Evris canım çok geçmiş olsun kuzucuga.
Buraya yazılsın bende bulamıyorum facebooktaFacebooktaki grubun linkini birisi mesaj olarak atabilir mi acaba?
6. Hastalık işte hep karıştırıyolarCanım sağolasın
Arkadaşlar Acildeki doktor su çiçeği demişti döküntü başında olmayınca dün süphelendim ve geçirdik diye sevinirken En iyi hastanenin prof olan doktoruna götürdüm kuzumu. Su çiçeği değil dedi...Su çiçeğine benzeyen bir virüs bu dedi...Bir kaç güne kadar geçer dedi ve bitti sayılır gerçekten de...Doktorlara da bir doktor lazım diye düşünüyorum...Yorumsuz...
Kızlar bu arada 3 şubat doğumlu oğlumun 8. ay değerlerini vereyim Kilo 9,400 Boy 72 cm...
geçmiş olsun canım biz de 6 aylıkken atlattık benzeri bir hastalığı.. ateşliyken dr.a gittiğimizde anlamadı dr... yediği bişey dokunmuştur dedi emen bebeğeCanım sağolasın
Arkadaşlar Acildeki doktor su çiçeği demişti döküntü başında olmayınca dün süphelendim ve geçirdik diye sevinirken En iyi hastanenin prof olan doktoruna götürdüm kuzumu. Su çiçeği değil dedi...Su çiçeğine benzeyen bir virüs bu dedi...Bir kaç güne kadar geçer dedi ve bitti sayılır gerçekten de...Doktorlara da bir doktor lazım diye düşünüyorum...Yorumsuz...
Kızlar bu arada 3 şubat doğumlu oğlumun 8. ay değerlerini vereyim Kilo 9,400 Boy 72 cm...
sticker nasıl ekleyebilirim imza kısmına bi turlu beceremedim...
teşekkürler canım aslında sticker derken suratları değil de imza kısmına eklenenler var ya bebeğim 8 aylık vs gibi onları kastetmişitimCanım yorumun için teşekkürler...
Mesajı yazarken üst blok satırında B I U diye başlayan bu simgeleri takip eden gülen yüz resmi var ifadeler orada canım...
Kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum.
Kahvaltıda bebişlere neler veriyorsunuz? Maşallah bebeğimin iştahı yerinde, yemekten yana pek sıkıntımız yok ama, kahvaltı hep problem. 1 yumurta sarısını yiyor. Peynir kesinlikle yemiyor.(ev yapımı peynirden, labneye ve beyaz peynire kadar herşeyi denedim) gözümü karartıp cici bebe falan de verdim ama sadece 1-2 kaşık yiyor. Güzel domates olursa suyuna ekmek banarak biraz da ondan veriyorum ama tabii ki doymuyor. Kahvaltı sonrası mecburen mama veriyorum. Siz neler yediriyorsunuz ??
Canım biz de kahvaltıyi. Çok seviyoruz.tereyağı,peynir,domates,salatalık,zeytin,yumurta,pekmez,tahin hepsinden çok az veriyorum. Birşeyi ilk yediğinde beğenmiyor bende azar azar vererek alistiriyorum sonra yiyor dün nar i fileye koyup verdim yüzünü buluşturduKızlar ben size bir şey danışmak istiyorum.
Kahvaltıda bebişlere neler veriyorsunuz? Maşallah bebeğimin iştahı yerinde, yemekten yana pek sıkıntımız yok ama, kahvaltı hep problem. 1 yumurta sarısını yiyor. Peynir kesinlikle yemiyor.(ev yapımı peynirden, labneye ve beyaz peynire kadar herşeyi denedim) gözümü karartıp cici bebe falan de verdim ama sadece 1-2 kaşık yiyor. Güzel domates olursa suyuna ekmek banarak biraz da ondan veriyorum ama tabii ki doymuyor. Kahvaltı sonrası mecburen mama veriyorum. Siz neler yediriyorsunuz ??
uzuuuuun bir aradan sonra merhaba annişler ve yavruları :))
topik iyice sessizleşmiş. Hasta olan bebişlere coook geçmiş olsun.
şaka maka iyice buyudu tospağalar :)) bizim de alttan 1 dişimiz çıktı. Diş çok sıkıntılı olmadı ama bayramda üşüttük galiba, öksürük ve kusma vardı. Ancak düzeliyor..
Buraya yazılsın bende bulamıyorum facebookta
Gbiz sünnet oldk teyzeler.şükür iyiyiz.iki gece zordu ama bakalım bu gece nasıl oalcak.yaptırmayanlar bir an önce yaptırsın
masallahhh kurtuldu m.kemal bebekbiz sünnet oldk teyzeler.şükür iyiyiz.iki gece zordu ama bakalım bu gece nasıl oalcak.yaptırmayanlar bir an önce yaptırsın
canim hayirli olsun...darisi diger erkek bebislerin basina.biz sünnet oldk teyzeler.şükür iyiyiz.iki gece zordu ama bakalım bu gece nasıl oalcak.yaptırmayanlar bir an önce yaptırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?