göz kararması bu hafta bende de başladı hatta dün kahvaltıdan sonra başım fır dönüyodu korktum hemen yattım uyudum uyandığımda geçmiştii.. oturarark duş yap canım ben öyle yapıyorum kapıyı da açık bırakıyorum eşime de söylüyorum ben duşa giriyorum diye o zamaan bi sorun olmuyo yalnız su çok sıcak olursa fena yapıyo beni daralıyorum sanki o yüzden ılık hatta soğuğa yakın ısıda duş alıyorumgüzeller iyi geceler hepinize ki zaten uyumuşsunuz bir hortlak hamile ben kalmışım:))) kaç gündür mide bulantımdan oturamıyordum bile uğrayamadım buralara hiç,yazılanları biraz okudum da birçoğunuz kabızlıktan şikayetçi...bol sıvı ve meyva tüketin arkadaşlar.bende de oluyor arasıra ama yapamadığım günün ertesi günü maşallahım oluyor:) malum ıkınmaya da korkuyoruz en iyisi akşam geç saatte yememek ve elma yemek yatmadan önce işe yarıyor doğal yollara bakmamız lazım....
bu arada ben banyo yapamıyorum yaa,daha doğrusu tek yapmaktan çekiniyorum geçen gün gözlerim karardı resmen ve köpüklü halde kendimi yere attım resmen ve çarpıntı da cabası çok korktum çook....mide bulantısı yapabilir mi bunu? artıkın yarın cevap verirsiniz:)
öpüyorum sizleri...
beni bugün çağırdılar hemogram bakılıcakmış kan değerlerime bakıcaklarmış yarın sonuçları alıcam işte bizim sağlık ocağı baya ilgili kullandığım ilaçları falan not ettiler bi anket gibi bişey doldurttular :26:günaydın şubat anneleri.....
canım arıyolar cok normal....beni de aradılar.....biraz bilgilendirdiler.4,5 aylıkken gel dedi.ttanoz asısı yapılacak dediler...
aynen aynen canım daha hiç kusmadım ama midem bulanıyor hep zorla yemek yiyorumBende devamli uyku halindeyim hep uzanıyorum. iştaha gelince aynen başlarda cok iyiydi simdi zoraki yiyorum canim hic yemek istemiyor. Fakat mide bulantilarim ve ogurmelerim var istifra olmuyor da cok sukur.birde cok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi...
göz kararması bu hafta bende de başladı hatta dün kahvaltıdan sonra başım fır dönüyodu korktum hemen yattım uyudum uyandığımda geçmiştii.. oturarark duş yap canım ben öyle yapıyorum kapıyı da açık bırakıyorum eşime de söylüyorum ben duşa giriyorum diye o zamaan bi sorun olmuyo yalnız su çok sıcak olursa fena yapıyo beni daralıyorum sanki o yüzden ılık hatta soğuğa yakın ısıda duş alıyorum
beni bugün çağırdılar hemogram bakılıcakmış kan değerlerime bakıcaklarmış yarın sonuçları alıcam işte bizim sağlık ocağı baya ilgili kullandığım ilaçları falan not ettiler bi anket gibi bişey doldurttular :26:
aynen aynen canım daha hiç kusmadım ama midem bulanıyor hep zorla yemek yiyorumbir de baş dönmesi ve göz kararması başladı dün inşallah devam etmez
inşallah canım haberlerini beklıyorum benim leke olmadı bırdaha doktor bugun yokmus orada perşempe randevum normalde değiştircektim.umarım tekrarlamaz.Bende yarın gidiyorum canım( tedirginim haliyle ama rabbimmm insallahh yuzumuzu guldurur bende aynı acıları yasamak ıstemıyorumm ınsallah foruma guzel haberlerle gerı donerız
canım benim yaklaşık 1 haftadır mide bulantısı var kusamıyorumda içim dönüp duruyor bişey yeyip içemiyorum ama kraker yiyebilirsin kola ve naneli şeker öneriyoeum başkada yok ben su bıle içemiyorum.günaydın arkadaşlar ya benim dünden beri midem bulanıyor ama kusamıyorum geçmesi için yapabileceğim bişeyler varmı ya hiçbirşey yiyemiyorum çokta açım ......
