iyi akşamlar kızlar... öncelikle kanaması olan arkadaşlarımma geçmiş olsun diliyorum. umarım bol bol dınlenıpp tekrardan böyle uzucu bı durum yaşamazsınız.. ben bugun baş ağrısı bulantıyla bırlıkte çıkardımmm ilk kez açılışımı yapmış bulundummm.. sanırım iştah kaybım başlıyor... yemek yıyınce kötü oluyorummm..umarım kısa surede bu durumuda atlatırıyz.. bunlar hamileliğin tuzu bıberii.. sonra çok mutlu oldummm:) şimdi daha ıyıyımm en azından bulantım az. szlerde durumlar nasıl?
Evet canım doktordu kendisi
gezenti geldi hanımmmmmm
dağları bayırları batikaları aştım çamlı daglara cıktım miss gb oksijen sarhoşuyum ramazan öncesi son pikniğimizi yaptık çok güzel bir gündü
kızlar bebğimin gelişmemesinden çok korkuyorum sağlıklı olsun inşallah ama kilo almaktanda korkuyorumzaten hamilelikten önce maşallah 12 kilo kadar fazlam vardı.sonra bomba gbi olmak istemiyorum bunun için birbirimize destek olsak napsak napsak yaaa bide öle 0 kilonun üstünde alırsam ben bittim demektir.bu arad doğumda kaç kilo kaybediyoruz bilen varmı
canım benim bende aynı korkulara sahibim kilo alırsam diye yediklerime çok dikkat ediyorum, şuana kadar hiç kilo almadım inşallah bundan sonrada iyi bir şekilde gider ve birbirimize yardımcı oluruz
gezenti geldi hanımmmmmm
dağları bayırları batikaları aştım çamlı daglara cıktım miss gb oksijen sarhoşuyum ramazan öncesi son pikniğimizi yaptık çok güzel bir gündü
biraz saçma geldi alttan muaynede gnelde byan doktorlar yapıyorlar ondan sordum aman dinlen bak tatlım
progestanı ağzından içenler mi var:44: ben vajinadan alıyorumda hiç kanama yokken ögrendigimden beri kullanıyorum günde 3 kez 200mmlik yani 14 hazirandan beri kullanıyorum 3.cü kutudayım şuan
Dinleniyorum artık canım. Sen de dikkat et kendine. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ...
oh maşallah valla canım biz ev hapsindeyiz en iiisni yapmışsın
evet cnm senle tahmını doğumlar aynıı ama bı kaç gun oynayabılır çünkü ben 31 günde 1 adet olan bırıyım bat 12 mayıs:)) bu arada aynıı sorun bendede var varsa yoksa meyve yıyorummmm onun dışında bişe yıyemıyorum yedıklerimide çıkarıyorum.. mesela şunu anladım ki vucudumm istemediği şeyın sıntyalını verıyor örnekk ekmek sulu yemek yıyemıyorummm şuan ..şuan varsa yoksa meyveler en çokta elmaaa:)canım senle aynı günmüşüz gerçi doktora göre daha bugün 7+1 iz ama 16 sı diyor.benim iştahımda hiç yok ama durmadan meyve yiyorum napim ilaçları aç içemiyorum bide serin serin ii geliyor.ama ben parfüme evin havasızlığına eşimin nefesine herzaman hasta olduğum kokusuna kendi kokuma bile dayanamıyorum çıkaracak gbi oluyorum ama çıkmıo çıksa daha iii bence
ben 3 kilo aldım ama kanamadan önceydi öle galeyana geldim zaten ben 3 kiloyu bir günde alabilirim kilo almada üstüme yok maşallah
evet cnm senle tahmını doğumlar aynıı ama bı kaç gun oynayabılır çünkü ben 31 günde 1 adet olan bırıyım bat 12 mayıs:)) bu arada aynıı sorun bendede var varsa yoksa meyve yıyorummmm onun dışında bişe yıyemıyorum yedıklerimide çıkarıyorum.. mesela şunu anladım ki vucudumm istemediği şeyın sıntyalını verıyor örnekk ekmek sulu yemek yıyemıyorummm şuan ..şuan varsa yoksa meyveler en çokta elmaaa:)
canım bende bıraksam 3 5 kalmaz kilolar alır başını gider benimde yani aynı durumdayız hemen hemen, bide üstüne fazlalık olunca daha da zor oluyor
valla bırakmama gerek yok normal yemme kilo için yeterli malesefte iii yemek yapıyorumama şimdi benim istediklerimi eşim yapamaz yapacak kimsede yok inşallah almm 10 dan fazla doğumdada 5 i gitse o bile çok şişko
doktora göre kaçtasın peki canım boyu posu ne kuzunun
bende aynısın düşünüyorum çok fazla almazsak ve doğumda normal olursa inşallah gider birazı, arkadaşım yeni doğum yaptı 7 kilo gitti doğumunda
ay canım ya aşkolsun ne cesaret eve girişiosun ille gerkliyse eşin yapsın ayyyy.ben bir haftadır yatıyorum tuvalet ve buzdolabı dışında hiçbişi yapmadım duş almaya bile korkuyorum bi kere aldım sadeceallahtan evim serin terlemedim psikolojim bozuk çirkin paspal oldum ama bebeğim iii olsun sağlıklı olsun kzımmmm benim oyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?