2014 Şubat Anneleri

Evris canım çok geçmiş olsun kuzucuga.

Canım sağolasın

Arkadaşlar Acildeki doktor su çiçeği demişti döküntü başında olmayınca dün süphelendim ve geçirdik diye sevinirken En iyi hastanenin prof olan doktoruna götürdüm kuzumu. Su çiçeği değil dedi...Su çiçeğine benzeyen bir virüs bu dedi...Bir kaç güne kadar geçer dedi ve bitti sayılır gerçekten de...Doktorlara da bir doktor lazım diye düşünüyorum...Yorumsuz...

Kızlar bu arada 3 şubat doğumlu oğlumun 8. ay değerlerini vereyim Kilo 9,400 Boy 72 cm...

6. Hastalık işte hep karıştırıyolar

ya kızlar bnm kızım da çok yabancılıyo ya kimsede durmuyo iki dakka... çok yoruyo beni.. odadan çıkınca ağlıyo emekleyerek arkamdan geliyo.. birazcık sosyal olsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum bi de gece uyanmaya başladı..bu gece uyanmış oturuyodu yatağında...

bu ay buğday ruşeymi katmaya başladım yoğurduna ve çorbalarına çok sevdi sanki iştahı açıldı kuzumun tavsiye ederim..mamamaaa diye diye bitiriyo kuzum

geçmiş olsun canım biz de 6 aylıkken atlattık benzeri bir hastalığı.. ateşliyken dr.a gittiğimizde anlamadı dr... yediği bişey dokunmuştur dedi emen bebeğe ben de ciddiye almadım hmm tamam demiştim.. burdaki arkadaslar sayesinde öğrendim 6.hastalık diye birsey varmış... haketten de 3 gün ates surdu sonra karnında sırtında kollarında yüzünde döküntüler oldu göz altları biraz morardı iki üç gün sonra onlar da geçti... iki gün sonra da altta dişler çıktı diş çıkarma döneminde bağışıklık düştüğünden dolayı olabilirmiş böyle hastalıklar...

değerleriniz çok iyi maşallah

uzuuuuun bir aradan sonra merhaba annişler ve yavruları :))
topik iyice sessizleşmiş. Hasta olan bebişlere coook geçmiş olsun.
şaka maka iyice buyudu tospağalar :)) bizim de alttan 1 dişimiz çıktı. Diş çok sıkıntılı olmadı ama bayramda üşüttük galiba, öksürük ve kusma vardı. Ancak düzeliyor..

Kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum.
Kahvaltıda bebişlere neler veriyorsunuz? Maşallah bebeğimin iştahı yerinde, yemekten yana pek sıkıntımız yok ama, kahvaltı hep problem. 1 yumurta sarısını yiyor. Peynir kesinlikle yemiyor.(ev yapımı peynirden, labneye ve beyaz peynire kadar herşeyi denedim) gözümü karartıp cici bebe falan de verdim ama sadece 1-2 kaşık yiyor. Güzel domates olursa suyuna ekmek banarak biraz da ondan veriyorum ama tabii ki doymuyor. Kahvaltı sonrası mecburen mama veriyorum. Siz neler yediriyorsunuz ??

Cenneti garantiledim:) sosyolojiyi gördüm:)
Benim minti de dis bol bulduğu yerde ısırıyor sipa:) emekliyorda heryere girip çıkıyor artık kapıyı beraber acıyoruz:)
Bizimde yemek sorunumuz yok cok şükür sabah kahvaltı da yumurta sarısını cirpip omlet yapıyorum. Aksam dan kalma ekmek icini kırıntı yapıp icine peynir koyup ıhlamur yada mamayla islatiyorum. Ceviz e alerjimiz var koyamiyorum. Böyle kahvaltı ettiriyorum canım ben. Bazen salatalıkta rendeliyorum.

Canım yorumun için teşekkürler...
Mesajı yazarken üst blok satırında B I U diye başlayan bu simgeleri takip eden gülen yüz resmi var ifadeler orada canım...
teşekkürler canım aslında sticker derken suratları değil de imza kısmına eklenenler var ya bebeğim 8 aylık vs gibi onları kastetmişitim

afiyet olsun kuzuya.. benimkinin de iştah yerinde hatta bezdiriyo bazen yanında ne yersem mama mama diye yanıma geliyo... en güzel yediği öğün kahvaltı, katı yumurta sarısı, tuzsuz peynir ve domates fix kahvaltımız.. domatesi iki aydır veriyorum bi alerji yapmadı... zaten geçti domates mevsimi de onun yerine ne vercem ben de bunu düşünüyorum...geçen yeşil zeytin verdim suda bekletip onu da beğendi..üzerine zeytinyağı gezdirilmiş naneli süzme yoğurt da vermiştim biraz ekmekle.. bazen meyve püresi verdiğim de oluyo kahvaltıda.. bi de bi kaşık pekmez veriyorum... kan damlası kullanma pekmez ver demişti dr.umuz... koskanın 70 derecede pişmiş pekmezi var.. ondan veriyorum...ama kahvaltıdan bi saat sonra 5 ölçek devam sütümüz var... uykusu geliyo uyuyo sütünü içip...

Canım biz de kahvaltıyi. Çok seviyoruz.tereyağı,peynir,domates,salatalık,zeytin,yumurta,pekmez,tahin hepsinden çok az veriyorum. Birşeyi ilk yediğinde beğenmiyor bende azar azar vererek alistiriyorum sonra yiyor dün nar i fileye koyup verdim yüzünü buluşturdu ) ayrıca ne yemek yapsam yiyor ama fazla değil tadımlık çok şükür iyiyiz şimdi kilosuda artmaya başladı

Sosyoloji canım merhaba uzuuuuun ama çok uzun bir ara diyip bizi fırçalama özledik valla topiği açıp kaçmak yok öyle Hoşgeldin Canım

Geçmiş olsun annesi... Darısı bizim başımıza inşalllah....İkinci prensime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…