2014 Şubat Anneleri

bu ilk testin mi bilmiyorum ama
ilk olduğunu düşünürsek daha yeni dölleneme denebilir
ama diyorsun ki bundan evvel kese vardı
ozaman 38 ile kese görmek mümkün değil.
doktorlar daha iyi bilir tabi ama
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Jack-Frostcuğum eskiden taş gibi idi
şimdi oakdar değil hala büyükler ama yumuşadılar:)
bide üstüne yattımmı acıtdı artık acımıo ama azaldı göğüs ağrım diyen vardı sanırım
normaldir heralde

7 mayıs son reglim geç döllenmenin bu kadarı olmaz heralde.
teorik olarak 8. hafta ama keseyi geçen hafta gördüğümüzde doktor 5 hafta gibi görünen bir kese demişti. yani şuan 6 haftalık olmalı.
6. haftada 38 beta hcg anormal. (testte hata var diyecem ama bilemiorum)
geçen hafta rahim ters diyen doktorum kesenin biraz geride olduğunu söylemişti.
bugün doktor o bölgede kese olmaz gördüğümüz şey umalım ki dış gebelik olsun (kist miyom şüphesi oluştu galiba)
elimdeki ultrasona bakınca ben bayağı bayağı keseye benzetiom.
hatta alttaki cetveldeki gibi vav modunda koyulaşan bi görüntü var. geçen hafta gördüğümüz keseden daha büyük görünüo.
5teki randevum umarım soru işaretlerimi giderir.

olabilir tatlım evet azaldı diyenler var..ya benimde azalıyo sonra bi bakıyorum uçlarda fena sızı oluyo değişik değişik işlerr

bir de bu bulantılar beni bitirecek...2 gün bulanıyo 3.gün kusuyorum 2 gün bulanıyo 3 gün kusuyorum....karnımda bişiler kaynıyo gibi sürekli....ağzımın tadı yok...dün kustuktan sonra oturdum hüngür hüngür ağladım....eşim de korktu....canım benim yaasonra gelmiş yüzümü oksuyo annelik zor işte diyo kırk kez anne olmuş sanki

umarım canım...Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Rabbim ol diyince oluyor.. Bende de ohss riski vardı çok sayıda yumurtam oluşmuştu,dr çatlatma iğnesi vermedi çok üzülmüştüm yumurtalar çatlayacak diye çok şükür hamileyim.. Allah tüm isteyenlere versin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..

hayırlı haberle dönersin umarım

ya benim hiç bulantım olmadı
normalde de midesi ve bünyesi sağlam bi tipim belki ondandır
20 yıldır bi geçen sene ilaçları birlikte aldığımdan kusmuştum kötü etki etmişler:)
ama kusmak çok kötü bişi ben de ağlamıştım
Allah sabır versin umarım geçer yakında

kızlar hiç sağlık ocağından aranan oldu mu? beni geçen gün aradılar pazartesi tahlile çağırdılar kanımdaki değerlere bakılcakmış hatta açlık şekerini de ölçerim dedi hemşire şaşırdık biz de..

bundan önceki tüp bebek denememizdede 15 yumurta büyüdü 15de büyümeye meyilliydi iptal edildi hemde 100lük vurmuştum iğneleri bu seferkinde 50 vurundum 3 yumurta olmuştu çatlatma iğnesini vurmayı unutunca kendiliginden catladı tüp bebek iptal oldu ama hiç ummadıgım anda hamile oldugumu ögrendim çok şükür allah tamamına erdirsin gül kokusunuda duyalım inşallah

Doktora giden arkadaslarim hayirli iyi haberlerle gelirler insallah.bende mide bulantisi yok asiri istahim acildi cok kilo aldim zaten n siskinlikte cabasi of of saglikli olsunlarda gerisi bos dimiii

Anne adayları ben 2013şubat annesiyim. Geçen sene bizde böyle heyecanlar yaşıyorduk. Okudukca aklıma geliyo her detay. Sabah kusmaları göğüs hassasiyetleri halsizlik ama şimdi hiç biri yok Kızım 5aylık olacak 1temmuzda. Allahım sizede sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı bi evlat nasip eylesin. Kolay doğumlar diliyorum. Sağlık ocağından aranan arkadaş bizide aramışlardı her ay kontrole çağırıyorlar kan tahlili yapılıyo kilo tansiyon ölçümü oluyo lohusa olduğunuzdada devam ediyo kontroller ve bebeğinizi asi içinde çağırıyorlar. Asi yaptırmak istemezseniz gelişimini takıp ediyorlar.

Son düzenleme:

şu an doktordasındır cnm senin için dua adiyorum.
5 hafta da olsa 38 hcg bence çok çok düşük hergün katlanarak giden bir değer bu
ama 5 haftalık hcg 20-7200 arası olabiliyormuş
belki de seninki böyle bir gebeliktir.
inş. güzel haberle gelirsin

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım nasıp olursa 23 şubata tahmini doğum bende bundan önce 2 kere düşük yaptım inşlah bu sefer olmaz

şu an doktordasındır cnm senin için dua ediyorum.
5 hafta da olsa 38 hcg bence çok çok düşük hergün katlanarak giden bir değer bu
ama 5 haftalık hcg 20-7200 arası olabiliyormuş
belki de seninki böyle bir gebeliktir.
inş. güzel haberle gelirsin

kızçeler benimle aynı dönemde olanlar.
bu hafta göğüs sertliği ve ağrısı giderek azaldı bugün ise yokdenecek kadar az
sizdede böyle mi
yani normal mi bu durum giderek azalıyormu bu belirti
benimde aynen kuuzumm
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım nasıp olursa 23 şubata tahmini doğum bende bundan önce 2 kere düşük yaptım inşlah bu sefer olmaz

hoşgeldin zeynocummm.allahım nasip eder inşallah hepimizee

gebişler nasılsınız bakalım? anca girebildim nete malum okul bitince kendi evime geçme çabaları içindeyim... inş bebeğimin şansına eş durumu tayinim olursa sizler ne yaptınız nasılsınız ? nasıl gidiyor? benim bulantı çizgim çok değişik bazen yemek yerken bulantı yaşıyorum bazen hava bi anda aşırı sıcak gibi geliyor bulantı başlıyuor bazende uyandığımda.. ama birşey farkettim yemeklerdeki porsiyonum baya azaldı azcık zorlarsam fazla geliyor...sizlerde durumlar nasıl?

Doktora giden arkadaslarim hayirli iyi haberlerle gelirler insallah.bende mide bulantisi yok asiri istahim acildi cok kilo aldim zaten n siskinlikte cabasi of of saglikli olsunlarda gerisi bos dimiii

QUOTE=Aysula ayni durumdayiz ac kalinca midem bulaniyo asiri istahim acildi benimde 46 kilodan 49 Kilo olmusum insallah bebgime yarar yediklerim allahin izniyle saglikla gelisirler kucagmiza aliriz..... aminnnn

nerden nereye tayin istiyosun kuzum.benimde bazen hiç yok bulantı bazen alçak sürünüşteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…