selam kızlar... bu haftadan sonra midem bulanmaya başladı kokulara hassasiyetim var... tam bunda olmucak diye sevinirken... neyse sağlıkla gelsinler bunada şükür...
umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım...
herkes iyi çok şükür,Allah yardımcın olsun durum çok zor ama benimki geçti mesela tamamen olmasa da artık midem çok bulanmıyor galiba vucudum alıştı...
ne güzel valla... bendede son iki gündür başladı tersine herşey
ne güzel valla... bendede son iki gündür başladı tersine herşey
arkadaşlar şimdi hamileliğimiz yeni, önümüz ramazan , ben doktora sordum tutmanda bir sakınca yok ama ben tavsiye etmiyorum dedi ben de kararsız kaldım aranızda tutmayı düşünen var mı acaba?
bak birşey dicem güleceksin ben doktora gittim bulantım kesildi bebeğim mi gelişmiyor diye:) birşey yokmuş ama iyiki gitmişim kanama alanı oluşmuş progestan alıyorum bazen pimpiriklilik işe yarıyor:)))
Benimde son bir kaç gündür oluyor bulantım.Özellikle karnım acıktığında
Bugün biraz doğuma hazırlık listelerine baktım.Bebeğe de bildiğin çeyiz hazırlanıyorDün zıbın aldık biz kartal yuvasından
arkadaşlar şimdi hamileliğimiz yeni, önümüz ramazan , ben doktora sordum tutmanda bir sakınca yok ama ben tavsiye etmiyorum dedi ben de kararsız kaldım aranızda tutmayı düşünen var mı acaba?
Şimdi bir hastaneyle ilgili yorumlara baktım kk da.Doktorlar haftasonu ve akşamları doğuma gelmiyormuşBunu öğrenmek lazım hastaneler doktorun gelmesi konusunda garanti veriyor mu yoksa vermiyor mu...Kafama takıldı şu an
garanti etmiyorlar canım ve gece ya da haftasonu olursa nöbetçi doktor doğurtuyor eğer ille de kendi doktorunu istiyorsan konuşman lazım doktorunla ve ek ücret alır çünkü mesaiye girer...
kız dur onada yazık aslında,düşün bir bebek bekliyor baba olacak ama çok sevdiiği karısı sorun yaşıyor ve üzülüyor,sürekli yatıyor evinin düzeni değişti,artık onun öpmesini bile istemiyor sarılmıyor napsın o da insan bir yerde saçma davranabiliyor....tabi ne yaptığını bilmiyorum ama şuan gerginlik en son gereken şey eğer kocan pişmansa bence affetmeye değer ama yoook aynı ise getir burnundan:)
bilmiyorumkiiiii:) demin aradı ama açmadım
hata etmişsin bence açmalıydın,soğuk ta olsa konuşmalıydın çünkü merak etmiştir....ayyy birşey dicem ben bazen kavga etmeyi bile özlüyorum haa:)))
hata etmişsin bence açmalıydın,soğuk ta olsa konuşmalıydın çünkü merak etmiştir....ayyy birşey dicem ben bazen kavga etmeyi bile özlüyorum haa:)))
Burcun ne laurana. Bende bazen sırf kavga etmek için sebep ararım
bilmiyorum canım çok duygusalım durmadan ağlıyorum.bak ALLAH var herşeyi yapıyor ama bilmiyorum sanki hep kızgınım ona şimdi bile ağlıyorm benim bir haftadır yalnız yatıp korkmaktan psikolojim bozuldu galiba.kavga edesinmi varki yoksa bahanemi bulanmıosun:)
bak rehberlikçi sensin psikolojiyi benden iyi bilirsin:) ama ağlama seni anlıyorum bir önceki hamileliğimde düşmesin diye yatınca ben de ağladım galiba muhtaçlık hissi ve ben bu hallere düşecek kişimiydim durumu rahatsız ediyor,kolay mı düzenimiz değişiyor ve kendimize yediremesek te başkaları gayet iyi geçirirken biz neden böyleyiz diye üzülüyoruz galiba sanırsam:)
heheheheh yay burcuyum ben:)) senin burcun ne?? ayy demek ki tek değilmişim ay biz çok fenayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?