O zaman hazırda bi mandalina veya portakal bulundur canım. Hem tadı gider ağzından hem emilimini arttırır. Daha çabuk sonuç alırsın..
oyy o kadar kansız demi bu gacı
canım bunların yanında extradan kara kuru üzüm alsan ondan atsan ağzına arada ben öyle yapıyorum kan değerim baya düzelmiş bir önceki kontrolüme göre
birde dediğin gibi çay içmiceksin fazla nerde gereksiz bişi var onu yiyip içiyorsun jack
ben de bugüne kadar bir şey almamıştım ama bugün doktorum erken doğum riskimin yüksek olduğundan bahsedincee akşamına hemen 2 tane pijama takımı aldık, ve şimdi internetten bebişime bir kaç parça acil ihtiyaçlarımızdan sipariş verdim, haftaya gelir, doğum çantamı hazırlayacağım inşallah
Aman da aman yerler güneşi:) çok tatlısın jackim yaa:) maşallah:)
Günaydın kızlar,
Aman da aman yerler güneşi:) çok tatlısın jackim yaa:) maşallah:)
Günde 2 tane içecek bacım o. Hem yatarken hem sabah...
belki inanmazsın bak masamın üstünde ne var...her gün yemeye çalışıyorum.hele su bi aydır koca bi poşet kuru üzüm yedim bbilim
günaydın ismirnammmm(adını bilmiom kuzumafedersin)çok teşekkür ederimmmm
aaa neden 2 tane içecek ki biz bir tane içiyoruz :26: gynoferon mu içiyosun sen jack?
Ah be canım o çayı asıl içmesen. Ben çaydan uzak durdum. En başından beri sadece 1 bardak çay içtim. Ve demir hapının daha 2. Kutusundayım. Çok kısa bir süredir kullanıyorum. Hele bir de senin o kadar düşük be günde 2 tane içmen gerekiyorsa ne bileyim sütle falan yap kahvaltını, ıhlamur iç. Yazık yavrum bünyene.
Emine canım:) sen böyle deyince ben de kimsenin adını bilmediğimi fark ettim:/
niye inanmayayım kuzum inanırım tabikisi aşk olsun
Benim gibi koca ayaklı olursa sokacağı yer orası olur herhalde
kızlar dün hastaneye gittiğimde doğum katına çıktım odaları görmek istedim boş bir kaç odayı açtılar baktım
sonra ebeye bişiler sordum
dedim ayrı sancı odası gördüm yoksa burda sancıyı kendi odamızda çekmiyormuyuz özel odaysa kendi odanızda çekersiniz dedi ama iki kişilik odaysa sancı odasına alıyoruz dedi
özel oda dedim ozaman kendi odanızda çekersiniz dedi rahatladım
ayrıca doğumda kullanacakları sütüru sordum yani dikiş atacakları ipi, oğlumda düşen iplik kullanmışlardı sonradan gidip dikiş aldırmak zorunda kalmadım ama bazı hastaneler ucuz olsun diye düşmeyen iple dikiyorlar sonrasıında birde dikiş aldırma derdi çıkıyor
sordum ebeye bizim ipler kendinden düşer alınmaz dedi onada rahatladım
yoksa sütüru kendim alıp götürcektim valla
size tavsiye sizde sorun sonradan dikiş aldırmak ciddi derecede sıkıntı
Benim gibi koca ayaklı olursa sokacağı yer orası olur herhalde
günaydın jackim frostum,
güneş kızçenle çok tatlısınız maşallah:)
Selamlar herkese
yandın o zaman koca ayak seni de rahatsız edecek
artık devlet hastanelerinde bile düşen ipllik yapılıyor çok nadirdir sanırım tekrar gidip dikiş aldırmak falan
baharım ben de bizim kızçenin ayakları babasına benzesin diye dua ediom:))
benimkiler palet kıvamında da :))
saol lipimmm çok teşekkür ederizzzzz
A.selam bacım hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?