Akşama doğru enerjin düşmez umarım...Gerçi senin enerjini düşüren başka etkenler var ama
Eşimi yataktan atsam evde yatacak yer yokBingöle gelince bi yatak bide koltuk takımı aldık.Koltuk takımıda yatak olmuyor nerde yatsa acaba
Selamlar herkeseHerkesin keyfi yerindedir umarım...
Bilim bende hiç kramp yaşamadım henüz...Başlarda ayk parmaklarım böle çekiliyor gibi oluyordu ama o kadarla kaldı şükürHamileliğimde değil ama öncesinde günde 2-3 tane soda içerdim belki ondan kaynaklıdır...Magnezyum depom sağlam sanırım
Valla en son Rudolphun fırınını izleyip yattım saat 4 e geliyordu 6 da sekoyu gönderdim mamasını verip yine yattım 8 de de abime kalktım ama dincim vallaha
Ben ce eşini yataktan at sonra ne halin varsa gör ben öyle yapmıştım 4.5.6. aylarda
Hakkaten yaşam enerjimi alan etkenler çok etrafımda bi anda içeri doğru çöküyorum
Enerji düşüşü anında yavaşça en yakın koltuğa bırakırım kendimi valla
Kız koltuğun birini bari çekyat alaydınız ya
maşallah kuzuma.inşallah bundan sonra da yasamazsın balımbende 5-6 kez yasadım ama iyi yasadım...3-4 gün ayağımın üstüne basamadım her seferinde
Rodolph'un Fırını mııııhastasıyım......zaten kumanda elime geçti mi açtığım tek kanal diyebilirim 24 Kitchen
vücudun kabul etmior demek ki canım, zaten kramp yokmuş sende. kramp hani bacağında olur kasılır, kalır acı verir öyle bir şey galiba, bende de olmadı çok şükür. bu arada magnezyum en çok kabak çekirdeğinde varmış:)
benim aklıma gece yatarken ne geldi ya, boğazına düşkün bir insan olarak tabii ki "ben doğumdan sonra ne yiycem?" dışarının yemeğini yiyemem, hastaneninkini de öyle. acaba evden yemek götürülebilir mi? zaten hoşaf ve lohusa şerbeti yapılcak...
Güzeller, güzellikler günaydın..
Masama dosyaları yığmışlar anca yazabildim. Bugün kalabalığız maşallahhhh
magnezyum depoları sağlam çok şükür demekkiSelamlar herkeseHerkesin keyfi yerindedir umarım...
Bilim bende hiç kramp yaşamadım henüz...Başlarda ayk parmaklarım böle çekiliyor gibi oluyordu ama o kadarla kaldı şükürHamileliğimde değil ama öncesinde günde 2-3 tane soda içerdim belki ondan kaynaklıdır...Magnezyum depom sağlam sanırım
Uzak dur o etkenlerden....
İkinci el çekyat vardıda biz mi almadık
maşallah kuzuma.inşallah bundan sonra da yasamazsın balımbende 5-6 kez yasadım ama iyi yasadım...3-4 gün ayağımın üstüne basamadım her seferinde
Rodolph'un Fırını mııııhastasıyım......zaten kumanda elime geçti mi açtığım tek kanal diyebilirim 24 Kitchen
Ta kendisi adam işini iyi yapıyor bir de pastacılar kralı var o da ayrı güzel dabü küü
Ben uzak dursam da o etkenler gelip popoma yapışıyo kızııımmmm ben napem
Ayrıyeten bi ikinci el çekyat bulamamanızdan dolayı sizi kınıyorum
ben de hastasıyım pastacılar kralının:) ama eşim izlettirmio artık, canım istemesin diye:)
gerçi ben artık bütün pastane ürünlerine margarin bombası gözüyle baktığım için canım istemio, olay beyinde bitiyor
Vazgeçilmezsin yafrumBırakamıyolar seni
Sıfır çekyat bile parmakla sayılacak kadar az yerde satılıyor bi kerem
Sabrın sonu selamet derlerdi de inanmazdım....bu calıstıgım yerden önceki işyerimde cok sıkıntı çektim,cok ezildim,resmen anamdan emdigim süt burnumdan geldi gurbet ellerde.ama yeni mezundum....ya sabır dedim,sustum,yuttum,işi öğrenmeliyim ki daha iyi bi işe başvurabileyim dedim....ve sonunda burayı buldum....bi yıl 9 aydır çalışıyorum...ve Allah bin kere razı olsun diyorum kızlarr.....cok duygulandım,yazmak istedim bu yüzden.cok sıkıştık bu ara.aslında bebiş yapmaya karar verdigimizde borç harç yoktu.ama sonradan beklenmeyen bi durum cıktı...bende ssk dan alacağım paranın yarısını istedim işyerimden,kira var dogum parası var malum...tamam dediler ... sen hesap çıkar bu ayki maaşın dışında ne lazımsa verelim dediler.....izin konusunu da sıkıntı etme kendine,bebeğinle ilgilen,idare ederiz biz seni dediler gerektiği kadar...hatta suraya bi beşik alalım,güneşimize birlikte bakarız gerekirse dediler...
