2014 Şubat Anneleri

Kızlar tütü eteğimizi yaptık üzerinede bady yaptım takım oldu ilk bayramımıza giyeceğiz kısmetse ekleyeyim dedim

diğeride şeker dağıtmak için yaptığım kutu

Son düzenleme:

haksever güle güle kullan canım o yarışmayı kazandığını bilmiyordum

haksever güle güle kullan canım o yarışmayı kazandığını bilmiyordum

2. olmuştum ama 1. daha önce birici oldugu için pro üyelik kk kartı ve hediye 2.ye devredildi yani benim oldu

oy veren ellerinizi

okudum şimdi jackim sağol Allah razı olsun, ben bir annemlere de sorayım canım daha hiç araştırmadım kimseden. olur ya bulamazsak aklımdasın, rica ederim o zaman,

çok cici olmuş canım bebek mevliti için gördüm ben böle tütülü takım uzun kollu çıtçıtşlı badiye yapmışlar harikaydı öle almayı düşüyorum taçı ayakkabısı felan süperdi 60 tl ye satılıyo o krem elbiselerden almazsam tütülü takım alcam bide diyorum tütüyü yaş günlerindede giyer :44:bilmiyorum kararsızım yani

bebek mevlütü içinde yapılabilir ama çok küçük olurlar ya mevlütte oturamaz bile sürekli yatarlar zaten bence kendini göstermez kıyafet, birde üzerine mecbur yelek falan giyilcekler kapanır diye düşünüyorum,
birinci doğum günleri ise kışa gelecek yine kışında çok hoş durmaz diye düşünüyorum ben, yazın çok hoş duruyor tütüler o yüzden ben ilk bayramımız için yaptım, temmuzda 6 aylık olur artık oturur diye düşünüyorum güzel durur inş.

mantıklı evet dogru diyosun :26:

kızlar facebook grubu hala aktif mi dün görebiliyordum bu gün hiçbir şey göremiyorum.. bilgisi olan var mı

face gurubu hakkında burda konuşulması yasak kazen uyarmadan üyeliini iptal edilecegini söyledi burda face reklamı yapılmıcak dendi belkide ondan kapatılmıştır bilemiyorum

aradım simdi doktorum cok yoğunmuş.bugün dönüş yapacaklar bana.44 tl ye uçak bileti var yaw.izin verirse alırım hemen

Çok uygunmuş.Bende haftaya istanbula döneceğim burdaki doktor gelirsin kontrolü yaparız eğer sıkıntı yoksa rapor veririz dedi... Ama senin uçağa binebilir diye rapor alman gerek.Uçağa bineceğin günden 10 gün öncesine kadar aldığın rapor geçerli guzum aklında olsun... Tabi bu thy için geçerli diğer firmalarda nasıldır bilemiyorum...

Son düzenleme:

ayy kronikim başka bi firmada 27 tl ye var bilet o gün için.... izin verirse raporu gidip alırım artık.ben bu firmaya da bakim bi ne istiyo.rapor geçerliyse alırım.

ayy kronikim başka bi firmada 27 tl ye var bilet o gün için.... izin verirse raporu gidip alırım artık.ben bu firmaya da bakim bi ne istiyo.rapor geçerliyse alırım.

Hangi firma o ya 27 tl ye biletmi olur Otobüs bile daha pahalı Telefonla ara sor guzum nette net bir bilgi yok maalesef.En güvenilir biligiyi müşteri hizmetleri veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…