2014 Şubat Anneleri

evet canım ya, benim de sabah açlık 90 civarı çıkıyor, tokluk da 120-140 arası. öğlen ve akşam değerlerim daha düşük. diyeti bırakma lüksüm yok bu yüzden. zaten insülin kullanmadan diyetle kontrol altına alınması bile çok şükür iyi oldu.

doğumdan sonra ben diyete devam etmeyi düşünmüyorum, zaten emzirirken bir hayli kalori yakacağız. ama yine de dengeli beslenicem, süt vereceğimiz için zararlı gıdalardan yine kaçınmak lazım.
doğumdan 2-3 ay sonra da tekrar glikoz yüklemesi ile gebelik diyabetinin kalıcı olup olmadığına bakılacak. kalıcı olmamışsa bile hayatımız boyunca kilomuza dikkat etmemiz lazım. kilo artışında direkt tip-2 diyabet riski yükseliyormuş çünkü Allah korusun.

deneyelim bunu kuzum
bu arada kıç çayı yazmışın çok güldüm

minik kuşuma kavuşmama 46 gün kaldı şaka gibi belki de daha az bilemiyorum :44::44:

izne çıkmama da 10 iş günüm kaldı yuppiiii

öğle arasında yapılan toplantı ve haliyle yemeği kaçırdığımızdan dılarıda yemek zorunda kaldığımız bir yemekten sonra geldiim.

gözün aydın canım. yavrucuğuna da

yediklerimiz gerçekten çok etkiliyor ya. ben de öyle biraz kaçırdığım zamanlar aşırı rahatsız, ağırlaşmış hissediyorum. biraz dikkatli yedim mi kuş gibi oluyorum. neyseki ağırlığın neden olduğunu, nasıl kontrol edebileceğimizi biliyoruz. gereksiz ağırlığı diyelim tabii

canım çok geçmiş olsun da raporu aldıysan daha neden orada duruyorsun. gidip evine dinlensene.

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Son 15-20 gundur resmen ac yatiyorum. Gece uyaninca su bile icmiyorum cunki icersem cikariyorum. Zaten surekli oturarak uyuyorum. Sipa midemin uzerine kamp kurdu gitmiyor. Bazen elimle itekliyorum 10 dk sonra yine gelip yerlesiyor ayni yere :))

Bugun bizim gorus gunumuzdu. Sipam 2250 ge ve 45 cm. Yuzunu oyle bir kapatmisti ki reaim alamadik. Ama yanaklar tombiklesmis :)) 2 hafta sonra yine cagirdi.esimle pek bir swvindik. 1 ay cok uzun yav.
Calisabilir raporu aldim ama 10 gun falan sonra izna cikmayi dusunuyorum.
Bizde haberler bu kadar. Bu arada yine idrar yolu enfeksiyonu,yine antibiyotik (

bide ben yiyemesem midem yanıyor ama yine de azimle yiyorum

İzne erken çıkacaksın galiba bende 4 gözle bekliyorum gelsin çıkayım artık diye

son sat seninde 28 Nisan sanırım aynı gündeyiz

speedy cim seni takipteyim,dr.na ne zaman soracaksın şu başka dr.dan rapor işini,seninle günümüz aynı.ben 27 aralıkta son kez işe gideyim diyorum.3hft sonraya ekletmiş olurum ama sonraki hftda da yıl başı tatili var perşembe ve cuma iki gün ayakta tedavi yazdırsak,p.tesi,salı çalışsak sonra rapor alsak olur mu?bir hft için çırpınıyoruz ama ne yapalım???

En son doktora gittiğim de soramadım doktorum gergindi bir daha gittiğim de zaten izine çıkacağım teeeee ocakta çağırdı beni
bende şöyle yapacağım ama 31 aralığa kadar çalışacağım 1 ocak izinliyim 2*3 ocak için sağlık ocağından rapor alacağım 4*5 haftasonu
6 ocakta gidip raporumu başlatacağım.

