2014 Şubat Anneleri

Ayy zormus oylede canim yaa ...oturmasi ozaman daha iyi :) yurutece koyuyomusun bebegini peki

5.ayından beri salya var yaa :)

çok iyiyiz teyzesi 74 cm 9300 gr tosbik

maşallah tosbikime

Kızlar yavrum su çiçeği olmuş (((

6. hastalıkmış snaırım tez vakitte iyileşir inş. geçmiş olsun bizim dayı kızı doktor eşide cerrah oğulları olmuştu küçükken onu bile kızamık sanmışlar yani doktorlar bile zor ayırıyo bu hastalıgı herelde

Eki Görüntüle 1263836 güler yüzlü gül yüzlü kızım benim..bu bayram da şekerimizz

maşallah çok şekey bu yaa

Buda benim oğluçum:)

oy oyy maşallahhhhhhh

Kizim nezle oldu anneler bir oncekini alti haftada atkatmisti yani burun akintisi gecmisti ama oksuruk tam gecti derken yeniden burun akintisi var simdi tatildeyiz ama donuste bi dr ziyareti daha olacak gecmeyen oksurugu icin

geçmiş olsun cnaım küçücük canalrıyla su içerken felan bazen öksürük tutuyo içim gidiyo biran önce iyileşir umarım kıyamam

biz sünnet oldk teyzeler.şükür iyiyiz.iki gece zordu ama bakalım bu gece nasıl oalcak.yaptırmayanlar bir an önce yaptırsın

ooooooooooooo şubat bebişlerinin resmen bi erkiki varr maşallahhhhhhh özge teyzesinden hediye

yumurtayı şöyle veriyorum;haşlıyoyırum kendi yaptığım çökelek+kefir yada yoğurt+ruşeym+kinoa o da hşlanmış tabi hepsini rondodan geçiriyorum

bunlar ne cnaım ilk kez duyuyorum yöresel şeyler sanırım bi çökelek duymuştum ruşeym ve kinoa neki

ben buraya girmeyeli ne kadaaa uzun zaman olmuş ya :/

oooooooooooooooooooooooooooooooooo bizi terkedip gittiniz hıhhh (resim koysana kim bilir poyraz nasıl oldu

Amin cnm saol..doktora sordum emzirme dedi hastanenin ebesine sordum bes alti saat sonra emzir dedi birsey olmaz dedi kararsiz kaldim ara ara verdim ama icim rahat deil

çok geçmiş olsun allah bida yaşatmasın yavruna uzun ömürler versin emzirmemenin nedeni anne zaten hamileyken bebek için vucudundan besinleri vitaminleri aktarıyo bide emzirirse yetersiz kalıca içindir bence yani bebegine mama verebilirsin ama karnındaki yavru sana muhtaç onun tam beslenmesi gelişmesi içindir emzirmemek ama sen düşük yapmışsın şimdi emzirmen dogal sanırım tabi bu benim düşüncem ve sütün gelicek mi acaba ne güzel sütün varsa benimki çok az bebebğim iştahlı ama yetemiyorum keşke çok sütüm olsa benimde

Masallah canim bebislerine ..bana da soyleyen cok oldu surunmuyormu donmuyormu diye benim aklimda yokken yerlestirdiler o yuzden merak ettim sordum ... bir tane disi cikti ....oturttugum yerde kaliyor..baska bir hareket yok

yüz üstü koy bol bol benim yegneim emeklemeden yürüdü hatta yüz üstü koyunca aglıyodu çok fena bi şekilde üzülme hecelemedende cümle kurdu bazı cocukalr kaydedip direk uygulamaya geçiyo sanırım:))

Ayy zormus oylede canim yaa ...oturmasi ozaman daha iyi :) yurutece koyuyomusun bebegini peki

evet iyi ama indan illa gelişimini takip ediyo işte bendede el şaplatmıyo gel gel yapmıyo tkaıntısı var komşunun oğlan yapıyo diye yok elelrini birleştiremiyodum amabaya baya başladı sanki şaplatcak bikaç güne

