- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
günaydın kızlar
biz dün dr.a gittik çok şükür bebeğimiz sağlıklı haftasıyla uyumlu dedi dr.
29 mm olmuş.. 10+0 olduk bugün..2 hafta sonrada 2li test için gitcez...
kalp atışını gördük gecen seferkinde eşim gelememişti kalp atışlarını tekrar dinleyebilir miyiz eşim yoktu gecen sefer dedim
dr dopplerin uzun süre tutulmasının bebeğe ilk 3 ay zararlı oldugunu düşünüyoruz ama çok isterseniz bi iki saniye dinletirim dedi..
bi iki saniye duyduk tekrardan..ben geçen sefer ağlamıştım bu sefer de eşimin gözleri doldu bıraksa giderdi çok mutlu olduk.. :13: rabbim bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı tontiş bebişler
ya kızlar bebeğe bişiler almak için çok çok erken aslında daha cinsiyetleri bile belli değil
ama ben çok fazla şekilde kız kıyafeti bakıyorum şuan
ben kız çocuklarını çok seviyorum oğlumdada kız olsun istemiştim hep şimdide kız istiyorum içten içe sanırım kız kayafetlerini görünce aklım çıkıyor
hatta bebek şekeri düşündüm kendim yapcam onun malzemelerini bile pembe baktım kafayı yiyorum sanırım
önce sağlık tabiki ama bu kadar heves ediyorum doktor erkek derse :26::26::26::26:
sosyom biz 10.haftaya girdik beeeeee
ay heyecanlanıyorum bir yandanda tedirgin oluyorum bundan sonraki randevum 20 veya 27 temmuzda olacak daha çok var arada yine gitsemmi diyorum ya tedirginlik oluyor :26::26:
senin randevun ne zaman?
uyku elinize geçmişken uyuyungunaydinn herkese umarim hersey yolundadir. bugunlerde istahsizim ama bulantilarim yok denecek kadar az beni simdilik asiri rahatsiz etmiyor. sadece biraz istehsiz birakiyor. uyku komasina girmek uzereyim isten eve gelince bazen yemek bile yiyemeden uyuyup kaliyorum. surekli sacma sapan ruyalar goruyorum. ee bukadar uykuya bukadar ruya az bile
canım Allahım hayırlısını versin öncelikle ama gönlüne göre olanı da versin yani
erkek diyo eşim ben sanırım kızı daha cok istiyorum ya bimyorum allak bullak oluyorum düşününce...hayırlısı
Günaydın kuzum ya.. Birkaç gündür kötü haberleri duydukça, yüreğim ağzımda benim de. Eşim okuma artık, manyaklaşıyosun okuyunca diyor ama...
Benim kontrolum de bugün canım. Öğleden sonra 2 de randevum var. Ve şu anda heyecandan kalbim sıkışıyor... Allahım iyi olduğunu bir öğrensem...
İşyerinde de inanılmaz bir yoğunluk var. Önümüzdeki hafta da çok yoğun olacak... Sonraki hafta da eşim ameliyat olacak... Bitmez bu çileeeeee
canım ben şimdi hesapladım aslında ben 9+0 olduğumu hesaplayarak gitmiştim sat.a göre ama usg.de 9+6 çıktı.. yeni farkettim.. dogum tarihi de 31 ocak'a geliyo böyle olunca... bi hafta önde gözüküyo benim de..usg.ye göre benimde ikili testte 11+6 oluyo haftam... hangi haftada olması gerektiğini tam olarak bilmiyorum ama dr bana 2 yada 3 hafta sonraya verebilirim randevu ama 2 hafta sonra olması daha iyi sana hangisi uygunsa dedi..ben 2 hafta sonra olsun o zaman dedim.. sabırsızımhayırlı olsun canım tekrardan o ses sürekli kulaklarınızda olsun
benimde tahmini doğumum senle aynı ama bizim velet 1 gün geriden geliyor ben c.tesileri gidiyorum ya doktora geçen hafat c.tesi 9+0 çıkmıştı yarın gitsem 10+0 çıkar mesela
ama bana geçen hafat gittiğimde 4 hafta sonra gel ikili testi için dedi ozaman bende daha erken gideyim 20 temmuzda gideyim ikili teste
kızlar ben gebelikden öncede 51.60 kg idim şimdide de aynı kilodayım ama belim kalınlaştı cok net hissediyorum.sizdede öyle oldumu bel oyuntusu yok belim artık dündüz iniyor.
