ah canım ya, apandisitten ameliyat mı oldu minnak yavrun...neyse bununla gelmiş geçmiş olsun.
valla bbilimim benim aklımda etli bulgur pilavıyla ayran filan vardı:) du bakalım kayınvalidemden az çekiniyorum,"bizim gelin de amma boğazına düşkünmüş" demesin...tek annem olsa neyse de...bunun yanında kuru incirlerimle, kuru erik ve kayısımı,hurmamı cevizimi hastane çantama koyucam zaten. bir de humana still tea aldım onu koyacam. bir de yemeklik kuru soğan, onu da memişe sürücez:))
ya aslında psikolojim bozuldu accık da çaktırma:)
gıdaları kafamda "faydalı" ve "faydasız" diye ayırıyorum. faydasız olanlar önüme gelse bile beynim kabul etmediği için canım yemek istemiyor.
pastane ürünlerinin hepsinin katı kocaman beyaz bir margarin ile yoğurulduğunu düşünüyorum, böylece bir tiksinme geliyor.
şekerli gıdaların ise glikoz ya da mısır şurubundan yapıldığını düşünüyorum, yine bunları da canım istemiyor.
"faydalı" gıdaları ise arasıra canım istediğinde kaçamak yapıp yiyorum. bunlar da genelde kuru meyve ya da muz gibi biraz şekerli meyveler oluyor. bazen de çorba pişirirken içine biraz mantı koyuyorum, bir tabak mantı yiyemiyorum ama en azından çorbanın içinde yerken nefsim köreliyor.
haftada 1 gün de mesela yumurtayı haşlama şeklinde değil de menemen yapıyorum, ya da haftada 1 gün 2 dilim ekmek yerine, yarım simit yiyorum.
ya ben bugün çok halsizim....sabah sabah meyve yedim,meyve suyu içtim,kahvaltı yaptım.enerjik olmam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok......gözler kayıyo...dayanamıcam sanırım.belki çıkarım birazdan
kan ilaçlarını alıyormuısun bakalım ????? ondandır belki halsizliğin
sağol tatlım,
canım sezeryan olacağın için zaten gaz çıkarana kadar yeemek yemek yasak olacak sanırım, sonrasındada hep serum verielceği için belkide canın hiç bişicik istemez
Kizlar gunaydinnnn.ben suan 31+3 haftaligim.gun icerisinde kizim cok nadir oynuyorhatta gobegimi gormesem hamile oldugumu bile anlamam.saglik ocagindaki ebe kalp atislarini dinliyor surekli ritmi cok iyi aktifte diyor.aksamlari oyniyor sayiyorum 10 tane oynuyor aksam ama ben yinede cok endiseleniyorum neden gunduz oynamiyor sizinde boyle olan var mi?
tüh yaw ben de ne hayaller kurrmuştum:)
neyse idare edicez artık
Kizlar gunaydinnnn.ben suan 31+3 haftaligim.gun icerisinde kizim cok nadir oynuyorhatta gobegimi gormesem hamile oldugumu bile anlamam.saglik ocagindaki ebe kalp atislarini dinliyor surekli ritmi cok iyi aktifte diyor.aksamlari oyniyor sayiyorum 10 tane oynuyor aksam ama ben yinede cok endiseleniyorum neden gunduz oynamiyor sizinde boyle olan var mi?
kızlar nasılsınız bakem bugün :).)
hiç oynamadığı zaman tedirgin ol canım....on kere oynuyo diyosun bak maşallah....demek gündüzleri uyuyo seninki...zaten artık cogu zamanlarını uyuyarak geciriyolarmıs.hareket edecek alan da yok tabi napsın kuzular
ben geldiiiiiiiiim anneler nasılsınız
selam anneler..
biz de geldik..
sabah dr.daydık.. gecen gece ki ağrılarım için gittik usg.de baktı safra kesesi ve böbrekler temiz dedi..
o açıdan içim rahatladı..
bu sancıların olması normalmiş.. acaba diyorum benim ağrı eşiğim mi çok düşük ya..
karnımın üst kısmında sertlik oluyo ağrı oldugunda, ordan anlayabilirsin normal bir sancı oldugunu dedi.. şuan gayet yumuşak karnın ağrı yok dedi nst.ye girdim orda da sancı çıkmadı..yani çok şükür safra taşı falan değilmiş ben ondan korkmustum...
herhangi bir sıkıntı yok2522gr olmuşuz 44.5 cm boyumuz da
ama yediklerim fazla yağlı ve tatlı olunca sanırım bünyeyi zorluyo dünden beri yağsız ve şekersiz beslendim kendimi hafif hissediyorum gerçekten de bi rahatlık oldu.. haftasonu abartmıştım biraz galiba:26:
Amin lipim aminnn...saolsunlar.bende istanbulda çalıştım bi bucuk sene.sirket burdaydi ama isi ordan almistik. Anamdan babamdan isitmedigim lafları isittim.araknafobia var bende.olcusunu aldigimiz yerde de cok fazlaydı. Yenersin işte deyi ustune ustune saldilar
:13:isin bitiminde alacaktim parayi.ama tam vermediler.on bin liram gitti.sigorta da bi bucuk senede iki ay yatmisti.off offf...cok sukur kurtuldum ordan.hatta parami vermeyen sefim gecen mart ayinda vefat etti.hakkimi helal ettim.Allah buyuk ben ne diyim ki.cok sukur bugünüme
Saol canim benim.bes Patronum var.besi de birbirinden iyibiri haric hepsinin cocugu var.o biri de 7 yıllık evli ama olmuyomus.ona dua ediyorum sürekli. Rabbim onlarin da yuzuny guldursun.kucaklarini bos birakmasin
Sana da cok gecmis olsun kuzum. Dikkat et kendine
sağol kuzummmm iyiyim sen nasışsınnnn
sana özel mesaj attım bak bi ara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?