2014 Şubat Anneleri

Ah bacım ah yalıtımsız binayı ısıtmak çok zordur bilirim yıllarca neler çektik vallaha umarım bir an önce çözüm bulunur kuzum

hepicii çok güzel ki bunların

oy ne güzel bi haber bu canım

Kuzum çok büyük geçmiş olsun Allah korusun :18: bebişe de sana da maşallah ayrıca

yine güzel haberler.Sonuca sezeryan olarak karar veriliyor demek ki herşeyin hayırlısı canım

yeterince fotosu var zaten bebikimizin bu seferde varsın göstermesin çıtırım maşallah size
Ayrıca çok biliyo doktorun uzaklaşmayınmış sana ne beaaa

bebeğinin kafası dönen var mı

benim ki bayadır dönük canım :26:

maşallah canım

kızlar şimdi ben dün rapaorumu aldım ya.bu raporun aslını mı vercem muhasebeye.kopyasını mı.netten baktım da biraz...kopyasını verenler var

sen ikisini de ver halletsinler ne düşünüyorsun bea

Günaydın kızlar nasılsınız bugün?bizim görüş günümüz akşam görücem kızımı çok özledim inşallah herşey yolundadır

inşallah güzel haberlerle gel canım

off of

Kuzummm kıyamam ya hiç derdin yokmuş gibi bir de nelerle uğraşıyorsun.Sabır canım Allah büyük kimsenin yanına kalmaz yaptığı kötülük

Çözüm bulunmuş hemen hemen bu da bişeydir canım zaten ha deyince ağzım gözüm yaz gelecek idare edeceksiniz artık biraz ne yapalım

Sabrın sonu selamet derlerdi de inanmazdım....bu calıstıgım yerden önceki işyerimde cok sıkıntı çektim,cok ezildim,resmen anamdan emdigim süt burnumdan geldi gurbet ellerde.ama yeni mezundum....ya sabır dedim,sustum,yuttum,işi öğrenmeliyim ki daha iyi bi işe başvurabileyim dedim....ve sonunda burayı buldum....bi yıl 9 aydır çalışıyorum...ve Allah bin kere razı olsun diyorum kızlarr.....cok duygulandım,yazmak istedim bu yüzden.cok sıkıştık bu ara.aslında bebiş yapmaya karar verdigimizde borç harç yoktu.ama sonradan beklenmeyen bi durum cıktı...bende ssk dan alacağım paranın yarısını istedim işyerimden,kira var dogum parası var malum...tamam dediler ... sen hesap çıkar bu ayki maaşın dışında ne lazımsa verelim dediler.....izin konusunu da sıkıntı etme kendine,bebeğinle ilgilen,idare ederiz biz seni dediler gerektiği kadar...hatta suraya bi beşik alalım,güneşimize birlikte bakarız gerekirse dediler...

Allah razı olsun bu insanlardan.ve Allahım her daim İNSANLARLA karşılaştırsın hepimizi.....

Çok sağol bacım..

anneler size önemli bir sorum var göbek deliğinizde ağrı var mı benim çok ağrıyor ya dün soracaktım dr a fırsat olmadı

hakikaten insanlıklı kişilermiş canım, Allah razı olsun işverenlerinden...
ben de ünv. bitince istanbul'da 1.5 yıl kadar dişimi sıkıp çalışmıştım, ailem tek başıma ev tutmama razı olmadığı için halamın yanında kalıyordum. günde 3 saatim yolda geçiyordu. sabahın köründe kalkıp, akşamın köründe eve geliyordum. ne doğru dürüst yemek ne de düzen vardı. en sonunda dayanamadım ve çektim geldim ailemin yanına. ailemin desteği çok oldu sağolsunlar, hele evlenip yuvanı kurunca kendi evinde daha rahat ediyorsun.

senin evin de işyerine yakın bildiğim kadarıyla, işverenlerin ne güzel destek olacaklarmış, onlar senin kıymetini biliyorlar ne güzel, sen de onların kıymetini biliyorsun...

Allah hepimizi iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

anneler size önemli bir sorum var göbek deliğinizde ağrı var mı benim çok ağrıyor ya dün soracaktım dr a fırsat olmadı

selam canım,

göbek deliğim artık iyice gerildi, dümdüz oldu ama ağrı sızı yok çok şükür... geçmiş olsun sana
istersen ocak annelerine de bir sor, onlar hafta olarak ileri olduğu için belki başlarına gelmiştir.

