5.ayından beri salya var yaa :)
çok iyiyiz teyzesi 74 cm 9300 gr tosbik
Kızlar yavrum su çiçeği olmuş(((
Buda benim oğluçum:)
Kizim nezle oldu anneler bir oncekini alti haftada atkatmisti yani burun akintisi gecmisti ama oksuruk tam gecti derken yeniden burun akintisi var simdi tatildeyiz ama donuste bi dr ziyareti daha olacak gecmeyen oksurugu icin
biz sünnet oldk teyzeler.şükür iyiyiz.iki gece zordu ama bakalım bu gece nasıl oalcak.yaptırmayanlar bir an önce yaptırsın
yumurtayı şöyle veriyorum;haşlıyoyırum kendi yaptığım çökelek+kefir yada yoğurt+ruşeym+kinoa o da hşlanmış tabi hepsini rondodan geçiriyorum
ben buraya girmeyeli ne kadaaa uzun zaman olmuş ya :/
Amin cnm saol..doktora sordum emzirme dedi hastanenin ebesine sordum bes alti saat sonra emzir dedi birsey olmaz dedi kararsiz kaldim ara ara verdim ama icim rahat deil
Masallah canim bebislerine ..bana da soyleyen cok oldu surunmuyormu donmuyormu diye benim aklimda yokken yerlestirdilero yuzden merak ettim sordum ... bir tane disi cikti ....oturttugum yerde kaliyor..baska bir hareket yok
Ayy zormus oylede canim yaa ...oturmasi ozaman daha iyi :) yurutece koyuyomusun bebegini peki
bizdede yok yevrım.17 ocak doğum .sizin nekızlarrrr diş miş yok bizde hala
ooooooooooooo şubat bebişlerinin resmen bi erkiki varr maşallahhhhhhhEki Görüntüle 1268864 özge teyzesinden hediye
bunlar ne cnaım ilk kez duyuyorum yöresel şeyler sanırım bi çökelek duymuştum ruşeym ve kinoa neki
yüz üstü koy bol bol benim yegneim emeklemeden yürüdü hatta yüz üstü koyunca aglıyodu çok fena bi şekilde üzülme hecelemedende cümle kurdu bazı cocukalr kaydedip direk uygulamaya geçiyo sanırım:))
aynen mesela şimdi kızım uyuyo v eben pcdeyim koşup 2gr uymalıyım yada uymaya çalışmalıyım savaşmalıyım ve başarmayıyım 10 dk sonra uyanırhamilelik zamanlarını özlüyorum ben yaa
yakında migros yokki bizim aslında hiç yok başka semtte var ama yolum düşerse bakıcam neymişler diye :))) tatlı mı bali :))kuzum kinoa ve ruşeym i migroslarda bulabilirsin.kinoayı pirinç yerinde kullan çok proteinli.ruşeymide meyve verirken kullan
Gunaydin canim saol iyi dileklerin icin amin allah hepimizinkine uxun omur versin...sutum yeterli degil ama yinede veriyorum canim mamada veriyorum ..emekledin diye ne caba gosteriyorum gorseniz :) yuzustu koyuyorum hemen bagiriyor sonra kafasini yere koyup agliyor...bukadar :) komsunun kizi 4 aylik masallh sirt ustuyken hoop donuyor yuz ustu duruyor busefer basladim bende calismalara koyuyorum sirt ustu oyuncak gosteriyorum hadi don oglum hadi diye diye ama sonuc : ayni :) yine donmuyor biraktim bende artik kendi haline insan hevesleniyor ama ne yapalim gelisimleri farkli ..senin kuzunada masallah canim okurken o kadar hosuma gittiki buyuk bir tebessumle okudum :) cokk tatli yaa goruntu canlandi gozumde :) allah esirgesin canimm...evet iyi ama indan illa gelişimini takip ediyo işte bendede el şaplatmıyo gel gel yapmıyo tkaıntısı varkomşunun oğlan yapıyo diye yok elelrini birleştiremiyodum amabaya baya başladı sanki şaplatcak bikaç güne