mesela gene komşunun kızı oğlu bi oynuyolar sorma müzikle benimkide onlara bakıyo hiç ritim yok davl aldım sesli ışıklı şimdi yavaş yavaş başladı ona vurrak sallanmaya baazı durumalrda uyaranlarda işe yarayabiliyo bide etrafta çocuk olması çok önemli yegenelrimi felan yakaladımmı hemen oturtuyorum onları el şaplatmayı öğretin diyorum gelgel öğretin diyorum babası gelsin durdur parmak saydırıyorum onları daha cok takip edip taklit ediyo çocukları cok seviyo çünkü

emeklemesi cpok zor yürüdügünü düşünemiyorum bile hele kapı acınca nabıcam korkuyorum :)) internet kaplolarını yiyo kalirifer peteklerinin vanalarına bayılıyo buzdolabiımı dolapları aynaları yalıyo pufff yapıyo tükürük salya sümük ıyykkk görme tv ünitesine cıkıyo plazmayı yalıyo parmaklıyo ve bunalra izin vermeyince çok kzııyo ve öfkelenip aglıyo :

kuzum kinoa ve ruşeym i migroslarda bulabilirsin.kinoayı pirinç yerinde kullan çok proteinli.ruşeymide meyve verirken kullan

hamilelik zamanlarını özlüyorum ben yaa
aynen mesela şimdi kızım uyuyo v eben pcdeyim koşup 2gr uymalıyım yada uymaya çalışmalıyım savaşmalıyım ve başarmayıyım 10 dk sonra uyanır

kuzum kinoa ve ruşeym i migroslarda bulabilirsin.kinoayı pirinç yerinde kullan çok proteinli.ruşeymide meyve verirken kullan
yakında migros yokki bizim aslında hiç yok başka semtte var ama yolum düşerse bakıcam neymişler diye :))) tatlı mı bali :))

Gunaydin canim saol iyi dileklerin icin amin allah hepimizinkine uxun omur versin...sutum yeterli degil ama yinede veriyorum canim mamada veriyorum ..emekledin diye ne caba gosteriyorum gorseniz :) yuzustu koyuyorum hemen bagiriyor sonra kafasini yere koyup agliyor...bukadar :) komsunun kizi 4 aylik masallh sirt ustuyken hoop donuyor yuz ustu duruyor busefer basladim bende calismalara koyuyorum sirt ustu oyuncak gosteriyorum hadi don oglum hadi diye diye ama sonuc : ayni :) yine donmuyor biraktim bende artik kendi haline insan hevesleniyor ama ne yapalim gelisimleri farkli ..senin kuzunada masallah canim okurken o kadar hosuma gittiki buyuk bir tebessumle okudum :) cokk tatli yaa goruntu canlandi gozumde :) allah esirgesin canimm...

3 şubat canım..katı gıda veriyor musun hüzünbaz?diş olmayınca zor oluyor
bizim oğlanında dişi yok ama katı gıdayı kolay kabullendi sonuçta tükürükle ıslatıp yumuşatıyor ben ek gıdaya başladığımdan beri pütürlü verdim yutmada sorun olmadı bu sayede...bizim oğlanda nesneler ve bize sürekli gel gel yapıyor sanırım ben ona hep yaptığım için bilinçli öğretmedim ben kendisi taklit etti..

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım hasta olduk dis çıkarıyoruz uğraşıyorum oglusumla bir de cok hareketlenmeye başladı emekleyip ayaga kalkiyor surekli artık hic yalnız birakamiyorum Hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun Huzunbaz sunnetiniz hayırlı olsun darısı başımıza Burun akıntısı ve kulak agrisi var diye 5gun erken gittik kontrole hic kilo almamis boyda hic uzamamis moralim bozuldu Kalin hirkasi ayakkabisiyla felan tamamen giyinik 8500 boy da 75cm bi ara sutum kesilmisti bi kac gun o zamandan beri emmek istiyor sadece ek gida yemiyor 2,3 kasik en fazla sadece peynir yiyor tabi kilo alamaz nasil alistirsam emmek istiyor hep ama süt cok az artik ve sadece tek göğüs emiyor aylardır digerinde tamamen bitti3,4 saatte bir tek gogusten 10dk civarı emiyo sabah sadece peynir severek yiyor zorlaveriyorum diger herseyi az dimi kızlar ne yapsam ki

