2014 Şubat Anneleri

hadi hayırlısı bakalım gerçi bende asıl yarın gidicektim kanama olunca 2 kere gittim daha ondan önce

yerim nazlarını rabbim bağışlasın razıyım:)sağlıklı hayırlı olsun inşallah

konuşmamızın daha sağlıklı bir yolu olsa keşke radyasyondan korkuyorum yaaaa

valla bırakmama gerek yok normal yemme kilo için yeterli malesefte iii yemek yapıyorum ama şimdi benim istediklerimi eşim yapamaz yapacak kimsede yok inşallah almm 10 dan fazla doğumdada 5 i gitse o bile çok şişko

1 50 boyunda 74 kilo ile hamile kaldım kilolu anne adayıyımmm...ama hıç birşeyı düşünmüyorum inanınnn yeterki sağlıkla gelsin de... bız spor yapar diet yapar emzirir veririr kiloları canınızın istediğini yıyınnnnnn:)))zaten ilk 3 ay kiloyu veriyorsunuz 3 4 kilo gider kilolu anneler genelde verior...ve ayrıca kilolu anneler çok kilo almıyor gebeliktee..

evet bebğim sağlıkla benim olsun çok istiyorum rabbim nasip et

canım kilo almaktan korkmamın tek sebebi var o da bebişim, kilo alırım da ona zarar veririm korkusu var yoksa kaç kilo aldığım çok umrumda değil, ben zaten kiloluyum hemde sizin bahsettiğiniz kilolardan biraz daha fazla ondan korkum en çok da

bebeğedemi zarralıymış

bebeğedemi zarralıymış

öyle okumuştum canım hamile kalmadan önce biraz araştırmıştım, tabi herkez de aynı şey olmuyor ama yinede genelinde böyleymiş, çok kilo olduğu zaman tansiyon, şeker bunlar çıktığı zaman bebeği de etkiliyor muş, işte korkum bundan

ben varım canım peki neden bişi yokken yüksek dozda ve bu kadar uzun kullanıyorsun

bilmem neden hadi bişi gördü dicek olsam görmeden verdi... ben tüp bebek için iğne vurundum ama çatlatma iğnemi unutup bigün geç vurunca yumurtalarım toplamadan önce çatladı yani erken çatladı tüp bebeği iptal ettik tam adet günümde hiç gebeliği düşünmeden karnım arıyo die saglık ocana gittim idrar testinde cıktı hemen doktorumu aradım agrımda var diye oda hemen progestana başla günde 3 kez dedi ... cumaydı ..pazartesi doktora gittim hamilelik hormonunun etkisiyle vucut uyarılmaya devam ediyo büyüyen bi yumurtan var dedi keseyi gördük kan testide 2ye katlamıştı herşey normla dedi ama 2 gün kan sulandırıcı iğne ve dostinex kullandım 2gün sonra terar kontrole gittim büyüme durmuş yumurtanın yani sorun ortadan kalktı iğne ve ilacı bıraktım ama progestana devam ediyorum hala günde 3tane.... bu cuma 12sinde gidicez 15 gün sonra carmıştı bakalım inşallah herşey yolundadır ... allaha şükür ben iyiyim iştahım halim de iyi umarım bebeğimde iyidir çok özledim

herkeze iyi akşamlar inşallah yarın 5 ten sonra görüşürüz dikkat edin kendinize ve bebişlerinize

Hayırlı akşamlar kızlar 8.haftamıza gireceğiz yarın mide bulantısı baş dönmesi vs.. yok çok şükür ama bel ağrım var daha şimdiden bel ağrısı normal mi sizce?

kızlar çarşamba günü doktor kontrolüm vardı..sanırım yarın gideceğim..hafif lekelenmem oldu az önce..düşük riskin olabilir demişti doktor..kanama alanı var demişti..dua edin lütfen inşallah bebeğim benimledir

geçmiş olsun inşallah bişi olmaz haber ver bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…