ben 160 bile yokum benimki halasına çekcek herelde dedim daha gecen ay 64 sanıyodum bu ay tam dört aylık 62 çıktı banada az geliyo hem boyu hem kilosu allahım eşimde kızıyo internete bakıyorum diye hele kadınlar klübüne iyice iffit olmaya başladı zeynepkadarlar 7 kiloyu geçti diyorum nerden gördün diyo kk dan diyorum anlamıyo buranın böyle yararlı oldunu cocugu kıyaslıyorum diye kızıyo bana
Benim eşimde kk ya gıcık oluyor,tableti nezaman elimde görse yine mi kk yı okuyorsun diyor,orda yazılanları okuya okuya kafayı yiceksin,birazda dış dünyayla ilgilenen diyor.ben de bebeğimin gelişimine taktığım için sürekli bir arayış araştırma içerisindeyim.yemek yerken bile tablet elimde netten bişeyler okuyorum,gerçekten de kafayı yememe az kaldı
Benim eşimde kk ya gıcık oluyor,tableti nezaman elimde görse yine mi kk yı okuyorsun diyor,orda yazılanları okuya okuya kafayı yiceksin,birazda dış dünyayla ilgilenen diyor.ben de bebeğimin gelişimine taktığım için sürekli bir arayış araştırma içerisindeyim.yemek yerken bile tablet elimde netten bişeyler okuyorum,gerçekten de kafayı yememe az kaldı
benimki de gıcık oluyor ama ne yapayım araştırmak istiyorumbişey oluyor git hemen yetiştir kk ya diyor
canim gecmis olsun:26:.bu ne ya nasi cesaretsanami kaldi aglayan bebegi almak annesi var.. pes diyorum hepimiz cok dikkatli olmaliyizz.. bizde babasi bile aglayinca heemn kaldiramaz bana sorar alimmi diye. ..kaldiki elin yabancisi gelip kaldirmaya cesaret edecekkk... deli kadin nolacak
Merhaba aramiza hosgeldinn. Takip ettiysen biliyorsundur benim bebegim premature. Suan 5 aylik ve 6 kilo. Dun hastanede kadinin biri ne kadarlik dedi 5 aylik deyince aaaa ne kadar kucuk dedi. Bebek hanim efendi ne bekliyorsunuz dedim. Ay ama kucuk duruyor da falan filan konustu. Hiccc dert etmeden sizinki azman olduda ne oldu rahatladiniz mi deyiverdim. Hayatta en buyuk zenginlik saglik kizim saglikli cok sukur. Varsin zayif olsun. İlerde zaten zayiflamaya calisicak:) ha bu arada kizim yogun bakimda yatarken 5 kilo dogmus bebek vardi amaninnn mina min simdiki hali kadardi. Amma yavrum nefes alamiyordu cigerleri bobrekleri gelismemistioylesi daha mi iyi saglikli olsunlar yeter annesi elbet buyuyecek...
benim en sasirdigm seyse dogumdaoglumu gormeye gelenlerdi.ay ne kadar kucuk bu nasil buycek diyolardi. ben de Allah askina sizinkiler kac kilo dogdu diyodum verilen cevaplarin hepsi oglumdan zayifti hatta bi tanesi once ogluma ayyy ne zayif dedi ben biseler diyince ya benimki de 2 kilo falan dogdu dedi ben de e benim osglum 2950 seninkinden buyuk dogdu dedin. o da ne dese behgenirsn ama ben cok iyi baktm 40 gun zeytin yagi ile masaj yaptm bilmem ne.sanki ben bakmayip cope aticam.benimki de elbet buyuyecek.sanki agiz birligi etmis gibi hepsi ayni seyi soyluyodu hepsi de esimin yakin akrabalariydi.tab
canım benm ilk doktorda normal diyodu kak yapmamsına kusmasına arkadaşım en özeline götürüyo onun bebegide kaka yapmıyo 2-3 günde bi yapıyo oda kusuyo onada normal diyomuş doktoru genelde 6. aydan sonra geçen biey ama ben dayanamadıma rtık cocgumla gönlümce oyunoynayamıyoru ya sar sar kuasmasından insanalr kucana alıyo ay kuscak kusuyo derken 5 dakaklık sevmede 4kere kustugu oluyo cok yorucu bide kakasını yapamaması kiloda almıyo ilk ay ki gb yani 5850 kiminki bu akdar cogu 7 kiloyu geçti hadi 6yı geçseydi razıydım minyon diyeyim ama ya bunalrdan sa ya tedavi olams gerekiyoa diye bi akrabamızın bebegi kusuyodu ona bu doktor ilaç verdi kusması geçti durdu o yüzden bu doktora gittim zaten cogu doktor normal deyip teast bile yapmıyo bi dünya test yaptırdı doktor en azından içim rahatladı temiz çıktı herşey tanı reflü ama sende baktırmadan kullanamazsın ilacı çünkü nasıl kullanıcanı felan degişir biizmki akkada yapmıyo die deişik dozları....
