uzmanlar kussanızda bulansanızda mutlaka yemelisiniz herşeyden diyoreee çünküm bebek hemen alıyomuş besinleri mineralleri vitaminleri
içinizde minücük fil var hortumluyo ne yeseniz krakermi hortumlucak bebiş yazık kuzuma
aç agzını mımmmmmmmmmmm böğürtlenli reçel mım cok gözel
bende ölüyorum bitiyorum diyemem cnm lütfen huzursuz olma.
en belirgin sıkıntım göğüs ağrısı asla sütyensiz gezemez yatamaz oldum.
bir de ara ara bulantı başka bişe yok cnm
başım dönmüyor kusmuyorum normal hayat devam ediyor
uyku hali kasık ağrısı ara ara
şanslıyız diyelim tatlım
al bendende o ka
amin canım saolben ilk gittiğimde lekelenmelerim vardı canım o yüzden alttan bakmadı sanırım.. 3 hafta sonra gelin dedi bize kalp atışı için.. 15ine denk geliyor ama 20sinde gidicez biz garanti olsun diye :18: inşallah duyarız kalp atışını meleğimin
evet sen bendende cok beklemişsin rabbim isteyen herkeze nasip etsinçok zor hasreti
biz tüp bebek yaptırıyoduk iğneleri vurundum 10gün boyunca en son catlatma iğnesi vuruncaktım unuttum iğneyibigün geç vurdum doktor dediki iğneye başlayıp boşananı duydumda unutanı ilk defa görüyorum dedi...
yumurta toplamaya gittik ama utrasyonda bi baktık çatlamış 2 yumurtamdaağladım ağladım
sonra karnıma rıyo diye saglık ocana gittim süprayzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok geç aslında şimdi gitsen bile duyulur. doktorum beni her hafta çağırıyor haftaya tekrar gitcem 9. haftaya kadar çağırcakmış şimdi alıştım her hafta görmeye sonra 1 aya çıkınca dayanamıcam zoruma gitcek
günaydın kızlar bende bayadır yazamadım sizeee biz iyiyizzz doktor bizide 4 haftalıkken 3 hafta sonra gelin demişti temuuzun 7 sine gelior hazıranda bıtmek bilmediii... sanırım yavaş yavaş her belirtiyi yaşıyorum 2 gundur göğüslerimde çok acıma vardı elleyemıyordum bugun daha ıyı bulantım arada gelio onun dışında hıç bişeyim yok sankim hamile değilmişisim gbi... bol bol su içiyorummm progestanda günde 1 tane alıyordum ziyan olmasın ilaç bitsin çünkü ilk doktorum verdi 2. doktor kanaman yoksa içme demişti bende içinde 10 tane kalmıştı hergun bı tane almıştım onuda bugun bıtırdım sadece folic plus kullanıyorum şuan... siz neler yapıyosunuz kalp atışları duyan arkadaşlarım hayırlı olsun darısı bızım başımıza inşallah..
kıs,ikiz olmasınlar
kızlar ben evleneli 1 yıl 7 ay oldu....evlendiğimiz günden beri hep bebek istedik ve korunmadık....geçen yıl haziranda folik asit kullanmıştım...sonra dr a gittim herhengibir sorun varmı gebe kalamamam için diye...dr bana hamile kal yada kalma folik asiti 3 ay kullanıp bırakıyoruz dedi...şimdi kullanmama gerek varmı acaba:26::26::26::26:
amin canım inşallahselam kızlar,
dün minik bebeğimizin pıt pıt kalp atışlarını duyduk şükürler olsun ki Rabbime. kalbin hareketlerini bile gördüm. boyu 4mm miş normal mi sizce ?darısı duymayanların başına çok güzel bir duygu hala etkisindeyim. sağ salim elimize almayı nasip etsin Allah hepimize
canım hamile kalmaya düşünen normal insanlar 3 ay önceden başlar folik asite bütün hamilelerede günde bi tane fobriol veriyo doktorlar yani sahsen ben işçiyorum ve bildim kadarıyla herkez içiyo içmediysende şimdi başla no problem yani sorun edilcek bi konu degil o sadece bebiş varken daha cok besine ihtiyacı oluyo insanın o yüzden takviye sanırım o
bende tüm belirtiler var hergün isyanlardayım
her gebelik farklıdır o yüzden her belirtinin herkes de olması gerekmiyor
kıskandım sizi sölimmm
ah canım canımmm . inşallah en kısa sürede rahatlarsın.
kahvaltı gözümün önünde uçuyor şuan eşimin uyanmasını bekliyorum. az daha uyanmazsa hakseverin kahvaltısına dahil olabilirim. böğürtlen reçeli filan.gözleme sıkma
darısı yiyemeyenlere inşallah.
bende ölüyorum bitiyorum diyemem cnm lütfen huzursuz olma.
en belirgin sıkıntım göğüs ağrısı asla sütyensiz gezemez yatamaz oldum.
bir de ara ara bulantı başka bişe yok cnm
başım dönmüyor kusmuyorum normal hayat devam ediyor
uyku hali kasık ağrısı ara ara
şanslıyız diyelim tatlım
sen nerelerdesin kuzum yaaa
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görebilirizevet canım benimde ilk bebek daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım
evet sen bendende cok beklemişsin rabbim isteyen herkeze nasip etsinçok zor hasreti
biz tüp bebek yaptırıyoduk iğneleri vurundum 10gün boyunca en son catlatma iğnesi vuruncaktım unuttum iğneyibigün geç vurdum doktor dediki iğneye başlayıp boşananı duydumda unutanı ilk defa görüyorum dedi...
yumurta toplamaya gittik ama utrasyonda bi baktık çatlamış 2 yumurtamdaağladım ağladım
sonra karnıma rıyo diye saglık ocana gittim süprayzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görebiliriz
Allah ol dedikten sonra her şey olur bak ne güzel bir örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?