hoşgeldin tatlımmm,
ben iyiyim sen nasılsınnn
ben geldiiiiiiiiim anneler nasılsınız
of lip yaaaa bende ne hayaller kuruyorum doumdan sonra yemek için ama o zamanda dikkat etmemiz gerekir mi ki bu arada benim şeker diyete rağmen açlık 90-100 tokluk 100-140 arası nadir 140 üstünede çıkıyor kıl payı ilerliyorum ama hayırlısı
anam ben bunu şişman komedyenden duymuştum araknofivia örümcek fobisidiiiiirrrr
örümcekler mi var iş yerinde? 5 i bir yerde aferin o patronlara, iyi patron hayır duası alırmış
Kızlar, arkadaştan bi kış çayı tarifi aldım, henüz içindekilerin hepsini incelemedim hamilelikte olur olmaz..bakmadan size yazıorm sizde bi incelersiniz, ben hem tadını sevdim hem iyi geliyor gibi geldi..ben bugün de hasta hasta geldim ama erken çıkmaya çalışıcam! tabiii işlerimi bitirebilirsem..
içerik şu :
zencefil, tarçın kabuğu, karanfil, kuşburnu, aslanpençesi
bu arada baya kötüyüm, benim mösyö neden geldin, ypk git dinlen filan demedi ...der miiii, kendi iş yeri helimimimden rapor aldım bugün ve yarın için...halen de butradayım haydi bakam çalışmaca..
minik kuşuma kavuşmama 46 gün kaldı şaka gibi belki de daha az bilemiyorum :44::44:
izne çıkmama da 10 iş günüm kaldı yuppiiii
selam anneler..
biz de geldik..
sabah dr.daydık.. gecen gece ki ağrılarım için gittik usg.de baktı safra kesesi ve böbrekler temiz dedi..
o açıdan içim rahatladı..
bu sancıların olması normalmiş.. acaba diyorum benim ağrı eşiğim mi çok düşük ya..
karnımın üst kısmında sertlik oluyo ağrı oldugunda, ordan anlayabilirsin normal bir sancı oldugunu dedi.. şuan gayet yumuşak karnın ağrı yok dedi nst.ye girdim orda da sancı çıkmadı..yani çok şükür safra taşı falan değilmiş ben ondan korkmustum...
herhangi bir sıkıntı yok2522gr olmuşuz 44.5 cm boyumuz da
ama yediklerim fazla yağlı ve tatlı olunca sanırım bünyeyi zorluyo dünden beri yağsız ve şekersiz beslendim kendimi hafif hissediyorum gerçekten de bi rahatlık oldu.. haftasonu abartmıştım biraz galiba:26:
anam ben bunu şişman komedyenden duymuştum araknofivia örümcek fobisidiiiiirrrr
örümcekler mi var iş yerinde? 5 i bir yerde aferin o patronlara, iyi patron hayır duası alırmış
Kızlar, arkadaştan bi kış çayı tarifi aldım, henüz içindekilerin hepsini incelemedim hamilelikte olur olmaz..bakmadan size yazıorm sizde bi incelersiniz, ben hem tadını sevdim hem iyi geliyor gibi geldi..ben bugün de hasta hasta geldim ama erken çıkmaya çalışıcam! tabiii işlerimi bitirebilirsem..
içerik şu :
zencefil, tarçın kabuğu, karanfil, kuşburnu, aslanpençesi
bu arada baya kötüyüm, benim mösyö neden geldin, ypk git dinlen filan demedi ...der miiii, kendi iş yeri helimimimden rapor aldım bugün ve yarın için...halen de butradayım haydi bakam çalışmaca..
