2014 Şubat Anneleri

göz kararması bu hafta bende de başladı hatta dün kahvaltıdan sonra başım fır dönüyodu korktum hemen yattım uyudum uyandığımda geçmiştii.. oturarark duş yap canım ben öyle yapıyorum kapıyı da açık bırakıyorum eşime de söylüyorum ben duşa giriyorum diye o zamaan bi sorun olmuyo yalnız su çok sıcak olursa fena yapıyo beni daralıyorum sanki o yüzden ılık hatta soğuğa yakın ısıda duş alıyorum
günaydın şubat anneleri.....

canım arıyolar cok normal....beni de aradılar.....biraz bilgilendirdiler.4,5 aylıkken gel dedi.ttanoz asısı yapılacak dediler...
beni bugün çağırdılar hemogram bakılıcakmış kan değerlerime bakıcaklarmış yarın sonuçları alıcam işte bizim sağlık ocağı baya ilgili kullandığım ilaçları falan not ettiler bi anket gibi bişey doldurttular :26:
aynen aynen canım daha hiç kusmadım ama midem bulanıyor hep zorla yemek yiyorum bir de baş dönmesi ve göz kararması başladı dün inşallah devam etmez

Artık tüms ağlık ocakları ilgili canım..bende beni arayan hemşireyle kanka oldum.15 dk tlfnda konuştuk...kullandığım ilaçları ilg gebelik mi ,aklına ne geliyosa sordu....o kendisi doldurdu sanırım anketi bana sorarak.çünkü ben sağlık ocağına gittiğimde o hemşire izinliymiş...sonradan aradı işte

Bende yarın gidiyorum canım ( tedirginim haliyle ama rabbimmm insallahh yuzumuzu guldurur bende aynı acıları yasamak ıstemıyorumm ınsallah foruma guzel haberlerle gerı donerız
inşallah canım haberlerini beklıyorum benim leke olmadı bırdaha doktor bugun yokmus orada perşempe randevum normalde değiştircektim.umarım tekrarlamaz.
günaydın arkadaşlar ya benim dünden beri midem bulanıyor ama kusamıyorum geçmesi için yapabileceğim bişeyler varmı ya hiçbirşey yiyemiyorum çokta açım ......
canım benim yaklaşık 1 haftadır mide bulantısı var kusamıyorumda içim dönüp duruyor bişey yeyip içemiyorum ama kraker yiyebilirsin kola ve naneli şeker öneriyoeum başkada yok ben su bıle içemiyorum.
dokyora bi sor derim canım hiç bilgim yok antibiyotik olunca durum değişiyor.
geçmiş olsun canım inşallah atlatırız bu günleri bende cekiyorum valla kabızlık.yengem diyor ilk aylarda böyleysen sonra ne yapcan sen
aranıza bende katıldım 7+2 hamileyim :) 14 şubat da bebiş gelecek galiba :)
hoşgeldin anniş
bulantılarım halen devam ediyor gögsum sadece şiş ama acımıyor garip bi şekilde gaz problemim var daha ne olsun gülüm yaa:)

günaydın kızlar
zaman bir türlü geçmiyor çarşamba tekrar ultrasona giricem ya bana yine kese boş bebek yok derse doktorum ( midem bulanmıyor ona çok cnm sıkılıyor. ne yapacağımı bilemiyorum((
moralini yüksek tutmalısın canım herşey olacagına varıyor zaten
kan varsa bence işi gucu bırak en yakın doktora git canım ne olur ne olmaz.bu arada namazıda kılabilirsin ben ilk düşüğümde araştırıp kılmıstım çok içine sinmiyor ama olsun özür sayılıyormus.rabbim herşeyi kolaylaştırır zorlaştırmaz.bu hamileliğimde beni mide bulantımla sınıyor sanırsam hepsını kılamıyorum allah kabul etsin canım bizlerede dua et olurmu.

kızlar buradan midesi benim gibi fullllll bulana arkadaşlara sesleniyorum hafta sonu annemlerdeydım ankaranın ilçesi bahce bağ temiz hava doğal yiyecekler inanırmısınız midem bir kere bile bulanmadı hamıle degıl gbıydım inanılmaz yemek yedım 1 haftadır yemıyodum cünkü akşam oldu ankaraya geldik midem bulanmaya başladı halende devam ediyor büyük şehirlerin pis olduğunu biliyordum ama havasının bu kadar beni etkileyeceğini bilmiyordum şok tayım valla mıde problemi ceken arkadaşlar temiz hava nerede varsa oraya gidin cok i geliyo.hatta eşim istersen orda kaldiyo.çalışmasam giderdim mecbur ankarada kalıcam öpüyorum sizi

ne güzel ya...benimde öyle bi yere gidip hep uzanasım var uyumasam da...mis gibi hava azcık da serin olacak...ohhhama çalışıyorum izin bayramda anca

cok bulantım var..2 gündür kusma da eklendi bos öğürtülerebir de cıkardıkdan sonra kasıklarımda nasıl agrı oluyo anlatamam kızlar yaaaayakta çıkarmak sakıncalıymış yere çöküp çıkaracakmışız...ne mümkün ama

