2014 Şubat Anneleri

bende tüm belirtiler var hergün isyanlardayım
her gebelik farklıdır o yüzden her belirtinin herkes de olması gerekmiyor
kıskandım sizi sölimmm

al bendende o ka

evet sen bendende cok beklemişsin rabbim isteyen herkeze nasip etsinçok zor hasreti

biz tüp bebek yaptırıyoduk iğneleri vurundum 10gün boyunca en son catlatma iğnesi vuruncaktım unuttum iğneyibigün geç vurdum doktor dediki iğneye başlayıp boşananı duydumda unutanı ilk defa görüyorum dedi...

yumurta toplamaya gittik ama utrasyonda bi baktık çatlamış 2 yumurtamdaağladım ağladım

sonra karnıma rıyo diye saglık ocana gittim süprayzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok geç aslında şimdi gitsen bile duyulur. doktorum beni her hafta çağırıyor haftaya tekrar gitcem 9. haftaya kadar çağırcakmış şimdi alıştım her hafta görmeye sonra 1 aya çıkınca dayanamıcam zoruma gitcek

kıs,ikiz olmasınlar

günaydın kızlar bende bayadır yazamadım sizeee biz iyiyizzz doktor bizide 4 haftalıkken 3 hafta sonra gelin demişti temuuzun 7 sine gelior hazıranda bıtmek bilmediii... sanırım yavaş yavaş her belirtiyi yaşıyorum 2 gundur göğüslerimde çok acıma vardı elleyemıyordum bugun daha ıyı bulantım arada gelio onun dışında hıç bişeyim yok sankim hamile değilmişisim gbi... bol bol su içiyorummm progestanda günde 1 tane alıyordum ziyan olmasın ilaç bitsin çünkü ilk doktorum verdi 2. doktor kanaman yoksa içme demişti bende içinde 10 tane kalmıştı hergun bı tane almıştım onuda bugun bıtırdım sadece folic plus kullanıyorum şuan... siz neler yapıyosunuz kalp atışları duyan arkadaşlarım hayırlı olsun darısı bızım başımıza inşallah..

bende daha duymadım nasipse çarşamba

kızlar ben evleneli 1 yıl 7 ay oldu....evlendiğimiz günden beri hep bebek istedik ve korunmadık....geçen yıl haziranda folik asit kullanmıştım...sonra dr a gittim herhengibir sorun varmı gebe kalamamam için diye...dr bana hamile kal yada kalma folik asiti 3 ay kullanıp bırakıyoruz dedi...şimdi kullanmama gerek varmı acaba:26::26::26::26:

sen nerelerdesin kuzum yaaa

kıs,ikiz olmasınlar

:18:hep öyle korktum görene kadar çünküm kan degerim iki katındanda fazla arttı doktor inşallah olmaz dedi olmadı çok şükür bitanemi dedim cuma günü gittik görmeye bitane dedi gördüm böle kurbiş gb bişi oyyy anasının kuzusu

selam kızlar,

dün minik bebeğimizin pıt pıt kalp atışlarını duyduk şükürler olsun ki Rabbime. kalbin hareketlerini bile gördüm. boyu 4mm miş normal mi sizce ?darısı duymayanların başına çok güzel bir duygu hala etkisindeyim. sağ salim elimize almayı nasip etsin Allah hepimize

canım hamile kalmaya düşünen normal insanlar 3 ay önceden başlar folik asite bütün hamilelerede günde bi tane fobriol veriyo doktorlar yani sahsen ben işçiyorum ve bildim kadarıyla herkez içiyo içmediysende şimdi başla no problem yani sorun edilcek bi konu degil o sadece bebiş varken daha cok besine ihtiyacı oluyo insanın o yüzden takviye sanırım o

amin canım inşallah

teşekkürler canım

bende tüm belirtiler var hergün isyanlardayım
her gebelik farklıdır o yüzden her belirtinin herkes de olması gerekmiyor
kıskandım sizi sölimmm

ah canım canımmm . inşallah en kısa sürede rahatlarsın.
kahvaltı gözümün önünde uçuyor şuan eşimin uyanmasını bekliyorum. az daha uyanmazsa hakseverin kahvaltısına dahil olabilirim. böğürtlen reçeli filan. gözleme sıkma
darısı yiyemeyenlere inşallah.

bende boyda yok olcam kare

90ların rewklamında bvarya diyo şimdi sana boyun devrilsin dicem ama boyunla enin bir oldugu için yatıkta yaşayabilirsin diye

ekmek çok yimiyorum az az sık sık

inşallah bir problem yoktur kalp atışları için önümüzdeki cumartesi randevum ama nasıl dayanıcam bilmiyorum
diyorum ya sadece karın ağrısı başka hiçbişey yok
bende acaba normal mi diye tedirgin oldum
inşallah şanslılardan olalımda problem olmasın :)

evet canım benimde ilk bebek daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görebiliriz

Allah ol dedikten sonra her şey olur bak ne güzel bir örnek

aynen kün fe ye künnnnnnnnnn allah ol der oluverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…