2014 Şubat Anneleri

Benim eşimde kk ya gıcık oluyor,tableti nezaman elimde görse yine mi kk yı okuyorsun diyor,orda yazılanları okuya okuya kafayı yiceksin,birazda dış dünyayla ilgilenen diyor.ben de bebeğimin gelişimine taktığım için sürekli bir arayış araştırma içerisindeyim.yemek yerken bile tablet elimde netten bişeyler okuyorum,gerçekten de kafayı yememe az kaldı

canm cocunun ayi,kilosu,boyu kac ki bu kadar kendini uzyon

benimki de gıcık oluyor ama ne yapayım araştırmak istiyorum bişey oluyor git hemen yetiştir kk ya diyor

benimki de gıcık oluyor ama ne yapayım araştırmak istiyorum bişey oluyor git hemen yetiştir kk ya diyor

Benim kocam seviyor Allah tan birşey olunca kızlara sor ne diyorlar bakalım diyor.. Biraz kıyaslama yaparsam sinir oluyor bende epey evhamlıyım iyice evhamlanıyorum..

Kızlar şimdi 2015 Şubat annelerini okudun geçen sene geldi gözümün önüne .. Kese , kalp atışı stresi .. Ne zaman geçiyor Zaman oysa geçmiyor gibi geliyordu... Dört ayımızı dolduruyoruz...

O kucağına alınca kızım yabancılayıp ağladı canım.ben de zaten öyle fark ettim.yine kızım uyardı beni yoksa ayakta uyuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Boyu kısa ama sağlıklı olsa problem değil herseyden önemli sağlık ama boyunun kısalığı acaba başka bir rahatsızlıktan mı kaynaklı diye endişeliyim sadece . Doktorda net bilgi vermedi O yüzden siZlerede danışmak istedim ve çok sağolun verdiğiniz cevaplarla yanımda olduğunuz için hepinizi minik kızımla öpüyoruz 😘 Rabbim tüm bebeklere önce sağlık versin inşallah

Yazıyorum yazıyorum sayfa kapanıyor bi anlatamadım doktor kontrolümüzü:)

Sevgili anneler,
sizi böyle bir konuda rahatsız ettiğim için özür dilerim, şu sıralar ülkemizde çocuk felci vb gibi çocuk hastalıkları riski olduğu, bu nedenle sağlık bakanlığının 0-5 yaş arası çocukların aşılanması gerektiği açıklaması var, lütfen yavrularınızın sağlığı için çocuk doktorunuzla irtibata geçip bilgi alın.

Linki okursanız detaylı açıklama yapılmış:
Sağlık Bakanı: İstanbul'da 6 bölgede çocuk felci riski var

Milette laf bitmez canim. İyi bakmismis sorduk mu demek lazimda. İnsanlar sanki moral bozmak icin yaratilmis yemin ederim. Bunlar yuzunden disari insan icine cikmiyorum.hele yakinlarin o ceneleri yokmu valla sakinlestirici surupla geziyorum:)
Gecen disari cikiyorum cantayi hazirladim kv demezmi sena mamasini yanina aliyordu acikinca yedirmek icin. Gorumcemden bahsediyor. Gozlerim iyi bir firladi ama ben bilmiyorum hic omrumde ilk defa cocuk gordum ilk defa disari cikiyorum. Orda bagiracaktim bak bu benim ikinci cocugum ilkinide ben buyuttum diye de yuttum:) aman konusunca egolari tatmin oluyor iste akillarinca herseyi cok iyi biliyorlarda bir halt bildikleri yok

inşallah canım inşalalh

canım benimde aynı şikayetlerim yaklaşık bir ay öncesinde vardı. ben rastgele altını alırken o esnada kakasını yaptı. yaparken kola şişesin çalkalar çalkalar sonra kapağını açarsın da köpük çıkar ya öyle oldu. doktora götürdük amip çıktı yani ishal olmuş. antibiyotik verdi kullandık ( iki farklı antibiyotik arka arkaya kullandık) geçti. amiplerin tekrarlanabilme durumları var. o yüzden sürekli diken üstündeyim inşallah seninki böyle değildir.sana tavsiyem kakasını yaparken bakman.

