Kızlar şubat annelerinden ayriliyorum((( 8.hafta kalp atisi duyulmadı bu hafta kurtaj olacagim ilk bebeğim. 5.yi yaşayan arkadaşım allah bol sabır versin.kürtajla ilgili bilgim yok. Kromozom bozuklugu olabilir dedi ne yapmalıyım bilmiyorum ((((((
selam canım eylül anneleri topiğinde muıradına eremeyip burda buluşan 3. şubat annesisin çok sevindim gebe olduğuna inş. bu defa sağlıkla gelir bebiş
bende şubat annesi olcam kısmetse şubat 6 benim tahmini doğum tarihim
tekrar hoş geldin
bazıları 9-10 haftada anca duyabilmiş başka doktorada görün
Anlamadığım seylerde söyledi yani şoktan.kese boyu büyük bebek boyu küçük gibi şeyler
Anlamadığım seylerde söyledi yani şoktan.kese boyu büyük bebek boyu küçük gibi şeyler
günaydın hamişer,
pazartesi oldu, gene işe geldik.. ewde yatmak ne kadarda güzeldi oysaki.. nasıl geçiyor derseniz iştahım iyi değil sabahları zorla 1 bardak süt içiyorum..bugun tost yaptı eşim yerim die, görmeye bile tahammül edemedm, şimdi tuzlu cubuk kemiriyorum.. cok allak bullagımbelki cıkarsam midem rahat edecek ama tık yok aksamları gaz sancılarımda ve kasık agrılarımda artık oluyo.. sanırım gunun yorgunlugundan aksam saatlerinde artıyo.. sizde varmı böyle durumlar..
kese boyutun kaçtı 8.haftada cnm
Ben ultrason sonucuna göre anlayamadım 11 cm sanırım. Basım döndü doktoru çok anlayamadım gerçekten
Ben ultrason sonucuna göre anlayamadım 11 cm sanırım. Basım döndü doktoru çok anlayamadım gerçekten
Bu 5. Kaybım ne zaman son bulacak rabbimm isyan etmiyorum ama artık hicc anne baba olamayackmısız gibime geliyooo( iyice umutsuzlanıyorum iyice icime kapanıyorumm suan gozlerim aglamaktan kapandı kıpkırmızı dok geldım ve malesef aynı son carsamba kurtaj olmam gerekıyor !!! Bu 4. Kurtajım 5. Kaybım olcak suan ınananın kurtaj olmaktana kendıglıden dusmesını tercıh ederım he ne kadar bır saat o acıyııı sancıyı yasasamdaa... Hep ıcımde korku vardııı ya bır daha olursa ya olursaa ama yok olmaz rabbımmm kendıglınden verdı elırtı keseyı bebegı gorduk clexane da alıyordum guzel sonlancak hep dedım ama yok nasıp olmadı yıne
Kesem kucuk kalmıs bebek ıcerde gozukuyo buyumus olması gereken haftada 6+3 ama kromozom bozuklugu var gıbı dedı dok. Ja kendıglınden dusecek ıkı gun ıcınde vucudun atar yada en gec carsamba elmen lazım genetıge yollamalısın dedı...
Lutfen bı yorumda bulunun fıkır yurutun bılgı sahıbı olmanıza gerek yok bende bılgı sahıbı degılım orum yapın benım ıcın durumumu degerlendırın nolur??
2. Kaybımda genetıge yollamıstık sorun cıkmadı anamolı yoktu 46 xx ti.pekı sızce bunda yapsakmı kı tekrarrr??? Bana dogacak bebege ne faydası olacak?gıden bebekle ılgılı bılgı verıyo sonucta allak bullakyım suann? Bız hıc eslı kromozom analızı yapmadık ben oncelıgı ona vermek ıstıyorum aslında??