Bu 5. Kaybım ne zaman son bulacak rabbimm isyan etmiyorum ama artık hicc anne baba olamayackmısız gibime geliyooo( iyice umutsuzlanıyorum iyice icime kapanıyorumm suan gozlerim aglamaktan kapandı kıpkırmızı dok geldım ve malesef aynı son carsamba kurtaj olmam gerekıyor !!! Bu 4. Kurtajım 5. Kaybım olcak suan ınananın kurtaj olmaktana kendıglıden dusmesını tercıh ederım he ne kadar bır saat o acıyııı sancıyı yasasamdaa... Hep ıcımde korku vardııı ya bır daha olursa ya olursaa ama yok olmaz rabbımmm kendıglınden verdı elırtı keseyı bebegı gorduk clexane da alıyordum guzel sonlancak hep dedım ama yok nasıp olmadı yıne

Kesem kucuk kalmıs bebek ıcerde gozukuyo buyumus olması gereken haftada 6+3 ama kromozom bozuklugu var gıbı dedı dok. Ja kendıglınden dusecek ıkı gun ıcınde vucudun atar yada en gec carsamba elmen lazım genetıge yollamalısın dedı...

Lutfen bı yorumda bulunun fıkır yurutun bılgı sahıbı olmanıza gerek yok bende bılgı sahıbı degılım orum yapın benım ıcın durumumu degerlendırın nolur??

2. Kaybımda genetıge yollamıstık sorun cıkmadı anamolı yoktu 46 xx ti.pekı sızce bunda yapsakmı kı tekrarrr??? Bana dogacak bebege ne faydası olacak?gıden bebekle ılgılı bılgı verıyo sonucta allak bullakyım suann? Bız hıc eslı kromozom analızı yapmadık ben oncelıgı ona vermek ıstıyorum aslında??

Kromozom anamolısı cıkanlarda ve tekrarlayan dusuk yasayanlarda pgt yapılıyomus???? Yaptıran duyanlar varmı malıyetııı?? Suan oyle bı durumdayımkı duygularım allak bullakkk daha kendı acımı yasayamadan yapılması gerekenlerı arastırıyorum testlerrr felann??

hadi kızlar meyve tabağı yapın kendinize ben yaptım mımmmmmmm

çok üzüldüm rabbim sabır versin

Allah sabir versin rabbim kimseye cekemicegi agir yük vermez dua et hakkimizda hayirlisi olsun.

valla canım acık ve temiz hava çok ii geldi bana şimdi ise başa döndüm midemle küstüm
canım ya ALLAH yardımcın olsun öncelikle beimde 1 kurtajım var onda kalp atışı yoktu aldılar 5 tane dile kolay allah sabır versin.ben doktora sormustum ilk düşüklerden sonrakıleri araştırıyoruz demişti göndermemişti tahlle inşallah bunda bişey olmazda.sende tahlil yaptır yine araştırsınlar bence.kucagımıza almadan o bize ait değil zaten dünya gözüyle görmeden canım.doğduktan sonra bile önce allaha emanetler bunu unutma o ne zaman isterse o zaman verir sakın isyan etme hayırlısını iste herzaman.öpüyorum k.i.b
hadi kızlar meyve tabağı yapın kendinize ben yaptım mımmmmmmm
meyvemiii bı an yüzümü ekşittim nedense dur sana eşlik edeyim bari zorlada olsa bi parca bişey yicem teşvik var çunkü

bende 7.haftayım canım ama Allaha şükür hiç mide bulantısı kusma vs.. yaşamadım inşallah bundan sonra da olmaz 5.hafta da sürekli bişeyler yemek istiyordum ama o da bitti şuan doygunluk hissi var sadece yemek zorunda olduğum için yiyorum...vitamin kullanıyormuusn?

kızlar beni şimdiden doğum düşünceleri sardı siz normal doğummu yoksa sezeryanmı yapacaksınız yani ben acı eşiği çok düşük olan biriyim normal doğuramam bayılırım diye düşünüyorum:)

diyecek söz bulamıyorum inan ki
ben bir kayıp yaşadım senin 5. olacakmış Allahım sana sabır versin

Kızlar şubat annelerinden ayriliyorum ((( 8.hafta kalp atisi duyulmadı bu hafta kurtaj olacagim ilk bebeğim. 5.yi yaşayan arkadaşım allah bol sabır versin.kürtajla ilgili bilgim yok. Kromozom bozuklugu olabilir dedi ne yapmalıyım bilmiyorum((((((

aramızda 1 hafta var sanırım canım bebeğin kalp atışlarını felan gördünmü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…