Lütfen dua edin bu bebeğim benim le kalsın pzt gideceğim doktora allahim sen koru yarabbim 2 kez bu aciyi yasatmA
günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????
canım bende kabız olmuşumm açıkçası çok kötüyümkızlar
afedersiniz ama günlerdir tıkır yıkır çalışan bağırsak sistemim bugün greve girdi
bildiğiniz 1.5 kilo fazlam var dünden beri:)
karnım 5 aylık gebe karnı ki normalde hiç yoktu
şiştim gaz da var
okadarki akşam yemek yemek için acıkmam lazımdı ama yer yok acıkmıom da
bidahaki doktora gidişimde kabızlık için ilaç kesin isticem
yoksa perişan olcam.
bazımızda giren mideden geri dönüo
benim gibi bazısında da işte giren çıkmak bilmio
Lütfen dua edin bu bebeğim benim le kalsın pzt gideceğim doktora allahim sen koru yarabbim 2 kez bu aciyi yasatmA
bişey olmaz canım inşallah dualarımız seninleLütfen dua edin bu bebeğim benim le kalsın pzt gideceğim doktora allahim sen koru yarabbim 2 kez bu aciyi yasatmA
Amin kuzum Rabbim büyük bol bol dua edelim sağlıkla büyüsünler karnımızda inşAllah
bundan önceki tüp bebek denememizdede 15 yumurta büyüdü 15de büyümeye meyilliydi iptal edildi hemde 100lük vurmuştum iğneleri bu seferkinde 50 vurundum 3 yumurta olmuştu çatlatma iğnesini vurmayı unutunca kendiliginden catladı tüp bebek iptal oldu ama hiç ummadıgım anda hamile oldugumu ögrendim çok şükür allah tamamına erdirsin gül kokusunuda duyalım inşallah
Merhaba arkadaşlar bu arada ben de bugun leke geldi kan ddgil amA cok korkuyorum
günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????
canım bende kabız olmuşumm açıkçası çok kötüyüm
k
canım bende kabız olmuşumm açıkçası çok kötüyüm
canım içini ferah tut allahın izniyle bişey olmazzzzzzz kendine iyi bakkk
gunaydınn şubat anneleri bugun nasılsınız? bende her sabah nezle hali var .. ara ara bulanıyorum geçiooo sürekli uykum var...canım sürekli tatlı bişiler istiyo yıyorum yedıkten sonra pişman oluyorummm çünkü bulandırıyor tatlı:))
canım bende kaysı yedi ama bi faydasını görmedimm bilmiyorum ne yapıcam
sen naspıosun peki
valla bugün de tık yok
epeydir böyle sıkıntı olmuodu
evde duphalac şurup var
internetten baktım gebelere doktorlar vermiş
ondan içicem şimdi
bide 3 4 kuru kayısı sabah yiyin üstüne 1 bardak ılık su için diolar
ama evde kayısı bitti (o bitti ben kabız oldum rastlantımı bilmem)
önce ilacı içiyim çok işe yarıo çünkü sonra da bugün kayısı alıyim yiyip su içicem hergün
sağol canım deniyecemmm inşallah işe yararkavun ye cm.gerçekten çok işe yarıyor ama abartma hem çok şekerli hemde bu seferde cırcır olursun.bir dilim falan yiyebilirsin
günaydınnnn ben geç uyananlardanımm galiba:)
kızlar çin takvimine baktınızmı??
merhaba arkadaşlar,
lütfen bu durumu yaşayan varsa bana cevap yazsın kesem var 15 mm beslenme yolk sanırım o da var ama bebek yok hem karından hem de vajinal bakıldı ama yok( aynı durumu yaşayan yok mu arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?