2014 Şubat Anneleri

biizmde su çok kireçli canım hep hazır su içmekte iyi değilmiş bende hiç çeşme suyu içemem ama oda lazımmış evet dikkat eden yapıyo valla yapamıyoruz ulaşamıcam ciğere pist diyorum herelde yapana helal olsunda zor bana

tavuk et süt ürünlerini bende güvendigimiz bi yer ver ordan alırım bakkal ama kendi çiftlikelrinde yetiştiriyolar hayvanalrını kurbana hayvan felan yetiştiriyolar sucuk salam tavuk ordan alırız hem helal kesim onada dikkat ederim yogurtta el yapımı ama kendim yapıcam kızıma artık :) evet yedigimiz zehir valla haklısında çok zor işte yapabiliyosanız saglıklı titizlikte abartmaya karşıyım ben sadece gerisi yedikelrimiz tabiki önemli

saol semenderrrbekliyorum bildigin ev yapimi mama tariflerini

yıkadıgıma şükrediyorum zmanım bol olunca kaynatırımda
Yaw ben onuda yapamiyom kaynatinca biberonlarim iyce kirecleniyo beyaz toz kapliyo
canım zemzem terlede atılmyo vucut onu emiyomuş bldiğim kadarıyla.biim koliğimiz geçti şükür o zamanlar bilsem denerdik

internetten arastirdim iki doktor sitesindede ter yoluyla atiliyo diyolar zemzeme

kislar yine siz sanslisiniz

ben burda hic organik tavuk ne bulamamorganik sebze meyve var tane hesabiyla satiyolarr cok pahaliyataze sütte bulamam marketten almak zorundayim malesefffne yedirecem bu cocuga ben ek gidaya gecince mecbur market sebze ve meyvelerinden alacam

Son düzenleme:

nerdeydin sen canum af buyur aklımda kalmamış akıl mı kaldı

bu arada cok musmutluyum eşim yarın pazar calışmıyo kızımızıda pazaretesi doktora götürcez o günde gitmem dedi yupiii 3 gün zeynebime baba zamnı

Oh mis gibi Haksever,canım çekti:))) sucuk bir ara kurban etinden kayınpeder,bir ara da babam yapmıştı öyle yedik odur yani başka yok:) yakın yerde olsaydık biz de alırdık ordan.demekki kurbandan beri ben sucuk yemiyorum:)) tavuğun tadını unuttum:)) yani açıkçası benim şansım eşimin işi ve ailem.eşim çk seyahat ediyor her gittiği yerden alıyor ya da ailesi gönderiyor.ailem de kimini kendi yetiştiriyor hobi olarak kimini satın alıyor yetiştirenlerden.onlar sayesinde ulaşabiliyorum organik ürünlere yoksa zor tabi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim deme öyle ama Avrupa olduğu için temiz mallar gidiyordur onlar çok dikkat ediyor.mesela bizim domatesimizi geri göndermişler ya:))

ölemi kiscempeki yinede kaynatimmi kaynatmimmi acaba:44:

Ben de bir iki yaptım baktım dediğin gibi bembeyaz oldu.zaten hazır suda kaynıyor o da.o zaman hazır sudan yapayım bari kireci olmasın dedim öyle yaptım.baktım temiz çıkıyor.ama ben Çeşme suyuyla yıkayıp (biberon temizleyicisi ile) sterilazatöre atıyorum.acil lazımsa kaynar sudan geçiriyorum ben de açıkçası temizlik konusunda çok titiz değilim yasakhayalim:) her gün her gün o sağma makinesini yıkamak da bi işkence oluyo zaten

kızlar. Bu gun 4. Ay asılarımızı olduk. Sabah saat 11 de bu saate kadar ates yapmadı. Bu saatten sonra cıkarmı atesı. Sızın ne kadar zamanda cıkmıstı. Saat kurup kalkayımmı ara ara esım gece calısıyor evde yok bıraz endıselıyım acıkcası

Canim bence kalk kontrol et atesini oglum biraz ateslenmisti 38 i gordü en azindan üstünü falan inceltirsin müdahale edersin ne olur ne olmaz

berlindeyim kiscem ben

hadi gözün aydin hemde 3 gün birazda olsun dinlenirsin

hayirli haberle gelin doktordanda

bende bari hazir suyla kaynatim cünkü kaynatmayi birakmistim iki haftadir bi temizlensin

bende aventin sterilizatöründen almistim ama nasi olduysa bi ayda bozdum aletibi dahada almadim cabuk bozuluyo diye

ay semenderim sagmayi hic deme uzun zamandir sagdigim icinbaya zor oluyo

Anca yetiyo zaten ama bazen uykuya yenik düşüyor o zaman boşalsın diye sağıyorum canım.yoksa biliyorsun az benimki

Bugun esimin dogum gunuydu. İs yerindeki arkadadiyla surpriz dogum gunu hazirladik. Ahci ile anlastik yemek yapti pasta da. Sordugu zaman baskasi icin pasta yapiyorum demis.
Sok oldu bizi gorunce:) pasta kestik ardindan yemek yedik.cok guzel gecti cok duramadim ayni zamanda mezuniyet balosu vardi isyerinde. Eve geldik. Gecen sene dogum gunu hediyesini iki gun sonra minti min testini gostererek vermistim:) umut etti yine heralde bu sefer yokkk dedim:)
Buda gecti bitti.
Sizlere danismistim kizim i gece kaldirayim mi diye aldigim cevaplardan sonra vazgectim uyusun sipa. Anasi gibi uykuyu seviyorda anasi yatamiyor.
Ek gidadan bahsedilmis ilk kizimda oyle fenaydim ki. Uyku saati yemek saati ay bir yere gidemem eve kapanirdim duzeni degismesin diye. Bir tarafimi yirtardim organik yicek diye. Sonra tam 1 yasindayken dogalgaz dan zehirlendik 2 dakika daha bulmasalar oluyorduk esim kizim ben ayni yatakta yogun bakimda yattik dedim ki ben korudum cok korudum ama bak elin oglu yuzunden yavrum ne hallere dustu.ev sahibi yuzunden.. Bagisikligi coktu kuzumun 1,5 ay hastaneden cikamadik ayni anda bogaz kulak idrar bagirsak enfeksiyonu oldu.40 tan asagiya dusmedi atesi gunlerce. Sonra sakinmamayi ogrendim. Anladim ki SAKİNAN GOZE COP BATİYORMUS.

Canim ben gun icerisinde 2 sefer mama veriyorum. Yoksa toparlayamazdik. Bi sabah 8 de 120 cc bir de ogleden sonra saat 3 te ayni sekilde veriyorum

Haksevercim senin kizinda ya alerji var ya da laktoz intoleransi
Bu kadar kusmasi ve o kadar uzun sure kaka yapmaması normal değil
Bence mama vermeyi tamamen kes sadece anne şutu ve meyve püresi ver
Sen de on gün kadar sut ürünleri ve yumurta yeme
Bir de çocuk gastroloji uzmanina götür çocuğunu ihmal etme
Sen ek vida verdikce çocugun sindirimini zorluyorsun bence
Anne sütunu artırmak için uğraş ve sörf anne sütüyle devam et
Bu kadar gaz ve on gün kaka hic normal değil
Mutlaka alerji testi yaptir

evet bundan almali gerekli benceesimde demisti bana ben hic görmemisti demek böyle biseymiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…