2014 Şubat Anneleri

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM...

Ben
ben de ücretsiz izin aldım canım ama ben çalışamıyorum annnem gelecek haftaya bakalım kampa gircem inşsllah biter.sana da çok kolay gelsin arkadaşım

canım biizmkinden küçük bi seninki herelde nabcaz bu minnakları bilmem ben bugün kahvaltıyada başladım domatez suyumu dedi o ne işe yarıyomuş ki alerji yapmazmı ilk defa bebege domatez suyu duydum merak ettim faydası varsa bende veririm ondan soruyorum sneinki kaç dogumlu benim 8şubat 67cm 6850kilo corba sevmiyo pek kızım bende zorlamıyorum daha 6 ayı doldu meyveleri yiyo kahvaltıyada başaldık yogurt yiyo günde 2 kezde devam sütü içiyo bi ek gıda bi emme öyle besleniyoruz yeterli şimdilik iyice karıştırıp emmeden uzaklaşmasını istemiyorum biz yerken tattırıyorum patatez felan olsun yemeklerin suyuna minnacık ekmek ıslayıp veriyorum yok dicek kadar sadece dmak tadı olsun diye tatsın diye

allah korumuş canım snei çok iyi anlıyorum zeynebi yataktan düşürdüğümde ölücem sandım ayakalrımın nasıl titredigini hatırlıyorum öyle bişey hiç yaşamamıştım hiç o kadar korkmamıştım çok ağlamıştım ödüm koptu resmen rabbim bida yaşatmasın saol cnaım ben hep kitliyorum artık durmak sitemiyolar çokta hareketliler bebeka rabası düşmesede kendini atabilirler bi<im bebek arabası puset takılanalrdan hala pusetteyiz biz o yüzden kitliyorum benzeynebe güvenmiyorum hiç artık evde bile barikatlarımı aşıyo atlıyo çıkıyo odadan nasıl yapıyo bilmiyorum artık odadan odayada gezmeye başladı misafir odasında bıraktım mutfakta buldum bugün hiçbişeyi ortada bırakmaya gelmicek artık

Canım çok geçmiş olsun.çok sağol yazdığın için de ayrıca.eşim kemerini takmak istemiyor her seferinde atışıyoruz bu yüzden.kızım rahatsız oluyor diye o da takmak istemiyor,ben de bir şey olur takalım diyorum hep.şimdi okudum ona da yazdığını.

Gecmis olsun canım Allah korusun tum bebeklerimizi.bende bugun takside oto koltuguna yatirirken kafasini tavana carptim azicik. Beynim durdu esim napiyon deyince kendime geldim ayyy yavrum bisey oldu mu ki deyince cocuk sasirdi aglamaya basladi benim sesime şaşkınlığıma

Çok geçmiş olsun canım dedigin gibi bir anlik dikkatsizlikte bile olabiliyor bir şeyler biz de yoruluyoruz normal olarak insanlik hâli hepimizin başına gelebilir Allah korumuş meleğini çok şükür bir sey olmamış

Selam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilim cunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin

Selam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilim cunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin

inşallah bişi yoktur canım raBBİM KORUSUN BİDA YAŞATMASIN ÖYLE BÜYÜK Bİ ACIYI UZUN ÖMÜRLER VERSİN SAĞLIKLA İÇİM Bİ TUHAF OLDU NELERE KATLANIYO İNSAN BAŞA GELİNCE DUA EDİCEM CANIM benim kızmında başı çok terliyo hatta ensesindeki saçları kestik geçen komşum makas attı dayanamadı su gb oluyo yattı yerde yasytıgıda sacı uzunsa kes istersen

su perisi canım aklına kötü şeyler getirme

baş terlemesi bizde 3 aydır var.yattigi yer su dökülmüş gibi baş kısmına bişey seriyorum

kontrollerinide yaptiriyomussunuz.

ins bişey çıkmayacak rabbim yardımcınız olsun.yawruna sağlıklı uzun ömürler versin.

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasin

Erkek annelerine bir sorum olacak; benim oğlum ne zaman altını açsam pipisini yakalayıp kaşır gb bişeyler yapıyor bezin olduğu yan taraflari hep kirmizi acaba kasiniyor ondan mi siz de böyle seyler oluyor mu
Yok canım oğlum hiç kasimiyo.

pipisinide hiç yakalayamadi daha

bi doktor sitesinde okumuştum bazı bebekler bu aylarda pipisiyle oynamaya baslarmis

geçmiş olsun babbo.ins geçer alerjisi.

demek domates suyu dedi doktorunuz. kilo alımınami yardimci oluyomus bizdemi denesek

Canım inşallah bir şey çıkmaz ben de dua etcem,Rabbim yavrunu sana,seni ona bağışlasın.buraya da yaz bizim de içimizi rahatlatan güzel haberini bekliyoruz.allahım esirgesin korusun onu inşallah kuzum benim

Canım çok büyük geçmiş olsun

Evet en kucuk bebek benımki cnm. Domates suyu cok ıyı dedı. Bı drumuz daha var ona da soracagım bakalım. 20 şubatta doğdu cnm.

Valla

Valla mı:)))))
Kız hem valla hem billa

geçmiş olsun babbo.ins geçer alerjisi.

demek domates suyu dedi doktorunuz. kilo alımınami yardimci oluyomus bizdemi denesek
Sagol cnm. İnşallah. Domates suyu cok iyi dedi. Kilo alımı için soylediğini zannetmiyorum. Ama verdiği vitamin iştah acıcı imiş. Gereksiz şişirecek mi diye sordum. Yok, gerekli vitaminleri alıp fazlasını atacak dedi.

Canım insallah hic bir seyi yoktur yavrunun Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah aklına kötü şeyler getirme bizde de var terleme savlar hep ıslak bende enseden kestim saçları ama hala çok terliyor havalar çok sıcak zaten kontrollerini de yaptiriyormussun icini ferah tut dua edicem mutlaka sana

Haksever, ne güzel içini döküp rahatlamışsın...bazen aynı şeyleri ben de yaşıyorum,sıkıntıdan stresten yüzümde sivlceler çıkıyor,rengim soluyor,bide saçımdaki beyazlar dahada arttı,(boyamadım hamilelikten buyana) aynaya baktığımda moralim daha da bozuluyor ne hale geldim diye...bazen ben de anneliği beceremediğimi düşünür kendime kızarım,gerçekten de hem eve hem çocuğa hem kocaya hem misafire yetişmek çok zor oluyor...malesef ki kadınız,sorumluluğumuz çok fazla ve mecburen güçlü olup herşeye katlanıyoruz...
Yalnız kızına haksızlık yapıyorsun beni sevmiyor diye...seviyor hem de çookkk seviyor annesini,arada huysuzluk yapacak ki bebek olduğunu hatırlatsın:)
Sosyoloji çok geçmiş olsun,okurken bile tüylerim diken diken oldu...
Superisi,çok üzüldüm canım...Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna...benim kızımın da başı çok terliyor,öyleki başını koyduğu yer su içinde kalıyor...hava çok sıcak bunu da hesap etmek lazım,hemen kötüye yorma,dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…