gebişler bugün midem bulanmadı şoktayım
bende 2 gündür biraz daha ii canım acaba diyorum kalp atışları başladı ondan mı azaldı diye düşünüyorum:)gebişler bugün midem bulanmadı şoktayım
kıs bende şeker mahallesindeyim optimuma giderken sağda lokman hekime gidiyorum sincana.sen sincan koru damısın orayıda araştırdım seda hanıma geçebilirim şimdilik buradayım memnunmusun:)Batıkentte oturuyorum koru hastanesi aydan biri ' ye gidiyorum cnm. Sen nerde oturuyorsun :)
bende 2 gun önceye kadar mide bulantısı iştahsızlık ne arasanız vardı evde yemek bile yapamadım 2 gündür daha ii belki havalar serin biraz daha bilmiyorum ama yınede bıraz var bulantım doktora sordum bugun bulantım var diye ne güzel işte bu iyi bişet dedi rahatladım valla :)tek bebişler ii olsun da:)Ben de ilk defa öğürdüm, ben de şoktayım:) ama iştahsızlık falan yok
afiyet olsun yeyin bakalım teyzesi bizde bugun kalp atışlarını duyduk işte ne yapalım yuvarlanıp gidiyoruz cok şükürselam hamişlerrrrrrrrrEki Görüntüle 748989
naber bugün kayınvaldem evi düp köşe temizledi sağ olsun merdivenlerimi balkonlarımı bilem yıkadı camlarımı bilem sildi özencikkkkkk
ay kaç günlerdir zr tutuyorum kendimi telefonda sakın yapma ben yapcam sakın bişi yapma hakkımı helal etmem dedi dedi sağ olsun cillopgb yaptı allah razı olsun kadıncaz akşam yemeginden sonra sızdı valla uyuyo suan canım benim canımmm
siz nabersiniz bakalım
biz yiyoruz yiyoruz doymuyoruz
bende 2 gündür biraz daha ii canım acaba diyorum kalp atışları başladı ondan mı azaldı diye düşünüyorum:)
kıs bende şeker mahallesindeyim optimuma giderken sağda lokman hekime gidiyorum sincana.sen sincan koru damısın orayıda araştırdım seda hanıma geçebilirim şimdilik buradayım memnunmusun:)
afiyet olsun yeyin bakalım teyzesi bizde bugun kalp atışlarını duyduk işte ne yapalım yuvarlanıp gidiyoruz cok şükür
balgat uzak yaw ben gidersem sincandaki koruya gecerim lokman cok kalabalıktı bugun gittim canım benim son adetim 13 mayıstı hatırladıgım kadarıyla bugun kalp atışlarını gördüm doktora haftasını sormadım heyecendan ama gecen hafta salı gunu gittigim doktor bana 5+5 sin demişti hesapladım ona göre 6+5 le 7 hafta arasında bişeyim :))) 6.2 mm bebek normal dedi doktor 2 ay önce düşük yaptığım için 15 gün sonra gel gelışimine bakalım dedi normalde haftaya gidecektim senelik izne cıkıyor ben dayanamam zaten haftaya başka doktora giderim kesin kalp atısı olduktan sonra bebekler daha hızlı büyümeye devam ediyorlarmış :)Cm ben balgattaki koru ya gidiyorum. Sincandaki de iyi diyorlar. Yakınmışız ne güzel. Tam olarak anlamadığım bişi var da
SEN ŞİMDİ BUGÜN DR.a gittiğinde 6mm ölçtü embriyoyu ve gebelik haftan 6+5 mi?
Kendiminkiyle kıyaslıyorum da benim 6+1 ken 3mm di
ayy sorma benimde iki yeğen var hala hala diye peşimde geziyolar bende sürekli onlarla oynayıp zıplayan onlara şebeklık yapan biriydim kucagıma alıp sevemiyom sıpaları varya nasıl içim gidiyo kesin kıskanacak büyük yegen elimde büyüdü çünkü abimlerin yanındaydım şimdiden karnında bebekmı var ne zaman dogacak diyo aynı bu cocuklar hep:)duydunuz mu gözünüz kulanız aydıncok güzel ya günler geçmiyo 15 gün oldu 15 ay sanki görümcemin 3 yaşında oglu var hergün teklefon ediyo annesine zorla verdiriyo telefonu bebek çıktımı özgeee diyo bana adımla hitap eder kankim yok cıkmadı daha küçük büyüyünce cıkcak diyorum fare ye özge cabuk büyüsün bebek diyo delü cocuk yarım saat konuşuyoruz hergün cıktımı diye soruyo heycanlanıyorum valla o sordukca
bide biz ona ilksöyledik dedik benim akrnımda bebek var büyücek sana kardeş olcak diye dediki senin karnında bebek mi var hah dedi alyla güldütabi cocuk 3 senelik kankasına yakıştıramadı al beni hoplat diyo güreşelim istiyo annesi diyo olmaz bebek aglar bebek üzülür cocuk taktı şimdi biran önce cıksın oynayalaım istiyo herelde
canım 6+1 de kalp atışı görünmüşmüydü senin birde boşver kıyaslama yapma ben bugun cok araştırdım bi bayanın 9 haftamı neydi yalan olmasın 17 mm cıkmıs bebegı doktor saglıklı normal demiş şok oldum:)sonra yazmışki kıs 1.77 boyunda eşi 1.90 gayet normal o bebegin boyunun uzun olmasıCm ben balgattaki koru ya gidiyorum. Sincandaki de iyi diyorlar. Yakınmışız ne güzel. Tam olarak anlamadığım bişi var da
SEN ŞİMDİ BUGÜN DR.a gittiğinde 6mm ölçtü embriyoyu ve gebelik haftan 6+5 mi?
