2014 Şubat Anneleri

ben onu duydum ama karın şişmeye başladı zaman catlak oluşmassın diye sürülüyo diye biliyorum badem yagını

dr dediği somalidekilerde doğuruyo korkma :) 20. haftaya kadar devam ederse o zaman vitamin takviyesine başlarız dedi
iyide canım neler neler çekiyor ama iş yemeğe gelince ağzıma bile süremiyorum. offfffff offfffffffffff

Yok tatlım ben başlamadım daha. Benim göğüslerim değil de karnım kaşınıyo, gerilmeye başladığı için heralde...

ben daha yeni 7 kilo vermiştim 59 a düşmüştüm şimdi alıcam fazlasıyla gerçi kilomu sporla verdim ama işte çatlamasından korkuyorum 2 hafta sonra doktora gittiğimde sorucam bişey süreyim mi diye benimki bişey demedi çünkü acaba sizin doktorlar söyledi mi diye merak etmiştim :26:

he yaa eskiler tarlaya gidermiş,köy ortamında nerde doktor nerde balık çatır çatır da doğururlarmış biz niye böyleyiz yaaaa:))) somali güzeldi ama haahahahah:)

kızlar acaba bende mi sorun var, ya benim daha hiç bulantım olmadı, öyle çok fazla yemek ayrımım da yok kokudan fazla etkilenmiyorum aşırı olmadıkça,

ögrendin zaman bizide bilgilendir canım ya

kızlar acaba bende mi sorun var, ya benim daha hiç bulantım olmadı, öyle çok fazla yemek ayrımım da yok kokudan fazla etkilenmiyorum aşırı olmadıkça,

ayy na güzel şanslısın işte hiç sorun etme,benimkilerde kesildi hem de kesilmemesi gereken dönemde ama bir sorun yokmuş bu arada annemin hiç bulantısı olmadı 5 hamileliğinde de ve hepimizde 4 kilonun üzerinde dünyaya geldik:)

canım sen şuan kaç haftalıksın, bide benim ilk öğrendiğimden beri böyle en fazla iki- üç defa olmuştur

he yaa eskiler tarlaya gidermiş,köy ortamında nerde doktor nerde balık çatır çatır da doğururlarmış biz niye böyleyiz yaaaa:))) somali güzeldi ama haahahahah:)

Canım aynen valla gecen gün eşimin köyüne gittik kadınlar anlatıo dogum hikayelerini günlerini falan ne bilecekler tabi sancı girermiş tarlada gidip bi tarafta doğurup gelirlermis. hatta birinin evinde misafir varmış onlara bile duyurmadan doğurmus düsün cığlık bile atmamıs yani cok sasırdım nsaıl becermisler die =))

canım sen şuan kaç haftalıksın, bide benim ilk öğrendiğimden beri böyle en fazla iki- üç defa olmuştur

canım ben 9.haftanın içindeyim yani 8 artı 4 üm...benim 6.haftadan 2 gün öncesine kadar çok bulandı hatta kalkamadım ve birden kesildi ben de şaşırdım doktora gittim dün birşey yokmuş umarım birdaha da yaşamam o bulantıları çok fena çünkü...

hadi yaaaa:)))) biz olsak dünyayı yıkardık:))) ya Allaha emanet yaşamışlar köydekiler aslında ne kadar bilirsen o kadar korkuyorsun onlar bilmedikleri için korku da yok stresste:)) ay zaten ben bunu da düşürürsen doğuda herhangi bir köye gitcem ne yiyorlarsa yicem,hangi tarlayı sürüyorlarsa sürecem demekki formül bu malum doğulular çatır çutur durumları:)))

Canım Ağustos Çok geç yaa Temmuz demiş olmasın. Ben de 22 Temmuz'da gidicem çünkü ikili test için.

valla canım hic bilmiorum sağlık ocağında öle dediler ilk gittiğimde kagıt vermislerdi onda da aynısı yazıo. 4 aylık olunca yapılıo demişti 2li tarama testi bide doktoruma soruyum olmazsa

Canım bende 10. haftanın icindeyim ama bana 29 ağustos ta gel dediler 2 li tarama testi icin. seninki nie böle erken yada benimki nie gec ki?

benim doktor çagırdı test için ha ftaya salı için 2 test 11 ile 14 hafta arası yapılıyomuş saglık ocagına gittim konrol için ordaki doktorda iki hafta sonra ikili test yaptırman lazım dedi bende doktor cagırdı haftaya salı gidicem dedi oda aynı şeyi söyledi 11 hafta geçti zaman 2 test yapılıyo dedi anlaşılır yazmısımdır inşallah

ya herkez bulantının olmasının iyi olmadığını söylüyor ama herkez de olup sende olmayınca merak ediyorsun neden olmuyor diye,herşeyin hayırlısı canım

Canım sürekli hareket diolar sabah ezanından basla gece yarısına kadar ev tarla bide inek falan varsa tim gün geziniolar ondan kolay oluo bence ve tabi bizim kdar cok arastırmadıkları icin =)

valla canım hic bilmiorum sağlık ocağında öle dediler ilk gittiğimde kagıt vermislerdi onda da aynısı yazıo. 4 aylık olunca yapılıo demişti 2li tarama testi bide doktoruma soruyum olmazsa

canım 4aylık olunca 3 lü tarama testi oluyo diye biliyorum saglık ocagındaki doktor 12 haftasında 2 testin olması lazım dedi bana kendi doktorumda o zaman çagırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…