ne yersem yiyim,ne içersem çeyim afedersin ağzıma geliyor bbilimim...o yüzden aksam yemeğinden sonra alıyorum ben.....ilacı içip hemen ağzıma bişi atıyorum tadını bastıracak.yoksa cıkarıyorum
sorunluyum ben bu konuda baya baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?