- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
Canim ben gun icerisinde 2 sefer mama veriyorum. Yoksa toparlayamazdik. Bi sabah 8 de 120 cc bir de ogleden sonra saat 3 te ayni sekilde veriyorum
Kizlar kk nin telefon uygulamasini nasil indirebilirim
en büyük şikayetimizde dün hiç uyumadı, sürekli ağladı. oysa benim oğlum drrdi yoksa hiç ağlamaz. doktorun cevabı: gazı vardır. bende ama bu çocuk gazını kendi çıkarıyo dedim sadece sabahları ben yardım ediyorum dedim. o da ara ara böyle şeyler olabilir dedi. bebeğimin kakası sümük gibi içinde pütürler yok ve sarıda değil dedim. anne sütü alan bebeklerin kakaları yumuşak kıvamda sarı veya yeşil olabilir dedi.kısacası bana çok pimpirikli bir anne imişim gibi davrandı. kötü tarafı diğerlerine bunu eşim izah ederken o da aynı muameleyi yapıyor bana( ama ben oğlumu biliyorum kakasına sürekli bakarım emmesine uyumasına ... çocğum çok mutlu bir bebek sürekli güler şirinlik yapr iki üç gündür halsiz kuşum, doğru düzgün emmiyor, ama ben pimpirikliymişim. yani eli boş döndüm. direkt aolmasada dolaylı yoldan lafı yedim. ama güzel tarafı kendi hastalığım bebeğime geçmezmiş:))
Kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor. Benimki gece 12 yatıyor sabah 8 gibi kalkıyor sonra en fazla 3 kere yarımşar saat uykusu var bide emerken beş dk beş dk uyursa şöle yatıpta 1-2 saat uyuması yok gündüz
aksam 10 gibi yatiyo..bi 12 de bi 2 de bi 5 te kalkiyo
sonra 5 ten sonra 7 gibi kalkarr..sonra 11 de yatar bi saat kadar..saat iki gibi tekrar yatarrr iki saat kadarrr..bazen bu süreler uzuyoda kisaliyodaa özellikle gündüzleri
Bebegimin ayak bas parmaginin tirnagi batms gibi iltihap yapmis sanki ne yapmak lazim kizarmiss
Kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor. Benimki gece 12 yatıyor sabah 8 gibi kalkıyor sonra en fazla 3 kere yarımşar saat uykusu var bide emerken beş dk beş dk uyursa şöle yatıpta 1-2 saat uyuması yok gündüz
Benim oğlumunda el başparmağı olmuştu. Dr a götürdüm dolama olmuş dedi dr. Antibiyotik verdi. Birde krem. Eğer geçmezse cerraha gösterin dedi ama bizimki geçti çok şükür. O çok acı veriyomuş internette araştırmıştım
Bizimki uyumaktan nefret ediyo sanirim aranizda en az uyuyan biziz gece 10 gibi yatiyo 2 de kalkiyo saat 5 e kadar saat basi kalkip memede uyumak istiyo ve 5 ten sonra uyumuyo gündüzde 2 kere uyur oda yarimser saat ayagimda uyutup sallarsam en fazla 1 saat uyur
Eğer alerjisi varsa devam şutu de dokunurhıı sorma canım biraz önce evden kovdum :) bieye yaramıyo pcde oturup canımı sıkıyo berbere gitti anam benim işim bitermi ymeek hazırlıyorum akşama ablamalr gleiyo sonra akşama oturmaya brine gitcez yarına misafirim var görümcemde gelebilir puffffffffff pazartesi doktor var kayınvaldemde gelcekmiş pazaRTESİ BİZDE KALCAK ANLICAN 3 GÜN MAFİŞŞ BEN
canım kızım sadece anne sütüyle besleniyo tahıllıdan aldım yazmışım da almadım alcam dicektim devam sütü var bebelacın allahım hep markayı yanlış yazıyorum dogrusu bebelac yani devam sütü ondan var evde yetmediginde sütüm ondan veriyorum 60 cc bazen 90 cc yani anne sütüyle besleniyo kızım daha bugün yogurt mayaladım başlıcam yogurta haftayada meyve suyuna püresie yavaştan pazartesi doktora gidicez sorucam yeni bi doktor bu bakalım inşallah sorunumuz biter dün kızım kendisi 2 kere yaptı kakasını şok oldum inşallah düzene girer artık 4. aydan sonra geçiyomuş bu kabızlıkd eğil ebbekelr ıkınmayı bilmedigi için kaka yapamazmış bazıları ... bi laf vardır ya ya 7 günde bi kere yada günde 7 kere diye öyle işte bizimki bakalım geçicek bu günler bende aksine günde 2 yumurta yiyorum bol peynir süt yogurt sırf sütüm cogalsın diyedoktor bakalım ne dicek bide öyle süt ürünelri diyeti yaparım bakalım değişcekmi kusması