dokyora bi sor derim canım hiç bilgim yok antibiyotik olunca durum değişiyor.oncelıkle merhaba bı sorum olacakk.. ıdrar yolu enfeksıyonum varmıs aıle hekımım soyledı augmentın adında bı antıbıyotık verdı, aslında ıdrarımda yanmam da var rahatsız olmuyo degılım, ama antıbıyotıgı ıcmeyede korktum kadın dogumcuya gıtmemede 3hafta var :/ sızlerde bı danısmak ıstedım.. tedırgınımm cokk..
geçmiş olsun canım inşallah atlatırız bu günleri bende cekiyorum valla kabızlık.yengem diyor ilk aylarda böyleysen sonra ne yapcan senbu sabah ağlaya ağlaya yaptım yapamayıncada fena oluyo yaparkende fena oluyo yaptım zor yataga gittim sürüne sürüne ama sonra iyi oldum çok şükür rahatladım
benim sabah zor tuvaletimi yaptım yattım saat sekizdede progestanımı koydum fitil gb kullanıyorum ben günde 3 tane hiç kanama leke felan yoktu bu güne kadar kahvaltı felan yaptık tuvalete bi gittim leke gelmiş çok korkuyorum
hoşgeldin annişaranıza bende katıldım 7+2 hamileyim :) 14 şubat da bebiş gelecek galiba :)
bulantılarım halen devam ediyor gögsum sadece şiş ama acımıyor garip bi şekilde gaz problemim varkızlar ben hep uyku halindeyim hala geçmedi şu uykulu hallerimiştahım da ilk haftalar ne güzeldi şimdi hiç bişey yemek istemiyorum karnım aç ama yemek gelmiyor içimden iştahım gitti birden.. göğüs hassasiyetim hala devam ediyor sanki çürümüş gibi acıyor.. mide yanmam tamamen geçti.. kasık ağrım da ilk haftalardaki gibi çok değil çok nadir geliyo gidiyo hemen.. sizlerde durum ne ?
güzeller iyi geceler hepinize ki zaten uyumuşsunuz bir hortlak hamile ben kalmışım:))) kaç gündür mide bulantımdan oturamıyordum bile uğrayamadım buralara hiç,yazılanları biraz okudum da birçoğunuz kabızlıktan şikayetçi...bol sıvı ve meyva tüketin arkadaşlar.bende de oluyor arasıra ama yapamadığım günün ertesi günü maşallahım oluyor:) malum ıkınmaya da korkuyoruz en iyisi akşam geç saatte yememek ve elma yemek yatmadan önce işe yarıyor doğal yollara bakmamız lazım....
benim arada gözümün önü kararıyo başım dönüyor ama çok şükür banyoda olmadı hiç.bence oyorup kalkarken yavaşca otur kalk birden tansiyonun düşmüştür
bu arada ben banyo yapamıyorum yaa,daha doğrusu tek yapmaktan çekiniyorum geçen gün gözlerim karardı resmen ve köpüklü halde kendimi yere attım resmen ve çarpıntı da cabası çok korktum çook....mide bulantısı yapabilir mi bunu? artıkın yarın cevap verirsiniz:)
öpüyorum sizleri...
moralini yüksek tutmalısın canım herşey olacagına varıyor zatengünaydın kızlar
zaman bir türlü geçmiyor çarşamba tekrar ultrasona giricem ya bana yine kese boş bebek yok derse doktorum( midem bulanmıyor ona çok cnm sıkılıyor. ne yapacağımı bilemiyorum ((
kan varsa bence işi gucu bırak en yakın doktora git canım ne olur ne olmaz.bu arada namazıda kılabilirsin ben ilk düşüğümde araştırıp kılmıstım çok içine sinmiyor ama olsun özür sayılıyormus.rabbim herşeyi kolaylaştırır zorlaştırmaz.bu hamileliğimde beni mide bulantımla sınıyor sanırsam hepsını kılamıyorum allah kabul etsin canım bizlerede dua et olurmu.Slm kizlar benim kanamam basladi ilk once kahverengi lekelenmem vardi simdi kan bu saatte bi iki damla fln geliyo hep yatmam mi lazim?? islerim oluyo illaki uc saatligine fln disari cikmam lazim mesela
Bugun doktor ultrasonda bakacak bakalim hayirlisi olsun insallah..
