2014 Şubat Anneleri

Bugun En uzun gece :')

Şeb-i yeldâyı müneccimle muvakkıt ne bilir,
Mübtelâ-yı gama sor kim geceler kaç sâ'at....

buralara gelir miydiniz siz efendim topicimize şeref verdiniz
ben bu yılın en uzun gecesinde fosurrr fosur uyudum valla... misafir vardı da akşam çok bişey yapmasam da yoruldum

Arkadaşlarımmm biz de bebek arabamızı, beşiğimizi, gardrop ve komodinimizi aldık.. Resimlerini eklemeyi umarım beceririm :) Bebişlerimizin iyi günlerde kullanmaları dileğimlee :))

Eklentiler

• $KRAFT-CALIPSO-OYUN-PARKI-70X120__93040388_0.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $13893439_138446057.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $f88e0_Junior_Bebek_Iki_Kapili_Gardirop.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $d4651_Junior_Bebek_Uc_Cekmeceli_Sifonyer.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 55
kızlar biveron olayını ne yaptınız arkadaşım aventinkini önerdi anne memesine en yakın oymuş hem emziriyor hem mama veriyor bırakmamış anne memesini. inşallah gerek kalmaz bizim kuzucuklar bizi emer ama yinede ben 1 tane almak istiyorum ne olur ne olmaz diye sizler ne yaptınız aldınız mı hiç?

Hiç endişe etmeyin, memeden aldıkları zevki biberondan alamıyorlar onun için memenin yeri ayrı. Bu arada hep meme bile emseler biberon gerekiyor . Dışarı çıkıp sağıldığında, ya da memeye ek aptamil filan verilirse biberon lazım. Ben uzun süre emzirdim ama ilk haftalarda meme ucum yara olunca aptamil vermiştim o zaman memeyi unutmasın diye kaşık biberon almıştık mecburen .. O da ne pahalıydı...4 sene önce 70 lira mı neydi ..

hiç çıkmadı değil fakat hem memeler büyümedi hemde uçları fazla büyümedi sonradan mı büyüyecek acaba
Meme. Uçları emzirince çıkıyor

meme uclari cok duz olanlar icin '' lansinoh latch assist ''
bunu tavsiye edenler var. nette baktim fiyati 16,30 tl zorlanan arkadaslar icin fikir olabilir diye dusundum

merhabalar umarım herkes ıyıdır ben artık hastane suslerı ve bebek sekerı olayına basladım bu hafta anca bıtırrıım ekte resmı yukluyorum umarım begenırsınız

Ben aventinkini aldım. benim de bir arkadaşım önermişti. Butikbebede ve unnadoda sürekli indirime giriyorlar. Bizde yeni bebiş var eltimin. İlk günler doymadığı için aptamil vermek zorunda kalmış, ara ara mama veriyorum diyor ama memeyi bırakma gibi bi durum söz konusu değil şükür

ben doktor brawnun biboronunu aldım gaz yapmıyo muş diğer biboranlardan değişik bi sistemi var baya araştırıp buna karar vermiştim sende bi bak istersen

çook becerikli hatunsun,yemek yarışmaları,hatimler,temizlik vs... maşallah güle güle kullan.

saol canım acık iyi hissedince yapayım dedim eşim yardım etti sağ olsun çabucak sıkılıyorum artık herşeyden kapı süsü var sırada bidahaki atağımdada onu yapıcam

Bende şimdilik cesaret full inşallah normal olur benmde çünkü hayatımda 3 kez ameliyat oldum artık bıçak altına yatmak istemiorum canım :) zor Allah yardımcın olsun seninde :) yıkamıyorlarmış ılık suyla pamukla siliyorlarmış diye biliyorum bende üstündeki amniyo sıvısı faydalıymış bi de göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar bende çok şey koydum önce ama yarısını çıkarttı annem geri gerek yok elimizin altında kalabalık eder dedi haklı da e kuzum kolay mı miniminncaık bebişlerimizi dünyaya getiricez titizlenmek hakkımız :)

kızlar nasılsınız :)
ben idare ederim.bu mama ve biberon işi benide düşündürüyor sma mamamı yoksa aptamilmi bilemedim

Merhaba kızlar
1 haftadır bogazım acıyor geçmiyor ateş falan yok ama oksuruk ve geniz akıntısı var. Aranızda boğaz acısını herhangibir yontemle geçiren var mı? gargara vs.. Ben normalde hiç grip olmam ama bizim ufaklık yuvadan getiriyor kendi de oluyor bana da bulaştırdı herhalde geçmedi bir türlü bogazımın acısı yutkunurken .. Ama sadece sol taraf. Belki ilaç alamıyoruz diye uzun sürmüştür.

Valla bi doktoruna sor bana antibiyotik vermek zorunda kaldı sulcid adı dediki minoset ve bunu iç yoksa daha kötu olursun iğne yapmak zorunda kalırız o bebeğe daha zararlı ustelik bu abtibiyotik eğer idrar yollarında bir enfeksiyon varsa onuda temizler dedi 2 gun kullandım geçince hastalığım bıraktım bide bol bol su iç ıhlamur iç kivi ve mandalina ye sut urunlerine bi sure ara ver o boğazdaki enfeksiyonu arttırıyomış bildiklrrim bu kadar canım geçmiş olsun

günaydın canlarr

bi haftadır evdeyim daha doğrusu işlerimi halletmekteyim.
bebişe nevresim dikmeye başladık annemle daha kumaş almam lazım beşik için ama:)
kendime hala bi pijama daha alamadım tüü bana
onun harici çok şükür iyiyiz cumaya randevumuz var kafam sürekli dolu saçma sapan işte
habire bebeği onun ıvırını zıvırını düşünüom

bide arada ben buna nası bakcam diom:)
yaparken iyiydi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…