hosgeldin sgun...çok şükür iyi olmaya çalışıyorum ben ama artık agrı ve sancılar başladı yavaş yavaş:18:.sen nasılsın canım
İyiyim canım çok şükür , bebeğimin başı üç aydır doğum pozisyonunda hatta şu an tam kasıklarıma inmiş, doktor endişe edecek birşey yok dedi ama beni zorluyor epey bacaklarımı açarken yada yatakta dönerken vs.. bakalım inşallah erken gelmez çok erken doğum hikayeleri duydukça tırsıyorum biraz açıkcası...
Onun dışında bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta odasını düzenlicez eşyaları yıkıcaz falan fotoları yüklerim artık :) en son cumartesi gördüm prensesi, 1650 gram 42 cm di, doktor normal dedi , bana sanki kilosu az geldi
günaydın herkeseeeee
birazdan yazılı okumak üzere aranızdan ayrılicim
bbilimin beni güldürmesi sonucu çay döktüğüm yeri sildikten sonra başlarım okumaya
son ayımıza girdik sayılır kuzum,endise edilecek tabiki.ama cok şükür her şey yolundaymış doktorun öyle demiş,biraz olsun rahatla,stres yapma
ben 32.haftamda gittiğimde doktorum bu haftada 1800 gr falan olması gerekir demişti.seninki de 150 gr alır be kuzum.takılacak bi şey yok bence,iyi bebişin
günaydın canım,anlattıklarından tedirgin oldum açıkçası....:18:
doktorum her şey normal görünüyor dedi,bu da erken doğum riskim olmadığına işaret sanırım.ama senin doktorun gibi öyle bi sey yasarsan ara falan da demedi.....bu ağrılar bu kadar değildi gecen hafta gittiğimde...bel ağrımı söyledim.gayet normal dedi...ama devam ederse dediğin gibi arayım ben hemençünkü seninde ilk hamileliğinde her sey yolundaymış....dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun.ben hazırlıklarımı bitireyim bu hafta ya
dün pijamalarımı yıkadım....bi tek emzirme atletim kaldı yıkanacak,bir de kızımın battaniyesi....bugün de onları yıkayim
gunaydın canlar nasılsınız ?
dün yoktum umarım yaramaz bi haber yoktur.
oğlum biraz rahatsızdı grip olmuşltu ateşliydi bi kaç gündür üstüne bende kötüydüm dün işe gelemedim,
bugün tekrar işteyim
13 iş günüm kaldı iş yerinde inş. bakalım zaman ne gösterecek
günaydın bbilimim,
geçmişler olsun kuzucuğuna,
dün olmadığını farkettim, inşallah bir şey yoktur diye düşünmüştüm hatta...
bizim kız da benim çatıyı tam ortaladı galiba, artık ağrı sağda filan değil bildiğin orta kısma baskı yapıyor. pazartesi kontrolümüz var, merak ediyorum bakalım nasıl, yüzünü dönecek mi bu sefer?
ya bir de iyice kafayı yedim ben herhalde, eşimin bebeklik fotosu var çok tatlı bir sey bembeyaz pamuk gibi, hatta biraz nü bir foto:) bakıp bakıp onu seviyorum kendi çocuğummuş gibi:)))
İyiyim canım çok şükür , bebeğimin başı üç aydır doğum pozisyonunda hatta şu an tam kasıklarıma inmiş, doktor endişe edecek birşey yok dedi ama beni zorluyor epey bacaklarımı açarken yada yatakta dönerken vs.. bakalım inşallah erken gelmez çok erken doğum hikayeleri duydukça tırsıyorum biraz açıkcası...
Onun dışında bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta odasını düzenlicez eşyaları yıkıcaz falan fotoları yüklerim artık :) en son cumartesi gördüm prensesi, 1650 gram 42 cm di, doktor normal dedi , bana sanki kilosu az geldi
kızlar Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli restoratör alacaktı....bende başvurdum...kızımın sansına dedim...başvurum kabul edilmiş.7 Ocak'ta Ankara'ya mesleki uygulama sınavına gitmem gerek.napcam ben ya.Otobüsle 6 saat Ankara bize.kendi arabamızla gitmeye cesaret edemem bu karda kışta.trenle gitsek o da cok sarsar.bide uçak var tabi.doktor izin verirmi acaba.verirse otobüsle gitmeyi düşünüyorum
Ayyyy bir de orda doğurup geliyomusum Allahım sen koruuuu
kızlar Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli restoratör alacaktı....bende başvurdum...kızımın sansına dedim...başvurum kabul edilmiş.7 Ocak'ta Ankara'ya mesleki uygulama sınavına gitmem gerek.napcam ben ya.Otobüsle 6 saat Ankara bize.kendi arabamızla gitmeye cesaret edemem bu karda kışta.trenle gitsek o da cok sarsar.bide uçak var tabi.doktor izin verirmi acaba.verirse otobüsle gitmeyi düşünüyorum
anammmmmmm jack inş. hayırlısı olur tatlım ya, şu geçen son gün gönderdiğin başvurumu bu
allah yüzünüze baksın canım ya, bence arabayla gidiverin otobüste karayolu sonuçta arabayla dinlene dinlene gidersiniz ozamanda 36 haftalık falan olacak demi
inş. kızın şansıyla doğar canım herşey güzel olursizin için
sağol tatlım benim
tüm erkeklerin bebekken öyle nü fotoları vardır sanırımbenim eşiminde var
bu arada sana bişi diyim 32 den sonra bebeklerin yüzlerini görmek dahada zorlaşıyor çünkü yerleri iyice daraldı ama yinede inş. görürsünüz tabikisi
amannnnnnn göremesende canım şunun şurasında ne kaldıki 6 haftaya kucamızdalar inş. hayırlısıyla
canım benim hayırlısı olsun inşallah,
önce doktorunla konuş tabii ama hava şartları iyi olursa en güzeli özel arabayla gitmek, yolda mola vererek gidersiniz. oraya vardığında da kolay olur. uçağa almazlar bence o haftada 35 -36 haftalık olacağız, trenle hiç uzun yolculuk yapmadım bilemiycem...
canım günaydın,
benimki de aynı şekilde, ama doktor "korkacak bir sey yok doğum kanalına girmiş falan değil, normalde bu şekilde olur" dedi. erken doğumu filan hiç düşünme, aklından çıkar, "bebeğim zamanında doğacak" diye düşün, zaten o gelişimini tamamladığında birtakım hormonlar salgılanıyor annenin vücuduna ve doğum eylemi o şeilde başlıyormuş.
bebişinin kilo alması için de bol bol et-balık tüket. sabah kahvaltısında yumurtanı, peynirini eksik etme. öğlen ya da akşam yemeğinde mutlaka bir bakliyat yemeği ya da çorbası "bulgur pilavı/nohut/fasulye/mercimek" bulundur. ara öğünlerde de kuru incir,ceviz,badem,fındık bunlardan bir avuç mutlaka ye.
süt ve yoğurt bol bol tüket. kalsiyuma en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?