geçmiş olsun canım bu durum hem sana hem de bize ders olsun

Kizlar iki kez sordum ama cevaplayan olmadi. 4. Ay kontrolunde kac gr aldi bebekleriniz. Min ve max kac gr almasi gerekir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım biz bugün kontrolden geldik. iğneler canını acıttı kuzumun43: bizimki bu ay maşallah iyi uzamış 68 cm olmuş. kilo olarakda 7 sayılırız. her bebeğin gelişimi birbirinden farklı oluyor.o yüzden maksimum ve minimumu bilemem. bazı bebekler çok hareketli bazıları hareketsiz. bazıları mama ile bazıları anne sütüyle besleniyor. anne sütünün bazıları yağlı bazıları yağsız. bazı bebekler iştahlı bazıları iştahsız.böyle durumlarda bence rakamlara takılıp kalmamak gerekiyor, çünkü eğitimde görmüştük gelişim nöbetleşe devam eder. gelişim sadece boy ve kilo değil. bazı bebekler bu ay diş çıkarmaya başlayacak haliyle huysuz olacak, bazıları hasta oldu kilo verebilir. önemli olan bebeğini senin gözlemlemen. diğer ayki gelişmelere ve bu ayki gelişmelere bak. bebeğin sana herşeyi söyler. bizimki yaklaşık 800 almış.dhastalıktan kurtuldu kiloyu aldı :)) ama sanırım en az alınması gereken gram 400. maksimumu bilemiyorum maalesef(

benimki inleyince ve hızlı hızlı nefes alınca gaz alma pozisyonuna alıp hgazını çıkartıyorum. ondan sonra inlemiyor canım.mide gazı olabilir.

İnşallah ondandır kulakları çekiştirmekten kızardı ama kulak ağrısı olsa emmez ve sürekli ağlar sanırım

canım bir arkadaşım var çocuğu temmuzda bir yaşına girecek. çocuğun üç aydır eli kulağında ve kulak kırmızı. doktor sen bunun kulağını nasıl temizledin demiş. o da kulak temizleme çubuğuyla demiş. doktor sarı akıntıları sakın bir daha kulağın deliğinden alma onlar kulak sağlığı için çok yaralı demiş. oda peki nasıl temizleyeyim demiş. doktor bir tülbenti yıka kulağının delik olmayan yerine hafifçe değdirerek sil demiş. açıkçası ben hiç karışmıyorum bunu öğrendiğimden beri varsın kulağı pis olsun.

Merhaba güzel anneler :) Uzun zamandır fırsat bulup yazamadım ama yazdıklarınızı okudum huzursuz rahatsız olan minik kuzulara Allah sifa versin inşallah Bizim de il dışından misafirimiz vardı pek girme fırsatım olmadi oglumda bik kac gündür cok huysuzdu bugün artık çıldırdı resmen tum eli surekli ağzında diş kaşıyici surdum rahatladi sustu eli ağzında sürekli bağırıyor elimle kontrol ettim elime minik bisey battı ağzını açıp baktım minik bir beyaz cok küçük bir pirinç tanesi gibi etrafi kırmızı daha 4 ayı tamamlamadi 19unda 4ay bitecek erken değil mi biraz? Bu gördüğüm diş mi ayyy ilk bebek bende bayağı evhamliyim tırnaği bazen uzun kalıyor acaba yara mı yaptı :18: Yardim edin guzel anneler yoksa ben dherseyi kafaya takıp deliricem sonunda

pardon canım 65 yazacağıma 68 yazmışım.

Kızlar sayfa kapanmazsa anlatayım bugünü.kilomuz 5910.malesef geçen sefer sağlık ocağının bozuk tartısının geçici sevincini yaşamışım.boyu 61.5. Doktor bu ay için 500 gr alması zaten yeterliydi dedi.kiloyu takmamamı söyledi.gelişimi gayet güzel dedi.6 ay sadece anne sütü kesinlikle başka bir şey vermiyoruz dedi.hava sıcak olduğu için bazı doktorlar su verin diyorlarmış diye özellikle sordum,kesinlikle hayır dedi.foş diye kaka yapıyor dedim.ne güzel işte sütünüzde su oranı fazla demekki dedi.yoksa kakası daha katı gibi olur daha zor yapardı dedi.gerçwkten de kızımın hiç kaka sorunu olmadı biliyorsunuz.çocuk felci için gelecekler sakın yaptırmayın.6. Ayda yaptırıcaz dedi.ısrar ederlerse genelge isteyin dedi.çünkü şimdi yaptığımız aşılarda belli dozda bu aşı var o yüzden yaptırmamak lazım lütfen buna dikkat edin diye bir iki defa hatırlattı.6. Aydan önce oturtmaya çalışmayın dedi ben sorunca.

inşallah diştir canım. üçüncü diş olacak desene:))kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…