bu arada kızlar kızım kakasını yaptı bugün
kusma devam ediyo ama bugün kızım yerde baya taklalar attı bnce normalde kusmuk olurdu heryer şimdi sadece emdikten sonra az çıarıyo kusmasıda azaldı sanki inş. biter tamamen
Hic ugrayamiyorum anneler kizim sureklu kucakta gene kakasinda kan vardi yapmadan once de bagiriyor karnindan da acayip sesler geliyor haftaya gene tahlil yaptiracagiz bu gidisle dr haftaya kadar bekleyelim dedi ama bi duzelme yok gibi altin arar gibi kan ariyorum o agladikca mahvoldum bugun sirtim tutulmus kucagimda tasimaktan babasinda da huzursuz gibi ki kizim babasina asiri duskundu ama su aralar sadece beni istiyor
Hanımlar bugün başıma ne geldi size anlatmam lazım.babamız işte olduğu için benim hatun yine bana kafa tuttu.ben de koydum arabasına,bizim siteye yakın bir cadde üzerinde perdeciye gittim.iki üç merdiven var kapısının önünde.kaldırıma çıkardım arabayı ama içeri girmedim,perdecinin karısı isterseniz içeri alın dedi,yok işim uzın değil kapıdan söyleyip gitcem dedim.araba hemen yanımda bu arada.içeri başımı uzatıp diktirip de beğenmediğim perdeyi şöyle düzeltin diye anlatırken kızımın ağladığını duydum.bi döndüm ki kadın kemerlerini çözmüş,kızımı kucağına bile almış,kızım da basmış çığlığı ve ben farkında değilim.hemen aldım kucağıma.kadın,ağladı hemen dedi.ben de evet ağlar yabancıları sevmiyor çünkü deyip arabasına koyup gittim.kötü niyetli değildi,sonuçta oradaki esnafın karısı ama böyle teklifsiz habersiz ne bu cüret ya!o kadar kızdım ki kendime.demekki böyle kaçırılıyor çocuklar.bundan sonra kızımı kucağımda taşıcam 1 dk bile konuşacak olsam.bu bana ders oldu.ve inanamadığım olay,ben nasıl Dalmışım ki ayağımın dibinde fark etmedim bu olayı.ya başka bir şey olsaydı diye kendimi yedim durdum.o değil artık eşime bile güvenip veremem kızımı,ya o da dalarsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar iki kez sordum ama cevaplayan olmadi. 4. Ay kontrolunde kac gr aldi bebekleriniz. Min ve max kac gr almasi gerekir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen bizimkide çifte atar gibi kaldırıp vuruyor gece bile normalde çok kusan bi bebek dr gaviscon vermişti onu verdim bu seferde fazlalığı çıkaramadımı acaba diye düşünmeye başladım gece bıyunca inledi durdu
İnşallah ondandır kulakları çekiştirmekten kızardı ama kulak ağrısı olsa emmez ve sürekli ağlar sanırım
merhaba canım biz bugün kontrolden geldik. iğneler canını acıttı kuzumun43: bizimki bu ay maşallah iyi uzamış 68 cm olmuş. kilo olarakda 7 sayılırız. her bebeğin gelişimi birbirinden farklı oluyor.o yüzden maksimum ve minimumu bilemem. bazı bebekler çok hareketli bazıları hareketsiz. bazıları mama ile bazıları anne sütüyle besleniyor. anne sütünün bazıları yağlı bazıları yağsız. bazı bebekler iştahlı bazıları iştahsız.böyle durumlarda bence rakamlara takılıp kalmamak gerekiyor, çünkü eğitimde görmüştük gelişim nöbetleşe devam eder. gelişim sadece boy ve kilo değil. bazı bebekler bu ay diş çıkarmaya başlayacak haliyle huysuz olacak, bazıları hasta oldu kilo verebilir. önemli olan bebeğini senin gözlemlemen. diğer ayki gelişmelere ve bu ayki gelişmelere bak. bebeğin sana herşeyi söyler. bizimki yaklaşık 800 almış.dhastalıktan kurtuldu kiloyu aldı :)) ama sanırım en az alınması gereken gram 400. maksimumu bilemiyorum maalesef (
Merhaba güzel anneler :) Uzun zamandır fırsat bulup yazamadım ama yazdıklarınızı okudum huzursuz rahatsız olan minik kuzulara Allah sifa versin inşallah Bizim de il dışından misafirimiz vardı pek girme fırsatım olmadi oglumda bik kac gündür cok huysuzdu bugün artık çıldırdı resmen tum eli surekli ağzında diş kaşıyici surdum rahatladi sustu eli ağzında sürekli bağırıyor elimle kontrol ettim elime minik bisey battı ağzını açıp baktım minik bir beyaz cok küçük bir pirinç tanesi gibi etrafi kırmızı daha 4 ayı tamamlamadi 19unda 4ay bitecek erken değil mi biraz? Bu gördüğüm diş mi ayyy ilk bebek bende bayağı evhamliyim tırnaği bazen uzun kalıyor acaba yara mı yaptı :18: Yardim edin guzel anneler yoksa ben dherseyi kafaya takıp deliricem sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?