göründü cnm 6+5 di ama ben geç döllenme olduğunu da düşünüyorum ya da öyle inanmak istiyorum doktor %50 şans verdi düşük nasıl olacak ona da kafam çok takılıyor her şeyi bırakmış gibiyim cnm bir sey yiyip içmek istemiyor
cnm sen yolku ne zaman görmüştün bir de embriyo göründü mü ben de embriyo yok
günaydın kızlar bende 4 haftalıkken dr gittim değer 600,1di ve kese görünmedi dr çok normel gözükmemesi dedi 10 sonra gel dedi ve yarın diticem yarın 6+2 olucak kalp atışlarını duyabiliemiyim ya dış gebelikte yaşıdım 2 kere düşükte oldu bunu bişey olscsk diye çok korkuyorum
canim sen de iki dusukten sonra testler yaptirdin mi acaba? ve suan uygulanan birsey var mi tekrar dusuk olmasin diye?
çok sağol canım, ben olmaz diye bekliyordum ama kendim farkettim daha doktor söylemeden orda birşey açılıp kapanıyor gibi dedim evet o kalp dedi ve dinletti Allahıma şükürler olsun dedim bugünleride görmek varmış 4 mm miş daha çok küçük ama büyücek dedi. normalmi boyutu sence canım. sen nezaman gidiyorsun darısı başına inş. çok güzel bir duygu
tatlım normal sanırım boyutu benim gecen cuma gittigimde kesem 1,5 cm' di. ama bebişi göremedik. tekrar 1 hafta sonra gel dedi. simdi cumayı bekliyorum heyecanla :)
kızlar aranızda akşam olunca acaip bağırsak gazı sancısı çeken oluyomu
bende aynen aksam üstü gaz sancım cok fazla oluyor
Slm kizlar benim kanamam basladi ilk once kahverengi lekelenmem vardi simdi kan bu saatte bi iki damla fln geliyo hep yatmam mi lazim?? islerim oluyo illaki uc saatligine fln disari cikmam lazim mesela
Bugun doktor ultrasonda bakacak bakalim hayirlisi olsun insallah..
Bi de bas agrim basladi aglamaktan naapcam bilmiyorum
Bu haldeyken namaz kilinir mi bilen var mi??
allah bağışlasın kızını canımmm...benım ilk bebeğim olacak inşallah bundan once bı kürtajım var biraz korkuyorum tabıkı kötü sonuçlanırsa falan die ama herşey kısmet...yiyecek ekmekleri varsa geliolar dünyaya minişler sen ne yaparsan da yapp:))))
kızlar ben hep uyku halindeyim hala geçmedi şu uykulu hallerimiştahım da ilk haftalar ne güzeldi şimdi hiç bişey yemek istemiyorum karnım aç ama yemek gelmiyor içimden iştahım gitti birden.. göğüs hassasiyetim hala devam ediyor sanki çürümüş gibi acıyor.. mide yanmam tamamen geçti.. kasık ağrım da ilk haftalardaki gibi çok değil çok nadir geliyo gidiyo hemen.. sizlerde durum ne ?
Slm kizlar benim kanamam basladi ilk once kahverengi lekelenmem vardi simdi kan bu saatte bi iki damla fln geliyo hep yatmam mi lazim?? islerim oluyo illaki uc saatligine fln disari cikmam lazim mesela
evet yaptım herşey normal çıktı ilkini bilmiyordum ben 2 aylıkken öğrendim ve çok antibiyotik kullanmıştım dişim için büyük bi ihtimalle o yüzden düştü dedi dr inş gözükür ya eşimin tarafı çoçuğum olmuyor sanıyorlar bilmiyorlar düşük yaptığımı buda beni çok üzüyor çok anlayışsızlar ya
eğerki kırmızı kana çevirdiyse doktoruna hemen danış derim
randevunu bekleyeceksen de yatarak bekle.
hareket etme çok fazla
eğiliğ bükülme iş yapma
dışarı çıkma bence ama tabi işinin aciliyetini bimiyorum.
benim geçen hafta oldu yatış verdi doktor hemen ki hala bile yatıorum nolur nolmaz diye
ne acımasızlar
kime ne senin nezaman çocuk yapacağından
HATUNLAR GÜNAYDIIN:)
Allah hepimizin bebeğini bağışlasın canım benşm
6 sene beklemedim ama 1.5 sene ben de bekledim
hep dua ediyoum onu da bizi de koru die Allaha
beklemenin heray umut etmenin nedemek olduğunu bilirim.
içtimilacımı çok şükür bugün biraz daha iyiyim ama hala tartı fazla gösterio:)
dün bağoırsaklarım okadar şiştiki yanlardan resmen şeklini görüodum
zaten kabızlığa meyilliyim kesin bi çare bulmam lazım böyle mahvolcam
valla eşim yapıodu gebelikten beri süpürmeyi falan
ben bulaşık diziodum çamaşır yıkıodum
ama çok da dikkat etmiyordum kanamam ağrım yok diye
kanamadan sonra onları da o aldı
evi silio süpürüo yemeğe yardım edio
alışveriş yapıo
Allah razı olsun geçti bişi olmaz demio
sizin de eşleriniz yapsın boşverin ev pis olsun şu 3 4 ayı atlattık mı zaten tehlikenin büyük kısmı gidio inşallah
günaydın hamişer,
pazartesi oldu, gene işe geldik.. ewde yatmak ne kadarda güzeldi oysaki.. nasıl geçiyor derseniz iştahım iyi değil sabahları zorla 1 bardak süt içiyorum..bugun tost yaptı eşim yerim die, görmeye bile tahammül edemedm, şimdi tuzlu cubuk kemiriyorum.. cok allak bullagımbelki cıkarsam midem rahat edecek ama tık yok aksamları gaz sancılarımda ve kasık agrılarımda artık oluyo.. sanırım gunun yorgunlugundan aksam saatlerinde artıyo.. sizde varmı böyle durumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?