2014 Şubat Anneleri

iyi akşamlar anneler felaket bir mide ağrım var ne yesem çıkarıyorum sabah yemek yiyemedim öğle bir açma şimdi de zorla birazcık çorba

Ben aldım o suluktan ama hastanede ihtiyaç olmazki ya.Neden öyle dediki arkadaşın.Zaten bebekler anne sütü içerken suya ihtiyaç duymuyorlarki :44::44::44:

Tansiyonun çıkmış olabilir mi :26::26::26:

ya hurmayı nasıl verecez acaba bende düşünüyom da vermeyi

canım geçmiş olsun dikkat et kendinee. Bi elini yakıyon bi merdivenden düşüyon kuzum kıyamam korkacak bebiş :)

hanımlar hadi cevap verin bakalım

1- Hastane çantasına biberon, emzik koydunuz mu ve hangi marka ?
2- Mama koyacak mıyız ??

sayın hocam hemen cevaplıyom
1-Biberon koydum emzik almadım bile almayı düşünmüyorum yani koymıycam.
2-Mama koymadım hiç de aklıma gelmedi sanıyorum acil bir durumda ilk etapta hastaneden temin edilebilir ya da en kötü ihtimal hastanenin çevresi eczane dolu bi koşu alınıp gelinir gerek yok bence.

Selam annisler nasilsiniz ben iyiyim bebikimi gördüm bugün :):):) büyümüs bi problemde yok umarim herkez iyidir bizden bukadar havadisler

ilk 6 ay su verilmiyor bebeğe, burası sıkack olduğu halde ilk 6 ay ben su vermedim, anne sütündeki su yetiyormuş zaten, bir sıkıntı da yaşamadık

evet ilk gün anne sütünü yeterince alamadıysa şekeri düşmesin bebeişin diye mama takviyesi yapıyorlar, 30 cc falan oluyor çok az yani , onu da kaşıkla verdiriyorlar, bebiş memeyi alsın diye, bu arada anne memesini taklit eden biberonlardan da kullandım ben, akışı gerçekten zor, bebiş çekecem diye çile çekiyor, ben kıyıp veremedim doğrsu, bir iki uğraştı kızım, baktım çekicem diye morarıyor, ne bu eziyet deyip normal biberon verdim,

Lipim gonderim istersen.anneannem hacdan getirdi bende varcok ciddiyim. Adres gonder

ya hurmayı nasıl verecez acaba bende düşünüyom da vermeyi

Canim üç tane hurmaya yasin okunacak tek tek.birini elinle ezip bebegin agzina sureceksin.yedirmek imkansız yani.tadini alsin yeter diger ikisini de sen yiceksin.Peygamber efendimiz torunlarina yaparmis boyle zemzem varsa da bi damla versen yeter

bebek sekerlerimiz de bu sekilde 56 tane yapıcam ama henuz 3 tane yapabildim:))
Eki Görüntüle 906174 Eki Görüntüle 906175

Kapı süsünuz ve şekerleriniz hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
Bugün canım çok sıkıldı eşimle sabah tartıştık ama barıştık hemen bende büyün gün yattım hasta gibi şimdide canım sıkılıyor ...

tatlım bu bulgular önemli olabilir.praeklemsi de de (allah korusun) benzer şeyler olabiliyor.doktorunu mutlaka ara

Canim cok gecmis olsun.az daha sık dişini.

Bugünlerde bbende de oluyo.karnim bosalacak.tamam kizim kucagimda olacak o bambaska bi duygudur eminim ama ne bilim anlatamıyorum da duygulaniyorum

Ve hala tek dogum var.aslifatif yazmiyo uzun süredir benimde aklima geldi bugun.bi bilgim yok yani emir bebek cikti mi hastanedenins cikmistir.kavusmuslar dir.

Benimde bel agrilarim gecmiyo artik.su an cok agriyo

Sıkıyoruz mecbuur :) İnternette okudum karanfil yağı almaya gittim bir kaç saat önce. Aktar zararlı olmayan çin yağını önerdi. Hakikaten iyi geldi bir damlası bile. Ağrıyan her yere sürülüyormuş Başıma da sürmeyi düşünüyorum.. Aklınızda olsun kızlar.

İnşallah çıkmıştır. Kıyamam ben bebeğede annesine de

Masaj kısa süre de olsa rahatlıyor :)

Bebek kıyafetlerini kaç derecede kaç dakika hangi marka deterjanla yıkadınız kızlar ??

ben dalinin deterjanını aldım sabun rendesi gb bişi onunla yıkıcam benim makinamın 30 dk yıkanan anrin programı var onunla yıkarım herelde elde yıkama diye bi seçenekte var ama daha önce onda bişi yıkamadım mini narin programda yıkıcam 30 dk sürüyo o

Bende yıkamayı düşünüyorum canım yavaş avaş başlayım diyorum ıfak bi çantada hazırlayım yada ayrı koyuyum kenara çantaya koyıcaklarımı ordan çantaya dizilir uzun süre çantada durmasın dolapta dha mantıklı geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…