Merhaba,
Canım kaka ve çiş çok önemli beslenip beslenmediğini bezinden anlarız...Bir beğeğin bana göre 2 veya 3 gün kaka yapmaması normal değil anormaldir...
Benim yavru günde iki kez yapıyor her bezi de bol çişli... Benim ki de az emer çok az aç kalıyor diyemem ama daha fazla beslenmeli diye düşünüyorum56:
Hanımlar bugün başıma ne geldi size anlatmam lazım.babamız işte olduğu için benim hatun yine bana kafa tuttu.ben de koydum arabasına,bizim siteye yakın bir cadde üzerinde perdeciye gittim.iki üç merdiven var kapısının önünde.kaldırıma çıkardım arabayı ama içeri girmedim,perdecinin karısı isterseniz içeri alın dedi,yok işim uzın değil kapıdan söyleyip gitcem dedim.araba hemen yanımda bu arada.içeri başımı uzatıp diktirip de beğenmediğim perdeyi şöyle düzeltin diye anlatırken kızımın ağladığını duydum.bi döndüm ki kadın kemerlerini çözmüş,kızımı kucağına bile almış,kızım da basmış çığlığı ve ben farkında değilim.hemen aldım kucağıma.kadın,ağladı hemen dedi.ben de evet ağlar yabancıları sevmiyor çünkü deyip arabasına koyup gittim.kötü niyetli değildi,sonuçta oradaki esnafın karısı ama böyle teklifsiz habersiz ne bu cüret ya!o kadar kızdım ki kendime.demekki böyle kaçırılıyor çocuklar.bundan sonra kızımı kucağımda taşıcam 1 dk bile konuşacak olsam.bu bana ders oldu.ve inanamadığım olay,ben nasıl Dalmışım ki ayağımın dibinde fark etmedim bu olayı.ya başka bir şey olsaydı diye kendimi yedim durdum.o değil artık eşime bile güvenip veremem kızımı,ya o da dalarsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah canım çok sinir bozucu bir olay olsa gerekhem de ders çıkarmak da gerek.. Senin de dediğin gibi böyle bir anlık dalgınlıkla kaçırıveriyorlar yavrucakları ALLAH KORUSUN. Çok dikkatli olmalıyız. Gözlerimiz fır dönmeli. Hem bu ne cüret, ne münasebet yahu! Her ne kadar seni tanıyor dahi olsa pat diye alınır mı çocuk? Ya hastaysa, ya elleri pisse? Tövbe tövbe! Sen yıpratma kendini ama.. Sadece önlemini al. Allah daha beterlerinden korusun yavrularımızı.
Hanımlar bugün başıma ne geldi size anlatmam lazım.babamız işte olduğu için benim hatun yine bana kafa tuttu.ben de koydum arabasına,bizim siteye yakın bir cadde üzerinde perdeciye gittim.iki üç merdiven var kapısının önünde.kaldırıma çıkardım arabayı ama içeri girmedim,perdecinin karısı isterseniz içeri alın dedi,yok işim uzın değil kapıdan söyleyip gitcem dedim.araba hemen yanımda bu arada.içeri başımı uzatıp diktirip de beğenmediğim perdeyi şöyle düzeltin diye anlatırken kızımın ağladığını duydum.bi döndüm ki kadın kemerlerini çözmüş,kızımı kucağına bile almış,kızım da basmış çığlığı ve ben farkında değilim.hemen aldım kucağıma.kadın,ağladı hemen dedi.ben de evet ağlar yabancıları sevmiyor çünkü deyip arabasına koyup gittim.kötü niyetli değildi,sonuçta oradaki esnafın karısı ama böyle teklifsiz habersiz ne bu cüret ya!o kadar kızdım ki kendime.demekki böyle kaçırılıyor çocuklar.bundan sonra kızımı kucağımda taşıcam 1 dk bile konuşacak olsam.bu bana ders oldu.ve inanamadığım olay,ben nasıl Dalmışım ki ayağımın dibinde fark etmedim bu olayı.ya başka bir şey olsaydı diye kendimi yedim durdum.o değil artık eşime bile güvenip veremem kızımı,ya o da dalarsa
Bu bana rüyami hatirlatti gecen gece ruyamda lcw ya gitmisim esim yok yanimda çocuk reyonunda bebegime biseyler bakıyorum kadinin biri nekadar sevimli falan diye arbasinda sevmeye başlıyor sinra bi arkami dönüyorum oğlum arabada yok ordaki insanlara soruyorum genc bi kizin kucagindaydi cok ağlıyordu diyor bütün alisveris merkezini birbirine kattim ama yinede oğlumu bulamadım gerçek gibiydi mahvoldum hiç biran olsun yanimizdan ayirmamak lazim
Ayy cnm gecmis olsun. Ben olsam tepkimi coktan vermistim kadina. Ben disari cikinca gozumu ondan ayirmiyorum. Gecen terziye gitmistim bi adama bi bebegime bakiyodum.annem gitmeden sıkı sıkı tembihledi beni sakin disarda dalipta cocugu unutma diye. 15- 20 saniyelik bi olay. Allah korusun ölse bi mezari olur gider ziyaret edersin ama kayip cok aci. Nerde nasil yasiyor eziyet cekiyo mu ölü mu diri mi. Annem coj pimpirikli diye dusunuyodum. Demekki degilmis
