2014 Şubat Anneleri

Canım haftasına göre bebeğinin kilosu fena değil bence. Doktorun biraz pinpirikli biri sanırım. Üzme kendini

Senin doktor randevun nasıl geçti canım?

günaydın kızlarrr
bugün oğlumu görüş ve raporumu alış günüm:)
ordan da iki gündür ektiğim okuluma gidicem:S
bu son kısmını hiç sevmedim poff

Gazanız mübarek olsun yavruşum

Günaydın ;

bugün geldim işe artık 2 gün evde olmak iyiydi bide ağrım geçse oturabilsem daham mutlu olacağım

Pöfffff benim sıpa da idrar keseme tekme atıp duruyo habire çişe koşuyorum. Bi dönse artık şu zilli :18::18:

Herkeşlere günaydınnnnnnnn

aslında sata göre bugün 32+0 ım canım ama benim bildiğim ben 3 gün geç yumurtladım. ama önemli olan satmış oyüzden bugün gidicem

proletim bacuum saolasın:)

zaten bugün raporu alayım ilgili kişiye vercem hem de iki haftalık izin kağıdımla haha
haftaya izindeyim bi tek pazartesi gitcem okula o da imzalarımı bugün tamamlarsam gitmem bile

İnşallah bu gittiğinde döner canım o zamanda baskı geçmiyor ama olsun

İnşallah canım. Şuan kaburgama dayalı ya kafası zor nefes alıyorum poposunu dayayınca daha rahat olur diye düşünüyorum. Yumuşak yumuşak

proletim bacuum saolasın:)

zaten bugün raporu alayım ilgili kişiye vercem hem de iki haftalık izin kağıdımla haha
haftaya izindeyim bi tek pazartesi gitcem okula o da imzalarımı bugün tamamlarsam gitmem bile

Heee birileri çalışabilir raporu alınca doğum izninden düşüyo raporlar dediydi sankim. Senin ki yıllık izin mi?

gunaydın cancanlar
dün doktorumuza gittik raporumuzu aldık
sonrada hastanenin orada bir bebek mağazası vardır ordan kızıma çok hoş bir takım aldım minnacik peluş bolerosu bile var ve küçücük minnacık bişi çok şeker görünce resmen vuruldum

primadan istemiş olduğumuz numune bebek bezimiz geldi fakat sadece iki adet olsun hiç yoktan iyidir hem bu son primiyum care olandan ondan kullanmamıştım oğluma yoktu çünkü

2 saat sonra iç o zaman. Midenin boş olması gerekiyor. Ve süt ürünü çay kahve tüketme.

normalde gün içinde de cay içiyodum ama dün karar aldım içmicem.sabah içtim sadece cok acık.kuru kuru gitmiyor ekmek peynir napi,m meyve suyuyla da kahvaltı yapamam hiç alışkın değilim proletim.

bu arada dr a midem bulanıyo dediğigimde iç de nasıl içersen iç o zamn demişti

ben bu kan ilacını hep yatarken alıyorum bence sende öyle yapabilirsin jackim miden uyuduğun yerdede bulanmaz sanırım:26:

ama yatmadan önce ne olursa olsun,ne yersem yiyim,ne içersem çeyim afedersin ağzıma geliyor bbilimim...o yüzden aksam yemeğinden sonra alıyorum ben.....ilacı içip hemen ağzıma bişi atıyorum tadını bastıracak.yoksa cıkarıyorum

sorunluyum ben bu konuda baya baya

O zaman hazırda bi mandalina veya portakal bulundur canım. Hem tadı gider ağzından hem emilimini arttırır. Daha çabuk sonuç alırsın..

Günde 2 tane içecek bacım o. Hem yatarken hem sabah...
oyy o kadar kansız demi bu gacı

canım bunların yanında extradan kara kuru üzüm alsan ondan atsan ağzına arada ben öyle yapıyorum kan değerim baya düzelmiş bir önceki kontrolüme göre
birde dediğin gibi çay içmiceksin fazla nerde gereksiz bişi var onu yiyip içiyorsun jack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…