Kendiminkiyle kıyaslıyorum da benim 6+1 ken 3mm di
balgat uzak yaw ben gidersem sincandaki koruya gecerim lokman cok kalabalıktı bugun gittim canım benim son adetim 13 mayıstı hatırladıgım kadarıyla bugun kalp atışlarını gördüm doktora haftasını sormadım heyecendan ama gecen hafta salı gunu gittigim doktor bana 5+5 sin demişti hesapladım ona göre 6+5 le 7 hafta arasında bişeyim :))) 6.2 mm bebek normal dedi doktor 2 ay önce düşük yaptığım için 15 gün sonra gel gelışimine bakalım dedi normalde haftaya gidecektim senelik izne cıkıyor ben dayanamam zaten haftaya başka doktora giderim kesin kalp atısı olduktan sonra bebekler daha hızlı büyümeye devam ediyorlarmış :)
ayy sorma benimde iki yeğen var hala hala diye peşimde geziyolar bende sürekli onlarla oynayıp zıplayan onlara şebeklık yapan biriydim kucagıma alıp sevemiyom sıpaları varya nasıl içim gidiyo kesin kıskanacak büyük yegen elimde büyüdü çünkü abimlerin yanındaydım şimdiden karnında bebekmı var ne zaman dogacak diyo aynı bu cocuklar hep:)
haberdar et yarın banada iyi geceer:)ben de dayanamayacam yarın bi tekrar baktırcam. Bana bir ay sonra gel dedi,dua edelim kızlar birbirimize herşey yolunda gitsin inşallah. Ben çıkıyorum canlar, hoşçakalın mutlu kalın:)
ay tekmeliyormu dedi alemler valla cok seviliyolar ya bayılıyorum onlara :)güzel isim:)Benim ablamlarla yiğenlerim de istanbula döndü çok üzgünüm(( çok özlicem onları.. Benim küçük yiğen de göbeğimi seviyo, bana tekme attı diyo çok güldüm:)) isim bile buldu kuzucuk:)
Tüm gün çalışma mı nasıl yani? :2: Ben de çalışıyorum sabah 7de uyanıyorum, akşam da en erken 7 buçukta evdeyim. Canım kızımla karşılaşınca yüzüm gülüyor
Ama ben de her sabah keşke bu gün işe gitmesem evde kalsam diyerek evden ayrılıyorum. Gerçi bazen de tüm gün evde olsam bu halsizlikle ev işleriyle ve kızımla nasıl ilgilenirim, onu nasıl parka götürür getiririm de demiyorum değil..
güzel haberlerle inşallahhhhh
selam hamişlerrrrrrrrrEki Görüntüle 748989
naber bugün kayınvaldem evi düp köşe temizledi sağ olsun merdivenlerimi balkonlarımı bilem yıkadı camlarımı bilem sildi özencikkkkkk
ay kaç günlerdir zr tutuyorum kendimi telefonda sakın yapma ben yapcam sakın bişi yapma hakkımı helal etmem dedi dedi sağ olsun cillopgb yaptı allah razı olsun kadıncaz akşam yemeginden sonra sızdı valla uyuyo suan canım benim canımmm
siz nabersiniz bakalım
biz yiyoruz yiyoruz doymuyoruz
duydunuz mu gözünüz kulanız aydıncok güzel ya günler geçmiyo 15 gün oldu 15 ay sanki görümcemin 3 yaşında oglu var hergün teklefon ediyo annesine zorla verdiriyo telefonu bebek çıktımı özgeee diyo bana adımla hitap eder kankim yok cıkmadı daha küçük büyüyünce cıkcak diyorum fare ye özge cabuk büyüsün bebek diyo delü cocuk yarım saat konuşuyoruz hergün cıktımı diye soruyo heycanlanıyorum valla o sordukca
bide biz ona ilksöyledik dedik benim akrnımda bebek var büyücek sana kardeş olcak diye dediki senin karnında bebek mi var hah dedi alyla güldütabi cocuk 3 senelik kankasına yakıştıramadı al beni hoplat diyo güreşelim istiyo annesi diyo olmaz bebek aglar bebek üzülür cocuk taktı şimdi biran önce cıksın oynayalaım istiyo herelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?