Hadi yae kasıkla da zor olmaz mı ama:26: ayy ne zor işler
bugün de bi arkadaşım en küçük suluklar var ya ondan al koy dedi.miniminnacık bebek ihtiyaç olur mu ki ona ya.....:26:hem su veriyo mu bebişe,ben verilmiyor diye biliyorum.zemzem vercem bide hurma tattırcam okunmuş ilk olarak,o kadar:26:
uzun zamandır kendimi bukadar kötü hissetmemiştim , okuldayım 4 dersteydim gözümün önünde karıncalar uçuştu anlayamadım önce bilgisayrrdan oldu sandım sonra baktım hala devam ediyor, bi 15 dk sürdü sonra geçti ama sonrasında acayip bi baş ağrısı başladı, anlamadım hafifiten bulantıda var sanki ama bulnatı hafif noldu banaaa zil çalacak 10 dk kaldı hastaneye mi gitsem hemen belirtileri bilen varmıı acile gidicnede temelli hasta oluorum gitmek istemiorum
ben evde bulunsun diye avent in yenidoğanlar için olan cam biberonunu aldım canım. suluk filan almadım, bebeğe ilk 6 ay sadece anne sütü yeterli oluyor çünkü. zemzem suyu bulabilsem verirdim ama, herhalde bulamıycam. hurma benim de aklımda hastane çantama koyucam hurmayı.
ben de mama konusunda kararsızım alsam mı almasam mı diye. mama verilmesini istemiyorum ama ilk bir kaç gün de süt gelmezse ne yapıcaz? bir de mamaların katkısız olanı var mı yok mu hiç araştırmadım henüz...
canım geçmiş olsun dikkat et kendinee. Bi elini yakıyon bi merdivenden düşüyon kuzum kıyamam korkacak bebiş :)Kucukların anacıkları nasılsınız bakimm?
Ben az evvel merdivenden düştüm çok şükür iyiyim ama korktum biraz. Sadece dizimi çarptım bi de düşmemek için elim öyle bi kenetlenmiş ki demirlere elim yanıyor..
hanımlar hadi cevap verin bakalım
1- Hastane çantasına biberon, emzik koydunuz mu ve hangi marka ?
2- Mama koyacak mıyız ??
bebek sekerlerimiz de bu sekilde 56 tane yapıcam ama henuz 3 tane yapabildim:))
Eki Görüntüle 906174 Eki Görüntüle 906175
Hadi yae kasıkla da zor olmaz mı ama:26: ayy ne zor işler
bugün de bi arkadaşım en küçük suluklar var ya ondan al koy dedi.miniminnacık bebek ihtiyaç olur mu ki ona ya.....:26:hem su veriyo mu bebişe,ben verilmiyor diye biliyorum.zemzem vercem bide hurma tattırcam okunmuş ilk olarak,o kadar:26:
ben de kaşığı duymuştum canım, zaten bebenin mideciği ufacık oluyor yeni doğduğunda. ağzına kaşıkla veriyorlarmış biberona alışmasın diye. ama yenidoğan biberonlarının akışı az olduğu için anne memesi gibi oluyormuş ve anne memesini reddetme gibi bir durumu olmuyor diye duydum. bence süt geliyor ve yeterliyse mamaya hiç alıştırmamak en iyisi. çünkü mamanın tadını alan sütü beğenip de emmiyormuş. bir de mamayla beslenen bebekler çok gereksiz yere kilolu oluyor.
ben evde bulunsun diye avent in yenidoğanlar için olan cam biberonunu aldım canım. suluk filan almadım, bebeğe ilk 6 ay sadece anne sütü yeterli oluyor çünkü. zemzem suyu bulabilsem verirdim ama, herhalde bulamıycam. hurma benim de aklımda hastane çantama koyucam hurmayı.
ben de mama konusunda kararsızım alsam mı almasam mı diye. mama verilmesini istemiyorum ama ilk bir kaç gün de süt gelmezse ne yapıcaz? bir de mamaların katkısız olanı var mı yok mu hiç araştırmadım henüz...
ya hurmayı nasıl verecez acaba bende düşünüyom da vermeyi
bebek sekerlerimiz de bu sekilde 56 tane yapıcam ama henuz 3 tane yapabildim:))
Eki Görüntüle 906174 Eki Görüntüle 906175
uzun zamandır kendimi bukadar kötü hissetmemiştim , okuldayım 4 dersteydim gözümün önünde karıncalar uçuştu anlayamadım önce bilgisayrrdan oldu sandım sonra baktım hala devam ediyor, bi 15 dk sürdü sonra geçti ama sonrasında acayip bi baş ağrısı başladı, anlamadım hafifiten bulantıda var sanki ama bulnatı hafif noldu banaaa zil çalacak 10 dk kaldı hastaneye mi gitsem hemen belirtileri bilen varmıı acile gidicnede temelli hasta oluorum gitmek istemiorum
Yazamasam da takipteydim kızlar..
Bu aralar çok fenayım. Belimin ağrısı başımın dönmesi, dışarıya tek başıma çıkmaya cesaret edememelerim vs.. hamileliğin başından beri vurup duruyordu. Keza yirmilik dişim çıkıyordu, dişime köprü yapılması gerekene kadar çürüklerim ve ağrı kesici kullanamamak..
Yirmilik dişimin diğer kısmının çıkması ise bu döneme denk geldi. Bir haftayı geçti. Sadece dişim ağrısa şükredicem ama gözüme ve başıma çok nadir de kulağıma vuruyor. İşin daha kötüsü galiba altındaki yirmiliğimde çıkıyor. Ağrının devamlılığından sinirlerim iyice yıprandı. Ağlamaya bil başladım artık. Bi taraftan hıçkırıyorum bir taraftan ağrı kesici getiriyim mi diyen eşime hayır diyorum.
Hamileliğimin rahat geçeceğini düşünüyordum hep. Ama daha ikinci haftadan başlayan bel ağrılarım ve ağrıdan bacaklarımın üzerinde duramamamla başlayan süreç artarak devam etti. Ama minik kızımı düşünmek, hareket etmesi, tekmelemesi, kaburgalarıma dayanıp nefes aldırmaması... İki ay sonra bunların olamayacak olması da üzüyor beni. İçimde olduğunu hissetmemek herşeye rağmen kötü bir duyguymuş gibi geliyor. Yanında olup öpüp koklamak, sarılmak, oyunlar oynamak da cazip tabii :)
Bildiğim kadarıyla sadece bir doğum oldu daha değl mi? Hastaneden çıkabildi mi minik Emir? Sizler neler yapıyorsunuz?
Canim cok gecmis olsun.az daha sık dişini.
Bugünlerde bbende de oluyo.karnim bosalacak.tamam kizim kucagimda olacak o bambaska bi duygudur eminim ama ne bilim anlatamıyorum da duygulaniyorum
Ve hala tek dogum var.aslifatif yazmiyo uzun süredir benimde aklima geldi bugun.bi bilgim yok yani emir bebek cikti mi hastanedenins cikmistir.kavusmuslar dir.
Benimde bel agrilarim gecmiyo artik.su an cok agriyo
Bebek kıyafetlerini kaç derecede kaç dakika hangi marka deterjanla yıkadınız kızlar ??
ben dalinin deterjanını aldım sabun rendesi gb bişi onunla yıkıcam benim makinamın 30 dk yıkanan anrin programı var onunla yıkarım herelde elde yıkama diye bi seçenekte var ama daha önce onda bişi yıkamadım mini narin programda yıkıcam 30 dk sürüyo o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?