- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
evet dediğin gibidir sanırım ama bu uygulama çok kötü oluyor. zaten küçük bir yer sağlık ocağı, herkes aynı gün gelince çok kalabalık oluyor. yapcak bişey yok tabi :))oradaki genel laboratuvarla alakalı bir durumdur o zaman
yan yatsan, yüzüstü yatma kesinliklekızlar ben yüzüstü olmadan yatamıyorum zaten stresten uyumamda çok zor gerçekten.yüzüstü yatınca karnımda sıkışıyor sanki zaten düşük tehdidie var ya korkuyorum napcam ben.ama yüzüstü olmadan uyumam imkansız gbi bişi zaten karnım ağrıyor bugün
yan yatsan, yüzüstü yatma kesinlikle, bebeğin için bu alışkanlığından vazgeçeceksin.. karnın büyüdükçe zaten yatamıcaksın şimdiden alışsan iyi olur
sagol canım darısı başına kasıklarım agrıyo hafif lekelenme var yeni geldik tekrar gitsemmi doktora ya bilemedimhadi gözünaydın :) bende haftaya gideceğim, duyarım inşallah mercimeğimin kalbini
kızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibiyarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı
günaydın kızlarrr..
benim bugün randevum var 5te çok heycanlıyım :)
dün akşam komik birşey yaşadık size de anlatayım..
eşimin çok yakın bir arkadaşı ve onun eşiyle yemeğe çıktık uzun zamandır görüşmüyorduk
neyse benim normalde de biraz göbeğim var ama bebek ve gaz birleşince 4-5 aylık gibi durmaya başladı son günlerde..
yemekten kalktık vedalaşırken arkadaş bi anda "buarada hayırlı uğurlu olsun "dedi..
ben ve eşim anladık ama durumu açık etmemek için anlamamazlığa geldik
eşi de dürtünce arkadaş da ya arabanız ya ben görmemiştim dedi kıvırdı...
hiç bişey olmamış gibi ayrıldık ama hala aklıma gelince gülüyorum
12 hafta dolmadan kimseye söylememeye karar verdiğimizden dolayı arkadaşı da biraz mahcup ettik ama napalım öyle pat diye söylenir mi ya hamile olmasaydım da sadece göbek olsaydı ne trajikomik olucaktı depresyona girerdim herhalde allahtan bebişim var
neyse artık vakti gelince açıklamamızı yaparız onlarada
merhaba kizlar, bayadir gelemedim nasilsiniz? biraz baktim gecmise, bebegini kaybedetme ihtimali olanlar varmis, Allahim hepimizi ve bebeklerimizi korusun ins, ben de cok cok korkuyorum, bi haftadir ara ara cok az kahve lekelerim oluyor, hemsireyi aradim bi sey olmaz normal falan dedi. bu cuma gidecegiz ins doktora cok az kaldicumayi saymazsam 4 gun kaldi cok sukur.
insAllah her sey yolundadir, Allahim ne olur bu sefer her sey yolunda gitsin... amin..
bugun sabah ac karna evden ciktim, cikmaz olaydim, cok kotu oldum, surundum resmen, kraker aldim onu yedim zorla, simdi biraz daha iyiyim, evden iyilesmeden cikmamam lazim, yolda arabada daha kotu oluyorum cunku..
yani tam bi bulanti kusma hali degil de, boyle basim donuyor, burnumu kapatmak zorunda kaliyorum yatmam lazim bi de, yatarsam gaz cikarirsam gececek gibi duran bi hal.
isler beni bekler, bi an evvel iyilesip baslamam lazim... benim gibi tum gun calisan kimler var??
komik olmuş, yine iyi dayanmışsınız biz şimdiden duyurduk valla, ben de gizleme taraftarıydım ama bir kişiye söyleyince arkası geliyor
bu arada benim de karnım aynen kocaman! önceki hamileliğimde de öyle olmuştu, şimdiden belim kalınlaştı, kıyafetlerim zor oluyor vs. vs. henüz hafta 6
evet ya zaten bir türlü ısınamadılar bana onlara ne benim çoçuğumdan daha beni sevemediler aleme göre yaşayamam ben kmi görsem onların yakınlarından ne zaman çoçuk olcak diyorlar bende daha düşünmüyoruz dediyorum inş bu seferki olurda onların sorularından kurtulurum
bence normal kuzum benimde bazen bayağı ıslanıyorİyi geceler kızlar biraz önce lavoboya gitmek için kalktım iç çamaşırım ıslanmıştı biraz akıntım bu sefer biraz fazla olmuş sanırım bu normal mi ??
aminnn tatlımMaasallah canim benim insallah devamli herkesin boyle gelisimlerinin yolunda gittigi haberleri duymaya devam ederiz.
