2014 Şubat Anneleri

bazıları 9-10 haftada anca duyabilmiş başka doktorada görün

Daha kan tahlili yaptırmadım biliyomusun :) doktorada gitmedim araya hafta sonu girdi. biraz daha zaman geçsin diye gittiğimde bebeğimide görürüm diye bekliyorum .. :)

slm nekadarda kalabalık buralar geçmişi okuyamadım
benim baş dönmem uyku halim halen devam ediyor sıcaktan nefret ediyorum içim dışıma çıkıyor sanki mide kasılmalarından çok şükür henüz çıkarmadım
ilk hamileliğime göre çoookk iyiyim ama nede olsa 3 yıl oldu unutmuşum o kötü günleri
iştahım iyi sayılır aslında ama en çok dondurma meyve ve meyve suları tüketiyorum serin olan ne varsa işte
hava bugün biraz serinde ayakta durabiliyorum yoksa hep yatıyorum ben

kalp atışı duyamayan arkadaşlarım
Allah sizlere en yakın zamanda bu duyguyu tekrar tattırsın bu kez inşallah sorunsuz hamilelilikleriniz olur.
5. kez düşük yaşayan arkadaşım sen bence bütün testlarını yaptır doktora bırakma ne var ne yok öğren
5. az değil senin psikolojini de alt üst ediyordur eminim

merhaba canım bebeğin kalp atışlarını gördünmü sen ?

Canım çok geçmiş olsun(( gerçekten çok zor bir durum.. Bence testleri mutlaka yaptır hatta sonuçları alınca başka bir dr hatta mümkünse üniversite hastanesi varsa orda bir prof a danışın... Umudunu lütfen yitirme... Bizim bir akrabamız da 6 düşükten sonra bebeğine kavuştu.. Genetik bir problem varsa tüp bebek mikro enjeksiyon gibi bir sürü yöntem var..Rabbim herşeyin çaresini veriyor..Allah sabır ve güç versin..

canım oncelıkle gecmıs olsun Allah sabır versın. benim ılk bebegımi 14 subatta kurtjla aldılar. Amelıyathanede uyutularak oldum 30 dk ıcınde cıkmısım dedıklerıne gore ardından bır agrı kesıcıyle agrılarım gectı bırdaha hep maj. kullandım. hap yutmaktan nefret edıyordum hatta gectı yutmayayım dedım ama kramplar sankı ıgneler batıyordu rahım tarafında bu yuzden ılaclarım bıtene kadar kullandım. bırde yaklasık gıttıkce azalan 10 gun kanamamız oluyor sonra bırsey yok.ozetle fızıkı olarak korkulacak hıcbısey yok sadece ruhen hayaller bekleyıs kayıp ınsanı uzuyor ama Allahımızın verdıgı sabır ve sevdıklerımızın bze destegını gorunce hepsının ustesınden gelıyoruz ınsallah...

bugün kötü haberler var çok üzüldüm kızlar inanın Allah sabır versin diyecek söyleyecek söz bulamıyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun

canım yaa bi an 2 ay öncesine gittim aynı seyleri yaşadım ve 2013 aralık annelerinden ayrıldım rabbim sana güç kuvvet ve hayırlısını versin gün doğmadan neler doğar ben de kalp atısı olmadıgı için kürtajoldum ama düşüğüm kanamam başlamıstı doktora gittiğimde aldılar sonra.senin başka doktora görünme gibi şansın var daha bence degerlendir yok olmazsada üzülme 2 ay sonra tekrar kaldım hamile inşallah hepimizin bebekleri tutunur annelerine

merhaba kizlar,

saglikli bir hamileleik güzel bi dogum diliyorum hepinize.. kucaginiz dolu cikin insallah hepinizde hastaneden..
ben 2 cocuk annesiyim, biri subat 2009 dogumlu oglum temmuz 2012 dogumlu.. her iki hamileleigim ve sonrasindada burdan kurdugum arkadasliklarala devam ettim.. halada devam etmekdyiz..

simdilerde oglan kardesimin hanimi hamile.. sizin gibi Allahin izniyle subat 2014 anne adayi anlicaniz :)

yanliz siteye pek giremiyor.. acaba facebook gurubunuzda varmi?? bi kac tane grup var ama en güvenebilecegi kadinlarkulübünden olusan gurup olacagini bildigim icin sizi ariyoruz :) varmisiniz facebookda?? bi yardim etseniz bize ..

simsdiden tesekkürleer hepinize ve mutöu hamilelikler tekrar

AMA ÇOK KORKUYORUM BENDE BÖYLE HABERLER NE KADAR ÜZÜCÜ İÇİM HİÇ RAAHAT DEĞİL VE KENDİM GB ÜZÜLÜYORUM İNANIN RABBİM SABIR VERSİN başka bi doktora daha git rabbim bi mucize göndersin sana ne denirki arkadaşım hayırlısı olsun sabırların en büyügünü diliyorum snein için çok üzgünüm çokkk

Merhaba herkese nasılsınız...

öncelikle bize kötü haberle gelen arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum. inşallah tekrarı olmaz. öyle bi yerdeyim ki kelimeler kilitlenmiş durumda.. Rabbim yardımcınız olsun...

bende cumartesi günü gittim bebeğimi gördüm 5mm olmuş. sat 18 mayıstı, hesabıma göre küçük dedi doktorum.adetlerim 2-3 gün aksamalı oluyor ve yumurtam geç çatlıyordu sanırım geç döllenme oldu. 2 hafta sonra gideceğim kalbini ozaman dinleyeceğiz inşallah. görmek istediğimi gördüm herşey yolunda dedi. 2 gündürde bulanmaya başladım bu kez rahatım diyordum ama tersi olacak galiba. birsürü tahlil verdi haftaiçide onları yaptırcam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. geç döllenmenin bebeğe etkisi nelerdir bileniniz varmı?

dikkatimi çekti hamilelik cetvelindede bebeğinizin boyu 5-7 mm yazıyor bidaha ki gittiğime daha net görünür belki

Son düzenleme:

canım noldu yaa bikaç gündür foruma giremedim yeni gördüm yazını..noldu bebeğine yine aynı son demişsin..bebeğinin kalbi mi durdu anlamadım ya doktor kromozom bozukluğu olduğunu teste göndermeden nasıl anladı?kafam karıştı yaa..ben bebeğimi kaybettiğimde teste gönderdik niye kalbi durdu diye 69 kromozomlu olduğunu öğrendik o yüzden kalbi durmuştu..sen daha önceki kayıplarında eşinle birlikte genetik testleri yaptırmadın mı?tekrarlayan düşüklerde doktorlar genetik test istiyo çünkü sizden kaynaklanan bir durum mu var diye..pgt yöntemi tüp bebekte yapılıyo diye biliyorum ben..yaa şuan çok üzüldüm anlatamam sana..acını seninle beraber yaşıyorum inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…