2014 Şubat Anneleri

muhtemel doğum tarihinden 2-3 hafta önceden başlasak olur herhalde canım, aslında ben kremi bu haftasonu alıp bir denemek istiyorum.
bu arada sen sezaryen mı istiyordun jackim?

muhtemel doğum tarihinden 2-3 hafta önceden başlasak olur herhalde canım, aslında ben kremi bu haftasonu alıp bir denemek istiyorum.
bu arada sen sezaryen mı istiyordun jackim?

evet kuzum sezaryen istiyorum bendoktorum bi dahaki kontrole kadar düşün bi normali dedi.yine konuşuruz dedi,tabi istersen zorlayamam dedi...ben kararlıyım ama balım

ben sanki 37 de sürmeye başlamalıyız gibi bir şey okumuştum bir yerde ama çok oldu okuyalı, emin olamadım o yüzden. :44:

canım cok sıkkın...sinirden ağlamak üzereyim....angry bird gibi oldu yüzüm

dün ben calıstıgım projeyi flasha atmıştım.gerizekalı arkadaş flashı almış bilgisayardan.....bi seyler atacakmış,içindekileri silmiş bi güzel,biçimlendirmiş flashı....gitti yaptığım işler...en bastan yapıcam

insan bi sorar ya.bu flashın içindekileri sileyim mi diye....mal işte mallll

Ne düşüncesizlik ya

mandalina,portakal cok az ye.hatta yiyeceğini de sabahtan ye ki gece rahat uyuyabilesin...soda içebilirsin yada elma yiyebilirsin miden yandgı zamanlarda..

mandalin portakalıçok severim normalde bu durumda agzıma koymuyorum canım elmayı da çok tüketiyorum saat 7 den sonra bişeyde yemiyorum genelde

mandalin portakalıçok severim normalde bu durumda agzıma koymuyorum canım elmayı da çok tüketiyorum saat 7 den sonra bişeyde yemiyorum genelde

o zaman yapacak pek bi şey yok be kuzum....az daha sabır....bak 35.haftandasın....sen yine de dikkat etmeye devam et.

Ne düşüncesizlik ya

sorma kronikim.....cinnetin eşiğine geldim....gönül diyoki git raporunu al işler ona kalsın

ben bu rapor işine taktım bu aradazor tutuyorum kendimi...

kuzum bu arada 36 hafta ve sonrasında binemiyomusum rapor olsa bile...35.hafta için geçerliymiş.tekrar bi şey sormak için aradım da öle dediler.

tam bi malmış ya insan bi danışır napayım diye

Çok zorlayacak bir iş mi seni acaba bir şey yapılabilirmi ki geri alma filan :26::26::26: Sen o hafta 36 nın içinde olmuyor musun guzum :44::44::44:

o nasıl iş ya, nasıl öyle kafasına göre silebiliyor? cidden ne düşüncesiz insanlar var.

haftaya doktora gidince sorayım ben bunu en iyisi

sor bakalım canım. net bilgi alalım. benim hiç aklıma gelmedi dün sorayım. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…