Allah razı olsun bu insanlardan.ve Allahım her daim İNSANLARLA karşılaştırsın hepimizi.....
ben accık yukarı cıkıom patronun eşinin yanına....bi kayfe içip geleceyim......yoksa uyucam burda o derece yani
ayda yılda bir içiyom haaaa.....her gün kayfe içiyom sanmayın
Selamlar herkeseHerkesin keyfi yerindedir umarım...
Gunaydın kızlarrt
telefondan giriyorumda alışamadım daha yanlış yazmışimmm ama ivit biraz manalı olmışGünaydın canım da kızların sonundaki t sağlam güldürdü beni sen çok yaşa emi
Merhabalar herkeseee
fark ettim ki dün akşam hiç girmemişim foruma. öyle olunca da sayfalar birikmiş. başına da geç oturunca ancak yetiştim. bizim bugün 12.00-12.20 arasına gene toplantı koydular. tabii o toplantı 12.20 de bitmez. biz gene yemeği kaçırıyoruzşimdiden ne yesem diye düşünmeye başladım (
jackim gerçekten allah razı olsun, ne iyi patronların var. allah onların da gönüllerine göre versin. şimdi böyle insanlık ettiler de ne kötülüğünü görüyorlar bunun işte. keşke herkes böyle olabilse.
yaa benim de canım istiyor kaç gündür. sabah alayım dedim. ama demir hapını içtiğim için vazgeçtim içersem öğleden sonra içerim dedim. o da tabii kantinde 2si 1 arada varsa. adam çok komik ya, geçen fındıklı 2si1 arada istedim. fındıklı 2si1arada yok 3ü1arada var dedi. herhangi bir 2si1arada ver o zaman dedim. bana çekip çekip 3ü1aradaları gösteriyor bundan var falan diye. bakın dedim. ben şekersiz olsun istiyorum. tamam işte 3ü1arada diyor. yaw 3ü şeker, kahve ve süt oluyor diyorum. yine çekip 3ü1arada gösteriyor. tamam tamam dedim istemiyorum içmicem. böyle de kahve içmeme engel olmuş oldu. bakalım varsa 2si1arada belki öğleden sonra ben de içerim
selam canım. ben de hiç öyle ciddi ciddi kramp yaşamadım. sabahları bi yatakta gerinirken girer gibi oluyor, sonra geçiyor hemen. arkadaşım da anlatıyordu her gece eşiyle beraber fırlıyorlarmış hamileliğinde kramp yüzünden. ben de sodayı çok içerdim, herhalde hep onların faydası bunlar şimdi. ama 28. haftada gidişimde arada böyle minik batmalar, sancı gibi şeyler oluyor dediğimde doktora kramp olabilir onlar demişti. şimdiye kadar tekrarlamadı ama 1-2 gündür tekrar başladı. şimdi bunlar yalancı sancı mı yoksa kramp mı nasıl ayırt edeceğiz? bir fikri olan var mı?