Hic ugrayamiyorum anneler kizim sureklu kucakta gene kakasinda kan vardi yapmadan once de bagiriyor karnindan da acayip sesler geliyor haftaya gene tahlil yaptiracagiz bu gidisle dr haftaya kadar bekleyelim dedi ama bi duzelme yok gibi altin arar gibi kan ariyorum o agladikca mahvoldum bugun sirtim tutulmus kucagimda tasimaktan babasinda da huzursuz gibi ki kizim babasina asiri duskundu ama su aralar sadece beni istiyor
Kizlar iki kez sordum ama cevaplayan olmadi. 4. Ay kontrolunde kac gr aldi bebekleriniz. Min ve max kac gr almasi gerekir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
bebeklerin 6 . aylarina kadar her ayda en az 400-500 gr almalari en alt sinirdir ve normaldir ama ust sinirin tam bi siniri yok .cocuktan cocuga degisir kimi 400 alir kimi 1000 alir. ben 1500-2000 alan da duydum tabi bunlar da doktorlar tarafindan normal karsilanmiyor
Yaaa benim kızımda kulağını çekiştire çekiştire ağlıyor pazar günü banyo yaptırırken su kaçtıondanmı acaba bide bacaklarını kaldırıp kaldırıp atıyor uykudan uyanıyor inşallah bişey yoktur bebişlerimizin offff anne olmak çok zormuş
Geçen kızkardeşimle konuşuyoruz.ben gelince onu gezmeye çıkarıcam hep dedi.ben de arabasıyla gezersiniz dedim.hayır ben kanguruya koycam.araba tehlikeli.pszarlarda çocukları annenin gözü önünde kaçırıyorlar dedi.ben de ama ben hep bakıyorum dedim.valla gözümün önünde olanı fark etmedim.bu bana bir uyarıydı sanki.çok korktum hakikaten
sinir oluyorum böyle insanlara yaaa ben olsam kavga ederdim bi tana patlatcaksın suratına bak babaklım dokunabiliyor mu bi daha ya elleri pisse ya hastaysa ıyyyyyyyyyyyyyyyyyHanımlar bugün başıma ne geldi size anlatmam lazım.babamız işte olduğu için benim hatun yine bana kafa tuttu.ben de koydum arabasına,bizim siteye yakın bir cadde üzerinde perdeciye gittim.iki üç merdiven var kapısının önünde.kaldırıma çıkardım arabayı ama içeri girmedim,perdecinin karısı isterseniz içeri alın dedi,yok işim uzın değil kapıdan söyleyip gitcem dedim.araba hemen yanımda bu arada.içeri başımı uzatıp diktirip de beğenmediğim perdeyi şöyle düzeltin diye anlatırken kızımın ağladığını duydum.bi döndüm ki kadın kemerlerini çözmüş,kızımı kucağına bile almış,kızım da basmış çığlığı ve ben farkında değilim.hemen aldım kucağıma.kadın,ağladı hemen dedi.ben de evet ağlar yabancıları sevmiyor çünkü deyip arabasına koyup gittim.kötü niyetli değildi,sonuçta oradaki esnafın karısı ama böyle teklifsiz habersiz ne bu cüret ya!o kadar kızdım ki kendime.demekki böyle kaçırılıyor çocuklar.bundan sonra kızımı kucağımda taşıcam 1 dk bile konuşacak olsam.bu bana ders oldu.ve inanamadığım olay,ben nasıl Dalmışım ki ayağımın dibinde fark etmedim bu olayı.ya başka bir şey olsaydı diye kendimi yedim durdum.o değil artık eşime bile güvenip veremem kızımı,ya o da dalarsa
hakseverim çooooooooooooooooooooooooooooooook geçmiş olsun kıyamam bebişe ya inşallah tez zamanda düzelircanım siiznkilerle benimki bir olmaz benimki hem kakasını yapamıyo hemde sürekli yedigini, kusuyo yani onla mukayese etmeyin belki benim kızım gb olanalr için öyle anlatmıştır doktor yani normalde 700cc gülük yemesi lazım ne kadar çıkıyo bilmiyoruzki kızım sürekli kusuyo yedigini çıakrıyo benim daha fazla beslemem daha fazla kusmasına neden oluyo o yüzdn bide böyle denicez zaten aglatmıyorum uyuyo oynuyorum istedigi saat 3 saat oluyo 2bucuktan sonra istedigi zamn veriyorum yani 2bucuk 3 saat arayla besliyorum zaten bisürüde surup şimdi nasılda tatlılar yavrum damak tadı değişicek diyede korkuyorum benim midem kitlendi yiyemiyorum bişi sırf süt olsun diye zorluyorum yoksa canım bişi istemiyo yavrum iyi olsun biran önce
Yaaa benim kızımda kulağını çekiştire çekiştire ağlıyor pazar günü banyo yaptırırken su kaçtıondanmı acaba bide bacaklarını kaldırıp kaldırıp atıyor uykudan uyanıyor inşallah bişey yoktur bebişlerimizin offff anne olmak çok zormuş
cnim dun bizim kontrolumuz vardi. dra sordum bizimki de kulagini cok cekistiriyor. kesfettigi icin surekli oynuyordur dedi muayene de etti kulagini, bir sorun yok dedi. cifte atar gibi ayaklarini kaldirip vuruyor topuklari acimiyor mu dedim, atesi ve huzursuzlugu yoksa biseyi kafana takma dedi :))) galiba bizim dr coooook genis :))) napayim tospagam iyi olsunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?