2014 Şubat Anneleri

oradaki genel laboratuvarla alakalı bir durumdur o zaman
evet dediğin gibidir sanırım ama bu uygulama çok kötü oluyor. zaten küçük bir yer sağlık ocağı, herkes aynı gün gelince çok kalabalık oluyor. yapcak bişey yok tabi :))

yan yatsan, yüzüstü yatma kesinlikle, bebeğin için bu alışkanlığından vazgeçeceksin.. karnın büyüdükçe zaten yatamıcaksın şimdiden alışsan iyi olur

yan yatsan, yüzüstü yatma kesinlikle, bebeğin için bu alışkanlığından vazgeçeceksin.. karnın büyüdükçe zaten yatamıcaksın şimdiden alışsan iyi olur

her akşam savaşıyorum kendimle yok uyuyamayaınca bu sefer geri vurup yatıyorum çünkü uyuyamadıkça kurup kurup yatıyorum

Merhaba,
İdrar yolu enfeksiyonun çok ilerlediyse tek tedavi antibiyotik. Ben hamileligimi idrar yolu enfeksiyonu icin hastaneye gittigimde ogrendim. Hamile oldugun icin antibiyotik spektrumunu daraltiyorlar zaten, en hafif antibiyotigi aliyorsun, tedavisi biraz daha uzun suruyor sadece. İnan bana enfeksiyonla devam etmen daha riskli - cunku bu enfeksiyonun neticesi ates. Ben 3 gun atesle yatmistim, tabi bilmiyordum hamile oldugumu - doktor bana cok kizmisti. Sakin korkma antibiyotikten de, ama tabiki de doktorun sana onerdigini al yani kafana gore gidip biseyler alma. Zaten bana damardan vermislerdi antibiyotigi, belki sana da oyle yaparlar. Canini sikma ve tez zamanda doktora git derim. Sevgiler : )

komik olmuş, yine iyi dayanmışsınız biz şimdiden duyurduk valla, ben de gizleme taraftarıydım ama bir kişiye söyleyince arkası geliyor
bu arada benim de karnım aynen kocaman! önceki hamileliğimde de öyle olmuştu, şimdiden belim kalınlaştı, kıyafetlerim zor oluyor vs. vs. henüz hafta 6

Tüm gün çalışma mı nasıl yani? :2: Ben de çalışıyorum sabah 7de uyanıyorum, akşam da en erken 7 buçukta evdeyim. Canım kızımla karşılaşınca yüzüm gülüyor
Ama ben de her sabah keşke bu gün işe gitmesem evde kalsam diyerek evden ayrılıyorum. Gerçi bazen de tüm gün evde olsam bu halsizlikle ev işleriyle ve kızımla nasıl ilgilenirim, onu nasıl parka götürür getiririm de demiyorum değil..

benim kıyafetler de olmuyor, pantolonları zaten unuttum, elbise ve eteklerin de beli sıkmaya başladı...
yazlık uzun elbise ve beli lastikli uzun etek aldım tatilde onları giyerim ama işyerinde ne giyeceğimi hiç bilmiyorum

cok üzgünüm arkadaslar sizleride etkilemek istemiyorum hakkinizi helal edin doktordan geldik bbebgim gelismemis 7 haftaliken gitigimizde 5milimdi 9 haftalik oldu su an sadece iki hafta icinde 1milim büyümüs gelismemis yarin kürtac olcagim rabbimsabir versin bu ikinci kürtac olacak

Üzüldüm bu işlere karışmak ne kadar yanlış, kimseyi kimseyi bilemez. Ama biizm ülkemizde var bu olay maalesef.
Bana kalırsa ne zaman çocuk diyenlere, kısmet filan deyip geçiştir onlar da istediklerini duyup rahatlasınlar
Bu arada daha çok da yeni evlenmişsiniz, insanlar abartmışşş, hiç düşünme onları kendine stres yaparsın, zaten hayat stres dolu bi de 3. şahıslar yüzünden strese hiç gerek yok.
Çabucak olsaydı da "Aaaa ne bu acele ayol" derlerdi

İyi geceler kızlar biraz önce lavoboya gitmek için kalktım iç çamaşırım ıslanmıştı biraz akıntım bu sefer biraz fazla olmuş sanırım bu normal mi ??
bence normal kuzum benimde bazen bayağı ıslanıyor
Maasallah canim benim insallah devamli herkesin boyle gelisimlerinin yolunda gittigi haberleri duymaya devam ederiz.

Insallah o kadar cok istiyorum ki duymayi insallah Allahim banada nasip eder.
aminnn tatlım
çok geçmiş olsun kuzum
her akşam savaşıyorum kendimle yok uyuyamayaınca bu sefer geri vurup yatıyorum çünkü uyuyamadıkça kurup kurup yatıyorum
bende yüzüstü yatıyorum yaaa

kuzummm ya çok üzüldüm.allahım sana en kısa zamanda bir bebiş verir inşallah

ben 7 yıl çocuk yapmadım hep aynı şeyi söyledim biz ne zaman istersek o zaman yapacağız.benim yumurtam ,kullanırım kullanmam size ne dedim hep

teşekkür ederim bakalım ne çıkacak

canım çok çok üzüldüm bişiden şüphelenipmi gittin yoksa kontroldemi çıktı.ama bir doktora dahamı görünsen kıyamam.kızlar benim psikolojimde çok bozuldu.benim tanıdığım hamilelerin hiç böle korkuları yok bişide olmuyor rabbimin mucizesi bitmez kaç haftalıktı canım kalbi atmıyor mu

hayırlısı arkadaşım ne denir bilemedim üzülme herşey bizim için

kızlar hep aynı dr gitmek istiyorum aslında ben ama eşimle gidebilmek için cumartesi 4ten sonra ve ya pazar istediğim zaman gidebiliyorum eşimsiz gitmek hem kızımla zor hemde onunda görmesi lazım yani artık şansıma hangi dr nöbetçiyse ona gidiyorum ben ama böylede iyi değil de napalım
Avrupa yakasında oturanlar varsa kime gidiyorsunuz?

bu gün kontrolüm vatdi 9 haftalikti sadece 1milim gelisimis 7 haftada kalp atisini görmüstük kalp atisi da Durmus yarin hastaneye gidecegiz kontrol ettikten sonra kürtac yapacaklar büyük ihtimalle.

şubat annesi olacağımı sanıyorum ama sanırım mart'a sarkacak :) sağlıklı olsunda :)

Son düzenleme:
bu gün kontrolüm vatdi 9 haftalikti sadece 1milim gelisimis 7 haftada kalp atisini görmüstük kalp atisi da Durmus yarin hastaneye gidecegiz kontrol ettikten sonra kürtac yapacaklar büyük ihtimalle.

Rabbimin mucizesi seninle olsun inan sglsdm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…