ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM...bugun başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Hala nasıl oldu da delirmedim şaşırıyorum. Ömrümün yarısı gitti kızlar. Herkes dikkatli olsun diye yazıyorum bunu.
Feci bişey ya, kalp krizi geçirecektim nerdeyse. Allahtan düştüğü yer çimendi. Yüzükoyun düştü. Hemen vücudunu ve kafasını kontrol ettik.Çok şükür bişey olmadı...Çok da ağlamadı ama ben bittim resmen..
ben de ücretsiz izin aldım canım ama ben çalışamıyorum annnem gelecek haftaya bakalım kampa gircem inşsllah biter.sana da çok kolay gelsin arkadaşımah ahh keşke y.lisans doktora tezi falan olaydı be semender uzmanlık tezi yazıyorum.. uzman yardımcısıyım da bi kurumda... ücretsiz izindeyim ama gel gör ki tez yazmaktan kurtarmıyormuş bu beni...aralıkta teslim etmem lazım.. anlıyosundur halimi
Selam kızlar. Dun dr a gıttık. Kızım 64 cm ve 6700 gr cıktı.700 gr eksiği var dedi. Hormonsuz domates suyu ver dedi. Kahvaltıda pekmez ver dedi. Butun mevsim sebzelerinden corbasına atabilirsin ve et suyuyla yapabilirsin dedi. Ekstra vitamin verdi. İhtiyaclarını karşılasın diye. Bi de heralde yapısı oyle dedi.ondan zayıf. Onun dışında ben gözüne biraz kan oturdu diye almıştım.feci şekildede kasınıyordu. Uykusundan uyandıracak kadar.Alerjı olmuş dedi. Ikı damla verdi. Oyle işte
bugun başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Hala nasıl oldu da delirmedim şaşırıyorum. Ömrümün yarısı gitti kızlar. Herkes dikkatli olsun diye yazıyorum bunu.
Feci bişey ya, kalp krizi geçirecektim nerdeyse. Allahtan düştüğü yer çimendi. Yüzükoyun düştü. Hemen vücudunu ve kafasını kontrol ettik.Çok şükür bişey olmadı...Çok da ağlamadı ama ben bittim resmen..
Valla mı:)))))Vuuuuuuu su fotografa bak. Süper. Bayıldım sana
Canım çok geçmiş olsun.çok sağol yazdığın için de ayrıca.eşim kemerini takmak istemiyor her seferinde atışıyoruz bu yüzden.kızım rahatsız oluyor diye o da takmak istemiyor,ben de bir şey olur takalım diyorum hep.şimdi okudum ona da yazdığını.bugun
başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Gecmis olsun canım Allah korusun tum bebeklerimizi.bende bugun takside oto koltuguna yatirirken kafasini tavana carptim azicik. Beynim durdu esim napiyon deyince kendime geldim ayyy yavrum bisey oldu mu ki deyince cocuk sasirdi aglamaya basladi benim sesime şaşkınlığımabugun başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Çok geçmiş olsun canımbugun başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Selam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilimcunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin
su perisi canım aklına kötü şeyler getirmeSelam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilimcunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasinbugun başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Yok canım oğlum hiç kasimiyo.Erkek annelerine bir sorum olacak; benim oğlum ne zaman altını açsam pipisini yakalayıp kaşır gb bişeyler yapıyor bezin olduğu yan taraflari hep kirmizi acaba kasiniyor ondan mi siz de böyle seyler oluyor mu
geçmiş olsun babbo.ins geçer alerjisi.Selam kızlar. Dun dr a gıttık. Kızım 64 cm ve 6700 gr cıktı.700 gr eksiği var dedi. Hormonsuz domates suyu ver dedi. Kahvaltıda pekmez ver dedi. Butun mevsim sebzelerinden corbasına atabilirsin ve et suyuyla yapabilirsin dedi. Ekstra vitamin verdi. İhtiyaclarını karşılasın diye. Bi de heralde yapısı oyle dedi.ondan zayıf. Onun dışında ben gözüne biraz kan oturdu diye almıştım.feci şekildede kasınıyordu. Uykusundan uyandıracak kadar.Alerjı olmuş dedi. Ikı damla verdi. Oyle işte
Canım inşallah bir şey çıkmaz ben de dua etcem,Rabbim yavrunu sana,seni ona bağışlasın.buraya da yaz bizim de içimizi rahatlatan güzel haberini bekliyoruz.allahım esirgesin korusun onu inşallah kuzum benimSelam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilimcunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin
bugun başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Evet en kucuk bebek benımki cnm. Domates suyu cok ıyı dedı. Bı drumuz daha var ona da soracagım bakalım. 20 şubatta doğdu cnm.canım biizmkinden küçük bi seninki herelde nabcaz bu minnakları bilmem ben bugün kahvaltıyada başladım domatez suyumu dedi o ne işe yarıyomuş ki alerji yapmazmı ilk defa bebege domatez suyu duydum merak ettim faydası varsa bende veririm ondan soruyorum sneinki kaç dogumlu benim 8şubat 67cm 6850kilo corba sevmiyo pek kızım bende zorlamıyorum daha 6 ayı doldu meyveleri yiyo kahvaltıyada başaldık yogurt yiyo günde 2 kezde devam sütü içiyo bi ek gıda bi emme öyle besleniyoruz yeterli şimdilik iyice karıştırıp emmeden uzaklaşmasını istemiyorum biz yerken tattırıyorum patatez felan olsun yemeklerin suyuna minnacık ekmek ıslayıp veriyorum yok dicek kadar sadece dmak tadı olsun diye tatsın diye
Valla
Valla mı:)))))
Sagol cnm. İnşallah. Domates suyu cok iyi dedi. Kilo alımı için soylediğini zannetmiyorum. Ama verdiği vitamin iştah acıcı imiş. Gereksiz şişirecek mi diye sordum. Yok, gerekli vitaminleri alıp fazlasını atacak dedi.geçmiş olsun babbo.ins geçer alerjisi.
demek domates suyu dedi doktorunuz. kilo alımınami yardimci oluyomus bizdemi denesek
Canım insallah hic bir seyi yoktur yavrunun Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah aklına kötü şeyler getirme bizde de var terleme savlar hep ıslak bende enseden kestim saçları ama hala çok terliyor havalar çok sıcak zaten kontrollerini de yaptiriyormussun icini ferah tut dua edicem mutlaka sanaSelam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilimcunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?