2014 Şubat Anneleri

Amigurumi bebeğimiz.. annem saolsun kucukken orgu ordururdu. Simdi isime yaradi

Eklentiler

• $20140804_145828.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $20140804_145858.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 40

Canim ben daha geçmedim sebzeye ama almayi dusunmuyorum. Tencerede agzi kapali sekilde pisirirsende oluyomus. Illa buharda pisirceksen de tencerenin icine tel suzgec yerlestir suya degdirmeden pisir

Canim ben daha geçmedim sebzeye ama almayi dusunmuyorum. Tencerede agzi kapali sekilde pisirirsende oluyomus. Illa buharda pisirceksen de tencerenin icine tel suzgec yerlestir suya degdirmeden pisir

Tesekkürler yorumun için canım😊

🙈🙉🙊

bu da ormeyi dusundugum koyun

Eklentiler

• $Screenshot_2014-08-04-15-28-32~2.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 39

Anaaam bayıldım ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ben de yapıcam kızıma, kafamı bir toparlayabilirsem. Hiç birşeye yetişemiyorum ki.. Maraton koşucuları gibiyim. Seninle irtibata geçerim yapacağım zaman :)))

Anam bu neeeee kız ışığı gören geliyor tözbe tövbeee :))))
Çok geçmiş olsun. Ateş yapan zor kısmı atlattınız. İnşallah çabucak geçer.
Kuzum msjını okudum çok sağol. Ben hala sana msj yazamıyorum.. Denedik mamayı ama maalesef onu da yemedi.. Kaşık maması, muhallebei vs. İstemiyor sıpa. Anca yoğurt yiyor, anlamadım ki...

ayy geçmişlerr olsunnn yaaa

Hüzooo nasıl oldu iştahsızlık durumları yaa. Ömrümü yedi sıpa, mama yemiyor...

Benim istahsiz oglan un çorbası ni ancak püskürttusade yoğurttan başka sevdiği bişey kesfedemedim halen. meyvelerden nefret ediyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah allah bu şubat bebişleri hep mi cins yav :)) Bizimki de sadece yoğurt yiyor. Annemin yaptığı miiiissss gibi tarhanayı da zebil etti, yemiyor..

Yoğurt kaşığının altına sebze püresi koyyoğurdu alıp onu bırakıyor çakal

nerdeydin canım gözükmüyordun. sen demi gittin tatile.

bez büyük geliyo olmasın zeren.ben ogluma 3 numara bazende 3 plus kullanıyorum . geçen gün öyle doldurmuş zor temisledim poposunuama hiç sizmamis dışarı. bende burda prima nin almanyada ki kardeşi olan Pampersi kullaniyorum

Ben tencerede süzgeç koyarak hasliyorum sebzeleri buharda

aynı cins bunlaristahsizlarkucak isterler. Yoğurt yerler. Yaw meyve demi sevilmez .yok yemiyor. un çorbası yaptım. püskürttu suratıma

aynı cins bunlaristahsizlarkucak isterler. Yoğurt yerler. Yaw meyve demi sevilmez .yok yemiyor. un çorbası yaptım. püskürttu suratıma

Akşamüstü bizim kontrolümüz var. Bakalım dru ne diyecek. Sıpa son 2 ayda sadece 300 gr kilo aldı yav...
Ama gayet mutlu mesut, halinden hiiiiiç şikayetçi değil hatun :)))

Akşamüstü bizim kontrolümüz var. Bakalım dru ne diyecek. Sıpa son 2 ayda sadece 300 gr kilo aldı yav...
Ama gayet mutlu mesut, halinden hiiiiiç şikayetçi değil hatun :)))

yaz burayada sosyoloji kiscen kaç kilo olmusinş ii kilo almıştır hanfendi

Yarım saattir bebiş uyuyor ve ben mutfakta dolanıp duruyorum. Yav akşama ne yemek yapacağıma dair hiiiiiç bir fikrim yok. Çıldırıcam yav. Ne pişireyim ki akşama..

maşallah çok tatlı olmuş bende oğluma uğur böcekli amigurumi yapacam minder şeklinde...ellerine sağlık marifetli anne çin malına karşı anne eli diyorum ben bişey yaptıkça

Çok geçmiş olsun canım
Super olmis bayildim yetenekli anne :)

Aynen yaa biseyi sevdiremedim su cocuga ilk aylar ne guzel emiyordu simdi ne emiyor ne bişey yiyor sadece meyve aldigim mamalari hic yemedi yogurt zorla bi kaşık Semenderin tarifi bebe buskuvisi yaptim organik organik anne sutu meyveyle karıştırdım 50ml yarisini tukure tukure yedi batırdı kendini anca banyo temizledi saclarina kadar mama kahvalti da sevmedi bir kaldi corba ins sever mahvetti bu oglan beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…