2014 Şubat Anneleri

kızlar dün hastaneye gittiğimde doğum katına çıktım odaları görmek istedim boş bir kaç odayı açtılar baktım
sonra ebeye bişiler sordum
dedim ayrı sancı odası gördüm yoksa burda sancıyı kendi odamızda çekmiyormuyuz özel odaysa kendi odanızda çekersiniz dedi ama iki kişilik odaysa sancı odasına alıyoruz dedi
özel oda dedim ozaman kendi odanızda çekersiniz dedi rahatladım
ayrıca doğumda kullanacakları sütüru sordum yani dikiş atacakları ipi, oğlumda düşen iplik kullanmışlardı sonradan gidip dikiş aldırmak zorunda kalmadım ama bazı hastaneler ucuz olsun diye düşmeyen iple dikiyorlar sonrasıında birde dikiş aldırma derdi çıkıyor
sordum ebeye bizim ipler kendinden düşer alınmaz dedi onada rahatladım
yoksa sütüru kendim alıp götürcektim valla

size tavsiye sizde sorun sonradan dikiş aldırmak ciddi derecede sıkıntı

belki inanmazsın bak masamın üstünde ne var...her gün yemeye çalışıyorum.hele su bi aydır koca bi poşet kuru üzüm yedim bbilim

Günaydın kızlar,

Canım ben senin doktorunu anlayamadım gerçekten. Ben en son gittiğimizde 28+1 deydim. 1080 gr çıktı kızım. Ben panikledim niye böyle, büyümemiş, gelişiminde bir problem mi var diye. Doktor endişemin yersiz olduğunu, yine 3 ün üzerinde doğabileceğini, sadece soluma daha çok yatmam gerektiğinin söyledi. Seninki miye bu kadar panikletmiş ki acaba? Suyunun durumuyla birleşti diye mi ki? Bence sen yap dediklerini yap ama kafana da çok takma canım.

Günaydın herkese...

kızçem ellerinizden öperrr teyzeleri

Eki Görüntüle 894283
Aman da aman yerler güneşi:) çok tatlısın jackim yaa:) maşallah:)

belki inanmazsın bak masamın üstünde ne var...her gün yemeye çalışıyorum.hele su bi aydır koca bi poşet kuru üzüm yedim bbilim

Ah be canım o çayı asıl içmesen. Ben çaydan uzak durdum. En başından beri sadece 1 bardak çay içtim. Ve demir hapının daha 2. Kutusundayım. Çok kısa bir süredir kullanıyorum. Hele bir de senin o kadar düşük be günde 2 tane içmen gerekiyorsa ne bileyim sütle falan yap kahvaltını, ıhlamur iç. Yazık yavrum bünyene.

aaa neden 2 tane içecek ki biz bir tane içiyoruz :26: gynoferon mu içiyosun sen jack?

canım önce gynoferon kullanıyodum ama onu içince kusuyodum:120:

sonra maltofer verdi dr...küçük cam şişede kan gibi bi ilaç....kanım cok düşük o yüzden iki tane içiyorum.dün sağlık ocağından aradılar tahlil sonucum için.9.2 olmuş kan değerim.sen sormuştun dün aksam dimi:26:

tamam kuzum...sizi de yordum bu konuyla kusura bakmayın,çocuk gibi oldum iyice....içmicem çay....aslında ilk 4-5 ay içmedim hiç.sonra dayanamadım acık bi kaç bardak içtim gün içinde...

Benim gibi koca ayaklı olursa sokacağı yer orası olur herhalde

yandın o zaman koca ayak seni de rahatsız edecek

artık devlet hastanelerinde bile düşen ipllik yapılıyor çok nadirdir sanırım tekrar gidip dikiş aldırmak falan

yandın o zaman koca ayak seni de rahatsız edecek

artık devlet hastanelerinde bile düşen ipllik yapılıyor çok nadirdir sanırım tekrar gidip dikiş aldırmak falan

yok canım bende öyle sanıyordum ama değil
geçen burdada ismiirna söylemişti speedy bir arkadşaı gitmiş dikişini aldırmış
ayrıca hangi hastane bilmiyorum ama istda bir hastanede bir yakınım doğum değil ama ameliyat oldu
geçmiş olsun için aradıam hastanedeymiş dikişlerimi aldırmaya geldim dedi
şaşırdım
ananeminde kaşı yarılmış geçen aylarda götürmüşler dikiş attırmışlar sonra o dikişi aldırmaya gittik geri zaten kadın yürüyemiyor işkenceydi onu götürmek

baharım ben de bizim kızçenin ayakları babasına benzesin diye dua ediom:))
benimkiler palet kıvamında da :))

ay ben de ayaklarımı hiç beğenmem.parmaklarım uzundur.babamın ayağı da öyle
ama kocişimin ayakları güzel....kızceminki de ona çekebilir büyüklük konusunda değil tabi.45 giyiyor da benim dev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…