canım ben şimdi hesapladım aslında ben 9+0 olduğumu hesaplayarak gitmiştim sat.a göre ama usg.de 9+6 çıktı.. yeni farkettim.. dogum tarihi de 31 ocak'a geliyo böyle olunca... bi hafta önde gözüküyo benim de..usg.ye göre benimde ikili testte 11+6 oluyo haftam... hangi haftada olması gerektiğini tam olarak bilmiyorum ama dr bana 2 yada 3 hafta sonraya verebilirim randevu ama 2 hafta sonra olması daha iyi sana hangisi uygunsa dedi..ben 2 hafta sonra olsun o zaman dedim.. sabırsızım
rendevundan sonra tekrar gelecekmisin bize haber etmeye çalış olurmu
bu arada geçmiş olsun eşinin neyi var??
günaydın kızlar
biz dün dr.a gittik çok şükür bebeğimiz sağlıklı haftasıyla uyumlu dedi dr.
29 mm olmuş.. 10+0 olduk bugün..2 hafta sonrada 2li test için gitcez...
kalp atışını gördük gecen seferkinde eşim gelememişti kalp atışlarını tekrar dinleyebilir miyiz eşim yoktu gecen sefer dedim
dr dopplerin uzun süre tutulmasının bebeğe ilk 3 ay zararlı oldugunu düşünüyoruz ama çok isterseniz bi iki saniye dinletirim dedi..
bi iki saniye duyduk tekrardan..ben geçen sefer ağlamıştım bu sefer de eşimin gözleri doldu bıraksa giderdi çok mutlu olduk.. :13: rabbim bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı tontiş bebişler
canım ben şimdi hesapladım aslında ben 9+0 olduğumu hesaplayarak gitmiştim sat.a göre ama usg.de 9+6 çıktı.. yeni farkettim.. dogum tarihi de 31 ocak'a geliyo böyle olunca... bi hafta önde gözüküyo benim de..usg.ye göre benimde ikili testte 11+6 oluyo haftam... hangi haftada olması gerektiğini tam olarak bilmiyorum ama dr bana 2 yada 3 hafta sonraya verebilirim randevu ama 2 hafta sonra olması daha iyi sana hangisi uygunsa dedi..ben 2 hafta sonra olsun o zaman dedim.. sabırsızım
sen 5 aylık evli değilmiydin :26::26::26:evlilik yıldönümümüzzzz bizim
Sorma canım ya, benim koca BEBEĞİMbademciklerini aldıracak... Bir naz bir naz sorma gitsin. Ameliyattan sonra napıcaz onu düşünüyorum
Yetişkinlerde bademcik ameliyatı epey sıkıntılı oluyormuş. Napalım inşallah çabucak iyileşir. e bizimki de 37 yaşında. 30 yıl önce olsaymış ameliyatını iyiymiş..
Canım işe dönmesem de telefondan girip haberdar ederim sizi. Bu sefer niye bu kadar panik yaptım bilmiyorum.... Galiba olumsuz haberler alınca arka arkaya, stres yaptım ben de..:26:
o sarı akıntın gayet normal
rahimde bebeği korumak için oluşan rahim azğı tıkacının göstergesi o zararlı bişi değil
kızlar geldim doktordan.bebek iiii dedi ama anlamadım progesteron u 100 den 200 e çıkardı günde gene 3 kere bir kere daha iğne olacaksın dedive kayseriye gitmem gene yasak.korkuorum ultarosonda belli belirsiz bişi gösteriyor korkuyorum kalbini falanda duymadım sadece atıyor diyor özel bir hastaneye gitmek istiyorum içim rahatlasın istiyorum .bu arada 6+6 dedi 0.91 cm dior normalmi kızlar
sen 5 aylık evli değilmiydin :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?