Sağlık ocağı bile 2 günden fazla rapor vermiyor 3. gün alırsan maaştan kesiliyor işyerimde rahatım rapor alıp almamam bile sorun olmayacaktır aile hekimine sorarım rapor almak sıkıntı yaratırsa almam

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

bide ben yiyemesem midem yanıyor ama yine de azimle yiyorum

İzne erken çıkacaksın galiba bende 4 gözle bekliyorum gelsin çıkayım artık diye
Aslinda son 3 haftaya kadar calisacaktim ama esim her sabah soylenip duruyor. Artik ise gitme diye. Zaten yilsonu islemleri de var. O kadar strese girmek de istemiyorum. Ah o yanmalari hic sorma canim ya. 1 sise gaviscon surup en fazla 3 gun yetiyor. Artik o da pek bir fayda etmiyor. Zaten benim hamilelik oncesinde de reflum vardi. İyice kudurdu. Gerci ben de 1,5 yildan beri araliklarla surekli hamileyim,bunye de
sapitti herhalde :)))
Ben isyerine sizin bu rapor mevzusunu sordum canim. Baska branstan da rapor alsak, dogum izni basliyormus haberiniz olsun.

Geçmiş olsun canım. Bünyen hassas demek ki. Bizim ofisteki bütün bayanlar bi kere atlattı o illeti bende tık yok maşallahhhhh Sende hemencecik atlatırsın inşallah.

Bebişkona da maşallah kocaman olmuş. Benim sıpa da öyle akşamları kafayı uzatıyor kaburgamın altından. Canım yanıyor okşuyorum elimde kaçıyor içeri Anası gibi sevdirmicek galiba kendini..

Bizimki de sürekli çık diyip duruyor ama çıksam evde bunalıma giricem daha çok zamanım var eee bide sonra erken dönmek var ucunda zorla çalışıyorum işte 36 da son ama kısmetse

benim işyeri ile sıkıntım olmadığı için rahatım 2 gün idare edecekler artık beni

keşke benim eşimde gitme dese alışık hep son ün haftaya kadar çalışmama,cüce bir fil gibi oldum,nefes alamıyorum,yürürken de ağrılarım oluyor.neyse sağlık olsunda sonra rapor haklarımdan kullanırım.2hft için çırpınmak istemiyorum,20 ocak gibi doğum olacak
20 gün de ancak yapılacak işlerimi tamamlayıp bebişi bekleyeyim.

kızlar dün "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabında okudum da midenize, kaburganıza baskı yapıyorsa bebek yerde ellerin ve dizlerin üzerinde masa pozisyonu mu diyeyim ne diyeyim bilemedim ama o şekilde kısa bir süre durursanız bebeğiniz yer değiştirebilir yazıyordu. isterseniz bunu da bir deneyin. ne kadar işe yarar bilemiyorum ama.

Yok be kuzum ne hassasi. Domuz gibiyimdir. Agri kesici icmem icin hastaliktan geberiyor olmam lazim bobrek tasini bile ayak ustu dusurup 10 gunluk sancidan sonra ancak dra gitmistim. Benim halen dduran bobrek tasim var. Enfeksiyonu o da yapiyormus. Bi de ben gunde en fazla 2 bardak su icerim maaleswf (((((
Bebisler kendilerini nasil sevdirmiyorlarmis bakalim !!!! Aylardir o gunleri bekliyoruz. Vallahi her yerini isirip, vura vura sevicem. Hic sansi yok :))
İs yerin iyiyse zaten problem olmaz canim idare ederler. Ben de haftaya 1-2 gun gunluk izin alirim, gunler gecer iste.

Ya kizlar size de zaman durmus gibi geliyor mu? İlk zamanlarda alisveris telasi heyecen kosturmaca falan vardi ve sanki zaman daha cabuk geciyordu..

Aslinda mantikli olan izinleri sonra kullanmak ama, cok da inatlasmaya gerek yok kocayla. Mazallah grip falan kaparim biryerden,sonra dilinden kurtulamam. E siz artik 3. Olunca tecrubelisiniz kuzum. Bizimki sevincten nerdwyse aksamlari uyuyamayacak. Adam kafayi yemeden bir dogursam :)) hayir arkadas 7 yil boyunca bebek istemeyen sanki biz degildik..
Arkadaslara maskara olduk vallahi..

hiiim ilginc. Anladim pozisyonu bir deneyeyim canim sagol. Ya gwrci bu zilli elimle ittirince de gidiyor ama 10 dk sonra hoopop yine eski yerine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…