İnşallah ondandır kulakları çekiştirmekten kızardı ama kulak ağrısı olsa emmez ve sürekli ağlar sanırımcanımdişleri kaşındığı için normal kulaklarıyla oynaması dedi dr umuz benimki de kulaklarına vuruyordu sürekli
Hanımlar bugün başıma ne geldi size anlatmam lazım.babamız işte olduğu için benim hatun yine bana kafa tuttu.ben de koydum arabasına,bizim siteye yakın bir cadde üzerinde perdeciye gittim.iki üç merdiven var kapısının önünde.kaldırıma çıkardım arabayı ama içeri girmedim,perdecinin karısı isterseniz içeri alın dedi,yok işim uzın değil kapıdan söyleyip gitcem dedim.araba hemen yanımda bu arada.içeri başımı uzatıp diktirip de beğenmediğim perdeyi şöyle düzeltin diye anlatırken kızımın ağladığını duydum.bi döndüm ki kadın kemerlerini çözmüş,kızımı kucağına bile almış,kızım da basmış çığlığı ve ben farkında değilim.hemen aldım kucağıma.kadın,ağladı hemen dedi.ben de evet ağlar yabancıları sevmiyor çünkü deyip arabasına koyup gittim.kötü niyetli değildi,sonuçta oradaki esnafın karısı ama böyle teklifsiz habersiz ne bu cüret ya!o kadar kızdım ki kendime.demekki böyle kaçırılıyor çocuklar.bundan sonra kızımı kucağımda taşıcam 1 dk bile konuşacak olsam.bu bana ders oldu.ve inanamadığım olay,ben nasıl Dalmışım ki ayağımın dibinde fark etmedim bu olayı.ya başka bir şey olsaydı diye kendimi yedim durdum.o değil artık eşime bile güvenip veremem kızımı,ya o da dalarsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl bir cesaret bu insanlardaki anlamıyorum.?? Bizde ders olsun bu paylaşımlar.. Ammann zaten dışarı çok çıkamıyorum arabasıyla artık hep kucağımda taşırımm.. Allah ım korusun miniklerimizi....Hanımlar bugün başıma ne geldi size anlatmam lazım.babamız işte olduğu için benim hatun yine bana kafa tuttu.ben de koydum arabasına,bizim siteye yakın bir cadde üzerinde perdeciye gittim.iki üç merdiven var kapısının önünde.kaldırıma çıkardım arabayı ama içeri girmedim,perdecinin karısı isterseniz içeri alın dedi,yok işim uzın değil kapıdan söyleyip gitcem dedim.araba hemen yanımda bu arada.içeri başımı uzatıp diktirip de beğenmediğim perdeyi şöyle düzeltin diye anlatırken kızımın ağladığını duydum.bi döndüm ki kadın kemerlerini çözmüş,kızımı kucağına bile almış,kızım da basmış çığlığı ve ben farkında değilim.hemen aldım kucağıma.kadın,ağladı hemen dedi.ben de evet ağlar yabancıları sevmiyor çünkü deyip arabasına koyup gittim.kötü niyetli değildi,sonuçta oradaki esnafın karısı ama böyle teklifsiz habersiz ne bu cüret ya!o kadar kızdım ki kendime.demekki böyle kaçırılıyor çocuklar.bundan sonra kızımı kucağımda taşıcam 1 dk bile konuşacak olsam.bu bana ders oldu.ve inanamadığım olay,ben nasıl Dalmışım ki ayağımın dibinde fark etmedim bu olayı.ya başka bir şey olsaydı diye kendimi yedim durdum.o değil artık eşime bile güvenip veremem kızımı,ya o da dalarsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne güzel anlatmışsın yüzündeki mutluluğu görür gibi oldum., geçsin gitsin bütün hastalıklar helede kuzucuklarımıza hiçççççç uğraşmasınlar ......kızlar kızımın maşallahı var herşeyimiz saatle otomatik kurulu gb oldu kızım maşallahhemde musmutlu