mesela gene komşunun kızı oğlu bi oynuyolar sorma müzikle benimkide onlara bakıyo hiç ritim yok davl aldım sesli ışıklı şimdi yavaş yavaş başladı ona vurrak sallanmaya baazı durumalrda uyaranlarda işe yarayabiliyo bide etrafta çocuk olması çok önemli yegenelrimi felan yakaladımmı hemen oturtuyorum onları el şaplatmayı öğretin diyorum gelgel öğretin diyorum babası gelsin durdur parmak saydırıyorum onları daha cok takip edip taklit ediyo çocukları cok seviyo çünkü
emeklemesi cpok zor yürüdügünü düşünemiyorum bile hele kapı acınca nabıcam korkuyorum :)) internet kaplolarını yiyo kalirifer peteklerinin vanalarına bayılıyo buzdolabiımı dolapları aynaları yalıyo pufff yapıyo tükürük salya sümük ıyykkk görme tv ünitesine cıkıyo plazmayı yalıyo parmaklıyo ve bunalra izin vermeyince çok kzııyo ve öfkelenip aglıyo :
bizdede yok yevrım.17 ocak doğum .sizin ne
canim ben de hic kullanmadim ama pek methediliyor bunlar ozellikle ruseym cok faydaliymis migrosa ben de bakayimyakında migros yokki bizim aslında hiç yok başka semtte var ama yolum düşerse bakıcam neymişler diye :))) tatlı mı bali :))
katı gıdaya tam anlamıyla7. ayda geçtik cano.diş yok ama bayağı mesafe katettik3 şubat canım..katı gıda veriyor musun hüzünbaz?diş olmayınca zor oluyor
ruşeym un kokuyor.kinoa tatsız kuzumyakında migros yokki bizim aslında hiç yok başka semtte var ama yolum düşerse bakıcam neymişler diye :))) tatlı mı bali :))
inş. becerebilirsem atarm canm .kuzucuk iyileşti miaaaaa ciddenmi.bir resim atsana canoo
bizim oğlanında dişi yok ama katı gıdayı kolay kabullendi sonuçta tükürükle ıslatıp yumuşatıyor ben ek gıdaya başladığımdan beri pütürlü verdim yutmada sorun olmadı bu sayede...bizim oğlanda nesneler ve bize sürekli gel gel yapıyor sanırım ben ona hep yaptığım için bilinçli öğretmedim ben kendisi taklit etti..3 şubat canım..katı gıda veriyor musun hüzünbaz?diş olmayınca zor oluyor
Canim aynen en fazla kesintisiz bir saat uyuyorum çok zor gerçekten bugün sordum doktora bir yolu yokmu niye diye biz de refluden cok çektik refluse ikan kusan bebek uyanır sürekli uyumaz dedi o geçince biraz daha rahatlar inşallah ama şans galiba doğduğundan beri sevmiyor uykuyuben daha ne kadar dayanıcam bilmiyorum 1 saatin içinde 4-5 kez uyanıyo geceleri deli gb oluyorum sinirimi öfkemi kontrol edemiyorum sonrada ağlıyorum başım çatlıyo omzumbelim kopuyo kemiklerimin içi sızlıyo uyumaya savaşmaktan yoruldum hiç atmasak hiç uyumYA ÇALIŞMASAM SANKİ DAHA AZ YORULUCAM KAÇ GÜN KAÇ AY DAHA DAYANILIR Kİ BUNA BİLMİYORUM NEDEN NEDEN DEMEKDEN ÇILDIRICAM YAKINDA NEDEN UYUMAZKİ Bİ COCUK ALTI TEMİZ KARNI TOK NEDEN UYUMAZ DİŞ DESEN DOGDUGUNDAN BERİ BÖYLE REFLÜDEN DESEM ONCA YEMEYE KİMSE UYUYAMAZ ZATEN OFF NABICAM BİLMİYORUM ÇARESİZCE AĞLIYORUMBÜTÜN GECE
Canim aynen en fazla kesintisiz bir saat uyuyorum çok zor gerçekten bugün sordum doktora bir yolu yokmu niye diye biz de refluden cok çektik refluse ikan kusan bebek uyanır sürekli uyumaz dedi o geçince biraz daha rahatlar inşallah ama şans galiba doğduğundan beri sevmiyor uykuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?