2014 Şubat Anneleri

sağol tatlım,
canım sezeryan olacağın için zaten gaz çıkarana kadar yeemek yemek yasak olacak sanırım, sonrasındada hep serum verielceği için belkide canın hiç bişicik istemez

Benim bu dediklerini doğumdan sonra yapmam lazım çünkü ne kadar uğraşırsam uğraşayım bu kadar etki altına alamıyorum beynimi

ya ben bugün çok halsizim....sabah sabah meyve yedim,meyve suyu içtim,kahvaltı yaptım.enerjik olmam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok......gözler kayıyo...dayanamıcam sanırım.belki çıkarım birazdan

ya ben bugün çok halsizim....sabah sabah meyve yedim,meyve suyu içtim,kahvaltı yaptım.enerjik olmam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok......gözler kayıyo...dayanamıcam sanırım.belki çıkarım birazdan

kan ilaçlarını alıyormuısun bakalım ????? ondandır belki halsizliğin

Kizlar gunaydinnnn.ben suan 31+3 haftaligim.gun icerisinde kizim cok nadir oynuyorhatta gobegimi gormesem hamile oldugumu bile anlamam.saglik ocagindaki ebe kalp atislarini dinliyor surekli ritmi cok iyi aktifte diyor.aksamlari oyniyor sayiyorum 10 tane oynuyor aksam ama ben yinede cok endiseleniyorum neden gunduz oynamiyorsizinde boyle olan var mi?

bebişler genellikle akşamları daha hareketli oluyorlar özellikle yedi ve on arası kıpır kıpırlar,gündüz çok hissedilemiyor bazen hareketleri

tüh yaw ben de ne hayaller kurrmuştum:)
neyse idare edicez artık

of lip yaaaa bende ne hayaller kuruyorum doumdan sonra yemek için ama o zamanda dikkat etmemiz gerekir mi ki bu arada benim şeker diyete rağmen açlık 90-100 tokluk 100-140 arası nadir 140 üstünede çıkıyor kıl payı ilerliyorum ama hayırlısı

benim oğlumda günde bir iki kere oyunuyor kuzum.doktorum tamamen normal olduğunu söyledi.bizlerin nasılki mizacı var bebeklerinde var dedi.en başından beri az oynuyorsa sorun yok dedi.sıkma canını

hiç oynamadığı zaman tedirgin ol canım....on kere oynuyo diyosun bak maşallah....demek gündüzleri uyuyo seninki...zaten artık cogu zamanlarını uyuyarak geciriyolarmıs.hareket edecek alan da yok tabi napsın kuzular

selam anneler..
biz de geldik..

sabah dr.daydık.. gecen gece ki ağrılarım için gittik usg.de baktı safra kesesi ve böbrekler temiz dedi..
o açıdan içim rahatladı..
bu sancıların olması normalmiş.. acaba diyorum benim ağrı eşiğim mi çok düşük ya..
karnımın üst kısmında sertlik oluyo ağrı oldugunda, ordan anlayabilirsin normal bir sancı oldugunu dedi.. şuan gayet yumuşak karnın ağrı yok dedi nst.ye girdim orda da sancı çıkmadı..yani çok şükür safra taşı falan değilmiş ben ondan korkmustum...
herhangi bir sıkıntı yok 2522gr olmuşuz 44.5 cm boyumuz da

ama yediklerim fazla yağlı ve tatlı olunca sanırım bünyeyi zorluyo dünden beri yağsız ve şekersiz beslendim kendimi hafif hissediyorum gerçekten de bi rahatlık oldu.. haftasonu abartmıştım biraz galiba:26:

oyyy ne güzel haberler bunlar yaaa.gözün aydın tatlım

anam ben bunu şişman komedyenden duymuştum araknofivia örümcek fobisidiiiiirrrr
örümcekler mi var iş yerinde? 5 i bir yerde aferin o patronlara, iyi patron hayır duası alırmış

Kızlar, arkadaştan bi kış çayı tarifi aldım, henüz içindekilerin hepsini incelemedim hamilelikte olur olmaz..bakmadan size yazıorm sizde bi incelersiniz, ben hem tadını sevdim hem iyi geliyor gibi geldi..ben bugün de hasta hasta geldim ama erken çıkmaya çalışıcam! tabiii işlerimi bitirebilirsem..

içerik şu :
zencefil, tarçın kabuğu, karanfil, kuşburnu, aslanpençesi

bu arada baya kötüyüm, benim mösyö neden geldin, ypk git dinlen filan demedi ...der miiii, kendi iş yeri helimimimden rapor aldım bugün ve yarın için...halen de butradayım haydi bakam çalışmaca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…