2014 Şubat Anneleri

benim de sarımsı akıntım oluyor.
normalmiş
nettte okuduğuma göre hormonların etkisi ile
vajinayı zararlılardan korumaya yarıyormuş
koku yoksa uzayan sarımsı normal

oohh içim rahatladı valla, kokusuz benimki de, rengi söylemesi ayıp baya sarı da ondan merak etmiştim, cevabın için sağol

ben de bir folik asit bir de progestan alıyorum, sende de mi kahve lekelenme vardı?

oh ohhh hadigözün aydın darısı başımıza

selamın aleyküm bende 2014 şubat annesi olucam inşallah şubat 19 gözüküyo muhtemel dogum tarihi rabbim nasıl nasip ederse hayırlısı artık... son adet tarihim 14 mayıstı bugün doktora gittim 6 haftayı doldurduk bebeğimi be kalp atışını gördüm çok şükür 24 yaşındayım 6 senelik evliyiz ve bebek için özlem cektik yılalrdır ilk hamileliğim ilk çocugum olucak inşallah benide ekleyin listeye

hadi gozun aydın olsun canım hoşgeldin aramıza

hepinize selaam kızlar....bıktım yaa salı gününden beri yatıyorum boyun tutulmasından dolayı....mide bulantılarım çok arttı,hatta o kadar kötü oldu ki oturduğum zaman kusacak gibi oluyorum ama yatınca da belim ağrıyor artık...

ağzının tadı bozulan var mı???? ben de garip bir tat var sanki su bile zevk vermiyor yaşamak için içiyor gibi birşeyim....

yahuu topic canlanın biraz be yaa aaa oturmayamı geldik:) ellerin topicleri çatır çatır muhabbette ben bir soru soruyorum arada dizimi izliyorum reklama giriyor hala cevap yok:) hadi hadi bulantıya bire bir bu topic:)

yahuu topic canlanın biraz be yaa aaa oturmayamı geldik:) ellerin topicleri çatır çatır muhabbette ben bir soru soruyorum arada dizimi izliyorum reklama giriyor hala cevap yok:) hadi hadi bulantıya bire bir bu topic:)

selam canım, öncelikle bulantılarının biran önce geçmesini diliyorum ALLAH tan. benim yok henüz, olmasını da pek istemem ama bakalım. ben de bugün dr. a gittim 6+1 im ve kalp atışını duydum çok şükür KUTA arkadaşım gibi:)
dr. bana da bebiş 3mm dedi, sen hatırlıyo musun bebğin boyunu,

ayy kutaya ve sana gözün aydın diyelim o zaman:) ben pazartesi gittim 7 haftalık dedi ama ultrason kağında 7+5 yazıyor neyse bebek 8,7 mm idi.... bulantının olmaması da gayet iyi ne şanslısın işte....

ayy kutaya ve sana gözün aydın diyelim o zaman:) ben pazartesi gittim 7 haftalık dedi ama ultrason kağında 7+5 yazıyor neyse bebek 8,7 mm idi.... bulantının olmaması da gayet iyi ne şanslısın işte....

hmm benim 6+1 3mm normal dedi ama seninki daha büyükmüş:)
ben yanlış hatırlamıyosam senin erken başladı bulantıların, ALLAH yardımcın olsun cnm. bulantı olması da gebeliğin sağlıklı olduğunun bir göstergesi diye duymuştum.

ama benim bebek te hafta olarak seninkinden büyük olduğu için normaldir:))) malum içimizdeki bebişler hergün büyüyorlar eminim sen de bir hafta sonra gitsen en az 7 mm lik bir rakamla karşılaşırsın:) umarım sağlıklı gelişir bebeklerimiz sonrası çook önemli en kritik bölümdeyiz....bu leveli atladık mı biraz rahat nefes alacaz gibi geliyor:)

selam kızlar,

bugün saat 6'da kontrolüm var. çok heyecanlıyım zaman geçmez oldu sanki. yanlış hesaplamıyorsam 6+4 bugün.
dua edin bana bebeğimin kalp atışını duyuyim:26:

canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı 6. haftanın içindeyiz yani 5+5 iz bugün gerçi benim doktorun söylemesine göre 5+0 ım ben bugün yani 5 gün geriden geliyor bebeğim yanlış hesaplama kalp atışını da 3 hafta sonra gelin dedi bize 15inde çağırdı yani inşallah sen duyarsın belki alttan bakar o zaman daha net duyuluyo sanırım benim lekelenmem var diye teklif bile etmedi alttan bakmayı

benim de agzimda bazen metalik bir tat var gibi geliyor ama istahim kesilmedi. sadece aksam yemegi icin cok birsey yiyemiyorum, sadece bir kase cacik, ama o da cok iyi geliyor.
bolca su ic, ben bulantilarimin ozellikle karnim ac oldugunda siddetlendigini gozlemledim mesela. bulantim varken agir agir biseyler yiyince kendime geliyorum..
kokulara tahammulum kalmadi mesela benim de, parfum sıkmıyorum, sigara kokusuna tahammulum yok yani..

evet aynı görünüyor ama doktorum bana 6. haftanın içinde olduğumu doğru hesapladığımı söyledi bugün canım. veeee güzel haberi veriyim minik bebeğimin kalp atışlarını duyduk.. herşey normalmiş. çok değişik bir duygu ya zor tuttum kendimi ağlamamak için darısı başına canım

Tatlım gözün aydın cok sevindim darısı basıma muckk ))

iyi akşamlarrrr dışardan buram buram mangal kokusu geliyor vallahi yaz geldi ya başladı artık balkon mangalları

arkadaşlar gaz ve tuvalet sorunu yaşayan varmı :)) çok şükür bulantım filan yok benim öyle normal normal iştahım yiyorum yidikten sonra şişiyorum az kıpraşamıyorum ama sonra geçiyo.. açken asıl tuhaf oluyorum sanki içimde hiç bişey kalmamış bi bücür hepsini yemiş gb baygınlık geliyo kalkınca hemen bişi yemem lazım oluyo yani

ama kusura bakmayın afedersiniz büyük tuvalet yapmak sorun sanki yani yapabiliyorum ama öyle eskisi gb değil ay çok tuhaf oldu yazamıcam

iyi akşamlarrrr dışardan buram buram mangal kokusu geliyor vallahi yaz geldi ya başladı artık balkon mangalları

avcunu yala canım bende dün kayınvaldemdeydim balkonda oturuyoduk yan komşu başladı cız bız balık pişirmeye sıcakta balık mı yenir ama ne koktu ne koktu

sonra balkona cıktı naber tatlım dedi kapıyı acsana dedi actım bende bi tabakta yarım alabalık miss gb de kızarmış kokmuştur dedi allah razı olsun bi oturdum cıtır cıtır cerez gb yedim yemekten önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…