günaydın cano:)
ben artık 2 haftada 1 gidiom, ama biri ücretli diğeri ücretsiz oluo. mesela 2 gün önce gittiğimizde ödeme yapmadık.
günaydın canım.bende cok acıktım ya...dün aksam poaca yapmıştım...yaptım ettim pişti derken saat 11 oldu...bende yemedim o saatten sonra...ama evi sarmıştı kokusu.gece her uyanışımda wc ye değil de mutfağa yol almak istedimama tuttum kendimi
sabah da gec uyandım.şimdi ofiste tıkınıyorum
gunaydın datlum
he kız nasıl uyandın hangi dağda kurtlar öldü
ayyy haklısın da ben dr bu gidişimde iki hafta sonra gel dicek sandım....dört hafta dedi.bu duruma eşim sevindi tabi
doğurmak mı didinnn....oyyyy
La hacımmm günaydın.....gözlerime inanamayrum
günaydın güzellik:)
napıosun, poyraz paşan nasıl?
biz iyiyiz çok şükür, yalnız bizim ufaklık bugün de 04.30'da uyandı, 6'ya kadar yatakta döndüm durdum, o da benim karnımda debeleniyor tabii:) sonra sızmışım, 8 de uyandım:)
he kız doğurmak didimne kaldıki güzelim 6 bilemedin 7 hafta
şimdiden annesinin uykularını bölmeye başladı haaaa
günaydın lipcan
oh ne güzel afiyet olsun canımyalnız ben açken ve canım bişey isteyince mümkün değil uyuyamıyorum illa kalkmam gerek gece yatarken yanıma suyumu ve muz koyuyorum kalkıpp gece yiyip sonra bi güzel uyuyorum yine
Abim gitti ve ben artık bebişkom ve ben yalnızız gündüzleri annem gelene kadar
Lipim Poyrazda iyi çok şükür kafasına göre takılıyor işte.
oh ne güzel afiyet olsun canımyalnız ben açken ve canım bişey isteyince mümkün değil uyuyamıyorum illa kalkmam gerek gece yatarken yanıma suyumu ve muz koyuyorum kalkıpp gece yiyip sonra bi güzel uyuyorum yine
ben sadece su içiyorum o da yudum yudum...yoksa hiç uyuyamam çişe gitmekten
hacım biz varız ya ne yalnızlıgı
günaydın gülüm,
sıpa kurallarını koyuyor valla şimdiden:)
bu arada benim sağ kalçadaki ağrıya sebep bebeğin başının altta ve sağda durmasıymış, doktor kontrolde öyle demişti ve magnorm diye suda eritilen magnezyum desteği yazmıştı. ağrı % 80 oranında geçti. şu an çok şükür rahatım. bu tarz ağrınız olursa doktorunuza danışıp magnezyum yazdırabilirsiniz. ya da bizim bebiş yer değiştirdi bilemiom artıkın:))
Ağzını yirim la senin
ben accık yukarı cıkıom patronun eşinin yanına....bi kayfe içip geleceyim......yoksa uyucam burda o derece yani
ayda yılda bir içiyom haaaa.....her gün kayfe içiyom sanmayın
Selamlar herkeseHerkesin keyfi yerindedir umarım...
Bilim bende hiç kramp yaşamadım henüz...Başlarda ayk parmaklarım böle çekiliyor gibi oluyordu ama o kadarla kaldı şükürHamileliğimde değil ama öncesinde günde 2-3 tane soda içerdim belki ondan kaynaklıdır...Magnezyum depom sağlam sanırım
Afiyet bal şeker olsun çıtırım iç hadi bu sefer izin verdim
Salamın alaykum alaykum salam krocum :122:
Aleyküm selam adalimSen ne ara uyudun da uyandın Dün gece eşim nöbetciydi ben çok güzel uyumuşum ya...Eşimi yataktan atsam mı acaba
günaydın annelerrrbugün doktora çalışabilir raporu almaya gideceğim ve miniğimi göreceğim inşallah bir heyecan bastı beni hiç kokusu duymadığın bir canlıyı özlemek işte bu annelik olsa gerek inşallah bebeğimin kilosu ve gelişmesi iyidir çünkü buaralar kilo almıyorum ve kafaya takıyorum :44: en fazla kiloyu bu haftalarda almamız gerekmez miii ???
ben onu içemiyorum ya, benimde var yoksa ama içemiyorum öyle suya katılan ilaçları midem bulanıyor içerken, ama içtiğim günlerde oldu yinede geçmedi o ağrım lipcan üstelik ben günde bir de maden suyu içiyorum sektirmeden ama o ağrım geçmiyor
fakat şükürki kendime nazar değmesin kramp yaşamıyorum oğluma gebeliğimdede yaşamadım hiç bundada henüz olmadı
Valla en son Rudolphun fırınını izleyip yattım saat 4 e geliyordu 6 da sekoyu gönderdim mamasını verip yine yattım 8 de de abime kalktım ama dincim vallaha
Ben ce eşini yataktan at sonra ne halin varsa gör ben öyle yapmıştım 4.5.6. aylarda
günaydın canım,
mutlaka kilo almalıyım diye düşünme, ben de öyle zannederdim ama öyle değilmiş. mesela ben kilo almıyorum ama maşallah bebiş kilo alıyor. sen dengeli beslendiğin takdirde kendin fazla kilo almıyorsun ama bebeğin büyüyor. yine de doktoruna gittiğinde doktor bebeğinin gelişimin haftasında olup olmadığını söyleyecektir. haftasında gidiyorsa bir sorun yok canım, endişelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?