canım doktor haaaaaannnnnnnııımm benı ilk muayne keseyı gördü kesemız 4 haftalıkken 7.9 mm di sonra bana dediki 3 hafta sonra gel yanı çarşamba gününe 2. muayneyı verdi bende henüz görmedim kalp atışı duymadımm henüz çarşamba allah nasip kısmet ederse...sadece mınıcık kesemı görmuştum 4. haftamda..:)şimdi de çok heyecanlıyımmm...
Nasilsa bitti diye dusundum ama yanilmişim eşim benden çok yoruldu bana sen kalkma dedi ama dayanamadim işte yoksa normalde herseyi o yapiyor ben hep yatiyorum. Sanirim bebeklerimiz çok nazli olacak. Bulantim yok sadece bazi yiyecekleri yemek istemiyorum tiksiniyorum o kadar
valla bırakmama gerek yok normal yemme kilo için yeterli malesefte iii yemek yapıyorumama şimdi benim istediklerimi eşim yapamaz yapacak kimsede yok inşallah almm 10 dan fazla doğumdada 5 i gitse o bile çok şişko
1 50 boyunda 74 kilo ile hamile kaldım kilolu anne adayıyımmm...ama hıç birşeyı düşünmüyorum inanınnn yeterki sağlıkla gelsin de... bız spor yapar diet yapar emzirir veririr kiloları canınızın istediğini yıyınnnnnn:)))zaten ilk 3 ay kiloyu veriyorsunuz 3 4 kilo gider kilolu anneler genelde verior...ve ayrıca kilolu anneler çok kilo almıyor gebeliktee..
1 50 boyunda 74 kilo ile hamile kaldım kilolu anne adayıyımmm...ama hıç birşeyı düşünmüyorum inanınnn yeterki sağlıkla gelsin de... bız spor yapar diet yapar emzirir veririr kiloları canınızın istediğini yıyınnnnnn:)))zaten ilk 3 ay kiloyu veriyorsunuz 3 4 kilo gider kilolu anneler genelde verior...ve ayrıca kilolu anneler çok kilo almıyor gebeliktee..
bebeğedemi zarralıymışcanım kilo almaktan korkmamın tek sebebi var o da bebişim, kilo alırım da ona zarar veririm korkusu var yoksa kaç kilo aldığım çok umrumda değil, ben zaten kiloluyum hemde sizin bahsettiğiniz kilolardan biraz daha fazla ondan korkum en çok da
bebeğedemi zarralıymış
ben varım canım peki neden bişi yokken yüksek dozda ve bu kadar uzun kullanıyorsun
normal olmayınca gitmiyor mu 7 iyiymiş ya:)[/QUOT
gitmiyor diyo biliyorum, bence de 7 çok iyi, bir an da o kadar çok kilo hiç vermemiştim)
Sezeryanda da gidiyor kızlar hatta ablamlardan biri doğumdan sonra 9 kg vermişti ama bebişimiz 4 kg doğmuştu
kızlar çarşamba günü doktor kontrolüm vardı..sanırım yarın gideceğim..hafif lekelenmem oldu az önce..düşük riskin olabilir demişti doktor..kanama alanı var demişti..dua edin lütfen inşallah bebeğim benimledir
Güzel haberlerini bekliyoruz canım korkma hiç, bende aynısını yaşadım.. Hatta bildiğin kanamaydı.. Seninle bebeğin inşallah..
kızlar çarşamba günü doktor kontrolüm vardı..sanırım yarın gideceğim..hafif lekelenmem oldu az önce..düşük riskin olabilir demişti doktor..kanama alanı var demişti..dua edin lütfen inşallah bebeğim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?