hıı sorma canım biraz önce evden kovdum :) bieye yaramıyo pcde oturup canımı sıkıyo berbere gitti anam benim işim bitermi ymeek hazırlıyorum akşama ablamalr gleiyo sonra akşama oturmaya brine gitcez yarına misafirim var görümcemde gelebilir puffffffffff pazartesi doktor var kayınvaldemde gelcekmiş pazaRTESİ BİZDE KALCAK ANLICAN 3 GÜN MAFİŞŞ BEN
canım kızım sadece anne sütüyle besleniyo tahıllıdan aldım yazmışım da almadım alcam dicektim devam sütü var bebelacın allahım hep markayı yanlış yazıyorum dogrusu bebelac yani devam sütü ondan var evde yetmediginde sütüm ondan veriyorum 60 cc bazen 90 cc yani anne sütüyle besleniyo kızım daha bugün yogurt mayaladım başlıcam yogurta haftayada meyve suyuna püresie yavaştan pazartesi doktora gidicez sorucam yeni bi doktor bu bakalım inşallah sorunumuz biter dün kızım kendisi 2 kere yaptı kakasını şok oldum inşallah düzene girer artık 4. aydan sonra geçiyomuş bu kabızlıkd eğil ebbekelr ıkınmayı bilmedigi için kaka yapamazmış bazıları ... bi laf vardır ya ya 7 günde bi kere yada günde 7 kere diye öyle işte bizimki bakalım geçicek bu günler bende aksine günde 2 yumurta yiyorum bol peynir süt yogurt sırf sütüm cogalsın diyedoktor bakalım ne dicek bide öyle süt ürünelri diyeti yaparım bakalım değişcekmi kusması
benim oglumda sure kakasini yapamiyodu doktora goturdm internetten arastirdm bazen emen bebekler 10 gune kadar da yapmayabilirmis ama yapinca yumusak olma sartiyla.ben cozumu su vermede buldum cunku ben mama da veriyodum hic su veiyidum ne zamanki su verdim 2-3 gune bir yapmaya basladi sanirim mama engel oluyodu su cozdu problemiEğer alerjisi varsa devam şutu de dokunur
Yedi gün kaka yapmamak normal değil belki uç dört olabilir ama daha fazlasi normal değil mutlaka Dr na anlat
en büyük şikayetimizde dün hiç uyumadı, sürekli ağladı. oysa benim oğlum drrdi yoksa hiç ağlamaz. doktorun cevabı: gazı vardır. bende ama bu çocuk gazını kendi çıkarıyo dedim sadece sabahları ben yardım ediyorum dedim. o da ara ara böyle şeyler olabilir dedi. bebeğimin kakası sümük gibi içinde pütürler yok ve sarıda değil dedim. anne sütü alan bebeklerin kakaları yumuşak kıvamda sarı veya yeşil olabilir dedi.kısacası bana çok pimpirikli bir anne imişim gibi davrandı. kötü tarafı diğerlerine bunu eşim izah ederken o da aynı muameleyi yapıyor bana( ama ben oğlumu biliyorum kakasına sürekli bakarım emmesine uyumasına ... çocğum çok mutlu bir bebek sürekli güler şirinlik yapr iki üç gündür halsiz kuşum, doğru düzgün emmiyor, ama ben pimpirikliymişim. yani eli boş döndüm. direkt aolmasada dolaylı yoldan lafı yedim. ama güzel tarafı kendi hastalığım bebeğime geçmezmiş:))
Canlar oyun halısı aldık dün.45 dk oyalandı ben de temizlik yapabildim tabi yarım kaldı ama o da bir şey:)) bir iki oyuncak da aldık konuşan ve müzikli.meğer kızım büyümüş artık anlıyor oyuncaktan:) bu arada sanki gazı varmış gibi ani çığlıklı ağlamaları var.büyüme atağı mı nedir anlamadım.benim de doktora soracağım sorular birikti.telefona not alıyorum tek tek sorcam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?