Aman nebilim işlte :) Diyorum ya paranoyak oldum galiba. Ben geçen sene boş gebelik geçirdim ve bebeğim gelişmediği için kürtajla almak zorunda kalmışlardıBu seferki hamileliğimde doktor iyi diyor ama ben korkularıma engel olamıyorum. 2 gündür midem bulanmıyor mesela neden bulanmıyor diye taktım kafaya şimdi. Allah'ım inşallah sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlaaar kahvaltıı yapmadım daha ve elma yiyorum şuan,içeriden kocacımın horlaması duyuluyor:) çook açııımmmmmm.....biri beni doyursuun:)))
Ben de aynı durumdayımm.. Eşim de erkenden nöbete gitti annemlerde istanbula döndü.. Uzun zaman sonra yalnız bir gün benim için.. Bugün kendim kendimi doyurucam:))
ilkinde bende aynışeyi yaşadım cok kötü bi duygu ama bu sefer saglıklı allahıma şükürler olsun allah tüm bebeklere saglık versin kucamıza alma nasip etsin
Ne güzel evdesin en azındanben çalışıyorum az önce peynir simitle kahvaltı yaptım. Öğlene Allah Kerim :)
Ne güzel evdesin en azındanben çalışıyorum az önce peynir simitle kahvaltı yaptım. Öğlene Allah Kerim :)
Aminnnnnnnnnnnnnn canım yaa.. Valla ben bu ruh hali ile 9 ayı nasıl doldurucam bilmiyorum.
aaa Allah kolaylık versin sana işte o çok zor,ben doğurana kadar çalışmayı düşünmüyorum...
evet şimdi banada öyle geliyo ama gecti zaman nasıl gectini anlamıcaz canım bebegimizi kuçagımıza aldımız zaman
Canım tebrik ederim. İnşallah hep beraber Şubat ayında sağlıklı sıhhatli bebiş patlaması yaşarız
Ben çalışmasan evde düşüne düşüne daha çok deliririm heralde. Ama bazen yorucu olmuyor değil hani evde olsaydım dediğim çok oluyor.
tabi maalesef evde olunca insan kendini çook dinliyor ben de tv izliyorum,yakında kpss çalışmaya başlarım derken böyle geçer günlerim heralde....anaam bu arada kim kardesyan mı ne bebeğinin fotosunu yayınlamak isteynden 2 milyon dolar istemiş:))) ayy ben yüzbine veririm:)))
Canım tebrik ederim. İnşallah hep beraber Şubat ayında sağlıklı sıhhatli bebiş patlaması yaşarız
bişi sorucam siz hiç yağ sürmeye başladınız mı benim göğüslerim ve karnım dün itibariyle kaşınmaya başladı zaten göğüsler bombabi arkadaşım öğrendikten 2 hafta sonra başladı yağ sürmeye kakao yağı ve badem yağı sürüyodu sanırım yanlış yazmak istemem.. göğüslerine ve karnına pamukla sürüyodu size doktorunuz bişey söyledi mi bu konuda
bişi sorucam siz hiç yağ sürmeye başladınız mı benim göğüslerim ve karnım dün itibariyle kaşınmaya başladı zaten göğüsler bombabi arkadaşım öğrendikten 2 hafta sonra başladı yağ sürmeye kakao yağı ve badem yağı sürüyodu sanırım yanlış yazmak istemem.. göğüslerine ve karnına pamukla sürüyodu size doktorunuz bişey söyledi mi bu konuda
günaydın kızlar.
perş günü 2 muayeneme gittim bebişim büyümüş allaha şükür 2 cm olmuş. 4 hafta sonra 2li teste çağırdı.
ben hiçbirşey yiyemiyorum. ne yesem boğazıma takılıp kalıyor sanki biraz geçincede aynen geri çıkıyor.
hormonlardan kaslar gevşermiş ve sindirim yavaşlarmış bendede bu var şimdi.
sabah troid ilacımı içiyorum sanki o bile boğazımda kalıyor aşağı inmiyor çok rahatsız ediyor bu durum beni.
benim gibi olan varmı aranızda. yemek yiyemediğim için çok halsizim. sürekli yatmak istiyorum.
günaydın kızlar.
perş günü 2 muayeneme gittim bebişim büyümüş allaha şükür 2 cm olmuş. 4 hafta sonra 2li teste çağırdı.
ben hiçbirşey yiyemiyorum. ne yesem boğazıma takılıp kalıyor sanki biraz geçincede aynen geri çıkıyor.
sabah troid ilacımı içiyorum sanki o bile boğazımda kalıyor aşağı inmiyor çok rahatsız ediyor bu durum beni.
benim gibi olan varmı aranızda. yemek yiyemediğim için çok halsizim. sürekli yatmak istiyorum.
günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?