2014 Şubat Anneleri

erhaba beray Çanakkale merkez mi? bende 1 ay sonra oraya yerleşecem eşimin işi nedeiylee Gelibolu ya bilirmisin hastane doktor konusunda bilgi verirmmisinn?

Canim bende esimin isi (tsk)nedeniyle geliboluda oturuyorum.doktor olayina gelince bir tane devlet hast var.ondan da kimsenin memnun olacagini dusunmuyorum.1tane sskeri hastane var onun iyi old. Soyluyorlar fakat davranis olarak degil.1de ozel pokiklinigi olan biri var onun hakkinda pek bilgi sahibi degilim.burada benim bildigim direk aracıyla tercih edilen kesan daki ozel hastahane var onun cok hastasi var ve benim dusuk olan bebegim icin orayı tercih etmistim fakat bu bebegimde goze alamadım degistirmek istedim arastirdim ve canakkalede ozel hastane deki yine bayan bir doktora gidiyorum ve simdilik memnunum daha 2kez gittim yarin 3.randevum var bakalim.cok uzun yazdim ama ayrintilara takilan biriyim canim okursun artik.;-)

kızlar ben gebelikden öncede 51.60 kg idim şimdide de aynı kilodayım ama belim kalınlaştı cok net hissediyorum.sizdede öyle oldumu bel oyuntusu yok belim artık dündüz iniyor.

sanada gunaydınnnnnnnnnnnnn... kızlar ben bugun çok ıyıyımmm bulantımm gittiii arada bi gelip gidio ama böyle çok şiddetli değilll ... az kaldı 5 gun sonra doktora gidicemmm:)

ne güzel yaaa.maşallahdarısı bize...benim devam ediyoooo

kızlar ben gebelikden öncede 51.60 kg idim şimdide de aynı kilodayım ama belim kalınlaştı cok net hissediyorum.sizdede öyle oldumu bel oyuntusu yok belim artık dündüz iniyor.

canım bende kilo verdim bulantı ve ksumadan dolayı...49 dum 47 olmuşum.....ama göbişim cıktı pantolonlar olmuyo...şişkinlikten galiba diyodum ama...bildiğin cıktı yani....zayıf olunca böle mi oluyo acaba

cok şükür bulantım olmadığı için kilo vermedim ama almadımda.akşamları çıkıyor benim göbişde.1tane pantolonum cok sıkıyor.bazı dikkatliler ooo göbiş baya belirgin diyor.

bu gün kontrolüm vatdi 9 haftalikti sadece 1milim gelisimis 7 haftada kalp atisini görmüstük kalp atisi da Durmus yarin hastaneye gidecegiz kontrol ettikten sonra kürtac yapacaklar büyük ihtimalle.

Canım çok çok üzüldüm... Bu haberleri almak çok tedirgin edici ya.. İnşallah en kısa sürede toparlanır, aramıza dönersin... Kendine dikkat et.

cok şükür bulantım olmadığı için kilo vermedim ama almadımda.akşamları çıkıyor benim göbişde.1tane pantolonum cok sıkıyor.bazı dikkatliler ooo göbiş baya belirgin diyor.

valla benimkiler baya baya sıkıyo canım ya.bu haftasonu bişeyler almalıyım.rahat oturamıyorum.....işteyim su an halimi görsen...düğme falan acık pantolonun

herkese günaydın
yine iki kayıp haberi üzücü ama oluyor işte eylül annelerinde saymıştım toplamda 20 kişi kadarı yoluna devam edemedi benle birlikte
oluyor yani allahtan gelen bişi diyemiyorsun allah daha büyük acılar yaşatmasın diyorum sadece

yeni gelenlerde hoşgelmişler

ben iki gündür geç uyumak zorunda kalıyorum misafirlikteydik akşam yine ve inanılmaz uykum geliyor şuan akşamı nası edicem bilmiyorum ya

bu arada bende sabah kotumu giydim ama düşük beli dahada aşağı ittim göbecik çıkmış biraz kilo almadım bende daha 2 gün önce tartıldım çünkü ama göbecik çıkmış işte

canımbende geliboluya geliyorum 1 aya kadar gelirimm.. benım eşimde inşaat mühendisi orda iş almışşş.. Gelibolu ile çaakkale merkez yakın mı peki ulaşımı nasıl oluyor bende özel hastane tercih edicemm...inşallah geldiğimizdede senınle görüşme fırsatımızda olur.. geliboluda eşyalı kiralık ev durumu nedir yanı böyle denize yakın yerlerde kiralık ev bulablirmiyim ve konforlu olmasıda gerekir..

Canım çok çok üzüldüm... Bu haberleri almak çok tedirgin edici ya.. İnşallah en kısa sürede toparlanır, aramıza dönersin... Kendine dikkat et.

sosyom biz 10.haftaya girdik beeeeee
ay heyecanlanıyorum bir yandanda tedirgin oluyorum bundan sonraki randevum 20 veya 27 temmuzda olacak daha çok var arada yine gitsemmi diyorum ya tedirginlik oluyor :26::26:
senin randevun ne zaman?

Merhaba arkadaşım sanki bende oyle hissediyorum 57 kilo ile hamile kalmistim simdilerde 56 lardayim.bulanti ogurtu istahsizlikk cokk zorrr.

şu sarı akıntı olmasa şu yüreğim bir ferahlasa rabbim korkuyorum bu stres bebeğe zarar verecek diye onada korkuyorum

o sarı akıntın gayet normal
rahimde bebeği korumak için oluşan rahim azğı tıkacının göstergesi o zararlı bişi değil

pantolonun dümesini açınca süper rahatlıyor insan değilmi???

kızlar sizi sıkan kıyafetler giyinmeyın hiç iyi değilmiş... düşük bel pantolon tam o kasık bölgelerine gelioo dar dar oluyo o iyi değilmişşş yüksel bel giyinmeye çalışınnn...:)

Merhaba arkadaşım sanki bende oyle hissediyorum 57 kilo ile hamile kalmistim simdilerde 56 lardayim.bulanti ogurtu istahsizlikk cokk zorrr.

geçer inşallah tez zamanda bulantın rahatlarsın.bana bazen öğürme geliyor ağır kokularda ama gülüyorum bebeğim benimle olduğu için oluyor diye.birde gece sürekli wc kalkıyorum ozamnda gülüyorum anneciğim şimdiden beni alışıtırıyorsun gece uykularımın bölünmesine diye.

kızlar sizi sıkan kıyafetler giyinmeyın hiç iyi değilmiş... düşük bel pantolon tam o kasık bölgelerine gelioo dar dar oluyo o iyi değilmişşş yüksel bel giyinmeye çalışınnn...:)

anaaaammm.yüksek belide hiç sevmem ama ne yapalım giyicez arttık.ince ketentarzı giymeye çalışıyorum genelde cok rahat oluyor.samki hiç yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…