gunaydın canlar nasılsınız ?
dün yoktum umarım yaramaz bi haber yoktur.
oğlum biraz rahatsızdı grip olmuşltu ateşliydi bi kaç gündür üstüne bende kötüydüm dün işe gelemedim,
bugün tekrar işteyim
13 iş günüm kaldı iş yerinde inş. bakalım zaman ne gösterecek
günaydın bbilimim merak ettim seniinşallah oğlusun da sende iyisinizdir bugün
bu ara herkes rahatsız...bi boğaz ağrısı grip nezle almış basını gidiyo...Allahım şifa versin herkese
amin canım,
sen nasılsın iyisindir inş.
Günaydın herkeseeee
ben artık calısmak istemiyorum......totomu kaldıramıyorum...dün cok ağrım ve sancım vardı.bi an hiç geçmeyecek sandım.gecmeseydi gidecektim doktora zaten.gece yatağa geçince biraz olsun geçti.bütün gün belim agrıyo ama eve gidince dinlenince falan biraz olsun iyi oluyodum.şimdi maalesef....sürekli agrıyoufak ufak sancılarda başladı.bir de su adet ağrısı gbi bi agrı var o da cok fena sınırları zorlamak bu olsa gerek.artık çalışmamalıyım ama kızımla daha fazla vakit geçireyim diye sabrediyorum
sessizleşme sebebi facebook tarafına grup kurmuş biri, işte burada sipidinin buradaki izini yazarken onu ifade ettim. Face grubunu kruanı reklamını yapanı yaklarsam üyeliğini bitireceğim. Uyarmadı demesin sonra ...
burada ki izleri sildirtmem, biri de bana mesaj atmış 2014 şubat anneleri facegrubuna neden beni kabul etmiyorsun diye o zaman gördük konuyu
:) Arkadaşım günaydın, benim ilk çocuğum erken doğumdu (34 haftalık), Bu hamileleliğimde herşey çok şükür iyi gidiyor, erken doğum riski henüz görünmüyor ama, cumartesi günkü kontrolümde doktorum, belinde veya kasıklarında ne şekilde olursa olsun bir ağrın olursa; gaz sancısına benzer, özellikle de adet sancısına benzer bir sancı çekersen mutlaka beni ara dedi. Umarım, seninki sıradan bir durumdur, ancak; ilkinde bende doktora tedbiren bir uğrayayım demiştim, bir hafta yattıktan sonra oğlumla birlikte çıkmıştım. Hakkınızda hayırlısı:)
kazen selam;
sitemine bişi demiyorum ama kuranı silmek tuhaf geldi bana adeletsizce, hatta biraz despotca geldi
doğru bulmuyorum bu tavrını (hoş benim doğru bulmamam seni ne kadar enterese eder bilemem ama düşüncemi ifade etmek istedim)
kimsenin buranın izini silmeye çalıştığınıda düşünmüyorum ayrıca
Günaydın Kızlar :)
neler yapıyorsunuz ? Bebişler iyi mi ?
Ben artık internetin nakil işlemini beklemekten yoruldum ve vınn modem aldım rahat rahat girerim buraya:)
Sizleri özledim :)
günaydın bbilim ,
bende dün üzüldüm bu yazıyı okuyunca.hemen hemen her anne grubunun facebookta grubu var.buranın yeri ayrı facebookun ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?