kızlar benim oğlan hala desteksiz oturamıyor desteklide oturmak istemiyor sürekli kaykılıyor siz nasıl alıştırdınız yada mama sandalyesine bağlasam dik pozisyona gitsem alışır mı acaba...
:) duramıyorum annneeeee diyor bizim sıpalar yastıkları tek tek atıyor sonra hop istediği pozisyona geliyor ve hedefe kitlenerek gidiyor(dönerek) eskiye göre daha iyi eskiden ayaklarına bakacak diye 2ye katlanıyordu şimdi biraz daha iyi duruyor ama sürekli ayakta durmak istiyor tut beni kalkayım diyor sence mama sandalyesi işe yarar mı yoksa yastıkla denemeye devam mı edeyim...canım benimkide dogru düzgün oturamıyo 2 gündür bırakıyorum artık oturuyo oturamıyo diye bırakmamazlık yapma iki büklüm oluyo düşüyo ama baya baya alıştı bırakmadan alışmıyolar herelde destekli oturtamıyorum durdugu yerde durmuyoki yastık koyucamda orda oturcak nerdeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Hiiiic sanmiyorum tatlim. Bu sefer oturup dinlencek daha fazla karistircakzerencin takmıyorum zorlamakta istemiyorum aslında sürekli ayakta durayım yada dönerek gidiyim diyor biraz otursa bende rahat ederim diyorum çünkü dönerek evi talan ediyor kafasını vuruyor lap lap bir dönüşü var koca adam vursa canı yanar benimkinde tık yok yeni ne öğrenirse sürekli onu yapıyor ya bende dedimki oturmayı öğrenirse belki oturur :)
olabilir kuzum belki bu sayede zayıflarım bende :) çok kilo vermem lazım çooook....Hiiiic sanmiyorum tatlim. Bu sefer oturup dinlencek daha fazla karistircak
Bu arada avatarin cok tatli olmus :)olabilir kuzum belki bu sayede zayıflarım bende :) çok kilo vermem lazım çooook....
sağol kuzum oğlumun totusu o :)Bu arada avatarin cok tatli olmus :)
Rica
rica ederim. Kilo kolay verilir ama belki bi daha bu duyguyu yaşayamayacağız
Canlarım,alıntı yapmak istiyorum ama hepsini okuyayım derken geri dönmek zor oluyor.annem geldi ben tezi yazayım diye ama kızım aynı evin içinde bile bensiz durmuyor.çok zorlanıyorum,ne yapacağımı bilemiyorum.annem de çok şımarttığımı düşünüyor ama yavrucak benden başka kimseyle uzun süre kalmadı ki ne yapsın
Organik beslenme konusunda zeren'e katılıyorum.nice tıp profesörleri ekranlarda pazar sahiplerini karşılarına alma pahasına bas bas bağırıyorlar şunu bunu yemeyin diye.elbette siz de haklısınız ne kadar sakınaniliriz ama imkanımız ölçüsünde sakınmalıyız diye düşünüyorum.insan isterse her şeyi yapar.blogda bununla ilgili bir yazı yazmıştık iki hafta önce.dilerseniz isteyince neler yapılabiliyormuş bi göz atın.
Bu arada limondan yoğurt yapımını duyan var mı merak ettim?:)
2 bacak 1 kol ve 2 damla ağız olarak yapıldı...Kızlar bu arada kızım kahvaltısını yedireceğim zaman çığlık atarak ağlıyor. Hiç istemiyor. Bi kaşık bile koyamadım ağzına canımın. Çok üstüne gitmiyorum. Aşı bayağı rahatsızlık verdi ne yapacagını bilmiyor kuzum.
Bu arada 6. Ay aşılarınız 3 bacak mıydı? Tetanoz verdiler mi koldan? Lütfen cevapsız bırakmayın
Sagol tatlm. 3 bacak dendi diye hatırlıyorum da. Kolundaki biraz şişti. Oyle bi şey oldu mu sizde?2 bacak 1 kol ve 2 damla ağız olarak yapıldı...
yok canım şişme olmadı ama hala huysuzuz 1 hafta geçmesine rağmen sinirli...Sagol tatlm. 3 baak dendi diye hatırlıyorum da. Kolundaki biraz şişti. Oyle bi şey oldu mu sizde?
