2014 Şubat Anneleri

canım ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Allah bebeğine uzun ömür versin.

canım iyi diyormuş da daha erken değil mi ağlması için çünkü daha küçükler.

uzun süre verilmeyen sütün kimyası değişebilir diye biliyorum istersen çocuk dr ile görüş benim sorum hakkında bilgin var mı acaba.
Bence normal daha canin kac tane yasitini gordum bizimkilerin aglamiyorlardi degiskenlik gosterebilir bu hic takma bende tek bakiyorum akrabalarimiz bile yok burda ama benimkide herkese gidiyor guluyor bana bakiyor ama aglama yok bende sakaciktan bye bye yapiyorum gidiyorum hatta aglarmi diye yook guluyor anca

ay bir bilsem biri ağlamalı diyor diğeri yok diyor bu komşular birgün beni deli edecek çevremde şubat doğumlu okadar bebek var ki biri konuşuyor biri konuşmuyor biri emekliyor biri yapmıyor biri anne arkadasından deli gibi ağlıyor biri umursamıyor sonra bakıyorum nete oydu buydu derken bir dünya hastalık çıkıyor sanırım ben bu evhamla fazla yaşamam....

Geçmiş olsun cnm
Bende kızım 7 aylıkken hamile kaldım bende dr dr gezdim iki tanesi emzirme hamileyken demişti kızımı sütten kestim. Ama sonradan devam ettiğim dr a gittiğimde hamileyken emzirebilirsin keşke kızını mahrum etmeseydin diye söledi. Hamileyken emzirilmemesi için hiçbir araştırma yokmuş hurafe onlar beslenmene dikkat ettikten sonra emzirebilirsin dedi.
Ama benim anladığım kadarıyla sen kürtaj sonrasını soruyodun bence bir gün bekle ve bu süre zarfında sütünü sağıp at eğer sütün gelmeye devam ediyosa emzir bir dr la yetinme birkaç dr a sor.
Benim şimdi 14 şubat doğumlu bir oğlum ve bu ay sonunda iki yaşında olacak kızım var.
Ama okadar zorki annem yardım etmesine rağmen ben kafayı yiyiyorum. Allah en iyisini bilir demekki senin için hayırlısı buymuş

Canim cok saol cevabin icin..masalahh cok tatlilardir miniklerin allah bagislasin canim..bende hep hayal etmistim aralari az olursa nasil olurlar diye hatta arastirdim kac kisiyle tanistim oyle zor olacagini biliyordum ama cok istiyordum..kismet degilmis demekki rabbim herseyin iyisini hayirlisini bilir[/QUOTE]

canim cok gecmis olsun.

ben buraya girmeyeli ne kadaaa uzun zaman olmuş ya :/
hajımmmm hey gidi günlerr
ooo çok üzüldüm hayırlısı olsun.bence emzirebilirsin.oülum 17 ocak doğumlu sürünmüyor .canını sıkma

Dediğim gibi benim oğlumda 14 şubat doğumlu tutunup yürüyor bütün evi emekliyor dolapları çekmeceleri acıyor. 5 aylıkken 6 diş çıkardı ama bunlar hep genetik faktorler her çocukta farklı benim kızımda 8 aylıkken merdiven tırmanıyodu.bu arada benimkiler ekstrem örnekler olabilir benimkiler çok hareketli.

Masallah canim bebislerine ..bana da soyleyen cok oldu surunmuyormu donmuyormu diye benim aklimda yokken yerlestirdiler o yuzden merak ettim sordum ... bir tane disi cikti ....oturttugum yerde kaliyor..baska bir hareket yok

Sanki emeklemek zorundaymış gibi... Şu çevre baskısı yok mu deli eder insanı bana da söylenip duruyorlar emekliyor mu? Katı gıdalar yiyebiliyor mu yese nolucak kahraman mı? Bunları yapsa bebek olmazdı zaten...Vakti gelince yer yahu...Her birey farklıdır kimse saygı duymuyor di mi...Hep bi hırs bi karşılaştırma peşinde millet kızıyorum bu konu komşuya...

bide size ne yani allah allah dimi

Aynen canim ya her gelen birsey soyluyor hepsi doktor oldu sanki basima ayy strese girdim valla ...sunu yedir bunu yedir diyorlar ...oturt yatir kafasi duz olmus yan yatir yastik koy ..adi tembel oldu konu komsu yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…