ilaçalrın saatlerinide ayarladım kafamda düzenimizi oturttum 1 günde dün hala fazlasını cıkarıyodu ilk emince ama sonra kusmuyodu bugün hiç kusmadımaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dönmeye çok heves salsı dönene kadar kan ter içinde kalıyo kuzucum annelik ne zor kıyamıyorum valla döndüresim ar zaten döndürüyorum içim ayanmıyo aslında kendi dönse daha iyi dönüyo yavaş yavaş ama dayanamıyorum onun öyle cebelleşmesinecanım benim ya küççücük canıyla herşey ne kadar zor
kızıma kendi vidyolarını izletiyorumşok oluyo yawrum kendini görünce kendi sesini duyunca sanki arkadaş bulmuş gb seviniyo
rabbime şükürler olsun yawrum iyi olsunhiçbirimizin kuzusuna hstalık keder ugramasın oyy canalrım benim
Maşallah canım tabiki herşey yoluna girecek,zaman istiyo sadece, çok sevindim sizin adınızakızlar kızımın maşallahı var herşeyimiz saatle otomatik kurulu gb oldu kızım maşallahhemde musmutlu
ilaçalrın saatlerinide ayarladım kafamda düzenimizi oturttum 1 günde dün hala fazlasını cıkarıyodu ilk emince ama sonra kusmuyodu bugün hiç kusmadımaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dönmeye çok heves salsı dönene kadar kan ter içinde kalıyo kuzucum annelik ne zor kıyamıyorum valla döndüresim ar zaten döndürüyorum içim ayanmıyo aslında kendi dönse daha iyi dönüyo yavaş yavaş ama dayanamıyorum onun öyle cebelleşmesinecanım benim ya küççücük canıyla herşey ne kadar zor
kızıma kendi vidyolarını izletiyorumşok oluyo yawrum kendini görünce kendi sesini duyunca sanki arkadaş bulmuş gb seviniyo
rabbime şükürler olsun yawrum iyi olsunhiçbirimizin kuzusuna hstalık keder ugramasın oyy canalrım benim
Merhaba güzel anneler benim kızım da 1 şubat günü 2890 kg ve 48 cm doğdu bu ayki kontrollde 6100 ve sadece 58 cm 😞 benimle aynı durumda olan bebeğinin boyu kısa olan var mı? Doktor ne dedi ? Lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim . Çok üzülüyorum acaba bebeğimin bir sıkıntısımı var diye 😪
Merhaba güzel anneler benim kızım da 1 şubat günü 2890 kg ve 48 cm doğdu bu ayki kontrollde 6100 ve sadece 58 cm 😞 benimle aynı durumda olan bebeğinin boyu kısa olan var mı? Doktor ne dedi ? Lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim . Çok üzülüyorum acaba bebeğimin bir sıkıntısımı var diye 😪
canım inşallah bişi yoktur da emsal diye yazıyorum benim kızımda 2940 dogdu 49 cmle dogdu şuan 5850 kilosu boyu 62 cm bana kilosuda boyuda az geldi doktorumuz kişlosu az dedi sadece internete bakarsan alt sınır üst sınır seninki alt sınırda kalıyo doktorunuz bişey dedimi ırside olabilir boy kilo bende takıyorum ama ben 9 aylık yürümüşüm bit kadar mışım dayımlar diyomuş özge kalktı yürücek herkez otursun ürtüne basmayın diyomuşyani canalrımız şöle tosun g bolsun istiyoruz ama malesef üzülme inş bişey yoktur ama hamileyken tiroit sorunun varmıydı benim vardı baan ilaç kullanmazsam cocukta boy kısalıgı allah korusun zeka geriliği felan yaapr dediler maf etiler beni hep ilaç kullandım dogumdan sonra bırakmıştım pazartesi kızım doktor kesinlikle kullancaksın sütündende geçer dedi hatta kzııma tiroid testi yaptı cok şükür geçmemiş ama hemen dün kan verdim yarın sonucumu alıp ilaca gene başlıcam... sakın benim dediklerimden üzülme senin için yazmıyorum kendim başıma gelenelrden yazdım babasının senin boyun uzunmu kızzsa ahalasının oglansa dayısının boyu nasıl
Canım bir sorun olduğunu zannetmiyorum maşallahh kilo alımı çok güzel,benimki 3400 kg doğdu 4 aylık kilosu 6200...