Bi de bas agrim basladi aglamaktan naapcam bilmiyorum
Bu haldeyken namaz kilinir mi bilen var mi??
hayırmı canım nedenkeyifsizim kızlar bugün
kızlar buradan midesi benim gibi fullllll bulana arkadaşlara sesleniyorum hafta sonu annemlerdeydım ankaranın ilçesi bahce bağ temiz hava doğal yiyecekler inanırmısınız midem bir kere bile bulanmadı hamıle degıl gbıydım inanılmaz yemek yedım 1 haftadır yemıyodum cünkü akşam oldu ankaraya geldik midem bulanmaya başladı halende devam ediyor büyük şehirlerin pis olduğunu biliyordum ama havasının bu kadar beni etkileyeceğini bilmiyordum şok tayım valla mıde problemi ceken arkadaşlar temiz hava nerede varsa oraya gidin cok i geliyo.hatta eşim istersen orda kaldiyo.çalışmasam giderdim mecbur ankarada kalıcam öpüyorum sizi
Bu 5. Kaybım ne zaman son bulacak rabbimm isyan etmiyorum ama artık hicc anne baba olamayackmısız gibime geliyooo( iyice umutsuzlanıyorum iyice icime kapanıyorumm suan gozlerim aglamaktan kapandı kıpkırmızı dok geldım ve malesef aynı son carsamba kurtaj olmam gerekıyor !!! Bu 4. Kurtajım 5. Kaybım olcak suan ınananın kurtaj olmaktana kendıglıden dusmesını tercıh ederım he ne kadar bır saat o acıyııı sancıyı yasasamdaa... Hep ıcımde korku vardııı ya bır daha olursa ya olursaa ama yok olmaz rabbımmm kendıglınden verdı elırtı keseyı bebegı gorduk clexane da alıyordum guzel sonlancak hep dedım ama yok nasıp olmadı yıne
Kesem kucuk kalmıs bebek ıcerde gozukuyo buyumus olması gereken haftada 6+3 ama kromozom bozuklugu var gıbı dedı dok. Ja kendıglınden dusecek ıkı gun ıcınde vucudun atar yada en gec carsamba elmen lazım genetıge yollamalısın dedı...
Lutfen bı yorumda bulunun fıkır yurutun bılgı sahıbı olmanıza gerek yok bende bılgı sahıbı degılım orum yapın benım ıcın durumumu degerlendırın nolur??
2. Kaybımda genetıge yollamıstık sorun cıkmadı anamolı yoktu 46 xx ti.pekı sızce bunda yapsakmı kı tekrarrr??? Bana dogacak bebege ne faydası olacak?gıden bebekle ılgılı bılgı verıyo sonucta allak bullakyım suann? Bız hıc eslı kromozom analızı yapmadık ben oncelıgı ona vermek ıstıyorum aslında??
Kromozom anamolısı cıkanlarda ve tekrarlayan dusuk yasayanlarda pgt yapılıyomus???? Yaptıran duyanlar varmı malıyetııı?? Suan oyle bı durumdayımkı duygularım allak bullakkk daha kendı acımı yasayamadan yapılması gerekenlerı arastırıyorum testlerrr felann??
hadi kızlar meyve tabağı yapın kendinize ben yaptım mımmmmmmm
arkadaşlar demin aklıma geldi ben dün rüyamda çamaşırımda kan gördüm rüya tabirine baktım düşük olacağında bahsediyor ya benim gören var mı morelim sıfır ya lütfen cevap verin[/QUO
içini ferah tut canım aklından kötü şeyler geçirme...ne kadar olumlu güzel şeyler düşünürsen o kadar güzel şeylerle karşılaşırsın...
Bu 5. Kaybım ne zaman son bulacak rabbimm isyan etmiyorum ama artık hicc anne baba olamayackmısız gibime geliyooo( iyice umutsuzlanıyorum iyice icime kapanıyorumm suan gozlerim aglamaktan kapandı kıpkırmızı dok geldım ve malesef aynı son carsamba kurtaj olmam gerekıyor !!! Bu 4. Kurtajım 5. Kaybım olcak suan ınananın kurtaj olmaktana kendıglıden dusmesını tercıh ederım he ne kadar bır saat o acıyııı sancıyı yasasamdaa... Hep ıcımde korku vardııı ya bır daha olursa ya olursaa ama yok olmaz rabbımmm kendıglınden verdı elırtı keseyı bebegı gorduk clexane da alıyordum guzel sonlancak hep dedım ama yok nasıp olmadı yıne
Kesem kucuk kalmıs bebek ıcerde gozukuyo buyumus olması gereken haftada 6+3 ama kromozom bozuklugu var gıbı dedı dok. Ja kendıglınden dusecek ıkı gun ıcınde vucudun atar yada en gec carsamba elmen lazım genetıge yollamalısın dedı...