ne kadar az kalmış yaa maşallah benimde 45 günüm kaldı
maşallah diyim nasıl yiyorsunuz öyle ya
ben akşam yemek yiyemedim mesela nedenide, akşam üzeri saat 5 gibi kuru üzüm yedim bir avuç yerken iki avuç yedim biraz fazla yedim akşam boyu midem bulandı hazımsızlığı saymıyorum bile, evde saat 8 gibi 3-5 kaşık yoğurt yedim üzerindede bir elma sonra yine başladı bulantı,
çok daha az yiyorum bir önceki aya göre ama maşallah yinede kilo alıyorum 12 olmuş aldığım kilo
oğlumdada 8.ayımdan sonra yiyeyemiştim bişi benim sıpalar mideme çok baskı yapıyor ondan yemek yiyemiyorum fazla
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Son 15-20 gundur resmen ac yatiyorum. Gece uyaninca su bile icmiyorum cunki icersem cikariyorum. Zaten surekli oturarak uyuyorum. Sipa midemin uzerine kamp kurdu gitmiyor. Bazen elimle itekliyorum 10 dk sonra yine gelip yerlesiyor ayni yere :))
Bugun bizim gorus gunumuzdu. Sipam 2250 ge ve 45 cm. Yuzunu oyle bir kapatmisti ki reaim alamadik. Ama yanaklar tombiklesmis :)) 2 hafta sonra yine cagirdi.esimle pek bir swvindik. 1 ay cok uzun yav.
Calisabilir raporu aldim ama 10 gun falan sonra izna cikmayi dusunuyorum.
Bizde haberler bu kadar. Bu arada yine idrar yolu enfeksiyonu,yine antibiyotik(
son sat seninde 28 Nisan sanırım aynı gündeyiz
speedy cim seni takipteyim,dr.na ne zaman soracaksın şu başka dr.dan rapor işini,seninle günümüz aynı.ben 27 aralıkta son kez işe gideyim diyorum.3hft sonraya ekletmiş olurum ama sonraki hftda da yıl başı tatili var perşembe ve cuma iki gün ayakta tedavi yazdırsak,p.tesi,salı çalışsak sonra rapor alsak olur mu?bir hft için çırpınıyoruz ama ne yapalım???
Aslinda son 3 haftaya kadar calisacaktim ama esim her sabah soylenip duruyor. Artik ise gitme diye. Zaten yilsonu islemleri de var. O kadar strese girmek de istemiyorum. Ah o yanmalari hic sorma canim ya. 1 sise gaviscon surup en fazla 3 gun yetiyor. Artik o da pek bir fayda etmiyor. Zaten benim hamilelik oncesinde de reflum vardi. İyice kudurdu. Gerci ben de 1,5 yildan beri araliklarla surekli hamileyim,bunye debide ben yiyemesem midem yanıyor ama yine de azimle yiyorum
İzne erken çıkacaksın galiba bende 4 gözle bekliyorum gelsin çıkayım artık diye
Ben isyerine sizin bu rapor mevzusunu sordum canim. Baska branstan da rapor alsak, dogum izni basliyormus haberiniz olsun.En son doktora gittiğim de soramadım doktorum gergindi bir daha gittiğim de zaten izine çıkacağım teeeee ocakta çağırdı beni
bende şöyle yapacağım ama 31 aralığa kadar çalışacağım 1 ocak izinliyim 2*3 ocak için sağlık ocağından rapor alacağım 4*5 haftasonu
6 ocakta gidip raporumu başlatacağım.
Sağlık ocağı bile 2 günden fazla rapor vermiyor 3. gün alırsan maaştan kesiliyor işyerimde rahatım rapor alıp almamam bile sorun olmayacaktır aile hekimine sorarım rapor almak sıkıntı yaratırsa almam
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Son 15-20 gundur resmen ac yatiyorum. Gece uyaninca su bile icmiyorum cunki icersem cikariyorum. Zaten surekli oturarak uyuyorum. Sipa midemin uzerine kamp kurdu gitmiyor. Bazen elimle itekliyorum 10 dk sonra yine gelip yerlesiyor ayni yere :))
Bugun bizim gorus gunumuzdu. Sipam 2250 ge ve 45 cm. Yuzunu oyle bir kapatmisti ki reaim alamadik. Ama yanaklar tombiklesmis :)) 2 hafta sonra yine cagirdi.esimle pek bir swvindik. 1 ay cok uzun yav.
