millet yaz günü geziyor tozuyor ben evde öle yatıyorum normal canım ya burda iki lafın belini kırınca zaman geçiyor bide birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz
valla canım bende senin gibi bütün evdeydim, burası iyi geliyor gerçekten,insan kendini rahat hissediyor,
evet tatlım sendemi yatıyorsun
canım benimki bebekle ilgili bir durum değil allaha şükür bu gün tatiliz eşimde bende ama eşim dışarı çıkmak istemeyince bütün gün yattık durduk canım, sen ne yapıyorsun çalışıyormusun nerede oturuyorsun kendinden biraz bahsedermisin
canım öğretmenim maraştayım ama böle geçen hafta kanama olunca ben yatıştayım.acaip tatile ihtiyacım vat yanapcam bilmiorum ama bebeğim herşeyden kıymetli inşallah düzelirim bilmiorumki uçakla geçsek uçağa hiç binmedim çokmu sallıyor kuzuma bişi olur mu of
valla canım böyle ne yapacağını bilmeden durmak gerçekten çok zor, inşallah durumun bir an önce düzelir ve istediğin tatile bebişinle birlikte kavuşursun canım
al progestanı dünya dönsün hehey:)
Merhaba ben de gunde 3 tane 200 mg progestan aliyorum hem midemi rahatsiz ediyordu hem de baş donmesi yapiyordu doktorum vajinadan alabilirsin hem yan etki yapmaz hem daha etkili dedi. Ben de dunden beri alttan aliyorum kanamayi hemen kesti yan etkisi de olmuyor
Merhaba arkadaşlar
Benim de 5 gün önce kanamam oldu doktorum proluton iğne verdi hiç kalkmadan yatacaksın dedi 5 gündür yatıyorum. Perşembe günü kontrolüm var. İnşallah bişey çıkmaz . Yaşadığım korkuyu anlatamam zaten. Allahım hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Canım sana da geçmiş olsun.
Aslında benim çok az kahverengi lekelenme olmuştu hemen doktora gittik ultrasonda baktı bebek iyi dedi bir de alttan muayene etti ama muayene esnasında çok acıdı anlatamam. Rahim ağzında erozyon görünüyor dedi fitil veRdi eve geldik 2 saat sonra çamaşırımda kan görünce aklım çıktı resmen. Aşırı değildi ama lekelenme kadar az da değildi. Hemen başka doktora gittim . Yine ultrasonda baktı bebek iyi dedi iğne ve istirahat verdi. Şimdi yatıyorum...
canım bana vermedi ama zaten versede sanırım mümkün değil kullanamam geçmiş oldun ne kadar oldu kanaman çok muydu benimkide 1 hafta önce oldu kesildi gbi çok şükür ama sarı lekelerle başım belada
kadın doktormuydu altan muayne yapan
Benim gebeligimin başinda oldu iki taneyle basladik geçti sonra yine başladi bu defa 3 eçikardi haplari ayrica iki defa igne oldum doktorum garantiye alalim dedi tam bitmişken evi badana yaptik çok yordum kendimi bu defa kahve lekeler kirmiziya dondu şimdi alttan alinca yine durdu artik yormuyorum kendimi hep yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?