2014 Şubat Anneleri

cnm sen yolku ne zaman görmüştün bir de embriyo göründü mü ben de embriyo yok

günaydın kızlar bende 4 haftalıkken dr gittim değer 600,1di ve kese görünmedi dr çok normel gözükmemesi dedi 10 sonra gel dedi ve yarın diticem yarın 6+2 olucak kalp atışlarını duyabiliemiyim ya dış gebelikte yaşıdım 2 kere düşükte oldu bunu bişey olscsk diye çok korkuyorum

cnm sen yolku ne zaman görmüştün bir de embriyo göründü mü ben de embriyo yok

6+5'de gordum ben de...doktor embryo goremedim dedi ama ben internetteki resimlerle kiyaslayinca var gibi geldi...
doktor bana da %50 sans verdi...yalniz benim gec dollenme ihtimalim yok gibi cunku ovulasyon testleri kullanmistim...regl'e bir hafta kala da iliski olmadi zaten...internette cok arastirdim, her iki yone de sansimiz var gercekten..

Son düzenleme:
Slm kizlar benim kanamam basladi ilk once kahverengi lekelenmem vardi simdi kan bu saatte bi iki damla fln geliyo hep yatmam mi lazim?? islerim oluyo illaki uc saatligine fln disari cikmam lazim mesela
Bugun doktor ultrasonda bakacak bakalim hayirlisi olsun insallah..
Bi de bas agrim basladi aglamaktan naapcam bilmiyorum
Bu haldeyken namaz kilinir mi bilen var mi??

canim sen de iki dusukten sonra testler yaptirdin mi acaba? ve suan uygulanan birsey var mi tekrar dusuk olmasin diye?

canim sen de iki dusukten sonra testler yaptirdin mi acaba? ve suan uygulanan birsey var mi tekrar dusuk olmasin diye?

evet yaptım herşey normal çıktı ilkini bilmiyordum ben 2 aylıkken öğrendim ve çok antibiyotik kullanmıştım dişim için büyük bi ihtimalle o yüzden düştü dedi dr inş gözükür ya eşimin tarafı çoçuğum olmuyor sanıyorlar bilmiyorlar düşük yaptığımı buda beni çok üzüyor çok anlayışsızlar ya

günaydın hamişer,
pazartesi oldu, gene işe geldik.. ewde yatmak ne kadarda güzeldi oysaki.. nasıl geçiyor derseniz iştahım iyi değil sabahları zorla 1 bardak süt içiyorum..bugun tost yaptı eşim yerim die, görmeye bile tahammül edemedm, şimdi tuzlu cubuk kemiriyorum.. cok allak bullagım belki cıkarsam midem rahat edecek ama tık yok aksamları gaz sancılarımda ve kasık agrılarımda artık oluyo.. sanırım gunun yorgunlugundan aksam saatlerinde artıyo.. sizde varmı böyle durumlar..

slm canım benceyat dinlen bende düşük yaşadım banada yat diyordu dr hiç dinlemedim ve sonra pişmanlığını yaşadım yatsaydım düşmezsi diye bende namaz kılıyorum bildiğim kadarıyla kan abdesi bozuyor namaz kılacağın vakit gelmeye devam ederse kılma ama sen yinede araştır

Amin canim hepimiizin bagislar insallah . Cin takvimi bazilarinda tutuyor bazilarinda tutmuyor.yas hesaplama onemli galiba.benim kizim da tutmadi mesela.cogu arkadasimda da tutmadi.hayirlisi kiz erkek saglikli olsunlarda

Bende devamli uyku halindeyim hep uzanıyorum. iştaha gelince aynen başlarda cok iyiydi simdi zoraki yiyorum canim hic yemek istemiyor. Fakat mide bulantilarim ve ogurmelerim var istifra olmuyor da cok sukur.birde cok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi...