Aslinda son 3 haftaya kadar calisacaktim ama esim her sabah soylenip duruyor. Artik ise gitme diye. Zaten yilsonu islemleri de var. O kadar strese girmek de istemiyorum. Ah o yanmalari hic sorma canim ya. 1 sise gaviscon surup en fazla 3 gun yetiyor. Artik o da pek bir fayda etmiyor. Zaten benim hamilelik oncesinde de reflum vardi. İyice kudurdu. Gerci ben de 1,5 yildan beri araliklarla surekli hamileyim,bunye de
sapitti herhalde :)))
Ben isyerine sizin bu rapor mevzusunu sordum canim. Baska branstan da rapor alsak, dogum izni basliyormus haberiniz olsun.
Aslinda son 3 haftaya kadar calisacaktim ama esim her sabah soylenip duruyor. Artik ise gitme diye. Zaten yilsonu islemleri de var. O kadar strese girmek de istemiyorum. Ah o yanmalari hic sorma canim ya. 1 sise gaviscon surup en fazla 3 gun yetiyor. Artik o da pek bir fayda etmiyor. Zaten benim hamilelik oncesinde de reflum vardi. İyice kudurdu. Gerci ben de 1,5 yildan beri araliklarla surekli hamileyim,bunye de
sapitti herhalde :)))
Ben isyerine sizin bu rapor mevzusunu sordum canim. Baska branstan da rapor alsak, dogum izni basliyormus haberiniz olsun.
Yok be kuzum ne hassasi. Domuz gibiyimdir. Agri kesici icmem icin hastaliktan geberiyor olmam lazim bobrek tasini bile ayak ustu dusurup 10 gunluk sancidan sonra ancak dra gitmistim. Benim halen dduran bobrek tasim var. Enfeksiyonu o da yapiyormus. Bi de ben gunde en fazla 2 bardak su icerim maaleswfGeçmiş olsun canım. Bünyen hassas demek ki. Bizim ofisteki bütün bayanlar bi kere atlattı o illeti bende tık yok maşallahhhhhSende hemencecik atlatırsın inşallah.
Bebişkona da maşallah kocaman olmuş. Benim sıpa da öyle akşamları kafayı uzatıyor kaburgamın altından. Canım yanıyor okşuyorum elimde kaçıyor içeriAnası gibi sevdirmicek galiba kendini..
İs yerin iyiyse zaten problem olmaz canim idare ederler. Ben de haftaya 1-2 gun gunluk izin alirim, gunler gecer iste.Bizimki de sürekli çık diyip duruyor ama çıksam evde bunalıma giricem daha çok zamanım var eee bide sonra erken dönmek var ucunda zorla çalışıyorum işte 36 da son ama kısmetse
benim işyeri ile sıkıntım olmadığı için rahatım 2 gün idare edecekler artık beni
Aslinda mantikli olan izinleri sonra kullanmak ama, cok da inatlasmaya gerek yok kocayla. Mazallah grip falan kaparim biryerden,sonra dilinden kurtulamam. E siz artik 3. Olunca tecrubelisiniz kuzum. Bizimki sevincten nerdwyse aksamlari uyuyamayacak. Adam kafayi yemeden bir dogursam :)) hayir arkadas 7 yil boyunca bebek istemeyen sanki biz degildik..keşke benim eşimde gitme dese alışık hep son ün haftaya kadar çalışmama,cüce bir fil gibi oldum,nefes alamıyorum,yürürken de ağrılarım oluyor.neyse sağlık olsunda sonra rapor haklarımdan kullanırım.2hft için çırpınmak istemiyorum,20 ocak gibi doğum olacak
20 gün de ancak yapılacak işlerimi tamamlayıp bebişi bekleyeyim.
kızlar dün "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabında okudum da midenize, kaburganıza baskı yapıyorsa bebek yerde ellerin ve dizlerin üzerinde masa pozisyonu mu diyeyim ne diyeyim bilemedim ama o şekilde kısa bir süre durursanız bebeğiniz yer değiştirebilir yazıyordu. isterseniz bunu da bir deneyin. ne kadar işe yarar bilemiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?