Evet tatlm aynen öyle
Evet cnm duymuştum ben. Ama denemedim tabi. Bizim burda komşularımız var, inekleri olan. Sütü onlardan alıyorum. Bi ara kayınvalidemlerin bi ineği vardı. Tereyağı, peynir, yoğurt, çökelek ne ararsan vardı. Sonra rahatsızlandı sattılar. Komşunun ineğine kaldık. Maya bulmakta da zorlanmıyorum hiç bu durumda. Bi ara ben tereyağıyla mayalıyordum.şeker gibi oluyordu ve bir hafta bile kalsa ekşimiyordu. Onun dışında bazı marketlerde el yapımı yoğurt satılıyor. Adamların eşleri mayalıyor, markette satıyorlar. Tanıdık felan olunca arada alıyorduk, bebekten önce.
Meyve sebze konusunda da annemlerin bahçesinde elma, armut, şeftali, salatalık, patlıcan, biber, incir, cennet elması, erik ne ararsan var. Annem verdi hep sagolsun. Halen o şeftalilerden yediriyorum. Yumurtayı da annemlerin komşusunun tavukları var, ondan satın alıyorum. Normalde satmıyor da bebeğime yedirecem diye bana veriyor. Kendileri için yetiştiriyorlar. Bıldırcın yumurtaları bile var.
Yani ben bu konuda rahatım çok şükür.
kızlar benim oğlan hala desteksiz oturamıyor desteklide oturmak istemiyor sürekli kaykılıyor siz nasıl alıştırdınız yada mama sandalyesine bağlasam dik pozisyona gitsem alışır mı acaba...
Bir laf vardır bilir misin, " sen deli oğlunu akıllandır, deli kızını evlenince el oğlu akıllandırır" derlerIns o gunleri de goruruz canim. Yalniz benim kiz bana cektiyse anca evlenince girer mutfaga
Annenlerin adresini ver. Biz oraya taşınıyoruz
Anladım canm. Bi çıkıntı var dokununca. Neden oldu acaba?yok canım şişme olmadı ama hala huysuzuz 1 hafta geçmesine rağmen sinirli...
:) duramıyorum annneeeee diyor bizim sıpalar yastıkları tek tek atıyor sonra hop istediği pozisyona geliyor ve hedefe kitlenerek gidiyor(dönerek) eskiye göre daha iyi eskiden ayaklarına bakacak diye 2ye katlanıyordu şimdi biraz daha iyi duruyor ama sürekli ayakta durmak istiyor tut beni kalkayım diyor sence mama sandalyesi işe yarar mı yoksa yastıkla denemeye devam mı edeyim...
Evet tatlm aynen öyle
Evet cnm duymuştum ben. Ama denemedim tabi. Bizim burda komşularımız var, inekleri olan. Sütü onlardan alıyorum. Bi ara kayınvalidemlerin bi ineği vardı. Tereyağı, peynir, yoğurt, çökelek ne ararsan vardı. Sonra rahatsızlandı sattılar. Komşunun ineğine kaldık. Maya bulmakta da zorlanmıyorum hiç bu durumda. Bi ara ben tereyağıyla mayalıyordum.şeker gibi oluyordu ve bir hafta bile kalsa ekşimiyordu. Onun dışında bazı marketlerde el yapımı yoğurt satılıyor. Adamların eşleri mayalıyor, markette satıyorlar. Tanıdık felan olunca arada alıyorduk, bebekten önce.
Meyve sebze konusunda da annemlerin bahçesinde elma, armut, şeftali, salatalık, patlıcan, biber, incir, cennet elması, erik ne ararsan var. Annem verdi hep sagolsun. Halen o şeftalilerden yediriyorum. Yumurtayı da annemlerin komşusunun tavukları var, ondan satın alıyorum. Normalde satmıyor da bebeğime yedirecem diye bana veriyor. Kendileri için yetiştiriyorlar. Bıldırcın yumurtaları bile var.
Yani ben bu konuda rahatım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?