2014 Şubat Anneleri

kızlar benim oğlan hala desteksiz oturamıyor desteklide oturmak istemiyor sürekli kaykılıyor siz nasıl alıştırdınız yada mama sandalyesine bağlasam dik pozisyona gitsem alışır mı acaba...

canım benimkide dogru düzgün oturamıyo 2 gündür bırakıyorum artık oturuyo oturamıyo diye bırakmamazlık yapma iki büklüm oluyo düşüyo ama baya baya alıştı bırakmadan alışmıyolar herelde destekli oturtamıyorum durdugu yerde durmuyoki yastık koyucamda orda oturcak nerdeeeeeeeeeeeeeeeee :)

:) duramıyorum annneeeee diyor bizim sıpalar yastıkları tek tek atıyor sonra hop istediği pozisyona geliyor ve hedefe kitlenerek gidiyor(dönerek) eskiye göre daha iyi eskiden ayaklarına bakacak diye 2ye katlanıyordu şimdi biraz daha iyi duruyor ama sürekli ayakta durmak istiyor tut beni kalkayım diyor sence mama sandalyesi işe yarar mı yoksa yastıkla denemeye devam mı edeyim...

Hiiiic sanmiyorum tatlim. Bu sefer oturup dinlencek daha fazla karistircak

Rica

rica ederim. Kilo kolay verilir ama belki bi daha bu duyguyu yaşayamayacağız

Evet tatlm aynen öyle

Evet cnm duymuştum ben. Ama denemedim tabi. Bizim burda komşularımız var, inekleri olan. Sütü onlardan alıyorum. Bi ara kayınvalidemlerin bi ineği vardı. Tereyağı, peynir, yoğurt, çökelek ne ararsan vardı. Sonra rahatsızlandı sattılar. Komşunun ineğine kaldık. Maya bulmakta da zorlanmıyorum hiç bu durumda. Bi ara ben tereyağıyla mayalıyordum.şeker gibi oluyordu ve bir hafta bile kalsa ekşimiyordu. Onun dışında bazı marketlerde el yapımı yoğurt satılıyor. Adamların eşleri mayalıyor, markette satıyorlar. Tanıdık felan olunca arada alıyorduk, bebekten önce.

Meyve sebze konusunda da annemlerin bahçesinde elma, armut, şeftali, salatalık, patlıcan, biber, incir, cennet elması, erik ne ararsan var. Annem verdi hep sagolsun. Halen o şeftalilerden yediriyorum. Yumurtayı da annemlerin komşusunun tavukları var, ondan satın alıyorum. Normalde satmıyor da bebeğime yedirecem diye bana veriyor. Kendileri için yetiştiriyorlar. Bıldırcın yumurtaları bile var.
Yani ben bu konuda rahatım çok şükür.

Kızlar bu arada kızım kahvaltısını yedireceğim zaman çığlık atarak ağlıyor. Hiç istemiyor. Bi kaşık bile koyamadım ağzına canımın. Çok üstüne gitmiyorum. Aşı bayağı rahatsızlık verdi ne yapacagını bilmiyor kuzum.

Bu arada 6. Ay aşılarınız 3 bacak mıydı? Tetanoz verdiler mi koldan? Lütfen cevapsız bırakmayın

2 bacak 1 kol ve 2 damla ağız olarak yapıldı...

Annenlerin adresini ver. Biz oraya taşınıyoruz

kızlar benim oğlan hala desteksiz oturamıyor desteklide oturmak istemiyor sürekli kaykılıyor siz nasıl alıştırdınız yada mama sandalyesine bağlasam dik pozisyona gitsem alışır mı acaba...

Canım sen çok şey bekliyosun oğluşundan :)) Benim kızım hemen hepinizin bebişinden büyük. 30 Ocak doğumlu ve halen oturamıyor. Yuvarlana yuvarlana gidiyor. Her bebek farklı, rahat ol sen

Herkese günaydıııın bu arada. Minnoş uyurken 2 satır yazayım dedim, uyanıyor sıpa. Optuk :)))

Selam kızlar meyvelere geçtik geçeli lekeler çıkmıyo hele şeftali karardikca karariyo siz nasıl geciriyosunuz dalan roxy bahar çiçekleri kullanıyorum 30 derecede mis gibi kokuyodu Lekesiz ek gidaya geçtik pis olduk

BENİMKİ MAMA SANDALYESİNİ HOPALAYI VE YÜRÜTECİ SEVMİYO BENİM KOLUM BACAM YÜZÜMÜ YOLMAK ÜSTÜMDE TEPİNMEK DAHA EĞLENCELİ GELİYO ONA :/

çok şanslısın çoooooooooooook ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…