bende sürüyorum göğüslerime canım.pul pul oldu yaw vücudum,o kadar krem yag sürdüğüm had halde kupkuru.gögüslerim bile.bu arada lierac daha mı cok kurutuyo ne
gecen cuma eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı,kız aglıyomus göğüs uçları yara olmuş.önceden sürmeye başlayın demiş eşimin arkadaşı(kendisi sağlıkçı da)
bende düşünüyorum önceden başlamayı ama ne kadar önceden başlasak ki:26:
muhtemel doğum tarihinden 2-3 hafta önceden başlasak olur herhalde canım, aslında ben kremi bu haftasonu alıp bir denemek istiyorum.
bu arada sen sezaryen mı istiyordun jackim?
kızlar mide yanması agza ekşi su gelen yokmu ya ben mahfoluyorum bu konuda siz neler yapıyonuz
Soğuk süt bana iyi geliyor... Ama sadece yarım çay bardağı içiyorum
kızlar mide yanması agza ekşi su gelen yokmu ya ben mahfoluyorum bu konuda siz neler yapıyonuz
bende deneyim ya mide yanması için şurup içiyorum içim dışım şurup oldu valla
bende sürüyorum göğüslerime canım.pul pul oldu yaw vücudum,o kadar krem yag sürdüğüm had halde kupkuru.gögüslerim bile.bu arada lierac daha mı cok kurutuyo ne
gecen cuma eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı,kız aglıyomus göğüs uçları yara olmuş.önceden sürmeye başlayın demiş eşimin arkadaşı(kendisi sağlıkçı da)
bende düşünüyorum önceden başlamayı ama ne kadar önceden başlasak ki:26:
ben sanki 37 de sürmeye başlamalıyız gibi bir şey okumuştum bir yerde ama çok oldu okuyalı, emin olamadım o yüzden. :44:
canım cok sıkkın...sinirden ağlamak üzereyim....angry bird gibi oldu yüzüm
dün ben calıstıgım projeyi flasha atmıştım.gerizekalı arkadaş flashı almış bilgisayardan.....bi seyler atacakmış,içindekileri silmiş bi güzel,biçimlendirmiş flashı....gitti yaptığım işler...en bastan yapıcam
insan bi sorar ya.bu flashın içindekileri sileyim mi diye....mal işte mallll
mandalina,portakal cok az ye.hatta yiyeceğini de sabahtan ye ki gece rahat uyuyabilesin...soda içebilirsin yada elma yiyebilirsin miden yandgı zamanlarda..
Hamilelik öncesi midenden şikayetin varmıydı :26::26::26:
mandalin portakalıçok severim normalde bu durumda agzıma koymuyorum canım elmayı da çok tüketiyorum saat 7 den sonra bişeyde yemiyorum genelde
Ne düşüncesizlik ya
dün ben calıstıgım projeyi flasha atmıştım.gerizekalı arkadaş flashı almış bilgisayardan.....bi seyler atacakmış,içindekileri silmiş bi güzel,biçimlendirmiş flashı....gitti yaptığım işler...en bastan yapıcam
o zaman yapacak pek bi şey yok be kuzum....az daha sabır....bak 35.haftandasın....sen yine de dikkat etmeye devam et.
sorma kronikim.....cinnetin eşiğine geldim....gönül diyoki git raporunu al işler ona kalsın
ben bu rapor işine taktım bu aradazor tutuyorum kendimi...
kuzum bu arada 36 hafta ve sonrasında binemiyomusum rapor olsa bile...35.hafta için geçerliymiş.tekrar bi şey sormak için aradım da öle dediler.
haftaya doktora gidince sorayım ben bunu en iyisi
Kızlar dünden beri bel ağrım var .. Bişeyde yapmadım ağrıtıcak bazen kasıklarımda ağrıyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?