2014 Şubat Anneleri

iki gündür üst iç bacağımda böle bi haller oluyor.hani spor salonlarında sallayan masaj aletleri olurya böle ona değmiş gbi kalp atıyor gbi oluyor sanki kalbim hemen orda derinin altında atıyor gbi oy oy oy:)

bu arada sende bugün yat kalkma hiç madem yemeğinde yapıldı ayaklarının altına yastık koy tamam mı canım yat bugün

Evet kalkmasın eşide evdedir nazlansın biraz...

Bu arada spse inşallah sende hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.Bir an önce biter kanamaların akıntıların

iki gündür üst iç bacağımda böle bi haller oluyor.hani spor salonlarında sallayan masaj aletleri olurya böle ona değmiş gbi kalp atıyor gbi oluyor sanki kalbim hemen orda derinin altında atıyor gbi oy oy oy:)

Benimde o sağ baş parmağımda oluyor sanki parmağımın içinde pıt pıt bir şey atıyor

herkes dağıldı galiba abnada bu kadar radyasyon yeter bi kaç st:) öptüm sizi

inşallah canım ALLAH RAZI OLSUN hepimizi korusun

ayyy canlarım benim yaa kayınvaldem uyandı ben şimdi kaçar gelirim inşallah musait olursam,şimdi birşeyler aktı baktım beyaz akıntıymış sevindim....öpüyorum sizleri...

benimde bacagımda oluyo ya o atma işi

iyi pazarlar kızlar dün kontrole gittik maşallah bebiş çok iyiydi 10+1 idi dün 2 hafta sonra ikili tarama için çağırdı dr
baş popo 32.5mm
birde kan ilacı verdi
bebeğin kolu bacağı çok belli artık dedi
doğum tarihinide 3 şubat dedi

hayırlısı hakkımızda inş

Son düzenleme:

benimle aynı kaderi paylasanlar var demek ki cok üzüldüm sizin adınızıda =(

maşallah rabbim sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin inş.bizim de kontrolümüz yarın,inşallah her şey yolundadır

canım durumun zormuş gerçekten, allah yardımcın olsun ve sabır versin inşallah,

canim bendede olmuyo bulantı doktorum birsey olmaz iyi gecicek dedi hamileliyin

Selam kızlar benim gibi birilerini görmek sevindirdi. Herşey yolunda gider inşallah. Bende de yok bişi
Yiyebildiğiniz kadar faydalı şeyler yiyin, biz de sonradan başlarsak kusmaya o zaman kötü.
Gebeliğin ilerleyen döneminde beslenme daha önemli başlara göre.

kızlar birde ultrason topiğimi açsak herkez ultrason resimlerini eklese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…