2014 Şubat Anneleri

canımmm ne güzel bir gunn:)) güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle:))

Kızlar hepinize günaydın. İnşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız (ben de tabii).. Ben SAT'a göre 9+2 günlük hamileyim. Geçen hafta doktora gittiğimde doktorun ölçümüne göre 2 gün geriden geldiğini gördük. Gerçi doktor 2-3 günü kafaya takma bebiş iyi dedi ama ben çok korkuyorum. Hergün doktora gidip kalbini dinlemek istiyorum iyice paranoyak oldum galiba Bir de karnım hiç büyümüyor benim normal mi acaba?:18:

kız dur ne karın büyümesi:) benimki de hala düz ve 1 ay daha böyle olur diye tahmin ediyorum hatta dün doktora gittiğimde kotumu giydim ve öncekinden de bol oldu diyebilirim:))) rabbim karınlarımızın kocaman olduğu günleri de göstersin bize inşallah....

adanam adanam güzel adanammmmm:))) ya çok özledim oraları nasip olursa ağustosta gelecem oraya,tüm akrabalarım orda yaşıyor benim istanbulda dıdının dıdısı:) bici yicem,kebap yicemmm sonra birdaha kebap yiceemm:)))) bak sabah sabah daha kahvaltı etmeden ettiğim muhabbete bak:)))

Aman nebilim işlte :) Diyorum ya paranoyak oldum galiba. Ben geçen sene boş gebelik geçirdim ve bebeğim gelişmediği için kürtajla almak zorunda kalmışlardı Bu seferki hamileliğimde doktor iyi diyor ama ben korkularıma engel olamıyorum. 2 gündür midem bulanmıyor mesela neden bulanmıyor diye taktım kafaya şimdi. Allah'ım inşallah sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

al işte benden birtane daha:)))) ben de bir düşük yapmıştım ve kızlar genetik olarak anneye çeker derler yaa benim annem de hem düşük yapmış hem de karnında bebeği ölmüş ama 5 kardeşiz o da ayrı mesele:)))) ben de paranoya yapacam yaa diyorum ki acaba bu da ölür mü((( hatta 2 gündür midem bulanmıyor diye dün doktora gittim,bebeğin gelişimi mi durdu kalbi mi atmıyor diye ama hiçbirşeyi yokmuş sadece biraz kanama alanı oluşmuş progestan alıyorum bu yüzden....moralim bozulmadı değil ama umarım birşey olmaz

Olmaz inşallah tatlım yaa. Benim hamileliğimin başından beri lekelenme tarzında kanamam vardı. Ben de progestan kullandım. Bir haftadır kanama falan yok maşallah Çok sık görünüyormuş kanama bu dönemlerde. Doktor bile bazılarında hiç kanama olmuyor ama bebek yaşamıyor, bazılarında şakır şakır kanama oluyor sapasağlam bebekleri oluyor dedi. Sana ağızdan mı verdi doktor progestanı?

inşallah olmaz güzelim....ya ben işte içgüdüsel olarak gittim baktı gördü kanama alanını ve hiç lekem felan gelmedi benim ki hala da gelmiyor şükür kahverengi görmedim hiç....ağızdan verdi güzelim 200mg günde iki tane sabah ve gece tok karnına sonra salı günü gel kontrol edelim dedi umarım kurur o alan çünkü bu bebeği çok istiyorum....8+3 günlükmüş bebeğim ve 15,7 mm çıktı iyi dedi...

Slm kızlar. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri sizi takip ediyorum, size dahil olmam anca nasip oldu, allah nasip kısmet ederse bende şubat 2014 annesi olacağım, tahmini doğumum 11 şubatta, umarım hamileliğimiz boyunca burada güzel zaman geçeririz,

amin güzelim inşallah ama gel arada seni daha iyi tanıyalım:)))

:)))benim tam tersim desene, eylülde gelebilseydin keşke ağustos çok fena bilirsin, gerçi heryerde klima var..

1/2 günü kafana takma canım o fark ölçümle de ilgili olabilir, birkaç gün sonra o fark kapababilir de..dr una güven..göbek için erken aslında..ama mesela ben biraz kiloluyum zaten göbeğim vardı, benim aylardır kullandığım ilaçlar da karında şişkinlik yapmıştı zaten..bir de genetik benim ablam çok zayıf hamile kaldı onun da çıkmıştı hemen göbeği..diğer ablam da öyle..Ama iç karın genişse geç çıkıyor, bizim gelin 9 aylıktı 6 aylık gibi göbeği vardı, bir de zayıfsan geç belli olur zaten..inşallah kocaman olcak o göbişler merak etme:)

Canım tebrik ederim. İnşallah hep beraber Şubat ayında sağlıklı sıhhatli bebiş patlaması yaşarız

kızlaaar kahvaltıı yapmadım daha ve elma yiyorum şuan,içeriden kocacımın horlaması duyuluyor:) çook açııımmmmmm.....biri beni doyursuun:)))

Aynen ben de fitil olarak alıyorum ağızdan alınca yaptığı yan etkilerin hiç biri olmuyor, bir de fitilden sonra 15 dk yatmak gerekiyor gerçi sen yatmadan önce alıyomuşsun..

kızlaaar kahvaltıı yapmadım daha ve elma yiyorum şuan,içeriden kocacımın horlaması duyuluyor:) çook açııımmmmmm.....biri beni doyursuun:)))

Ben de aynı durumdayımm.. Eşim de erkenden nöbete gitti annemlerde istanbula döndü.. Uzun zaman sonra yalnız bir gün benim için.. Bugün kendim kendimi doyurucam:))

o zaman biraz bahseder misin kendinden?? kaç yaşındasın,ilk gebeliiğin mi,nerede oturuyorsun,çalışıyor musun,bebek ne alemde.......ayy ne sordum ama:)

canım 23 yaşındayım, bursada oturuyorum, ilk bebeğim olacak inşallah, çalışıyorum, bebeğimin şuan 8+4 olması gerekiyorda ama geçen doktora gittiğimde 4 gün geriden geliyor dedi ve şuan tahminen 8 haftalık olması gerekiyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…