Boyu da büyük ihtimalle genetiktir ki bence çok ta kısa denemez
Canım İnternetteki tabloya göre sınırın altında kalıyor o yüzden endişeliyim doktor normal ama takip edelim falan dedi 😔 cevap verdiğin için çoook teşekkürler iyi bir şey duymaya o kadar ihtiyacım varki 😪
kuzummm doktoruna güven.arayı kapatr inş annesi
Canım cvp yazdıgın için çoook teşekkür ederim. Tiroit ailede var ama bana bakıldı hamilelik öncesi ve sonrası çıkmadı. Benim boyum 1.65 babası 1,73 çok kısa sayılmayız doktor normal şimdilik ama takip edelim diyor 😔 ama ben kendimi yiyorum acaba bir sıkıntısı mı var diye 😞
İnşallah kapatır. Rabbim herkesin bebeğini korusun, sağlık versin . İçim eziliyor bir şey yapamıyorum inşallah bir sorun yoktur diye dua ediyorum sadece 🙏
ben 160 bile yokum benimki halasına çekcek herelde dedim daha gecen ay 64 sanıyodum bu ay tam dört aylık 62 çıktı banada az geliyo hem boyu hem kilosu allahım eşimde kızıyo internete bakıyorum diye hele kadınlar klübüne iyice iffit olmaya başladı zeynepkadarlar 7 kiloyu geçti diyorum nerden gördün diyo kk dan diyorum anlamıyo buranın böyle yararlı oldunu cocugu kıyaslıyorum diye kızıyo bana
[video=youtube;PsJleMdeve8]http://www.youtube.com/watch?v=PsJleMdeve8[/video]
Eki Görüntüle 1153213 Eki Görüntüle 1153213 Eki Görüntüle 1153213 Eki Görüntüle 1153213 Eki Görüntüle 1153213
. Doktor boy milim milim uzamaz bir anda atar dedi ama sizlerin bebeklerini görünce niye benimki de böyle uzamıyor diye üzülüyorum ister istemez😔canm kendini uzme dua et Allah in izniyle bise yoktur bebekler bazi aylarda kiloya bazi aylarda boya veriyo benim oglumda oyle bir ay 3cm diger ay sadece 1 cm uzuyo
. Doktor boy milim milim uzamaz bir anda atar dedi ama sizlerin bebeklerini görünce niye benimki de böyle uzamıyor diye üzülüyorum ister istemez😔
Merhaba aramiza hosgeldinn. Takip ettiysen biliyorsundur benim bebegim premature. Suan 5 aylik ve 6 kilo. Dun hastanede kadinin biri ne kadarlik dedi 5 aylik deyince aaaa ne kadar kucuk dedi. Bebek hanim efendi ne bekliyorsunuz dedim. Ay ama kucuk duruyor da falan filan konustu. Hiccc dert etmeden sizinki azman olduda ne oldu rahatladiniz mi deyiverdim. Hayatta en buyuk zenginlik saglik kizim saglikli cok sukur. Varsin zayif olsun. İlerde zaten zayiflamaya calisicak:) ha bu arada kizim yogun bakimda yatarken 5 kilo dogmus bebek vardi amaninnn mina min simdiki hali kadardi. Amma yavrum nefes alamiyordu cigerleri bobrekleri gelismemistioylesi daha mi iyi saglikli olsunlar yeter annesi elbet buyuyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?