Lutfen bı yorumda bulunun fıkır yurutun bılgı sahıbı olmanıza gerek yok bende bılgı sahıbı degılım orum yapın benım ıcın durumumu degerlendırın nolur??
2. Kaybımda genetıge yollamıstık sorun cıkmadı anamolı yoktu 46 xx ti.pekı sızce bunda yapsakmı kı tekrarrr??? Bana dogacak bebege ne faydası olacak?gıden bebekle ılgılı bılgı verıyo sonucta allak bullakyım suann? Bız hıc eslı kromozom analızı yapmadık ben oncelıgı ona vermek ıstıyorum aslında??
Kromozom anamolısı cıkanlarda ve tekrarlayan dusuk yasayanlarda pgt yapılıyomus???? Yaptıran duyanlar varmı malıyetııı?? Suan oyle bı durumdayımkı duygularım allak bullakkk daha kendı acımı yasayamadan yapılması gerekenlerı arastırıyorum testlerrr felann??
valla canım acık ve temiz hava çok ii geldi bana şimdi ise başa döndüm midemle küstümne güzel ya...benimde öyle bi yere gidip hep uzanasım var uyumasam da...mis gibi hava azcık da serin olacak...ohhhama çalışıyorum izin bayramda anca
cok bulantım var..2 gündür kusma da eklendi bos öğürtülerebir de cıkardıkdan sonra kasıklarımda nasıl agrı oluyo anlatamam kızlar yaaa ayakta çıkarmak sakıncalıymış yere çöküp çıkaracakmışız...ne mümkün ama
canım ya ALLAH yardımcın olsun öncelikle beimde 1 kurtajım var onda kalp atışı yoktu aldılar 5 tane dile kolay allah sabır versin.ben doktora sormustum ilk düşüklerden sonrakıleri araştırıyoruz demişti göndermemişti tahlle inşallah bunda bişey olmazda.sende tahlil yaptır yine araştırsınlar bence.kucagımıza almadan o bize ait değil zaten dünya gözüyle görmeden canım.doğduktan sonra bile önce allaha emanetler bunu unutma o ne zaman isterse o zaman verir sakın isyan etme hayırlısını iste herzaman.öpüyorum k.i.bBu 5. Kaybım ne zaman son bulacak rabbimm isyan etmiyorum ama artık hicc anne baba olamayackmısız gibime geliyooo( iyice umutsuzlanıyorum iyice icime kapanıyorumm suan gozlerim aglamaktan kapandı kıpkırmızı dok geldım ve malesef aynı son carsamba kurtaj olmam gerekıyor !!! Bu 4. Kurtajım 5. Kaybım olcak suan ınananın kurtaj olmaktana kendıglıden dusmesını tercıh ederım he ne kadar bır saat o acıyııı sancıyı yasasamdaa... Hep ıcımde korku vardııı ya bır daha olursa ya olursaa ama yok olmaz rabbımmm kendıglınden verdı elırtı keseyı bebegı gorduk clexane da alıyordum guzel sonlancak hep dedım ama yok nasıp olmadı yıne
meyvemiii bı an yüzümü ekşittim nedense dur sana eşlik edeyim bari zorlada olsa bi parca bişey yicem teşvik var çunkühadi kızlar meyve tabağı yapın kendinize ben yaptım mımmmmmmm
günaydın kızlar dayanamadım geldim aranıza nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamilelik kanaması olanlara şifa diliyorum Rabbimden mide bulantılaı nasıl benim artık geçiyor ama şu ceviz fınıdk vs yi yerken çok fenayım ilaç gibi suyla içiyorum :)
kızlar ben hep uyku halindeyim hala geçmedi şu uykulu hallerimIştahım da ilk haftalar ne güzeldi şimdi hiç bişey yemek istemiyorum karnım aç ama yemek gelmiyor içimden iştahım gitti birden.. Göğüs hassasiyetim hala devam ediyor sanki çürümüş gibi acıyor.. Mide yanmam tamamen geçti.. Kasık ağrım da ilk haftalardaki gibi çok değil çok nadir geliyo gidiyo hemen.. Sizlerde durum ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?