Insallah o kadar cok istiyorum ki duymayi insallah Allahim banada nasip eder.
çok geçmiş olsun kuzumkızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibiyarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı
bende yüzüstü yatıyorum yaaaher akşam savaşıyorum kendimle yok uyuyamayaınca bu sefer geri vurup yatıyorum çünkü uyuyamadıkça kurup kurup yatıyorum
kuzummm ya çok üzüldüm.allahım sana en kısa zamanda bir bebiş verir inşallahcok üzgünüm arkadaslar sizleride etkilemek istemiyorum hakkinizi helal edin doktordan geldik bbebgim gelismemis 7 haftaliken gitigimizde 5milimdi 9 haftalik oldu su an sadece iki hafta icinde 1milim büyümüs gelismemis yarin kürtac olcagim rabbimsabir versin bu ikinci kürtac olacak
Üzüldüm bu işlere karışmak ne kadar yanlış, kimseyi kimseyi bilemez. Ama biizm ülkemizde var bu olay maalesef.
Bana kalırsa ne zaman çocuk diyenlere, kısmet filan deyip geçiştir onlar da istediklerini duyup rahatlasınlar
Bu arada daha çok da yeni evlenmişsiniz, insanlar abartmışşş, hiç düşünme onları kendine stres yaparsın, zaten hayat stres dolu bi de 3. şahıslar yüzünden strese hiç gerek yok.
Çabucak olsaydı da "Aaaa ne bu acele ayol" derlerdi
Merhaba,
İdrar yolu enfeksiyonun çok ilerlediyse tek tedavi antibiyotik. Ben hamileligimi idrar yolu enfeksiyonu icin hastaneye gittigimde ogrendim. Hamile oldugun icin antibiyotik spektrumunu daraltiyorlar zaten, en hafif antibiyotigi aliyorsun, tedavisi biraz daha uzun suruyor sadece. İnan bana enfeksiyonla devam etmen daha riskli - cunku bu enfeksiyonun neticesi ates. Ben 3 gun atesle yatmistim, tabi bilmiyordum hamile oldugumu - doktor bana cok kizmisti. Sakin korkma antibiyotikten de, ama tabiki de doktorun sana onerdigini al yani kafana gore gidip biseyler alma. Zaten bana damardan vermislerdi antibiyotigi, belki sana da oyle yaparlar. Canini sikma ve tez zamanda doktora git derim. Sevgiler : )
cok üzgünüm arkadaslar sizleride etkilemek istemiyorum hakkinizi helal edin doktordan geldik bbebgim gelismemis 7 haftaliken gitigimizde 5milimdi 9 haftalik oldu su an sadece iki hafta icinde 1milim büyümüs gelismemis yarin kürtac olcagim rabbimsabir versin bu ikinci kürtac olacak
bakalım olmuşmuuu
cok üzgünüm arkadaslar sizleride etkilemek istemiyorum hakkinizi helal edin doktordan geldik bbebgim gelismemis 7 haftaliken gitigimizde 5milimdi 9 haftalik oldu su an sadece iki hafta icinde 1milim büyümüs gelismemis yarin kürtac olcagim rabbimsabir versin bu ikinci kürtac olacak
canım çok çok üzüldüm bişiden şüphelenipmi gittin yoksa kontroldemi çıktı.ama bir doktora dahamı görünsen kıyamam.kızlar benim psikolojimde çok bozuldu.benim tanıdığım hamilelerin hiç böle korkuları yok bişide olmuyor rabbimin mucizesi bitmez kaç haftalıktı canım kalbi atmıyor mu
bu gün kontrolüm vatdi 9 haftalikti sadece 1milim gelisimis 7 haftada kalp atisini görmüstük kalp atisi da Durmus yarin hastaneye gidecegiz kontrol ettikten sonra kürtac yapacaklar büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?