Kizlar kan damlasina basladik biz gunde kac damla veriyosunuz bide ebeye sormayi unuttum bu ilac 1 yasina kadar mi verecez tadi cok kotu ya
Özelden yazayım sana canım:) evet çok çıkıyor yurt dışı,şehir dışı.biz evde kalıyoruz kös kös:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sende kiscenle gezersin semenderimmhavalar isindi al kisceni cik disari hem uykusuda gelir belki...
Bütün gün toplasan 1.5 saat uyudu ve uyumamak için hala direniyor çıldırıcam
Kizlar kan damlasina basladik biz gunde kac damla veriyosunuz bide ebeye sormayi unuttum bu ilac 1 yasina kadar mi verecez tadi cok kotu ya
Çok nazlı canım ya,farkında olmadan pekiştirdim bu yönünü galiba.o yüzden yavaş yavaş alıştırayım diyorum.yarın işe başlayınca çok zorlancam belli ki.anneme babama bile gitmemeye başladı. ya bir anda büyüdü artık yabancılıyo ya da iyice bana alıştı.en ufak bir sese uyanan bebek,dayanamayıp defalarca öptüğümde dokunduğumda bile uyanmıyor.tek güzel tarafı bu:))
Yerim onun disiniiii:) allah im nasilda buyuyorlar masallah yavruma. Dis bugday i isteriz ona gore:)
Diyoruz zaten adını nazlı koysaydık suçu adında arardık ama yok hakikaten kırılgan bi kızım var.geçen abimin eşi agularına gülüyor,kumru gibi ses çıkarıyor aynı diyo.bi de seninkinde de var mı ağlamadan önce dakikalarca dudak büzme:)
Bursanin ufak tefek taslari:) aramiza hosgeldinnn. Dis bugdayina mevlut e bekleriz o zaman. Ben cakma bursa liyim:) 3 sene olucak geldigimiz ama cokkk sevdik. Simdi nerdesin sen?
Babamız yok canım işte sabahtan beri.ne yapsın adam,anasına kızına anca yetiştiriyor.onu bilmem de ben istiyorum.ağladığı zaman ona satardım:)
bizide 5 damla dedi gercekten tadi pad gibi keske biseye karistirip verebilsekBize 4 damla dedi canım...Benim oğlumun da midesini bulandırıyor bir süre kendisine gelemiyor...Yarın nasıl vericem onu düşünüyorum Belkide Ferro yüzünden memeyi istemiyor çünkü ağzında uzun süre kalıyor o pas tadı
bende yorulduğum zaman bazen sen al biraz dinleneyim demiyorumda babasıı kızınn seni öslemişş diyorum.ne de güzel satıyorum ama
büyüme atağımı geçiriyo acaba canım diş olayı nası:44:
dün huysuzdu kuzum uyuyamadı gündüz doğru düzgün en son babasının kucağında uyudu kaldı.dişini kaşıdık bütün gün.dışarlarda gezdirdim.bu arada su içiyo kıım diş çıkardığı için içimi yanıyo acaba:44:emzirdikten sonra bile su istiyo suyu çekince ağlıyo verince susuyo.içiriyorm bende ne çekiyo hissediyo kimbilir yavrum.:26:
canım bizim kuzuda çok nazlı babasından ve benden başkaasında pek durmuyo her gün görmesine rağmen babaannesinde bile.haklısın işe başlayınca zor.ama bence huy meselesi kimi bebekler hiç yabancılamıyo herkese gidiyo.
günaydıııııııııııııııııııın annelerkontrolümüz vardı bebişimin gelişimi normal çok şükür yaz tatiline çıkacağımız için dr uma bir sürü şey sordum sizinle de paylaşayım dedim çok hareketli kıpır kıpır bi kızım var dr um da aynı şeyi söylüyor muayene edemedi hareketliliğinden en son oyuncak getirdi yanına kızım da yumruğu bi çaktı oyuncağa küt yere düşürdü dr a bişey soruyorum o da anlatırken kızım kıkır kıkır gülüyor ki son birkaç gündür değişik sesler çıkarmaya başladı neyse sorularım ve cevapları
1- ne zaman su vereyim: kış olsa tam 6. ay derdim ama şimdi temmuzda başla dedi
2- güneş kremi kullanayaım mı: 50 faktörkullan az az dedi ve birkaç marka tavsiye etti
3-ne zaman oturur:6. ay gibi
4- ek gıdaya nasıl başlayalım: 6. ayda başla dedi. birmeyveyi miktarını artırarak 3 gün ver bebeği gözlemle dedi. önce meyvelerle başlıyoruz 15-20 gün sonra sebze çorbalarına geçiyoruz dedi ve bebek beslenme kitabı verdi tatilde bol bol incelerim artık
dişleri çok kaşınıyordu ama çıkmamış daha bu kadar bizden haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?