kabak çekirdeğinide severim ama yemem yani hiç yemezdim çok yağlı diye bende sivilce sorunuda halen var çünkü ergen uşaklar gibim
orda kalman gerekirse hastane verir zaten neden yiyemiyorsun hastanenin yemeğini neticede özel hastnede olcaz yemeyi güzeldir yoksada süt ve biskivü ile idare edersin olmazsa
oğlum mayıs ayında apandistten ameliyat oldu, özel hastanelerin çoğunda çocuk cerrahi olmadı için ve hafta sonu olduğu için mecbur devletin çocuk hastanesinde ameliyat oldu tam 4 gün kaldık orda neyseki sağlıkcıyız diye doktor bizim yanımıza başka hasta almadı özel oda gibi kaldık hastanede çok yoğun değildi zatende, orda bir yemek veriyorlardı evlere şenlik sabah kalvaltısı veriyorlar güya yarım ekmek, birazda beyaz peynir, 3-5 de zeytin, dedim allah burda sürekli kalanlara yarıdm etsin, öğle ve akşam yemeklerini hiç yiyemedim zaten bi kez yedim midem çok kötü olduydu
benimde işler çok arada bakıyorum yazabildiğim yerde yazıyorum oyşşşşşşşşşş şu yıl sonu gelseydi ya iş kaynıyor
magnezyum depoları sağlam çok şükür demekki
Bebek yavas yavas kanalına yerleşiyo olabilir duruş poxisyonuyla ilgili olabilir aklına kötu şeyler getirme dinlenmeye çalış bazen benimde oluyo oyle baskı. Bana doktor karnın çok sertleşirse ve kramplar artarsa haberim olsun demişti boyle bişey varsa doktorunu ara sor ihmal etmeGunaydin hamislerrr, çok giremiyorum ama takipteyim sizleri. İyisinizdir umarim, bebisler de iyidir inş..
Yaa benim karnim çok asagi indi. Afedersiniz ama şeyimden cikacak gibi hissediyorum çok agri yapiyor o kisma.ben gibi olan var mi? Cuma günü dr a gideceğim ama erken indi gibi geliyor bana.göğüsumun altindan 10parmak asagida kuzucum..
Merhabalar herkeseee
fark ettim ki dün akşam hiç girmemişim foruma. öyle olunca da sayfalar birikmiş. başına da geç oturunca ancak yetiştim. bizim bugün 12.00-12.20 arasına gene toplantı koydular. tabii o toplantı 12.20 de bitmez. biz gene yemeği kaçırıyoruzşimdiden ne yesem diye düşünmeye başladım (
jackim gerçekten allah razı olsun, ne iyi patronların var. allah onların da gönüllerine göre versin. şimdi böyle insanlık ettiler de ne kötülüğünü görüyorlar bunun işte. keşke herkes böyle olabilse.
yaa benim de canım istiyor kaç gündür. sabah alayım dedim. ama demir hapını içtiğim için vazgeçtim içersem öğleden sonra içerim dedim. o da tabii kantinde 2si 1 arada varsa. adam çok komik ya, geçen fındıklı 2si1 arada istedim. fındıklı 2si1arada yok 3ü1arada var dedi. herhangi bir 2si1arada ver o zaman dedim. bana çekip çekip 3ü1aradaları gösteriyor bundan var falan diye. bakın dedim. ben şekersiz olsun istiyorum. tamam işte 3ü1arada diyor. yaw 3ü şeker, kahve ve süt oluyor diyorum. yine çekip 3ü1arada gösteriyor. tamam tamam dedim istemiyorum içmicem. böyle de kahve içmeme engel olmuş oldu. bakalım varsa 2si1arada belki öğleden sonra ben de içerim
selam canım. ben de hiç öyle ciddi ciddi kramp yaşamadım. sabahları bi yatakta gerinirken girer gibi oluyor, sonra geçiyor hemen. arkadaşım da anlatıyordu her gece eşiyle beraber fırlıyorlarmış hamileliğinde kramp yüzünden. ben de sodayı çok içerdim, herhalde hep onların faydası bunlar şimdi. ama 28. haftada gidişimde arada böyle minik batmalar, sancı gibi şeyler oluyor dediğimde doktora kramp olabilir onlar demişti. şimdiye kadar tekrarlamadı ama 1-2 gündür tekrar başladı. şimdi bunlar yalancı sancı mı yoksa kramp mı nasıl ayırt edeceğiz? bir fikri olan var mı?
İşte mühim olan kafada bitirmek değil midir zaten nasıl yapıyorsun bana da öğretsene be lipim
Ay anam duyanda beni matah bişey sanacak ayrıca domates çorbası içermin ara öğün baabında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?