canim benim kizimda yumurtadan nefret ediyor..Kahvaltidan nefret ediyor kizim hic yemiyor yumurta yiyince kusuyor napicaz bilmiyorum
Merhaba, ben yarim cau bardagi keci sutune 1 yumurta sarisi ve peynir koyup cirpiyorum.omlet seklinde yediriyorum.bir taraftan da minik ekmek parcalarina peynir surup veriyorum.Kahvaltidan nefret ediyor kizim hic yemiyor yumurta yiyince kusuyor napicaz bilmiyorum
maşallah hayırlı olsun . yalnız senin kuzucuk resimlerde oğluma o kadar cok benziyor ki inanamadmbiz sünnet oldk teyzeler.şükür iyiyiz.iki gece zordu ama bakalım bu gece nasıl oalcak.yaptırmayanlar bir an önce yaptırsın
ben oğluma yumurtayı bi kere denemiştm hem kusmustu hem de ağzının etrafı kıpkırmızı olmustu. o yuzden ara vermistm bu günlerde gene deneycmKahvaltidan nefret ediyor kizim hic yemiyor yumurta yiyince kusuyor napicaz bilmiyorum
aaaaa ciddenmi.bir resim atsana canoomaşallah hayırlı olsun . yalnız senin kuzucuk resimlerde oğluma o kadar cok benziyor ki inanamadm
bir su bardağı su 2 tatlı kaşığı pirinç unu.pişir.içine ister meyve püresi ister cici bebe katanneler acil muhallebi tarifi yazar mısınız?
evet canim siz buralari unuttunuz.. canim poyraz nasildirr..biz yalniz birakmayinben buraya girmeyeli ne kadaaa uzun zaman olmuş ya :/
sizde gelinnn muckkevet canim siz buralari unuttunuz.. canim poyraz nasildirr..biz yalniz birakmayin
geçmiş olsun canım rabbim tekrar nasip etsin emzirme konusunu bir doktora danış bence..Gunaydin tatli anneler hamileyken burayi takip ediyordum oglum dogunca girmemisim sizi gorunce duygulandim bi an aklima hamileliklerimiz geldi...oglum 15 subat dogumlu yeni yeni oturuyor sirt ustu yaturdigimda yuz ustu donemiyor surunmuyorda normalmi bu ..birde gece yatarken nasil yatiriyorsunuz sirtustumu yanmi ..aslinda son iki aydir cok fazla ilgilenemedim oglumla cunku agustosta hamile oldugumu ogrendim suprizdi korunurken oldu ve cok sevindim ..bulantilar olunca cok zorlandim ikisini birlikte buyutmekle ilgili birsuru arastirma yaptim ama malesef bes gun once bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim ...........ve kurtaj oldum ..ruhen cok etkilendim ..uzuldum..oglumu emzirmeye devam etsem bir sakincasi olurmu boyle birsey bilen varsa paylasabilirmi benle..uzun oldu ama sizinle dertlesmek istedim kendinize ve kuzulariniza iyi bakin..
uzun süre verilmeyen sütün kimyası değişebilir diye biliyorum istersen çocuk dr ile görüş benim sorum hakkında bilgin var mı acaba.Amin cnm saol..doktora sordum emzirme dedi hastanenin ebesine sordum bes alti saat sonra emzir dedi birsey olmaz dedi kararsiz kaldim ara ara verdim ama icim rahat deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?