evet evet açalımHatta bir de aldığımız cicileri ekleyebileceğimiz bir topik açalım
evet süper olur gerçi ben daha bebişe bişey almaya korkuyorum erken diye cinsiyeti öğreniyim o zaman tek tek alırız
bu arada benim gittiğim hastanede ultrason resmi çok kötü görünmüyor bile simsiyah paylaşsam bu ne dersinizo yüzden hastane değiştiricem
merhabalar bende ekim 2012 de anne olmayı beklerken doğumdan sonra meleğimi kaybettim
Rabbim nasip ederse eğer şubat sonunda inşş anne olacağım
merhabalar bende ekim 2012 de anne olmayı beklerken doğumdan sonra meleğimi kaybettim
iyi pazarlar kızlar dün kontrole gittik maşallah bebiş çok iyiydi 10+1 idi dün 2 hafta sonra ikili tarama için çağırdı dr
baş popo 32.5mm
birde kan ilacı verdi
bebeğin kolu bacağı çok belli artık dedi
doğum tarihinide 3 şubat dedi
hayırlısı hakkımızda inş
Allah tamamını erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..merhabalar bende ekim 2012 de anne olmayı beklerken doğumdan sonra meleğimi kaybettim
kızlar benim sol dizimde ne zaman duş alsam elim kadar bir yer kızarıp ateş gibi yanıyor.2 saate geçiyor.başına böyle bir alerjik durum gelen varmı
kızlar benim sol dizimde ne zaman duş alsam elim kadar bir yer kızarıp ateş gibi yanıyor.2 saate geçiyor.başına böyle bir alerjik durum gelen varmı
canım geçmiş olsun, umarım geçer tez vakitte
Doktora sordun mu bende de bazen kaşıntı oluyor ama o kadar uzun sürmüyor...
Bu arada 10 haftalık hamile olanlar var bakın ben ne buldum;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
bir hafta sonra bakarım bende kuzum
doktorum bizimle yani gebelikle ilgili değildir dedi
Acaba soğuk suyla mı duş alıyorsun ki. Ben soğuk suyla duş alınca benimde popomda olur.Avuç içi kadar kızarır kabarır filan :26::26:
yok çiçem ya.dur bakam böyle giderse cildiyeye giderim.çok sağol ilgin için
canım bende şimdi girdim kimse yok diyo çok üzülmüştüm, iyiki geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?