Kromozom anamolısı cıkanlarda ve tekrarlayan dusuk yasayanlarda pgt yapılıyomus???? Yaptıran duyanlar varmı malıyetııı?? Suan oyle bı durumdayımkı duygularım allak bullakkk daha kendı acımı yasayamadan yapılması gerekenlerı arastırıyorum testlerrr felann??
arkadaşlar demin aklıma geldi ben dün rüyamda çamaşırımda kan gördüm rüya tabirine baktım düşük olacağında bahsediyor ya benim gören var mı morelim sıfır ya lütfen cevap verin[/QUO
içini ferah tut canım aklından kötü şeyler geçirme...ne kadar olumlu güzel şeyler düşünürsen o kadar güzel şeylerle karşılaşırsın...
aynı seyı ıkı kez bende gordum canım ıcını ferah tut bence bu bılınc altımızın yaptıgı bırsey bu en azından ben oyle dusunuyorum sende oyle yap ıyı hıssedıyorsun. Bırde ben ılk bebegımı kanama ıle baslayan, sonucu kurtaj ıle son bulan bır kaybım oldugu ıcın boyle ruyalar goruyorum gıbı gelıyor.insallah hayra cıkar sağ salım alırız bebeklerımızı kucagımıza...
Kızlar şubat annelerinden ayriliyorum((( 8.hafta kalp atisi duyulmadı bu hafta kurtaj olacagim ilk bebeğim. 5.yi yaşayan arkadaşım allah bol sabır versin.kürtajla ilgili bilgim yok. Kromozom bozuklugu olabilir dedi ne yapmalıyım bilmiyorum ((((((
canım yaa bi an 2 ay öncesine gittim aynı seyleri yaşadım ve 2013 aralık annelerinden ayrıldım rabbim sana güç kuvvet ve hayırlısını versin gün doğmadan neler doğar ben de kalp atısı olmadıgı için kürtajoldum ama düşüğüm kanamam başlamıstı doktora gittiğimde aldılar sonra.senin başka doktora görünme gibi şansın var daha bence degerlendir yok olmazsada üzülme 2 ay sonra tekrar kaldım hamile inşallah hepimizin bebekleri tutunur annelerineKızlar şubat annelerinden ayriliyorum((( 8.hafta kalp atisi duyulmadı bu hafta kurtaj olacagim ilk bebeğim. 5.yi yaşayan arkadaşım allah bol sabır versin.kürtajla ilgili bilgim yok. Kromozom bozuklugu olabilir dedi ne yapmalıyım bilmiyorum ((((((
Bu 5. Kaybım ne zaman son bulacak rabbimm isyan etmiyorum ama artık hicc anne baba olamayackmısız gibime geliyooo( iyice umutsuzlanıyorum iyice icime kapanıyorumm suan gozlerim aglamaktan kapandı kıpkırmızı dok geldım ve malesef aynı son carsamba kurtaj olmam gerekıyor !!! Bu 4. Kurtajım 5. Kaybım olcak suan ınananın kurtaj olmaktana kendıglıden dusmesını tercıh ederım he ne kadar bır saat o acıyııı sancıyı yasasamdaa... Hep ıcımde korku vardııı ya bır daha olursa ya olursaa ama yok olmaz rabbımmm kendıglınden verdı elırtı keseyı bebegı gorduk clexane da alıyordum guzel sonlancak hep dedım ama yok nasıp olmadı yıne
Kesem kucuk kalmıs bebek ıcerde gozukuyo buyumus olması gereken haftada 6+3 ama kromozom bozuklugu var gıbı dedı dok. Ja kendıglınden dusecek ıkı gun ıcınde vucudun atar yada en gec carsamba elmen lazım genetıge yollamalısın dedı...
Lutfen bı yorumda bulunun fıkır yurutun bılgı sahıbı olmanıza gerek yok bende bılgı sahıbı degılım orum yapın benım ıcın durumumu degerlendırın nolur??
2. Kaybımda genetıge yollamıstık sorun cıkmadı anamolı yoktu 46 xx ti.pekı sızce bunda yapsakmı kı tekrarrr??? Bana dogacak bebege ne faydası olacak?gıden bebekle ılgılı bılgı verıyo sonucta allak bullakyım suann? Bız hıc eslı kromozom analızı yapmadık ben oncelıgı ona vermek ıstıyorum aslında??
Kromozom anamolısı cıkanlarda ve tekrarlayan dusuk yasayanlarda pgt yapılıyomus???? Yaptıran duyanlar varmı malıyetııı?? Suan oyle bı durumdayımkı duygularım allak bullakkk daha kendı acımı yasayamadan yapılması gerekenlerı arastırıyorum testlerrr felann??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?