2014 Şubat Anneleri

masalah bebisine insallah hayirlisiyla atlatir.dis patlatma surecinde ishal problemi yasadiniz mi

Gözünüz aydin ciktiktan sonra ates olmaz cikarmis artık annesi darisi bizimkilerin basina 2kizimda cok huysuzluk oluyordu bakalım oğlum kolay mi cikaracak

sağol kuzum.öle mii bilmiyodum bende ateş olur mu diye düşünüp duruyodum sağol içimi rahatlattın..

sağol kuzum inşallah sorunsuz atlatırız hep birlikte..sorma yaa kemirecekler vay halimize:18:akşam kv diyo ki ısırdığı zaman burnunu hafif sıktır bırakır o zaman yoksa bırakmaz kemirir de kemirir

masalah bebisine insallah hayirlisiyla atlatir.dis patlatma surecinde ishal problemi yasadiniz mi

sağol canım.bi haftadır bi huysuzluğu vardı biraz bi de yanağımı ısırmaya çalışıyodu.akşam bi baktım bi şey takılıyo elimeçok şükür maşallah ateş ishal olmadı olmaz inşallah bundan sonra da.alttan çıkmış dişi yakında yanındaki de patlıcak belli:26:

çok güzel harika bilgiler sağol arkadaşım

bizimki de kucak istiyo canım yerde iki dk anca duruyo mızmızlanıp kendini acındırıyo gel de kucaklama oyun halısını bende düşünüyodum ama:44:ben hala yanımda uyutuyorum miss gibi yanımda güzel uyuyo 12de felan emiyo sonra genelde 6da felan biraz büyüsün öle ayırcam inş.artk kusmuk felan kalınca boğazında öksürüyo daha ii şükür.uzmanlar yatağında oyncak felan olmasın diyolar kuzum.bende yeterki uyusun diye sürekli ayamda sallıyom bu ara dişten dolayı biraz huzursuz yavrum.büyüyünce zaten ayrı yatacaklar bu kadar bize bağımlı olmicaklar öpmek için bile izin isteyin diyo uzmanlar.

Biz persembe gunu dort ay kontrolune gittik. 7450gr 65cm. Aşı olduk. Daha oncekiler hic ates yapmamisti fakat bu yapti. Hatta aşı olduğu yer kabardi.iki gun surdu tam iyilesmemiz. Hemsirenin alti aylik bebegi varmis benim kizimla ayni kiloda ve boydaymis. Belkide nazari degmistir ama cok huysuzdu iki gun boyunca.

Benimki de bir aydir kusmaya basladi ama asiri degil emdikten sonra fazlasini cikariyo benim ustumu batiriyo tabi kusmasi basladigindan beri geceleri korkuyom kusar da bogazina falan kacirir diye yarim saat bi saat gaz cikarmaya ugrasiyorum

isal ates gibi sikayetler bildigm kadaryla patlatmadan once olur hatta damak agrisindan dolayi istahsizlik da olabilur cok sukur siz atlatmisiniz da olmaz ins. tum didsleriniz boyle olur.bizlerin de ins.

Kizlarrrr. Ay sok icindeyim suan. Kuzum dis cikardiii. Ama ust sag yandan:) dun cok cok huzursuzdu hep agladi yarim saat falan uyudu. Bu sabah jel sureyim dedim elime bisey degdi. Bir baktim dis.ust te ve yanda. Yav ilk dis altta cikmiyormuy du?
Bu bebemde cins cikti:)

Çok nazlı canım ya,farkında olmadan pekiştirdim bu yönünü galiba.o yüzden yavaş yavaş alıştırayım diyorum.yarın işe başlayınca çok zorlancam belli ki.anneme babama bile gitmemeye başladı. ya bir anda büyüdü artık yabancılıyo ya da iyice bana alıştı.en ufak bir sese uyanan bebek,dayanamayıp defalarca öptüğümde dokunduğumda bile uyanmıyor.tek güzel tarafı bu:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masallah melegine annesi
aldigimiz ikinci dis mujdesdurum beni heyecanlandirdi benimki cogu zaman huzursuz ama gazdan.yine de ben de bi damagna bakayim kim bilir ?

masallah melegine annesi
aldigimiz ikinci dis mujdesdurum beni heyecanlandirdi benimki cogu zaman huzursuz ama gazdan.yine de ben de bi damagna bakayim kim bilir ?

Biz bugun tam 5 aylik olduk.duzeltilmis 4 aylik.ama doktorumuz bizi artik prematureden saymiyor:) benim kizim masallah cok uslu bir bebek dun oyle huzursuz olunca sasirdik.ve dis geldi. Kontrol edin surekli tabi. Ben simdi elimde salatalikla dis kasiyorum:) pek gevsiyor kizim..

masallah size NazliEdam .erken dogumunuzu biliyorum hatta doguma gittiginiz gunleri de.daha onceden de demistim neredeyse bastan beri takip ediyom ve cogunuzu taniyom farkli sikintilardan giremedim kismet simdiyemis
mesela sizin hakseverin bursaki oldugunu bile biliyorum cunku ben de bursaliyim))

Bursanin ufak tefek taslari:) aramiza hosgeldinnn. Dis bugdayina mevlut e bekleriz o zaman. Ben cakma bursa liyim:) 3 sene olucak geldigimiz ama cokkk sevdik. Simdi nerdesin sen?

Ooo dişçiler iki oldu:) hadi hayırlı olsun canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…