eğerki kırmızı kana çevirdiyse doktoruna hemen danış derim
randevunu bekleyeceksen de yatarak bekle.
hareket etme çok fazla
eğiliğ bükülme iş yapma
dışarı çıkma bence ama tabi işinin aciliyetini bimiyorum.
benim geçen hafta oldu yatış verdi doktor hemen ki hala bile yatıorum nolur nolmaz diye

ne acımasızlar
kime ne senin nezaman çocuk yapacağından

evet ya zaten bir türlü ısınamadılar bana onlara ne benim çoçuğumdan daha beni sevemediler aleme göre yaşayamam ben kmi görsem onların yakınlarından ne zaman çoçuk olcak diyorlar bende daha düşünmüyoruz dediyorum inş bu seferki olurda onların sorularından kurtulurum

canım yemegi filan hazırlıyorum sofrayı kurup kaldırıyorum bide namaz kılıyorum bu kadar bi mutfa toparlıyorum makinaya koyuyorum dolmasın die dua ediyorum

dün öyle gördüğümden beri daha dikkat ediyorum bida gelmedi çok şükür arasammı acaba doktorumu gelmedi bida gelirse arıcam sanırım :44:

bide ben saglık ocanda ögrendim ilk tesadüfen dedi hemşre doktora gidince mutlaka bizede gel dedi gitsemmiki acaba bugün saglık ocana aman hiç kıpırdayasım yok

benim eşim hiç bişey yapmayı bilmiyo cnaım süpürge filan yaptırsam iş yaptırsam alır beni dogru mudanyaya kayınvaldeme götürür ögrendiğimizden beri ordayız zaten sağ olsun yemege bile hazır oturdu kalktım şimdide temizlik yapılcaksa geleyim dşiyo kayınvaldem ama bizde badana yapıcaz o yüzden cok sallamıyorum böle pis dursun gelcek gitcegim yok o yüzden sorun etmiyorum ama dağ gb ütü birikti poff

hamileyken sürekli kanaman bile olsa özür sayılıyo canım her vakitte abdest alıp namazını kılabilirsin... mesela lohasaykende 40günü geçtiginde hala kanama gelsse bile namazını kılıyosun özür sayılıyo... mesela adettin 10günü geçmesine ragmen hala kan gelse bile 10.günden sonra kılıyosun namazını özür sayılıyo... hamileykende bütün kanamalar lekeler özür sayılıyo her vakitte abdestini alıp namazını kılabilirsin rabbim yar ve yardımcın olsun korusun melegini ve seni

Son düzenleme:
Kızlar işe gireli henüz 1,5 ay oldu hamileliğimden dolayı sürekli izin almak zorunda kalıyorum, sıkıntı olmaya başladı.. Üstelik günde 12 saat ve haftanın 6 günü çalışıyorum yememe içmeme falan hiçbir şeye dikkat edemiyorum.. Öğle yemeğinden sonra sürekli açım desem yeridir.. İşi bırakmayı düşünüyorum sizce ne yapsam?

selam kızlar
haftaya çok hızlı başladım baya iş geldi daha yeni girebildim internete
sıpamla 2.buluşmamıza 3 gün kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde bekliyordur beni
havalar ısındı iyice nasıl geçicek bu yaz

herkese hayırlı haftalar öncelikle,

evde olmak güzeldi hakikaten, yatıp dinleniyorduk. ama bu hafta sular seller gibi kolayca geçer gider inşallah.
ben cumartesi günü 2. kontrolüme gittim, ultrasonla bakıldı ve kan-idrar testi verdim. bu arada doktora sordum " Folik asit dışında hiç bir vitamine vs. gerek yok" dedi. Ayrıca "Canın istemiyorsa zorla somon, balık yiyeceğim, et yiyeceğim diye kendini sıkıntıya sokma, bu dönemde çok gerekli değil, ben ihtiyacın olacağı dönemde söyleyeceğim yemen gerekenleri." dedi.

akşamları bende de gaz oluyor, sindirim sistemimiz daha yeni adapte oluyor tabii. benden şimdilik bu kadar,

sevgiler

kızlar merhaba yeni katıldım aranıza Allah izin verirse şubat annesi olacağım bende 7.haftamıza girdik bugün Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı naip etsin herkese....

günaydın kızlar dayanamadım geldim aranıza nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamilelik kanaması olanlara şifa diliyorum Rabbimden mide bulantılaı nasıl benim artık geçiyor ama şu ceviz fınıdk vs yi yerken çok fenayım ilaç gibi suyla içiyorum :)

arkadaşlar demin aklıma geldi ben dün rüyamda çamaşırımda kan gördüm rüya tabirine baktım düşük olacağında bahsediyor ya benim gören var mı morelim sıfır ya lütfen cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…