2014 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım dayanmaya devam

Çok zorlayacak bir iş mi seni acaba bir şey yapılabilirmi ki geri alma filan :26::26::26: Sen o hafta 36 nın içinde olmuyor musun guzum :44::44::44:

yok kuzum geri alma falan yapamıyoruz işte...geri dönüşüm kutusunu da boşaltmış salak....zaten flashı biçimlendirmiş yapacak hiç bi şey yok.ben böğrüm deline deline calısayım....olacak iş mi ya....

35 de olmam lazımmış iste kuzum....35+ olunca almıyolarmıs rapor alsam dahi.ben 35+3 oluyorum 7 ocakta

o nasıl iş ya, nasıl öyle kafasına göre silebiliyor? cidden ne düşüncesiz insanlar var.

sor bakalım canım. net bilgi alalım. benim hiç aklıma gelmedi dün sorayım. :26:

tamam canım sorunca haber ederim size de....

bu arada bi insan gerizekalı olursa böle olur işte...

Doktorunla konuş bir hafta geriden yazsın guzum sonuçta sadece uçakta göstereceksin

günaydın kızlar çalışanlara nisbet gb olmasın ama daha yeni çıktım yataktan

ama on kere kalktım 4 eşimi yolcu ettim 8de kayınvaldem aradımobilya gelcekmi diye hemen bize gelcektide sonra ben mobilyacıları aradım yarın gelcekmiş kayınvaldeme yarın gel diye aradımbu arada hep uyuyorum ama :)

tam daldım annem aradı

tam daldım ablam aradı

tam daldım eşim aradı

hepsindeki tepkide aaa hala uyuyomusun uyu uyu en iyi günlerin tabi dedim horum horum uyuyorum sabahtan beri

Kronikten tüyolar tamam canım yaparım

bi tek kocama yapabiliyom onu da ama neyse

Doktorum geleceğim sizin ellerinizde yapmayın kıymayın bana de

Ya bişey sorcam şimdi sezeryan olunca göbeğin kendini toplaması iki seneyi filan buluyormuş. Sarkık sarkık kalmayalım

Doktorum geleceğim sizin ellerinizde yapmayın kıymayın bana de

Ya bişey sorcam şimdi sezeryan olunca göbeğin kendini toplaması iki seneyi filan buluyormuş. Sarkık sarkık kalmayalım

kişiden kişiye değişiyodur bu süreç ama benim teyzem ve bi kaç arkadaşım cok cabuk toparlandılar.hele teyzemin maşallahı var..kurt gibi minicik bi iz var o kadar.göbüş falan yok. darısı bize inşallahh

sende onun azını gözünü bir biçimlendirseydin ay ben bile sinir oldum burda manyak ya

Akşam kaçta yatıyorsun haksever Ben kaçta yatarsam yatayım akşam sabah en geç 9 da kalkıyorum Uyuyalım tabi ya şurda iki ayımız kalmış uykusuz günlere Ben erken kalkıp gün içinde uyuyorum 1,5-2 saat Mobilyalarınız gelince foto bekliyoruz. Bu arada imzandaki zeynep yazısına bayıldım sen mi yaptırdın yoksa bir yerde mi buldun ekledin :26::26::26:

Dün tesadüfen bir yerde okudum dünden beri aklıma takıldı

uyu canım uyu bizim yerimizede uyu, hatta uyurken bu bilim için bu jack için falan de

hakseverim bu profilindeki alattaki zeynep kapı süsünüzmü canım pek bi güzel olmuş güle güle kullanın

anneler ben geldim yorgun ve hastayım doktora gideyim diyorum ama gitsem ne olacak ki ilaç da kullanamıyoruz aten tek korkum öksürdükçe bebiş alta baskı yapıyor gibi geliyor

şimdiden bunu düşünüp dert etme yavrum yaaaa......gitmezse de yapacak bi şey yok,napalım...kuzularımız sağlıklı olsunlar da

Ay benimde göbek sıkıntım var normalde ondan takıldım kaldım... Sağlıklı olsun tabi varsın göbekli olalım napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…