2014 Şubat Anneleri

Merhaba,

Canım kaka ve çiş çok önemli beslenip beslenmediğini bezinden anlarız...Bir beğeğin bana göre 2 veya 3 gün kaka yapmaması normal değil anormaldir...
Benim yavru günde iki kez yapıyor her bezi de bol çişli... Benim ki de az emer çok az aç kalıyor diyemem ama daha fazla beslenmeli diye düşünüyorum56:

benim oglumda iki veya 3 günde bir kaaka yapiyo..cisi bol ama.. iki aylik olana kadarrr günde 7 kez ne yapardi sonra azaldi..doktoruna sordum bi haftaya kadar normal demisti:26::26::26: ins ta normaldirr

Benim kızım da çok kakacı😁bir iki hafta öncesine kadar beş defa yapıyordu ama şimdilerde 2 defa yapıyor.hiç kusma sorunumuz da olmadı.sadece emzirip arkasından sağdığım sütü verdiğimde kustu bir iki defa o kadar.ben de artık öyle peşpeşe vermiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic ugrayamiyorum anneler kizim sureklu kucakta gene kakasinda kan vardi yapmadan once de bagiriyor karnindan da acayip sesler geliyor haftaya gene tahlil yaptiracagiz bu gidisle dr haftaya kadar bekleyelim dedi ama bi duzelme yok gibi altin arar gibi kan ariyorum o agladikca mahvoldum bugun sirtim tutulmus kucagimda tasimaktan babasinda da huzursuz gibi ki kizim babasina asiri duskundu ama su aralar sadece beni istiyor

Hanımlar bugün başıma ne geldi size anlatmam lazım.babamız işte olduğu için benim hatun yine bana kafa tuttu.ben de koydum arabasına,bizim siteye yakın bir cadde üzerinde perdeciye gittim.iki üç merdiven var kapısının önünde.kaldırıma çıkardım arabayı ama içeri girmedim,perdecinin karısı isterseniz içeri alın dedi,yok işim uzın değil kapıdan söyleyip gitcem dedim.araba hemen yanımda bu arada.içeri başımı uzatıp diktirip de beğenmediğim perdeyi şöyle düzeltin diye anlatırken kızımın ağladığını duydum.bi döndüm ki kadın kemerlerini çözmüş,kızımı kucağına bile almış,kızım da basmış çığlığı ve ben farkında değilim.hemen aldım kucağıma.kadın,ağladı hemen dedi.ben de evet ağlar yabancıları sevmiyor çünkü deyip arabasına koyup gittim.kötü niyetli değildi,sonuçta oradaki esnafın karısı ama böyle teklifsiz habersiz ne bu cüret ya!o kadar kızdım ki kendime.demekki böyle kaçırılıyor çocuklar.bundan sonra kızımı kucağımda taşıcam 1 dk bile konuşacak olsam.bu bana ders oldu.ve inanamadığım olay,ben nasıl Dalmışım ki ayağımın dibinde fark etmedim bu olayı.ya başka bir şey olsaydı diye kendimi yedim durdum.o değil artık eşime bile güvenip veremem kızımı,ya o da dalarsa

Ah canım çok sinir bozucu bir olay olsa gerek hem de ders çıkarmak da gerek.. Senin de dediğin gibi böyle bir anlık dalgınlıkla kaçırıveriyorlar yavrucakları ALLAH KORUSUN. Çok dikkatli olmalıyız. Gözlerimiz fır dönmeli. Hem bu ne cüret, ne münasebet yahu! Her ne kadar seni tanıyor dahi olsa pat diye alınır mı çocuk? Ya hastaysa, ya elleri pisse? Tövbe tövbe! Sen yıpratma kendini ama.. Sadece önlemini al. Allah daha beterlerinden korusun yavrularımızı.

Canım tanımıyoruz birbirimizi bile.o anki ortamdan anladım karısı olduğunu.böyle bir rahatlık yok.ya da zaten benim genelde şikayet ettiğim gibi yumuşak gördü beni galiba

Bu bana rüyami hatirlatti gecen gece ruyamda lcw ya gitmisim esim yok yanimda çocuk reyonunda bebegime biseyler bakıyorum kadinin biri nekadar sevimli falan diye arbasinda sevmeye başlıyor sinra bi arkami dönüyorum oğlum arabada yok ordaki insanlara soruyorum genc bi kizin kucagindaydi cok ağlıyordu diyor bütün alisveris merkezini birbirine kattim ama yinede oğlumu bulamadım gerçek gibiydi mahvoldum hiç biran olsun yanimizdan ayirmamak lazim

Ayy cnm gecmis olsun. Ben olsam tepkimi coktan vermistim kadina. Ben disari cikinca gozumu ondan ayirmiyorum. Gecen terziye gitmistim bi adama bi bebegime bakiyodum. annem gitmeden sıkı sıkı tembihledi beni sakin disarda dalipta cocugu unutma diye. 15- 20 saniyelik bi olay. Allah korusun ölse bi mezari olur gider ziyaret edersin ama kayip cok aci. Nerde nasil yasiyor eziyet cekiyo mu ölü mu diri mi. Annem coj pimpirikli diye dusunuyodum. Demekki degilmis

Kizlar iki kez sordum ama cevaplayan olmadi. 4. Ay kontrolunde kac gr aldi bebekleriniz. Min ve max kac gr almasi gerekir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu düşününce çıldırıyorum zaten

Geçen kızkardeşimle konuşuyoruz.ben gelince onu gezmeye çıkarıcam hep dedi.ben de arabasıyla gezersiniz dedim.hayır ben kanguruya koycam.araba tehlikeli.pszarlarda çocukları annenin gözü önünde kaçırıyorlar dedi.ben de ama ben hep bakıyorum dedim.valla gözümün önünde olanı fark etmedim.bu bana bir uyarıydı sanki.çok korktum hakikaten

Çocuk gastroya goturdunuz mu sadece çocuk Dr ile mi devam ediyorsunuz
Mutlaka gastroya goturun derim

cnim dun bizim kontrolumuz vardi. dra sordum bizimki de kulagini cok cekistiriyor. kesfettigi icin surekli oynuyordur dedi muayene de etti kulagini, bir sorun yok dedi. cifte atar gibi ayaklarini kaldirip vuruyor topuklari acimiyor mu dedim, atesi ve huzursuzlugu yoksa biseyi kafana takma dedi :))) galiba bizim dr coooook genis :))) napayim tospagam iyi olsunda...

canim gecmis olsun:26:.bu ne ya nasi cesaret sanami kaldi aglayan bebegi almak annesi var..pes diyorum hepimiz cok dikkatli olmaliyizz..bizde babasi bile aglayinca heemn kaldiramaz bana sorar alimmi diye...kaldiki elin yabancisi gelip kaldirmaya cesaret edecekkk...deli kadin nolacak

sinir oluyorum böyle insanlara yaaa ben olsam kavga ederdim bi tana patlatcaksın suratına bak babaklım dokunabiliyor mu bi daha ya elleri pisse ya hastaysa ıyyyyyyyyyyyyyyyyy

hakseverim çooooooooooooooooooooooooooooooook geçmiş olsun kıyamam bebişe ya inşallah tez zamanda düzelir

canımdişleri kaşındığı için normal kulaklarıyla oynaması dedi dr umuz benimki de kulaklarına vuruyordu sürekli

Aynen bizimkide çifte atar gibi kaldırıp vuruyor gece bile normalde çok kusan bi bebek dr gaviscon vermişti onu verdim bu seferde fazlalığı çıkaramadımı acaba diye düşünmeye başladım gece bıyunca inledi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…