ben daha ne kadar dayanıcam bilmiyorum 1 saatin içinde 4-5 kez uyanıyo geceleri deli gb oluyorum sinirimi öfkemi kontrol edemiyorum sonrada ağlıyorum başım çatlıyo omzumbelim kopuyo kemiklerimin içi sızlıyo uyumaya savaşmaktan yoruldum hiç atmasak hiç uyumYA ÇALIŞMASAM SANKİ DAHA AZ YORULUCAM KAÇ GÜN KAÇ AY DAHA DAYANILIR Kİ BUNA BİLMİYORUM NEDEN NEDEN DEMEKDEN ÇILDIRICAM YAKINDA NEDEN UYUMAZKİ Bİ COCUK ALTI TEMİZ KARNI TOK NEDEN UYUMAZ DİŞ DESEN DOGDUGUNDAN BERİ BÖYLE REFLÜDEN DESEM ONCA YEMEYE KİMSE UYUYAMAZ ZATEN OFF NABICAM BİLMİYORUM ÇARESİZCE AĞLIYORUMBÜTÜN GECE

Canim aynen en fazla kesintisiz bir saat uyuyorum çok zor gerçekten bugün sordum doktora bir yolu yokmu niye diye biz de refluden cok çektik refluse ikan kusan bebek uyanır sürekli uyumaz dedi o geçince biraz daha rahatlar inşallah ama şans galiba doğduğundan beri sevmiyor uykuyu

canım uyurken kusmuyoki eskiis gbde şar şar kusmuyo çok nadir yani hoplatırlarsa felan mama koyulaştırıcı iyi geldi ama dayanamıyorum artık herşeyden vazgeçtim ona ruhen zarar veriyorum çok üzülüyorum ama çooooooooooooooooook üzülüyorum o anlarda sakinliği korumak imkansız yatırıyorum beşiğine daha yatak odasına adımımı atıyorum yataga uzanamıyorum vıyyk aglıyo hemde nasıl derin uyutup bıraktıgım halde deliricem bi yol bi çare bulmazsam çıldırıcam sanırım bi güncük uyursa uyumakta saat başı kalkarsa diyorumki gençleştim cocuksuz gbyim diye allahım yardım etsin nasıl doyurcam ben bu kızı bilmiyorum iştahzılık kadar aç bebekte zor herşeyin hayırlısını dilemek lazım sanırım rabbim büyük hastalıkalrdan dermansız detlerden korusun yawrumu çok seviyorum kötü bi anne olmak istemiyorumbeni çok sevsin istiyorum annem gb bi anne olmayayım benim kızım beni çok ama çok sevsin istiyorum (( bi yazı okumuş eşim bi kadın annesinden nasıl görürse anneliği öyle bi anne olurmuş öylemi olucak bizde kızımla uzak mı olucaz büyüynce çok üzülüyorum beni çok sevsin ben onu çünkü canımdan daha cok seviyorum nou cok itedim çok agladım onun için

er, post: 37310585, member: 138848"]canım uyurken kusmuyoki eskiis gbde şar şar kusmuyo çok nadir yani hoplatırlarsa felan mama koyulaştırıcı iyi geldi ama dayanamıyorum artık herşeyden vazgeçtim ona ruhen zarar veriyorum çok üzülüyorum ama çooooooooooooooooook üzülüyorum o anlarda sakinliği korumak imkansız yatırıyorum beşiğine daha yatak odasına adımımı atıyorum yataga uzanamıyorum vıyyk aglıyo hemde nasıl derin uyutup bıraktıgım halde deliricem bi yol bi çare bulmazsam çıldırıcam sanırım bi güncük uyursa uyumakta saat başı kalkarsa diyorumki gençleştim cocuksuz gbyim diye allahım yardım etsin nasıl doyurcam ben bu kızı bilmiyorum iştahzılık kadar aç bebekte zor herşeyin hayırlısını dilemek lazım sanırım rabbim büyük hastalıkalrdan dermansız detlerden korusun yawrumu çok seviyorum kötü bi anne olmak istemiyorumbeni çok sevsin istiyorum annem gb bi anne olmayayım benim kızım beni çok ama çok sevsin istiyorum (( bi yazı okumuş eşim bi kadın annesinden nasıl görürse anneliği öyle bi anne olurmuş öylemi olucak bizde kızımla uzak mı olucaz büyüynce çok üzülüyorum beni çok sevsin ben onu çünkü canımdan daha cok seviyorum nou cok itedim çok agladım onun için [/QUOTE]
Hepimiz sehin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…