2014 Şubat Anneleri

bugün tam 4 aylık olduk. çarşamba günü kontrolümüz var. ama şikayetlerimiz olduğu için doktora gittik. şikayetlerimiz ve cevapları şunlardı. 1. benim tahlillerimde bilirubin yüksek çıkıyor yani sarılık , bebeğiminde gözlerinde ve burnunun ucunda hafif önceki sarılığından kalma sarılık var acaba benden mi geçiyor cevap: hayır geçmez ve senin bebeğinin sarılık olmadığına iddiaya girebilirim soru 2. bebeğim 5 saate yakın emmiyor ve memeyi verince çığlık çığlğa yada iki üçyudum alıyor sonra bırakıyor neden. cevap. bebeklerin midesinde ve ya bağırsaklarında yer kalmazsa gaz olursa bebek memeyi red eder ve acıkmaz. soru 3. kakamızda bazen kan geliyor. sanırım çatlak var. cevap:kan gelmesi ciddi bir sorun. kaka tahlili yapalım( yaptık temiz çıktı). çatlak içinde kremi iyice deliğe doğru sürün soru 4. arada bir ateşi çıkıyor: cevap ateşi 38 dahi olsa ağrıkesici verme etrafı havalandır soru 5. yaz geliyor su vereyim mi ve ekgıdaya geçeyimmi cevap: sadece anne sütü , su dahi verme. kilomuza ve boyumuza bakamadık

en büyük şikayetimizde dün hiç uyumadı, sürekli ağladı. oysa benim oğlum drrdi yoksa hiç ağlamaz. doktorun cevabı: gazı vardır. bende ama bu çocuk gazını kendi çıkarıyo dedim sadece sabahları ben yardım ediyorum dedim. o da ara ara böyle şeyler olabilir dedi. bebeğimin kakası sümük gibi içinde pütürler yok ve sarıda değil dedim. anne sütü alan bebeklerin kakaları yumuşak kıvamda sarı veya yeşil olabilir dedi.kısacası bana çok pimpirikli bir anne imişim gibi davrandı. kötü tarafı diğerlerine bunu eşim izah ederken o da aynı muameleyi yapıyor bana( ama ben oğlumu biliyorum kakasına sürekli bakarım emmesine uyumasına ... çocğum çok mutlu bir bebek sürekli güler şirinlik yapr iki üç gündür halsiz kuşum, doğru düzgün emmiyor, ama ben pimpirikliymişim. yani eli boş döndüm. direkt aolmasada dolaylı yoldan lafı yedim. ama güzel tarafı kendi hastalığım bebeğime geçmezmiş:))

Sarılık olmamasına çok sevindim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aksam 8 gibi gece uykusuna geciyo 2 kez emmek icin uyaniyo sabah en gec 7 de uyanir. Gunduz ise hic duzenli degil uykusu yarimsar saatten 3 saat ya uyuyo ya uyumuyo benim de sallamaktan bacaklar bilekler pert tabi

aksam 10 gibi yatiyo..bi 12 de bi 2 de bi 5 te kalkiyo

sonra 5 ten sonra 7 gibi kalkarr..sonra 11 de yatar bi saat kadar..saat iki gibi tekrar yatarrr iki saat kadarrr..bazen bu süreler uzuyoda kisaliyodaa özellikle gündüzleri

insanin bebeginin bir uyku duzeninin olmasi kim bikir ne guzel seydir.biz cok gazliyiz gece pek duzenimiz yok bazi gecelerse neredeyse hic uykumuz yok gunduz ise surekli sallarsam biraz uyur birakinca hemen uyanir buna da sukur

Bebegimin ayak bas parmaginin tirnagi batms gibi iltihap yapmis sanki ne yapmak lazim kizarmiss

Benim oğlumunda el başparmağı olmuştu. Dr a götürdüm dolama olmuş dedi dr. Antibiyotik verdi. Birde krem. Eğer geçmezse cerraha gösterin dedi ama bizimki geçti çok şükür. O çok acı veriyomuş internette araştırmıştım

Bizimki uyumaktan nefret ediyo sanirim aranizda en az uyuyan biziz gece 10 gibi yatiyo 2 de kalkiyo saat 5 e kadar saat basi kalkip memede uyumak istiyo ve 5 ten sonra uyumuyo gündüzde 2 kere uyur oda yarimser saat ayagimda uyutup sallarsam en fazla 1 saat uyur

Benim kendi ayak tirnaklarimda yapisindan dolayi hep batar bilirim.ne cok aci verdigini cok dua ettim bana benzemesin tirnaklari diye ama daha simdiden batti bebisimin tirnagi huzursuz bi kac gundur bundan.belki de bi doktora danisalim en iyisi

Kizlarr tam 1 saat saldiriya ugradim:) banyodan ciktik minti ile ben.kucagimdaydi opeyim derken ceneme yapisti.dislerini kasidi kasidi. Birakti sonra bir daha hirslanip yine yapisti tam 1 saat dis kasidik:) cok tatli oluyor yaaaa. Rahatladi kuzum uyudu:) annelik boyle iste:)

en az uyuyan ikinci de benim bebegim ama sevmefiginden degil asiri gazdan ((

Eğer alerjisi varsa devam şutu de dokunur
Yedi gün kaka yapmamak normal değil belki uç dört olabilir ama daha fazlasi normal değil mutlaka Dr na anlat

Haksever bursada oldugun icin merak ettim kizini nereye götürüyorsun doktora yeni bi doktor demissin

Eğer alerjisi varsa devam şutu de dokunur
Yedi gün kaka yapmamak normal değil belki uç dört olabilir ama daha fazlasi normal değil mutlaka Dr na anlat
benim oglumda sure kakasini yapamiyodu doktora goturdm internetten arastirdm bazen emen bebekler 10 gune kadar da yapmayabilirmis ama yapinca yumusak olma sartiyla.ben cozumu su vermede buldum cunku ben mama da veriyodum hic su veiyidum ne zamanki su verdim 2-3 gune bir yapmaya basladi sanirim mama engel oluyodu su cozdu problemi

merhaba benim oglumda da bunlara benzer sikayetler var her goturdugumde bana da gaz diyolar zaten anccak bunu diyebiliyolar .ben bitlisteyim burada anca bu kadar bursaya gidince tekrar baktiracm

Canlar oyun halısı aldık dün.45 dk oyalandı ben de temizlik yapabildim tabi yarım kaldı ama o da bir şey:)) bir iki oyuncak da aldık konuşan ve müzikli.meğer kızım büyümüş artık anlıyor oyuncaktan:) bu arada sanki gazı varmış gibi ani çığlıklı ağlamaları var.büyüme atağı mı nedir anlamadım.benim de doktora soracağım sorular birikti.telefona not alıyorum tek tek sorcam:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrr müjdeee mi desem..kızım diş çıkarıyo demin elime geldi minicik yeni patlamış.sanki böle cam parçası gibi eline geliyo insanın.inşallah ateş felan olmaz.rahat atlatırız umarım.bi haftadır felan bi huysuzluğu vardı biraz uyumakta zorluk çekiyodu dişinden mi acaba diyodum.doğruymuş..sizde var mı böle bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…