2014 Şubat Anneleri

Kahvaltidan nefret ediyor kizim hic yemiyor yumurta yiyince kusuyor napicaz bilmiyorum
ben oğluma yumurtayı bi kere denemiştm hem kusmustu hem de ağzının etrafı kıpkırmızı olmustu. o yuzden ara vermistm bu günlerde gene deneycm

yumurtayı şöyle veriyorum;haşlıyoyırum kendi yaptığım çökelek+kefir yada yoğurt+ruşeym+kinoa o da hşlanmış tabi hepsini rondodan geçiriyorum

Gunaydin tatli anneler hamileyken burayi takip ediyordum oglum dogunca girmemisim sizi gorunce duygulandim bi an aklima hamileliklerimiz geldi...oglum 15 subat dogumlu yeni yeni oturuyor sirt ustu yaturdigimda yuz ustu donemiyor surunmuyorda normalmi bu ..birde gece yatarken nasil yatiriyorsunuz sirtustumu yanmi ..aslinda son iki aydir cok fazla ilgilenemedim oglumla cunku agustosta hamile oldugumu ogrendim suprizdi korunurken oldu ve cok sevindim ..bulantilar olunca cok zorlandim ikisini birlikte buyutmekle ilgili birsuru arastirma yaptim ama malesef bes gun once bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim ...........ve kurtaj oldum ..ruhen cok etkilendim ..uzuldum..oglumu emzirmeye devam etsem bir sakincasi olurmu boyle birsey bilen varsa paylasabilirmi benle..uzun oldu ama sizinle dertlesmek istedim kendinize ve kuzulariniza iyi bakin..

kızlar ben oğluma tek başıma bakıyorum ama odadan çıkınca ağlama yok yada biri isteyince bana sarılmıyor sabiha paktuna diye bir doktor var eğer bebeğiniz arkanızdan ağlamıyorsa korkun diyor sizce doktora gitsem mi...

geçmiş olsun canım rabbim tekrar nasip etsin emzirme konusunu bir doktora danış bence..

Benimkide aglamiyor canim herkese gidiyor gulucuk atiyor..neden oyle birsey soylenmis olabilirki acaba..

Amin cnm saol..doktora sordum emzirme dedi hastanenin ebesine sordum bes alti saat sonra emzir dedi birsey olmaz dedi kararsiz kaldim ara ara verdim ama icim rahat deil

Amin cnm saol..doktora sordum emzirme dedi hastanenin ebesine sordum bes alti saat sonra emzir dedi birsey olmaz dedi kararsiz kaldim ara ara verdim ama icim rahat deil
uzun süre verilmeyen sütün kimyası değişebilir diye biliyorum istersen çocuk dr ile görüş benim sorum hakkında bilgin var mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…