2014 Şubat Anneleri

:9::9::9: Orası kesin jackim...

Bu arada aklıma geldi senin aldığın park yatağın başka rengi var mı guzum ben hala yatak alcam :31::31::31:

3 renk var kuzum.pembe-mavi-beyaz.

al sana hemen buldum renkleri:34:

$m2.webp$m1.webp$p1.webp

ayy bir de bayan doktor düşün yani,eşim elle muayene olacağını duyunca gözleri ayrıldı :9:

bir de erkek doktora gidicem diyodun,yürü git işine diyo :1: geri kafalı benimki işte :9:

bu arada benim danışmak istediğim bi şey vardı sizlere....simdi benim gittiğim hastanede doğum 800 tl,özel oda bi günlük 45 tl.etti 845 tl....nerdeyse 250 tl zam gelmiş oluyo...çünkü 2 ay önce 600 gibi bişeydi.e bizde sıkıştık baya bi.yok yere borç cıktı.ıvır zıvır,kira derken baya bi sıkıştık....babamın başka bi özel hastanede tanıdığı var.mesela oraya gitti mi sıra almadan istediği doktora falan görünüyo.ayrıca b arkadaşının eşini sigortası yokken ücretsiz doğum yaptırdı orda....hastane sahibini tanıyo diyebilirim....ücretsiz olmasa bile 300-400 civarı orda doğum yapsan dedi.sonucta iyi para su sıkışık durumda.ama doktorumdan da memnunum...o hastanede de iyi doktorlar var biliyorum.hatta eşimin arkadaşının eşi orda doğum yaptı dün....ayrıca kız orda yenidogan bölümünde hemşire...doğumu orda yapsan diyo şimdi bana eşim ve babam...kararsız kaldım yaa....napsamm:31:

Canım ya git ordaki doktorla bi tanış madem. sezaryen yapacaksan çok da dert değil galiba. hani normal doğum olsa insan aylarca güvendiği doktoru yanında olsun ister de. sadece doktorun başka hastalarını tanıyosan bi görüş ne kadar zamanda iyileşmişler sor. Olabilir bence.

Canım ya git ordaki doktorla bi tanış madem. sezaryen yapacaksan çok da dert değil galiba. hani normal doğum olsa insan aylarca güvendiği doktoru yanında olsun ister de. sadece doktorun başka hastalarını tanıyosan bi görüş ne kadar zamanda iyileşmişler sor. Olabilir bence.

bi araştırayım en iyisi haklısın canım:31:

Kız için en uygun renk seninkiymiş :34::34::34: Ben grili pembeli birşeyler istiyorum senin modelde vardı gibi hatırladım bir an :31::31::31:

evet kuzum kız için en uygunu.mavi de güzel ama erkek işi işte...beyazı ben beğenmedim.gittim gördüm mağazada.:31:

gri de sadece nazar boncuğunun orda var işte hehe:27::9:

diğer hastanede iki bayan doktor var.biriyle ilgili kötü seyler okudum.ama diğeri hakkında bi tek sey vardı.o da aşırı derecede kötü sayılmaz.herkes cok memnunmuş....bakalım:31:

diğer hastanede iki bayan doktor var.biriyle ilgili kötü seyler okudum.ama diğeri hakkında bi tek sey vardı.o da aşırı derecede kötü sayılmaz.herkes cok memnunmuş....bakalım:31:

Jackim sen bir git gör doktoru derim... Birine iyi gelen doktor diğerine kötü geliyor kötü gelen iyi geliyor... Herkesin beklentisi farklı sonuçta... :34::34:

günaydın annelertatil gibisi yok her ne kadar uyku sıkıntısı yaşasak da o sıkıntıları yaşamak bile güzel bebiş için ayrıca tatil demek ne demek alışveriş demek:)

Aynen valla bende benim 3.bebisim ama heycan hep ayni bir an once kucagima almak istiyom :))sen kac kilo aldin simdiye kadar ve bebisin kac kilo oldu:49:

10 kilo aldım ben canım...maşallah 3.bebiş Allah bagıslasın:16:

benim ilk bebişim:16: gecen pazartesi gittik doktora 2180 gr olmuştu yavrum:16:

10 kilo aldım ben canım...maşallah 3.bebiş Allah bagıslasın:16:

benim ilk bebişim:16: gecen pazartesi gittik doktora 2180 gr olmuştu yavrum:16:

Masallah kilosu cok iyiymis ben 9 kilo aldim oglusumda 1.730 olmus bence biraz az kilosu amma sagligi yerinde olsunda gerisi onemli degil benim bebislerimin kilosu hep dusuk oluyo yaaa oglum 2.890 dogdu kizimda 2.450 gr dogdu bakalim bu kac kilo dogacak

Back
X