iyi kıymet bilen kadınmış babaannen neyseki. bi de bazı yaşlılar, huysuzz ve aksi olur ya.. öylesine bakmak daha da zordur.
anam biz 2.ciyi bekliyoruz, ya bende de hep kardeş korkusu var..bizim ailenin anlaşamayan kardeşleri yüzünden, benimde abim var, onla zaman zaman çatışırız ama genelde iyiyiz, ne olursa olsun arada kıskançlık oluyor.
Şimdiden çocuklar birbirini kıskanmasın diye paralıyorum kendimi, kızım hep kendine kız kardeş istedi, bizde erkek istedik Allah dilediğimiz gibi nasip etti, inşallah araları da çoook iyi olur.

cnm evin işin ne kadar birbirine öyle 10 dak..süpermiş sen bankacıydın di mi doğru ya 9 mesaisi benimde 9 da başlıyor ama yol uzun, bende 7 de kalkıorm, kahvaltımı işte yapıorm ..sandviç işte

Aminnn, çok sevindim senin adına, ne güzel Allah bozmasın. Patronun erkek mi kadın mı ? Çocugu var mı ? Bu anlayışlılığını kategorize etmek istedim .
İnsan seviniyor böyle şeyleri duydukça, benimki de bi çeşit...
hem açık açık karışmaz iznime şuyuma buyuma, ama bazen de surat yapıyor çok ve bende çok sıkıldım artık mesela 3 gecedir uykusuzm, hatta kızdan bana da geçti nezle-grip durumu burnum kıpkırmızı oldu gözlerim kayık bakıyor ama ben gelmirom demek istemiorm..surat yapar diye..rapor alsam onu da alırım ama bir yandan da şurada diorm en fazla 3 haftan kaldı dayan, bu haftayı saymazsam 2, ama daha salıdayız..saymadan olmuyor

Bebisim 1927gr mis biraz az mi hala ne.
Bi de kilo aliyorum hatta 13 kilo aldim ama karnim olmasi gerekenden cok kucuk , rahmim ice dogru mu buyuyor boyle birsey varmi kizlarrr
Ce calisabilir raporunu bugun aldim gec kalmak sorun olur mu.o raporda bana 32 diyor ama ben aslinda 33 u dolduracam yarin,iinsallahbana zarari yoktur

Amin lipim aminnn...saolsunlar.bende istanbulda çalıştım bi bucuk sene.sirket burdaydi ama isi ordan almistik. Anamdan babamdan isitmedigim lafları isittim.araknafobia var bende.olcusunu aldigimiz yerde de cok fazlaydı. Yenersin işte deyi ustune ustune saldilar
:13:isin bitiminde alacaktim parayi.ama tam vermediler.on bin liram gitti.sigorta da bi bucuk senede iki ay yatmisti.off offf...cok sukur kurtuldum ordan.hatta parami vermeyen sefim gecen mart ayinda vefat etti.hakkimi helal ettim.Allah buyuk ben ne diyim ki.cok sukur bugünüme

Saol canim benim.bes Patronum var.besi de birbirinden iyibiri haric hepsinin cocugu var.o biri de 7 yıllık evli ama olmuyomus.ona dua ediyorum sürekli. Rabbim onlarin da yuzuny guldursun.kucaklarini bos birakmasin

Sana da cok gecmis olsun kuzum. Dikkat et kendine

Son düzenleme:
kızlar dün doktor kontrolümde doktorum suyumun biraz azaldığını söyledi önemli bi durum yokmuş ama 2 haftada bir kontrole gidecekmişim artık.benzer durum yaşayan varmı acaba?gereksiz yere mi stres yapıyorum?:18::18::18:

Allah gönüllerine göre versin inşallah patronlarının. Ne kadar duyarlı insanlar

Bir ara benimde ağrıyordu ama geçti şu an yok

vallaha canım seni tedirgin etmek istemem ama aynı durum ablamın basına geldi 1 hafta sonra sezeryana alındı tabi herkezin aynı olcak diye birşey yok kontrollerini aksatma canım

canım benim de çok gerildi ve ağrıyor dokunamıyorum yani o derece bi de göbüşüm çok büyük benim ondan mı acaba aldığım tüm kilolar sanki orda toplandı:)

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür hafta sonunu iple çekiyoruz kontrolümüz var inşallah bebiş yüzü gösterir :) 3 haftadır bu günü bekliyoruz

mrb canım benimde 15 gün önce böyle bir sorunum vardı.Hatta DR. akciğer gelişimi için iğne bile yaptırdı her ihtimale karşı ve bol su iç dedi ayakta durma dedi bunları yaptım dün kontrolüm vardı suyum normal seviyesine geri gelmiş dedi çok mutlu oldum sende moralini yüksek tut en önemlisi bu

Ne mutlu cnm sana guzel gunlerde kullanin ins.ben iki taraftanda sanssizim gibi cunku hem gelinimiz hem gorumcem hamile ve cok yakiniz birbirimize 5,5 yil sonra gelen mucizmi tek basima yasiyorum tabi esim ve kizimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…