- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedemandayım bende yakın sayılırız:) alışveriş de kıyafet işi ve beşik tamam bebek arabası puset ve bakım malzemeleri kaldı onlara da az önce shemallde baktım sen nerden almayı düşünüosun baktığın bi yer var mı?
aynısının beyazını aldık bizde içindekileri kullanacağız canım yatağı ve uyku seti gayet güzel
ben de hasta oldum geçen hafta malesef ee hergün dışarda olursam olacağı oydu
nevresim konusunda senle aynı düşündüm kumaşı alırım istediğim gibi dikerim dedim ki yan korumalıklarına kadar diktik 35 tl ye denk geldi
şimdi bi de beşik için alcam onuda yaparız artık hem tek bizde olur hem de içime siner silikonu elyafı ben istediğim kadar koyuyom böyle olunca:)
ben çıkarmmaıştım ama artık şişmeye başladı sanırım parmaklarım zorlanıodu çıkarırken anam korkuttu keserler yüzüğün gider diye
çıkardım parmaklar boşta ama göbüşte bebiş var herşekil evliyim diyom etrafa
güzelmiş canım odanız güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
benim beşiğimin içi bo oyüzden yapcam ama senin beşiğin içini görmüştüm ben
sanki yorgaNI öok minik geldi bana belki bi yorgan atarsınız içine daha genişçe yanlara kıvrılcak şekilde
korumalıkları falan var zaten dışarda satılanlarda aynı o şekilde boşa masraf yapma o setler bile dünya para
ben de beyazını beğendim ama beyazı 50 lira daha pahalıydı, annemler alacağı için kıyamadım onlara, ceviz rengini aldık canım, siz de güle güle kullanın tatlım, bebişler herhalde 6 aylık olana kadar yatırabiliriz içinde.
430 TL aldık biz sanırım yalnış hatırlamıyorsam
6 aydan fazla yatar gibi geliyor içi epey derin ama görücez bakalım
430 TL aldık biz sanırım yalnış hatırlamıyorsam
6 aydan fazla yatar gibi geliyor içi epey derin ama görücez bakalım
bekardı, ilişkisi vardı, nişanlıydı, evlendi şimdide bebek bekliyoruz kaç yıl oldu hey gidi günler hey ....
Tüm Şubat Annelerine sağlıklı bir gebelik dileriz...
biz de ceviz rengini 350 ye aldık canım, aslında 12 aya kadar yatar deniliyor ama, bebeğin gelişimine de bağlı tabi, kimisi 6 aylıkken hareketlenip ayağa kalkmaya başlıyor. atlat matlar diye korkuyor insan, bakıcaz artık.
Kızlar düşüne düşüne sonunda bir isim buldum.''TAHA'' isminin yanına ne gibi isimler önerirsiniz ??? :)
lipim hayırlı olsun canım aldıklarınız
speedyim sizinde sekerleriniz mumunuz hayırlı olsun
bu arada topik cok sessizleşti...kimse yok artık![]()
yasir olabilir tahayasir
ben kızıma isim bulamadım
sessizleşme sebebi facebook tarafına grup kurmuş biri, işte burada sipidinin buradaki izini yazarken onu ifade ettim. Face grubunu kruanı reklamını yapanı yaklarsam üyeliğini bitireceğim. Uyarmadı demesin sonra ...
burada ki izleri sildirtmem, biri de bana mesaj atmış 2014 şubat anneleri facegrubuna neden beni kabul etmiyorsun diye o zaman gördük konuyu
Bebek İsimleri | Anneler Kulübü bir inceleyin derim. Buna ek olarak ben klasikçilerdenim bir ismi de sizin isminiz olsun. Ben oğluma kendi ismimi verdim, çok ta keyifli : )
bende de ara ara oluyor yaaa nasıl bakıcam diyeeegünaydın canlarr
bi haftadır evdeyim daha doğrusu işlerimi halletmekteyim.
bebişe nevresim dikmeye başladık annemle daha kumaş almam lazım beşik için ama:)
kendime hala bi pijama daha alamadım tüü bana
onun harici çok şükür iyiyiz cumaya randevumuz var kafam sürekli dolu saçma sapan işte
habire bebeği onun ıvırını zıvırını düşünüom
bide arada ben buna nası bakcam diom:)
yaparken iyiydi tabi![]()
jackooo sma ve aptamil arassı gidip geliyorumGünaydın güzel anneler ve cülükleriiyisinizdir inşallah
valla tatlım mecbur kalırsak yani sütüm olmaz ya da meme almazsa sma düşünüyorum ben.ben bile ondan yemişim la
ama yine de bi çocuk doktoru var tanıdık ona sorarım öyle bi durumda
lepimmm iyi olmana sevindim kuzum
benimde ufak tefek eksiklerim kaldı ama halim yok yaa...sürekli ağrım ve sancım var bi kac gundur![]()
günaydın kızlar,
haftasonu ihtiyaçların bir kısmını daha aldık, süt sağma aleti, küvet,tas,kova,file,göğüs pedi, biberon, emzik, unibaby yenidoğan ıslak mendil ve beşik:)
artık bebek arabası, sabun, şampuan, emzirme sütyeni-atleti, ateş ölçer, bebek malzeme çantası gibi ihtiyaçlar kaldı.
atelş ölçerde arzum bebbe diye bir markada indirim vardı e-bebek te ama araştırma yapmadığımız için almadık. sabun-şampuanı ya mustela ya da organicare diye organik bir marka var ondan alıcam. emzirme sütyeni en son alıcam çünkü daha büyümedi benimkilermalzeme çantası konusunda kararsızım, güzel bir şey denk gelmedi henüz. bebek arabası-puset konusu da doğumdan sonraya kalacak gibi görünüyor...
bir de hazır beşik alan arkadaşlara sormak istiyorum, içinde yastık-yorgan-yan koruma vb. şeyler var. onları mı kullanmayı düşünüyorsunuz yoksa kendiniz beşiğe özel nevresim, yorgan gibi bir şeyler yaptınız ya da aldınız mı?
baby tech marka
Bebek İsimleri | Anneler Kulübü bir inceleyin derim. Buna ek olarak ben klasikçilerdenim bir ismi de sizin isminiz olsun. Ben oğluma kendi ismimi verdim, çok ta keyifli : )
jackooo sma ve aptamil arassı gidip geliyorum
Kızlar düşüne düşüne sonunda bir isim buldum.''TAHA'' isminin yanına ne gibi isimler önerirsiniz ??? :)